9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Miakurvaélet van??????????
  • SlickAdam
    ilyesmivel nem viccelödünk! ugye csak viccelsz...?

• Peppus
    Srácok, sajnos Tottus a hétvégén elhunyt. :( :( :(
  • TDC Geronimo
    7én xeno 2 direct délután 3tól
  • TDC Geronimo
    BSZN Totti! Most már vegyél switchet! :D
  • Negritis
    a Legrand Legacy megkapta a zöld utat Switch-re
    yay
  • Negritis
    boldogot
  • n000rbi
    Úgy bizony, boldog születésnapot a legnagyobb autóversenyző nintendósnak :)
  • SlickAdam
    isten eltessen Tottus!
  • Negritis
    pcworld-n láttam egy cikket és onnan a videó, elég szépen rárepültek a Switch sikrerére :D
    kiváncsi leszek hány ilyen jön még és milyen - ha egyáltalán lesz bármilyen - jogi következménye lesz a dolognak - főleg hogy ugye a switchet is perelik :D

• Negritis
    januári agdq-n még nem lesz Odyssey talán nyáron
  • TDC Geronimo
  • Pio
    Szerintem ilyenkor már rég csak Magadra vethetsz! :)

• SlickAdam
    jep
  • SlickAdam
    gondolod... :D
  • Negritis
    én még mindig azt a verziót várom amiben a DLC-k is benne vannak :D
  • Pio
    Amcsiknál megjelenik egy új BOTW verzió. Az ár a régi, de jár hozzá egy kihajtogatható kincsestérkép és egy 100 oldalas guide. Gondolom nálunk is meg fog jelenni.

• TDC Geronimo
    Mikor vesztek már gépet? :D

Annyi jó játék van már :(

Zeldanal még mindig tart a spoilermentesség?
  • Pio
    SMO 511ezer példányban ment el Japánban az első 3 nap alatt.

Összehasonlításképp az eddigi legjobban nyitó Super Mario a Super Mario 3D Land volt 345ezerrel.

Még egy kis érdekesség a negyedéves jelentésről. A mai napig vitát képez többhelyütt, hogy jó ötlet-e a Switch seamless handheld-home console átjárhatósága. Egyesek szerint ez a legfőbb selling point, mások szerint egy értelmetlen gimmick, ami miatt drága és gyenge a gép.

A Nintendo csinált egy felmérést a Switch userek körében és ez jött ki:

Vagyis a tulajok ~30 illetve 20%-a használja elsősorban handheld illetve docked gépként (az "elsősorban" 80%+-t jelent).
    A tulajok fele vegyesen használja mindkét módon a gépet.
  • SlickAdam
    nem gyün :(
  • n000rbi
  • SlickAdam
    konkretabban. semmit nem latok.
  • n000rbi
    Frissítsetek egyet a fórum főoldalán és jön a meglepetés :D
  • SlickAdam
    majdnem vettem egy peldanyt en is, valszeg jol tettem volna. hetvegi akcioban 37 euro volt. nintendo cim, raadasul legnagyobb, szal ettöl nemigen lesz olcsobb kesöbb se.:(
  • Negritis
    Rocket League has a launch date for Nintendo Switch: Nov. 14.
  • TDC Geronimo
    Super Mario Odyssey already exceeded 2 million units in just its first 3 days.
  • Super Mario
    Remélem, 100 000 000-ig nem áll meg a számláló.
  • TDC Geronimo
    Nintendo 2nd Quarter Results FY3/2018 - Switch 7.63M units LTD

Switch hardware forecast increased to 14M units from 10M originally.

Switch software forecast increased to 50M units from 35M originally.

sw eladások

BotW - 4.7M
    MK8D - 4.42M
    S2 - 3.61M
    12S - 1.37M
    ARMS - 1.35M
  • TDC Geronimo
    Jövő héten állok neki én is rendesen. 3. kingdomnál hagytam abba, mert destiny 2 volt haverokkal meg wolf 2őt végig akartam tolni előtte. Jövő héten viszont nekiállok rendesen. Már alig várom
  • n000rbi
    Miiverse kollázs a Nintendo-tól
  • Negritis
    amíg nem megyek végig rajta addig tuti nem nézem twitchen, mvg-t is ezért hanyagolom jelenleg mer Zelda majd karácsony
  • Pio
    Egy speedrunner Kánaán lesz a játék, eszméletlen ugráskombókat lehet összehozni Cappyvel és sokhelyütt megmutatkozott már, hogy a Nintendo ezt nagyon is jól tudta, erre is gondolt, amikor a pályákat tervezte, nagyon sok nem triviális shortcutot lehet találni.

Én simán követni fogom egy ideig, hogy alakulnak a speedrunok, mindenképp érdekes lesz a dolog.

Twitchen egyébként eléggé pörög a játék jelenleg, sok a speedrunner stream is.
  • Negritis
    kiváncsi vagyok a kövi AGDQ-n lesz-e Odyssey és mennyire sikerül levinniük az időt :D
  • Pio
    Még talán annyit, hogy tényleg működött a BOTW reflex a játékban, úgy haladtam, hogy mentem a kijelölt cél felé, de ha mondjuk oldalt feltűnt valami érdekes hely, akkor előbb meglátogattam azt, szóval ebben igaza volt a Nintendonak, egy picit emlékeztet a BOTW-ra ebben az értelemben a pályák felépítése.

Amúgy nagyon remélem, hogy lesz DLC, adná magát még 1-2 Kingdom.
  • Pio
    Ja, világos, de ugye végigvisz egy narratíva, utána lemegy a stáblista, erre gondoltam. Egyébként van párhangulatosan összerakott jelenet, cutscene, meg úgy az egész játék nagyon stílusos és tipikusan ez is olyan, hogy 10 év múlva is szép lesz.

Én azért nem a minimumot szedtem össze, de általában nem sokkal többet. Eléggé látszott, hogy úgyis vissza lehet menni, úgyhogy gondoltam inkább haladok, unlockolom a postgame kontentet. Nem akarok spoilerezni, de végülis nem bántam meg. A lényeg, hogy ahogy írod, valami miatt úgyis vissza kell majd menni és akkor még finoman fejeztem ki magam.
  • TDC Geronimo
    hát jó csak mario játékba ugye ezek nemigen vannak :D

Én úgy haladok hogy megpróbálom minden új kingdomot maxolni amennyire lehet, de már látom, hogy vannak dolgok amikért vissza kell később menni.
  • Pio
    Kampány, hadjárat, cutscene-ezett szakasza a játéknak, ahogy tetszik. :)
  • TDC Geronimo
    storyt
  • Pio
    220 körüli moonnal fejeztem be.
  • Pio
    Dehogyis, az most fog jönni szépen sorban. :) Végig akartam pörgetni a sztorit, mert sok időm volt, a többit fogyasztom apránként. :)