Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4.7 millió? Brutális. Eredeti becslések szerint jövő március végére volt ez a célszám.

Illetve itt a válasz arra, hogy miért nem adták ingyen az 1-2 switchet. Mert több, mint 1 millióan megvettük. 😊
Totti5
Biztos lehet kapni rá 3Ds napfény védő fóliát😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ugy ertem nem letezik olyan keszülek, ami napon lathato. mindegy milyen speci bevonattal meg fenyerövel latjak el.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
<#nezze>#6285

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

pedig elerhetö Amazon-on. de raerek, alig jatszok mostanaban, ha meg igen, par perc 3DS este agyban es be is alszok.

amugy meg semmitsemnem lehet latni genyo nagy fenyben. ja meg fel is forrna a Sziccs a napon. inkabb szörföljenek rajta.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Hogy jön ide? Úgy, hogy feltételezem annak a fényerejéből indulsz ki, mer' még mindig nincs sziccsed! <#idiota>

hádde nem 3DS-el jatszanak a videoban. hogyan jön az ide? HE?! <#circling>

n000rbi
...de tűző napon szart se látni 😊 Kipróbáltam, hogy ne a levegőbe beszéljek. Viszont nagyobb a fényereje, mint a 3ds-é, ez tény <#banplz>

n000rbi
Azért nem 3ds ez a fátyolos képével. Maxon eléggé tud világítani.

lovacskának a pucuját latnanak barmit is a tüzö napon.😄 roller

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
A konzolból június végéig bezárólag 4.7 millió példány került a boltokba

A gyenge kritikák ellenére a 1-2 Switch is elcsúszott 1.22 millióig, összesen pedig 13.6 millió szoftver fogyott a gépre.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) - 3.92 millió
Mario Kart 8 Deluxe - 3.54 millió
ARMS - 1.18 millió

Splatoon 2 sold 671k in Japan.....plus more digital on top of that. Japan loves Splatoon 2. Zelda did 193k and MK8D 280k at launch
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.26. 10:20:43

TDC Geronimo
2 óra turf war grind után meglett végre 10es szint és unlockolódott ranked. Hát ez eddig is nagy fun volt, de ez rápakolt még 2 lapáttal 😄

Továbbra is beteg rajzok vannak...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nagyon örülök, hogy megvettem a pro kontrollert. Ma kipróbáltam handheld modeban splatoont. Hát szerintem játszhatatlan. Anno első testen se ment jól, amikor a 2 joyconnal toltam. Pro kontroller multiba szerintem ehhez a játékhoz elengedhetetlen

Destructoid‏Verified account @destructoid Jul 23
More
You can unlock Shin Akuma in Ultra Street Fighter II: The Final Challengers with a special code http://dlvr.it/PXhtxh

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

twitteren már megy a kérdés hogy mi lesz és mikor switchre 😄

n000rbi

TDC Geronimo
ilyen rajzok beszarok...

Én csak ránéztem, aztán úgy döntöttem, hogy megvárom a másodikat is és majd együtt karácsonykor pár nap alatt.
Totti5
Zelda DLCt letolta valaki?

TDC Geronimo
Igen 😊

Ugye Te vagy Gero? Elég hirtelen elég sokan veszegettük fel egymást a testfire alatt és a magyar facebook csoportból, így röstellem, de nem tudom 100%-ra, hogy ki kicsoda... :$

Amúgy valami baj van handheldben a gyroval, ha fekszik az ember, lényegileg használhatatlan, mindig felfele mutat és nem lehet resetelni, innentől kezdve, mivel rettenetesen bénán célzok analóg stickkel ilyenkor csak a roller marad. Tényleg nagyon hiányzik a BOTW irányítás. Ezt leszámítva viszont a játék zseniális.
A rollerrel az a bajom, hogy érzem, hogy újoncnak és újoncok ellen az az egyik leghatékonyabb fegyver, de azt is érzem, hogy a rutinosabb arcok nagyon durván kijátsszák a rollert, egyszerűen meg se lehet karcolni őket vele.

Hasznos tanács, hogy a telefonos appban levő store-ból tudtok venni 2-3 slotos ruhákat már most is.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.23. 06:59:08
TDC Geronimo
1* rád joinoltam toltunk is egy kört egymás ellen, de utána kiléptél 😞

Totti5

oh 😄
épp balatonon voltam azon a héten így csak most találtam rá 😄

IDE linkeltem még pár számot, azokat is ajánlom. Zseniális. Majdhogynem csak ezzel eladták. Ha jó review-kat kap biztos a vétel.

