9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6952 Még talán annyit, hogy tényleg működött a BOTW reflex a játékban, úgy haladtam, hogy mentem a kijelölt cél felé, de ha mondjuk oldalt feltűnt valami érdekes hely, akkor előbb meglátogattam azt, szóval ebben igaza volt a Nintendonak, egy picit emlékeztet a BOTW-ra ebben az értelemben a pályák felépítése.
Amúgy nagyon remélem, hogy lesz DLC, adná magát még 1-2 Kingdom. -
Pio #6951 Ja, világos, de ugye végigvisz egy narratíva, utána lemegy a stáblista, erre gondoltam. Egyébként van párhangulatosan összerakott jelenet, cutscene, meg úgy az egész játék nagyon stílusos és tipikusan ez is olyan, hogy 10 év múlva is szép lesz.
Én azért nem a minimumot szedtem össze, de általában nem sokkal többet. Eléggé látszott, hogy úgyis vissza lehet menni, úgyhogy gondoltam inkább haladok, unlockolom a postgame kontentet. Nem akarok spoilerezni, de végülis nem bántam meg. A lényeg, hogy ahogy írod, valami miatt úgyis vissza kell majd menni és akkor még finoman fejeztem ki magam. -
hát jó csak mario játékba ugye ezek nemigen vannak :D
Én úgy haladok hogy megpróbálom minden új kingdomot maxolni amennyire lehet, de már látom, hogy vannak dolgok amikért vissza kell később menni. -
Pio #6949 Kampány, hadjárat, cutscene-ezett szakasza a játéknak, ahogy tetszik. :) -
storyt
-
Pio #6947 220 körüli moonnal fejeztem be. -
Pio #6946 Dehogyis, az most fog jönni szépen sorban. :) Végig akartam pörgetni a sztorit, mert sok időm volt, a többit fogyasztom apránként. :) -
Megvan minden moon?
-
Pio #6944 Lepörgött a Super Mario Odyssey stáblista, osztom a kritikus konszenzust, ez a játék egy mestermű, egyszerűen ha akarnék is nehezen tudnék belekötni, annyira egyben volt az egész.
Post game kontentbe még csak belepillantottam, de úgy fest legalább 2-3 további kingdom fog elérhetővé válni (egyik azonnal), szóval jó sokáig le fog még kötni ez a játék.
Aztán remélem lesznek DLCk is és nem ennyi volt a mainline Mario Switchre. :) -
marioba nagyon jó az HD rumble -
30 fps-el van véve, élvezhetetlen... ha már yutuber adhatna magára egy picit. -
Negritis #6941 Arlo first impressions elvileg no spoiler, de azért abba raktam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #6940 amúgy Vendornál is van moon, a cap kingdom és a sand alapján
a cascadeben még nincs meg a vendor :D -
Pio #6939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kép: shortcut egy másik világ rejtett részére, addig nem látod, amíg az a világ nincs meg.
Elérhetetlennek tűnő hely: lásd előző pont :)
-
Ott van bontatlanul tegnap reggel óta, de beteg vagyok, mint a szar. Talán jövő héten nekiállok rendesen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Képet én se vágom hogy lehet előhozni. Valószínű akkor ha megvan összes moon -
norbi te ma hogyhogy nem marioztál? :) -
Negritis #6935 jaja 17/25 :D -
mapon írja mennyi coin meg moon van. Biztos hogy nem egy még :D -
Negritis #6933 mennyi van összesen? én 1et tudok ami nincs meg biztosan
és ez a kalap elég sokat ad hozzá a klasszikus mario élményhez
omg most találtam rá h a Cascade Kingdomban 25?% van
a T-Rex mókák kifejezetten epicek lettek :D
3 dolgot találtam amúgy a 2. mapon amivel nem tudtam mit kezdeni elsőre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- feljutni a lebegő szigetre egy moonért
- van ugye a boss fighttól nem messze egy szikla amivel nem tudtam mit kezdeni
- egy üres festményvászon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.27. 19:29:32 -
második mapon 6 moon még nincs meg, de már tippet se ad toad és fingom sincs hol lehetnek :D -
lol -
Negritis #6930 kész, a tutorial world megvett kilóra :D
láttam egy tube videót ahol az apró technikai trükkökre hívták fel a figyelmet
pl ha belemész a vízbe akkor fokozatosan egy ideig vizes vagy
nah az első pályán, ugye kormos tudsz lenni az vízzel jött le nálam :D -
SlickAdam #6929 hatöööö... 
-
-
Na csurog lefele -
Pio #6926 Hasonló felépítésű a Zeldához. 10-15 óra alatt végig lehet rajta rohanni, de a teljes felfedezni való ~60 óra benne és van pár extra játékmód is. -
gamexplainen új ratinget kellett kitalálni :D
Jól hallottam végén. 60 óra?!
-
Negritis #6924 nah holnap meló után megyek érte :D yay -
-
Nyöszörgő! -
SlickAdam #6921 mit rontok el? :D kiscsoportos vagy é? :D
kerdeztem. szabad?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.26. 17:39:05 -
Kíváncsiságból megnéztem a Meta all time Top 100-at.
3 cím szerepel benne 2017ből.
Zelda Switch, Zelda WiiU, Mario Switch. -
Pio #6919 Ja, én a polygont csak hasraütésszerűen mondtam. Nem tudni, hogy pontosan kiket és hogyan súlyoz a metacritic. Lehet, hogy ők 0.01-re vannak behúzva... :D -
Negritis #6918 polygonnál nem tudtam nem felhúzni a szemöldökömet mikor olyan valaki tesztelte az új south parkot
aki 1. nem tolta elvileg az előzőt
2. nem szereti a sorozatot
amúgy sztem kb mind1, holnap zúzhatjhuk és majd látjuk :D -
Pio #6917 Most komolyan el kell rontani a pillanatot....?
Opencritic 2015ben indult aggregátor oldal, 2016ban már a meta mellett hozni szokták, jelenleg mindkét oldal releváns.
A fő különbség az, hogy a Metacritic súlyoz bizonyos nagy múltú és presztízsű review szájtokat, így mondjuk egy EDGE vagy Polygon pontszám többet nyom a latba mint Berzerker666 múlt héten indult gaming blogja.
Az Opencritic teljes egyenlőséggel működik, vagyis egyszerű matematikai átlagát veszi az összes review-nak.
Fontos különbség ezen felül, hogy a Metacritic platformonként kalkulál, így ki tud mutatni olyan controversyket, mint például az Arkham Knight PC portjának az esete. -
nem csak hogy keveset, hanem milyen indokokkal. -
SlickAdam #6915 hogyan szürnek? mi a troll oldal pl a Mario eseteben? amelyik tul keveset ad ra? -
mióta meta minden troll oldalt bejegyez -
SlickAdam #6913 ez az opencritic oldal miota menö? sosenem hallottam rola