9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Totti5
  • Pio
    Nálam a Shadow of War 2 dologgal is elvágta magát:

1. volt sajnos az az elég vitatható sztori azzal a Monolithos fejlesztővel kapcsolatban, aki sajnos a fejlesztés során elhunyt rákban, aztán csináltak egy DLC-t az emlékére és azt fizetőssé tették, aztán amikor jött a népharag, hogy talán mégse ezen kéne keresni mondták, hogy a befolyó pénz egy alapítványnak (vagy a családjának? nem emlékszem) megy, aztán utóbb kiderült, hogy valójában csak a pénz 70%-a megy bizonyos amcsi államok után, a világ többé részén befolyó pénz még mindig nem tiszta, hogy hova kerül.

2. lootboxok. Noha világos, hogy a net túlreagál és végigjátszható a játék lootboxok nélkül is és csak a 100%os true endinghez kell nagyon sokat farmolni (vagy lootboxolni), de úgy gondolom, hogy ez az irány nagyon nem oké és jelenleg pénztárcával szavazás folyik, hogy az emberek elfogadják-e a dolgot avagy nem.

Ezzel együtt szerintem idővel azt is pótolni fogom, mert erős 8 pontos játék és érdekel, de mondjuk majd 1-2 év múlva goty-t veszek valami sale-en belőle.

Nálam a Wolfenstein 2 volt versenyben, de mivel arról nem lesznek megjelenés előtt review-k és én azért azt szeretem kivárni, hogy adjon egy nagyságrendi visszajelzést a játékról, ezért eldőlt a dolog.

Amit viszont hiányolok az az Odyssey DLC infók. Nehezen hiszem, hogy nem lesz hozzá.
  • Negritis
    jelenleg nem tudom h shadow of war vagy odyssey, szabadság ki van véve de még vacillálok :D
    elég jókat láttam a SoW-ről is, de azért az Odyssey meg Mario :D
  • Pio
    Kerüljétek az Odyssey related dolgokat, egy retailer 1 héttel előbb tette ki a boltba a játékot, ennek megfelelően már végigjátszásokat pakolásznak a youtube-ra...
  • Totti5
    Majd kielemzi a DF, nem mintha túl sok jelentősége lenne, de a dinamikus 1080p simán benne lehet.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 09:20:58
  • SlickAdam
    sztem ez csak siman upscale-re ertendö. nyilvan 1080p-t küld ki a gep... nem hiszem, hogy tudnanak (es elarulnanak) ilyen tenyleges infot. de ki tudja. jo lenne.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.21. 21:39:36
  • Totti5
    A Nintendo angliai ügyfélszolgálatosa erősítette meg, hogy az E3-on még 720p-ben ketyegő, majd nemrégiben 900p-s felbontásra váltó, dokkolt Super Mario Odyssey bizony akár a 1080p-s felbontást is prezentálhatja majd a tévékre kikötött beállítás során.

A témát szellőztető NintendoToday még vár a hivatalos megerősítésre, de egyes elképzelések szerint a játék akár 900p-1080p dinamikus skálázást is alkalmazhat.
  • Pio
    De ha 3nál több lesz, akkor azokat megveszed nekem! :D
  • TDC Geronimo
    nintendo meg a salek... 3 indie le lesz árazva 10%al kb :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.20. 22:46:03
  • Pio
    Október 24-től helovín szél lesz az eshopban, elvileg mindhárom platformot érinti, majd nézzetek rá.
  • Pio
    Nem tudom, hogy végignézted-e a videót, az első fele tényleg elég semmilyen, de utána nagyon erős, főleg a végén a város, engem konkrétan még tovább billentett a vásárlás felé. Főleg, ha a zenét is melléveszem, amiatt kétszer is végignéztem a videót (vagyis másodszor csak hallgattam :) ).
  • Totti5
    Mivel mást úgy sem lehet ebből leszűrni, a Xeno X után nem érzek semmit a grafot, látványt lávta :( remélem bitang látványos lesz sokszor, mert az X szinte mindig az volt és valami előrelépés is kellene, mert na...
  • TDC Geronimo
    :O

