9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
    az X-et nem toltam ki, de a Wii's nekem kb 70 volt elsőre
  • TDC Geronimo
    Na ezután a videó után már egyre jobban várom :)

Milyen hosszúak a xeno játékok? Gondolom ezek is ilyen 30+ óra
  • TDC Geronimo
    Itt elég jól elmagyarázzák xeno 2 harcrendszerét.

• Pio
    Holnap 11 új játék jön Switchre, 2-t kiemelnék.

Deemo
    Ez egy ritmusjáték, még okostelefonon volt hozzá szerencsém. Az egyetlen okostelefonos ritmusjáték, amit végigjátszottam. Valami hihetetlenül csodaszép soundtracket gyártottak hozzá. Egyszerűen beszív a soundtrack, sokszor kaptam azon magam, hogy már nem is figyeltem a játék részére csak hallgattam a zenét. Műfaját tekintve rendkívül vegyes, több szerző is dolgozott rajta, egy picit japános beütésű a java, de tényleg van benne harmonikus, fúvós, pop, metál, rap, elektromos zene, lényegileg minden. Maga a játékmenet teljesen basic ritmusjáték, de a soundtrack tényleg olyan, hogy nem fogja megbánni az ember, ha belevág. Amúgy van egy sztori is, amit a dalokon keresztül mesél el a játék, de abba jobb, ha nem rágja bele magát az ember, mert szem nem marad szárazon.
    Random szám a soundtrackből:

Golf Story
    Első játékos indie fejlesztő, amolyan RPG maker játék, de kifejezetten érdekesnek ígérkezik, legalábbis ilyet még tuti nem láttunk. Golf + szerepjáték + megindító történet, ezt ígéri a fejlesztő.

Illetve holnapután érkezik a FIFA 18 és a Stardew Valley approve-olva lett, szóval jövő héten akár már jöhet az is. Jövő héten jön egyébként már biztosan az Axiom Verge és a Tumblestone is, mindkettő igen pöpec játék, előbbi metroidvania, utóbbi puzzle.
  • TDC Geronimo
    áh, annyi játék jön végre hogy el fog repülni
  • n000rbi
    Jáj, de hosszú lesz ez az 1 hónap még :)
  • Pio
    Igen, az Odyssey mindig is 720p volt 60 fps-el és némi grafikai tuninggal docked módban (árnyékok, távoli táj).
    Most először a 60 fps és a tuning megtartása mellett a docked még felbontás boostot is kapott 900-ra.
    Illetve photo módban visszaveszi magát automatikusan 30-ra és feljavul a kép.

Amúgy őszintén szólva nekem a 720p is tökéletes. a 60 fps viszont szerintem fontos az ilyen játékoknál. Ott a Mario + Rabbids 720-al és teljesen jó az úgy.
  • Totti5
    900p-vel semmi gond nincs, szép a képminőség, ennyit bír a vas ennyit kell hozni, fix 60al
  • TDC Geronimo
    720 volt mindig.
  • SlickAdam
    en ugy emlekeztem, hogy 900p volt eddig es 1080p a cel... de jovan ez. XO ilyet se tud :D
  • TDC Geronimo
    900p lett docked :o
  • SlickAdam
  • n000rbi
    Azt hittem amiatt adtad el, mert X-et akarsz venni. Ezek szerint a Switch jön? Leccccagooo :)
  • Totti5
    Xboxom van, hogy mikor lesz X nekem mindegy, max a day1ről lecsúszok.

It is Mario time!
  • n000rbi
    Szerintem butaság volt eladnod :( A One X miatt pedig főleg. Végül miket játszottál rajta végig?
  • Totti5
    Könnyes s szomorú búcsút vettem a WiiU-tól. Kiváló! játékgép volt, sok sok sok óra feledhetetlen játékkal.

• Negritis
    The worlds of #MonsterHunter and #Zelda unite once again! Free DLC is coming to Monster Hunter Stories on 28/09. ► http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Monster-Hunter-Stories--1215387.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=MonsterHunterStories%7CZeldaDLC%7Cw39#Extras …
  • n000rbi
    Ment egy pü!
  • TDC Geronimo
    dungeon az lesz 1 azt vágom meg új story.
  • Pio
    Semmit nem tudni még róla azon felül, hogy az amiibok sapkákat fognak unlockolni (bár lehet, hogy ehhez az amiibok elegek lesznek, nem kell megvenni a konkrét DLCt is).
  • TDC Geronimo
    storys zelda DLCbe lesz vajon új terület?
  • Negritis
  • TDC Geronimo
    Naponta jönnek már játékbejelentések switchre

"Playdead's INSIDE is coming to Switch"
  • Negritis
    amúgy a zeldában ugye már korábban is volt olyan hogy ha beleüvöltöttél a controller-be akkor bizonyos lényeket lehetett sebezni
    talán a Zelda2-s videójában láttam AVGNerdnél
  • Totti5
    Amíg a vevők nem igénylik ezeket a dolgokat 1-2 esetben kijön valami jóság majd kihal. Ez olyan dolog amin nem lehet hisztizni, meg felgyújtani az internetet, mert JÓ dolog.

