9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
JiBBeRiSH #6792 Ha lehet hinni Reggie-nek, akkor lesz elég. Mikor ezt nyilatkozta, akkor mondtam vissza az összes magyarországi pre-orderemet. -
SlickAdam #6791 aaaaaand gone :D -
JiBBeRiSH #6790 Szerintem át kellett volna állítani, hogy ne az Amazon váltsa a valutát. :) -
Negritis #6789 nekem 35-t írt de gondolom az már szállítással :D
de még így is jobb :D
kösz -
SlickAdam #6788 és tényleg! Norbi stornózd a rendelest plz! :) -
JiBBeRiSH #6787 Német Amazonon megnyílt a preorder a SNES Minire, szóval akit érdekel, az rendelheti, nehogy a magyar forgalmazó nyerészkedjen rajtunk. 44 ezer helyett így 33 ezerért be lehet szerezni. -
Amúgy tényleg érdemes megnézni a videót, mert most már legalább értem a combat rendszert. Eddig elég nagy clusterfucknak nézett ki :D -
Negritis #6785 az X-et nem toltam ki, de a Wii's nekem kb 70 volt elsőre -
Na ezután a videó után már egyre jobban várom :)
Milyen hosszúak a xeno játékok? Gondolom ezek is ilyen 30+ óra -
Itt elég jól elmagyarázzák xeno 2 harcrendszerét.
-
Pio #6782 Holnap 11 új játék jön Switchre, 2-t kiemelnék.
Deemo
Ez egy ritmusjáték, még okostelefonon volt hozzá szerencsém. Az egyetlen okostelefonos ritmusjáték, amit végigjátszottam. Valami hihetetlenül csodaszép soundtracket gyártottak hozzá. Egyszerűen beszív a soundtrack, sokszor kaptam azon magam, hogy már nem is figyeltem a játék részére csak hallgattam a zenét. Műfaját tekintve rendkívül vegyes, több szerző is dolgozott rajta, egy picit japános beütésű a java, de tényleg van benne harmonikus, fúvós, pop, metál, rap, elektromos zene, lényegileg minden. Maga a játékmenet teljesen basic ritmusjáték, de a soundtrack tényleg olyan, hogy nem fogja megbánni az ember, ha belevág. Amúgy van egy sztori is, amit a dalokon keresztül mesél el a játék, de abba jobb, ha nem rágja bele magát az ember, mert szem nem marad szárazon.
Random szám a soundtrackből:
Golf Story
Első játékos indie fejlesztő, amolyan RPG maker játék, de kifejezetten érdekesnek ígérkezik, legalábbis ilyet még tuti nem láttunk. Golf + szerepjáték + megindító történet, ezt ígéri a fejlesztő.
Illetve holnapután érkezik a FIFA 18 és a Stardew Valley approve-olva lett, szóval jövő héten akár már jöhet az is. Jövő héten jön egyébként már biztosan az Axiom Verge és a Tumblestone is, mindkettő igen pöpec játék, előbbi metroidvania, utóbbi puzzle. -
áh, annyi játék jön végre hogy el fog repülni -
Jáj, de hosszú lesz ez az 1 hónap még :) -
Pio #6779 Igen, az Odyssey mindig is 720p volt 60 fps-el és némi grafikai tuninggal docked módban (árnyékok, távoli táj).
Most először a 60 fps és a tuning megtartása mellett a docked még felbontás boostot is kapott 900-ra.
Illetve photo módban visszaveszi magát automatikusan 30-ra és feljavul a kép.
Amúgy őszintén szólva nekem a 720p is tökéletes. a 60 fps viszont szerintem fontos az ilyen játékoknál. Ott a Mario + Rabbids 720-al és teljesen jó az úgy. -
900p-vel semmi gond nincs, szép a képminőség, ennyit bír a vas ennyit kell hozni, fix 60al 
-
720 volt mindig. -
SlickAdam #6776 en ugy emlekeztem, hogy 900p volt eddig es 1080p a cel... de jovan ez. XO ilyet se tud :D -
900p lett docked :o -
SlickAdam #6774 -
Azt hittem amiatt adtad el, mert X-et akarsz venni. Ezek szerint a Switch jön? Leccccagooo :) -
Xboxom van, hogy mikor lesz X nekem mindegy, max a day1ről lecsúszok.