Ja és ahogy ajánlottátok azóta meghallgattam a korábbi Xeno zenéket. Brutáljó.
link alapján belehallgattam a zenébe és omfg

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.22. 09:01:20

xenoblade 2 nintendo preview
#hype

TDC Geronimo
slick mire vársz még? Karácsonyra csődbe fog vinni annyi játék lesz rá, amit be kell pótolnod 😄

TDC Geronimo
ha látod, hogy tolom joinolj nyugodtan 😊

TDC Geronimo
hihetetlen 😄

Első Splatfest augusztus első hétvégéjén. A téma:

TDC Geronimo
Testen voltak communication errorok, itt szerencsére több óra alatt egyszer se. Megunhatatlan 😊

És tényleg. 😄
Bandicoot
Hát a kiretusált fejű táblatartó így ránézésre Stallone fiatalkorában olvasószemüvegben. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.07.21. 18:23:54

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Egy kicsit sajnálom amúgy az ARMSot, mert az is szuper, de emellett tuti, hogy egy időre a háttérbe fog szorulni.
Ez a játék borzasztóan zseniális. Már most látom, hogy az én játékidőmmel és skillemmel csak a felszínt fogom kapargatni.
1 single pályát mentem, felszinteztem magam level 4-re, majd nyomtam egy salmon runt. Mind-mind olyan játékmód amiben rengeteg játékórát látok magam előtt. És mindeközben még alig-alig kapargatom a gear rendszer felszínét és a kompetitív módot még nem is unlockoltam.
TDC Geronimo
basszus ez a splatoon abbahagyhatatlan 😊

toltam 2 single pályát, utána átmentem multiba, azóta azt tolom, mert nem bírok kilépni 😄

Totti5
Ki ezek???? Pedig ez Nintendo játék kisgyerekeknek van.

TDC Geronimo
Hellish lines formed today all across Japan. Splatoon 2 launched, and stores got a fresh shipment of Switch consoles, including the Splatoon 2 hardware bundle.

TDC Geronimo
<#eljen>

takarot mikor veszel modernet? <#banplz><#idiota>

balee4
😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Na csorog lefele splatoon. 17k uk storen. Nem drágább, mint a bolti.

TDC Geronimo
<#banplz>

Super Mario
A Nintendo egyébként tényleg tipikus japán cég, és ahogy írtad, mivel a handheld nagyon megy ott, és a Nintendónak az az egyik zászlóhajója, ezért érthető, hogy a cég elsősorban a japánokra fókuszál. De ez már a kezdetekben így volt. Már a NES idejében is rengeteg sok extrát adtak ki egyes játékokhoz, elég csak az OST CD-kre, vagy különböző figurákra, plüssökre gondolni, ezekre a japánok nagyon vevők. Meg az, hogy nagyon félve mentek ki a nyugati piacra, egyrészt a teljesen más videojátékos kultúra miatt, másrészt meg a videojáték-válság miatt, hogy mindenki másolt játékokkal játszott, és ha a Nintendóra is másolni fogják a játékokat... de ezt megoldották. És népszerű volt Amerikában is, meg minálunk is, de mindig is Japán volt fókuszban. Egyrészt japán gondolkodás, másrészt meg hogy Japánban tényleg népszerűek a kézikonzolok, mert a japánok rengeteget utaznak lakóhelyük és munkahelyük / iskolájuk között, és többségében játékkal töltik el az utazással töltött időt. És van egy olyan gondolatom, hogy igazából a Nintendónak akkor is nagyon jól menne, ha csak Japánban léteznének, szerintem nekik a nyugat csak egyfajta "extra", ami több bevételt hoz nekik, és mivel nincsenek úgy "ránk szorulva" anyagilag (jobb kifejezés nem jutott eszembe), ezért nem is nagyon akarnak megfelelni a mi igényeinknek.

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Na ezt nem tudtam, hogy van. Én megálltam ott, hogy valahol a technológiában van a titok nyitja, de hogy ebben, odáig nem jutottam el. Egyébként, ha tényleg az van, hogy nem foglalnak sok helyet a játékok, akkor tényleg untig elég lesz a 128 GByte-os MicroSD kártya. Ez meggyőzött. 😊

https://supermario4ever.wordpress.com

TDC Geronimo

vagy lokal multi 😄
múlt hétvégén úgy toltuk h nem bírtunk lemenni inni 😄