frém úgy látszik már rendben van
  • Pio
  • Pio
    Link Between Worlds - csodálatos játék, nem is értem, hogyan maradhatott ki eddig az életemből. :)
  • Pio
    Igen, most az a cél, hogy játék oldali patchel minél több játékban aktiválva legyen az új feature, ebben segédkezik a Nintendo, aztán ha már sok játék használja és a használat során úgy fest, hogy nem okoz gondot, akkor menüből lehet majd állítani 1, 3, 5 percre is a rögzítést. Ez a nem hivatalos terv a funkcióval.
  • Pio
    Teljesen korrekt minőség, 720p@30fps, ~5mbps bitráta. Ez nem profi rögzítésre való, arra külön capture card kell mindenhol, ez arra való, hogy ha van valami érdekes momentum azt gyorsan lekapd, megoszd. Ezzel együtt is gyakorlatilag egy az egyben azt rögzíted, amit handheld módban látsz.
    Amúgy a hardver ezen nem izzad, a Tegrának van külön streaming chipje, az intézi az egészet, nincs érdemi hatással a gép teljesítményére.
  • Totti5
  • SlickAdam
    mutassatok mit tud E!
  • TDC Geronimo
    Amúgy kotakun volt hír, hogy majd lehet többet is , mint fél perc egy későbbi updateben
  • Totti5
    Van honnan fejlődni, egyszer elkell kezdeni. Xboxon is 720p volt eddig tegnaptól lehet 1080p és külső HDDre összesen 60 percnyit is.
  • TDC Geronimo
    ilyen kisebb momentumok megosztására twitteren szerintem tökéletes. Nem is vártam el full hd 60 fps minőséget.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.19. 20:17:39
  • n000rbi
    Én azon is csodálkozok, hogy egyáltalán van. Mondjuk a minőségen látszik, hogy ezt úgy préselték ki a hardverből.
  • TDC Geronimo
    Végre capture
  • Totti5
    Ez fantasztikusan nagy fun!
  • SlickAdam
    sztem elsö elesebb kanyarig birnam... :D
  • n000rbi
    Only in Japan :(

• Negritis
    update cikk a polygontól

video capture

és data transfer, de még mindig nem rendes cloud service hanem permanent "migration"
  • Negritis
    imádom az 1et :D
    mikor a bionis kezéről le esel a lába mellé a vízbe az priceless :D

én csak azért nem veszem meg 3ds-re még, mert hátha jönne a switch port :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.18. 19:21:12
  • Pio
    Azért ez a Nintendo ügyesen adja el nekem a cuccokat. Már-már úgy éreztem, hogy sikerült elszakadnom a Xenoblade Chronicles témától. Erre nem betolják, hogy 40% kedvezménnyel vehető 100 gold pointért a 3DS verzió?
    Mondom ezért ajándék, bekattintom, megnézem, erre jól ott ragadtam és most már szerintem a 2-ről se fogom tudni lebeszélni magam... :D
  • Pio
    Egy friss Switch launch trailer:

Még egy friss Switch launch trailer:
  • Pio
    A nap egy érdekes híre, hogy a Sony létrehozott egy újabb játékkiadó részleget, aminek a neve Unties és céljuk főleg small scale/indie gyöngyszemek felkutatása, kiadása. Ami igazán érdekessé teszi a hírt, hogy annak ellenére, hogy Sony részleg PS4 mellett Switchre és PCre is hozni fognak mindent.

Itt az első bejelentett cím, amit felkarolnak:
  • Pio
    Famitsu 39/40-et adott az Odyssey-re. Itt ugye úgy zajlik a review, hogy 4 különböző reviewer pontozza a játékot 10-ig és a 4 pont összeadódik.
  • n000rbi
    Ma jön az első dlc (hétvégén megint játszottam vele pár órát, még mindig zseniális)

• Pio
    Ha tervezel couch coopolni, akkor simán vegyél egy neon switchet aztán utólag veszel hozzá 1 pár piros joycont. :)

Amúgy most az a mantra, hogy csak gagyi portok vannak rá, amik nem hozzák azt, amit a ps4 verzió, illetve nincs rá cod/ac és minden játék csak késve jön ki, szóval sz*razegész. :)
  • Totti5
    kíváncsi leszek meddig tartanak még ki a bukik, nincs játék mantrázók. Egyre több rá a játék, az indie szegmens vérszemet kapva kezdi ontani a címeket és a Switch is lassan ott van minden cím mellett, sőt már megjelent sikeres címeket sorra portolnak át. A gépet veszik rendületlenül, AAA Ninti játékok meg sorra remek alkotások.

Én viszont sírok és szomorkodok, mert nem lesz premierre Odyssey Switchem:( leghamarabb december.
  • SlickAdam
    nagyon remenykedett egy evil within 2 portban gepvasar utan, megertem, hogy csalodott.:(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.16. 14:12:05
  • n000rbi
    Látom Ulthane barátunk most a ph-s Switch topikban osztja az észt a gyermekded nintendo játékokról és a switch nemlétező jövőjéről. Jobb helyet nem is találhattál volna, komám
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.10.16. 12:53:23
  • Negritis
    nice
  • Pio
    Befutott a gépezet!