It is Mario time! -
Szerintem butaság volt eladnod :( A One X miatt pedig főleg. Végül miket játszottál rajta végig? -
Könnyes s szomorú búcsút vettem a WiiU-tól. Kiváló! játékgép volt, sok sok sok óra feledhetetlen játékkal.
-
Negritis #6769 The worlds of #MonsterHunter and #Zelda unite once again! Free DLC is coming to Monster Hunter Stories on 28/09. ► http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Monster-Hunter-Stories--1215387.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=MonsterHunterStories%7CZeldaDLC%7Cw39#Extras … -
Ment egy pü! -
dungeon az lesz 1 azt vágom meg új story. -
Pio #6766 Semmit nem tudni még róla azon felül, hogy az amiibok sapkákat fognak unlockolni (bár lehet, hogy ehhez az amiibok elegek lesznek, nem kell megvenni a konkrét DLCt is). -
storys zelda DLCbe lesz vajon új terület? -
Negritis #6764 -
Naponta jönnek már játékbejelentések switchre
"Playdead's INSIDE is coming to Switch" -
Negritis #6762 amúgy a zeldában ugye már korábban is volt olyan hogy ha beleüvöltöttél a controller-be akkor bizonyos lényeket lehetett sebezni
talán a Zelda2-s videójában láttam AVGNerdnél -
Amíg a vevők nem igénylik ezeket a dolgokat 1-2 esetben kijön valami jóság majd kihal. Ez olyan dolog amin nem lehet hisztizni, meg felgyújtani az internetet, mert JÓ dolog.
360. Kinect. Skyrim. Mass Effect. Beszédfelismerés párbeszédekben.Köllött ez valakinek ? dehogy kellett, fontosabb volt a kinect fika.
WiiU. Tablet. Xenobalde X. Real time menü, térkép stb... Köllött ez valakinek? dehogy kellett, fontosabb volt a WiiU fika.
Ezek apróságok, de tök jó tech dolgok amik már perfekt működtek akkor is, és bizonyos játékstílusokban ez konkrétan RPG-k baromira megdobta a játékélményt, mert sokkal jobb lett tőle az adott cím. De nem kell, jó a hagyományos fapad.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.22. 16:02:45 -
Negritis #6760 BANDAI NAMCO Europe @BandaiNamcoEU 2m2 minutes ago
More
#DragonBallXenoverse2 out now on Switch!
Xenoverse 1 Story DLC free 1 month on the eShop!
Free DLC on our VIP Corner http://bnent.eu/freedbxv2switch -
Negritis #6759 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 4m4 minutes ago
More
DRAGON BALL XENOVERSE 2 is out now on #NintendoSwitch. Play with a friend locally with individual Joy-Con!
bár sztem egy darabig még tuti kihagyom -
SlickAdam #6758 hat ezaz, a kivetel, ami erösit ugye. rivjuban mondtak is, hogy "wattafakk", kontrolla-szpika. -
Nana, a Knack 2 használja
(ami amúgy viccen kívül egy tök jó játék lett, főleg very hardon :) )
-
SlickAdam #6756 pedig sokszor belehetne vetni a teknot, csak kis brainstorming kene neha. de el fogjak felejteni ezt is. mint a PS4 kontrolleren a speakert... -
To reload with motion controls in Resident Evil Revelations 2 you can move the IR camera on the right joycon over your left hand to simulate reloading a gun. I believe this is the first use of this feature since 1 2 Switch had us eating sandwiches.
ficsőr amit senki se használ -
Tegnap érkezett meg a Splatoon 2 rendelésem! Így elsőre jó kis móka, bár eléggé szét lettem kapva az első online meccsek alatt... amit sajnálok az a split screen offline/online multi hiánya. Egyébként teszem hozzá h. a MK8 DX-en kívül más játékban még nem találkoztam split screen online multival, több játék is alkalmazhatna. Igaz h egyre jobban minden az online multi felé tendál, de azért a couch co-op az igazi közösségi érzés. -
SlickAdam #6753 mert kabe az egyetlen AAA? :D (nem-indie-kaliberü)