360. Kinect. Skyrim. Mass Effect. Beszédfelismerés párbeszédekben.Köllött ez valakinek ? dehogy kellett, fontosabb volt a kinect fika.
    WiiU. Tablet. Xenobalde X. Real time menü, térkép stb... Köllött ez valakinek? dehogy kellett, fontosabb volt a WiiU fika.

Ezek apróságok, de tök jó tech dolgok amik már perfekt működtek akkor is, és bizonyos játékstílusokban ez konkrétan RPG-k baromira megdobta a játékélményt, mert sokkal jobb lett tőle az adott cím. De nem kell, jó a hagyományos fapad.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.22. 16:02:45
  • Negritis
    BANDAI NAMCO Europe‏ @BandaiNamcoEU 2m2 minutes ago
    More
    #DragonBallXenoverse2 out now on Switch!
    Xenoverse 1 Story DLC free 1 month on the eShop!
    Free DLC on our VIP Corner http://bnent.eu/freedbxv2switch
  • Negritis
    Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 4m4 minutes ago
    More
    DRAGON BALL XENOVERSE 2 is out now on #NintendoSwitch. Play with a friend locally with individual Joy-Con!

bár sztem egy darabig még tuti kihagyom
  • SlickAdam
    hat ezaz, a kivetel, ami erösit ugye. rivjuban mondtak is, hogy "wattafakk", kontrolla-szpika.
  • n000rbi
    Nana, a Knack 2 használja (ami amúgy viccen kívül egy tök jó játék lett, főleg very hardon :) )
  • SlickAdam
    pedig sokszor belehetne vetni a teknot, csak kis brainstorming kene neha. de el fogjak felejteni ezt is. mint a PS4 kontrolleren a speakert...
  • TDC Geronimo
    To reload with motion controls in Resident Evil Revelations 2 you can move the IR camera on the right joycon over your left hand to simulate reloading a gun. I believe this is the first use of this feature since 1 2 Switch had us eating sandwiches.

ficsőr amit senki se használ
  • lucifer9393
    Tegnap érkezett meg a Splatoon 2 rendelésem! Így elsőre jó kis móka, bár eléggé szét lettem kapva az első online meccsek alatt... amit sajnálok az a split screen offline/online multi hiánya. Egyébként teszem hozzá h. a MK8 DX-en kívül más játékban még nem találkoztam split screen online multival, több játék is alkalmazhatna. Igaz h egyre jobban minden az online multi felé tendál, de azért a couch co-op az igazi közösségi érzés.
  • SlickAdam
    mert kabe az egyetlen AAA? :D (nem-indie-kaliberü)
  • TDC Geronimo
    Mario + Rabbids: Kingdom Battle is Switch's best-selling non-Nintendo game
  • Pio
    Szóval szerintem az egész projekt lényege az ez:

On whether it was difficult getting Doom running on Switch…

Hines: Probably no more so than any other platform. Every time you go to a new platform, there’s always going to be challenges in terms of how they do this or do that differently from the PC. But we feel like we have something that represents the game and looks really good. Some games may look as good as Doom on the Switch, but I’m not sure that anything looks better. It’s an impressive-looking game and it’s still really fun to play.

És ez:

On conversations with Nintendo…

Hines: Honestly, it’s been a long series of them. They came out to see us before they unveiled the Switch to show us what the hardware was like, what they were doing with it. We’ve been in constant conversation with them, and not just about the two games we have now, but about our whole approach to the platform going forward – what we can do, best practices, what things are a good fit, what they’re excited about in what we’re doing. We’re obviously excited about these two games, but it’s not as if we’re going to just do these two games and that’s it. We want this to be the start of a relationship that we build with Nintendo and Nintendo fans.
  • Pio
    Szerintem amúgy ezt nagyon túllihegi most az internet. Mint minden negatív kicsengésű dolgot a Switch kapcsán. :)
    Eleve nonszensz lett volna, ha handheldben úgy futna, mint a current gen home console-okon. It a handheldség a hozzáadott érték, ehhez a 60 fps-t be kell áldozni vagy cipelhetnénk a hátunkon egy külső GPU-t és egy 20 kilós aksit.
    Aki side by side comparisonöket készít a PS4(PRO) verzióval az tényleg nem tudom, mire számít.
    Az egész dolog lényege az, hogy némi butítással elbírja a gép az AAA-t is, nem kell teljesen más megközelítés hozzá, szóval szimplán management/pénzemberi döntés lesz innentől kezdve, hogy miből készüljön Switch port is.
  • TDC Geronimo
    30 fps sajnos. Mondjuk reálisan nem is lehetett többre számítani de offscreen nagyon jól néz ki.
  • n000rbi
    Talán ezen jobban látszik. Szerintem is állat :)

• Negritis
    nekem még nincs meg, és lehet mégse steam salen szerzem be végül
  • Pio
    Nem fogom emiatt újra megvenni, de azért egy nem kicsit vagány dolog: