9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Még talán annyit, hogy tényleg működött a BOTW reflex a játékban, úgy haladtam, hogy mentem a kijelölt cél felé, de ha mondjuk oldalt feltűnt valami érdekes hely, akkor előbb meglátogattam azt, szóval ebben igaza volt a Nintendonak, egy picit emlékeztet a BOTW-ra ebben az értelemben a pályák felépítése.

Amúgy nagyon remélem, hogy lesz DLC, adná magát még 1-2 Kingdom.
  • Pio
    Ja, világos, de ugye végigvisz egy narratíva, utána lemegy a stáblista, erre gondoltam. Egyébként van párhangulatosan összerakott jelenet, cutscene, meg úgy az egész játék nagyon stílusos és tipikusan ez is olyan, hogy 10 év múlva is szép lesz.

Én azért nem a minimumot szedtem össze, de általában nem sokkal többet. Eléggé látszott, hogy úgyis vissza lehet menni, úgyhogy gondoltam inkább haladok, unlockolom a postgame kontentet. Nem akarok spoilerezni, de végülis nem bántam meg. A lényeg, hogy ahogy írod, valami miatt úgyis vissza kell majd menni és akkor még finoman fejeztem ki magam.
  • TDC Geronimo
    hát jó csak mario játékba ugye ezek nemigen vannak :D

Én úgy haladok hogy megpróbálom minden új kingdomot maxolni amennyire lehet, de már látom, hogy vannak dolgok amikért vissza kell később menni.
  • Pio
    Kampány, hadjárat, cutscene-ezett szakasza a játéknak, ahogy tetszik. :)
  • TDC Geronimo
    storyt
  • Pio
    220 körüli moonnal fejeztem be.
  • Pio
    Dehogyis, az most fog jönni szépen sorban. :) Végig akartam pörgetni a sztorit, mert sok időm volt, a többit fogyasztom apránként. :)
  • TDC Geronimo
    Megvan minden moon?
  • Pio
    Lepörgött a Super Mario Odyssey stáblista, osztom a kritikus konszenzust, ez a játék egy mestermű, egyszerűen ha akarnék is nehezen tudnék belekötni, annyira egyben volt az egész.
    Post game kontentbe még csak belepillantottam, de úgy fest legalább 2-3 további kingdom fog elérhetővé válni (egyik azonnal), szóval jó sokáig le fog még kötni ez a játék.
    Aztán remélem lesznek DLCk is és nem ennyi volt a mainline Mario Switchre. :)
  • TDC Geronimo
    marioba nagyon jó az HD rumble
  • Totti5
    30 fps-el van véve, élvezhetetlen... ha már yutuber adhatna magára egy picit.
  • Negritis
    Arlo first impressions elvileg no spoiler, de azért abba raktam
  • Negritis
    amúgy Vendornál is van moon, a cap kingdom és a sand alapján
    a cascadeben még nincs meg a vendor :D
  • Pio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kép: shortcut egy másik világ rejtett részére, addig nem látod, amíg az a világ nincs meg.
    Elérhetetlennek tűnő hely: lásd előző pont :)
  • n000rbi
    Ott van bontatlanul tegnap reggel óta, de beteg vagyok, mint a szar. Talán jövő héten nekiállok rendesen.
  • TDC Geronimo
    Képet én se vágom hogy lehet előhozni. Valószínű akkor ha megvan összes moon
  • TDC Geronimo
    norbi te ma hogyhogy nem marioztál? :)
  • Negritis
    jaja 17/25 :D
  • TDC Geronimo
    mapon írja mennyi coin meg moon van. Biztos hogy nem egy még :D
  • Negritis
    mennyi van összesen? én 1et tudok ami nincs meg biztosan
    és ez a kalap elég sokat ad hozzá a klasszikus mario élményhez
    omg most találtam rá h a Cascade Kingdomban 25?% van

a T-Rex mókák kifejezetten epicek lettek :D

3 dolgot találtam amúgy a 2. mapon amivel nem tudtam mit kezdeni elsőre

- feljutni a lebegő szigetre egy moonért
    - van ugye a boss fighttól nem messze egy szikla amivel nem tudtam mit kezdeni
    - egy üres festményvászon

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.27. 19:29:32
  • TDC Geronimo
    második mapon 6 moon még nincs meg, de már tippet se ad toad és fingom sincs hol lehetnek :D
  • TDC Geronimo
    lol
  • Negritis
    kész, a tutorial world megvett kilóra :D

láttam egy tube videót ahol az apró technikai trükkökre hívták fel a figyelmet
    pl ha belemész a vízbe akkor fokozatosan egy ideig vizes vagy

nah az első pályán, ugye kormos tudsz lenni az vízzel jött le nálam :D
  • SlickAdam
    hatöööö...
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Na csurog lefele
  • Pio
    Hasonló felépítésű a Zeldához. 10-15 óra alatt végig lehet rajta rohanni, de a teljes felfedezni való ~60 óra benne és van pár extra játékmód is.
  • TDC Geronimo
    gamexplainen új ratinget kellett kitalálni :D

Jól hallottam végén. 60 óra?!

• Negritis
    nah holnap meló után megyek érte :D yay
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Nyöszörgő!
  • SlickAdam
    mit rontok el? :D kiscsoportos vagy é? :D
    kerdeztem. szabad?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.26. 17:39:05
  • Totti5
    Kíváncsiságból megnéztem a Meta all time Top 100-at.

3 cím szerepel benne 2017ből.

Zelda Switch, Zelda WiiU, Mario Switch.
  • Pio
    Ja, én a polygont csak hasraütésszerűen mondtam. Nem tudni, hogy pontosan kiket és hogyan súlyoz a metacritic. Lehet, hogy ők 0.01-re vannak behúzva... :D
  • Negritis
    polygonnál nem tudtam nem felhúzni a szemöldökömet mikor olyan valaki tesztelte az új south parkot
    aki 1. nem tolta elvileg az előzőt
    2. nem szereti a sorozatot

amúgy sztem kb mind1, holnap zúzhatjhuk és majd látjuk :D
  • Pio
    Most komolyan el kell rontani a pillanatot....?

Opencritic 2015ben indult aggregátor oldal, 2016ban már a meta mellett hozni szokták, jelenleg mindkét oldal releváns.

A fő különbség az, hogy a Metacritic súlyoz bizonyos nagy múltú és presztízsű review szájtokat, így mondjuk egy EDGE vagy Polygon pontszám többet nyom a latba mint Berzerker666 múlt héten indult gaming blogja.

Az Opencritic teljes egyenlőséggel működik, vagyis egyszerű matematikai átlagát veszi az összes review-nak.

Fontos különbség ezen felül, hogy a Metacritic platformonként kalkulál, így ki tud mutatni olyan controversyket, mint például az Arkham Knight PC portjának az esete.
  • TDC Geronimo
    nem csak hogy keveset, hanem milyen indokokkal.
  • SlickAdam
    hogyan szürnek? mi a troll oldal pl a Mario eseteben? amelyik tul keveset ad ra?
  • TDC Geronimo
    mióta meta minden troll oldalt bejegyez
  • SlickAdam
    ez az opencritic oldal miota menö? sosenem hallottam rola