9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
mario bundle -
Frogmorton77 #7031 Sziasztok!
Inkább csak olvasom a fórumot, de kíváncsi lennék a topiklakók véleményére. Úgy fest, karácsonyra kapok egy Switchet (3ds-em van, más Nintendo konzolom nem volt eddig). Az ajándékozás folyamatára van némi ráhatásom, magyarán megmondhatom, milyet szeretnék. :) Van esetleg olyan bundle, amit kerüljek, illetve olyan, ami ajánlott? (Gondolok itt ár/érték arányra, esetleg hibás, kerülendő szériára, stb.).
Válaszokat előre is köszönöm, ha lesznek. -
Negritis #7030 lehetni lehet, de vajh érdemes-e? -
Ezt lehet egyedül is játszani? -
Kint van persze, 20 euró, próbálta valaki? -
Negritis #7027 elvileg switchre is kint van - végén legalábbis volt egy komment
-
Negritis #7026 asszem megvan az új jrpg paradise
-
Pio #7025 Ma érkezett a DLC a Snipperclipshez. 2 új világ és több új játékmód. Nagyon jó couch coop silly fun a játék némi mókás gondolkodással karöltve, például családi karácsonyozásra nem gamer családtagokkal tökéletes elfoglaltság, nagyon tudom ajánlani.
Egyébként elvileg jött/jön dobozosan is ennek örömére.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.11.10. 19:31:38 -
spoiler :y -
Megvan az összes moon, megnyílt a hell kingdom, király
https://youtu.be/rwvgSf8jqFA -
I was playing Doom on the train this morning. A lady sat down next to me on the train, saw me smash open a demon's head, then got up and moved to a different seat. I was grinning like the Grinch for the rest of the train ride.
-
Lepörgött a Rabbids. Ez kérem az év meglepetése és egyben erősen goty-gyanús produktum
-
Pio #7020 Elég jól kihasználja a cucc a Switch extráit, touchscreen támogatás és motion control is van benne (utóbbi detached joyconnal és pro kontrollerrel). Ez szimpi húzás a részükről, hogy toltak bele extra effortot.
-
Negritis #7019 Here’s the full rundown of what’s newly available to download between now and next Tuesday, Nov. 14. You’ll recognize a whole bunch of these names.
DOOM (available Nov. 10)
L.A. Noire (available Nov. 14)
Rocket League (available Nov. 14)
Snipperclips – Cut it out, together! DLC
Batman – The Telltale Series (available Nov. 14)
LEGO Marvel Super Heroes 2 (available Nov. 14)
RiME (available Nov. 14)
UNO for Nintendo Switch
Ittle Dew 2+ (available Nov. 14)
Octodad: Dadliest Catch
ACA NEOGEO Street Hoop
Rock’N Racing Off Road DX
Ben 10 (available Nov. 14)
Tallowmere
Maria The Witch
Cat Quest (available Nov. 10)
Spellspire
Super Putty Squad
Koi DX
Hulu -
Negritis #7018 hulu comes to switch
polygon cikk
felkészül az amazon, netflix, hbo ? -
Negritis #7017 -
SlickAdam #7016 isten veled!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.08. 14:04:51 -
SlickAdam #7015 en is azt hittem elöször, hogy ma van, mert a g365-ös hirt tegnap meg ejfel elött löttek fel es "holnap"-ot emlitenek. de mai hirkent ertendö, ja.
faszom amugy Xeno is meg minden. hogy szerette ezeket... XOX release ma. SW is hamarosan. ... -
Negritis #7014 japán hang - days one DLC
ingyenes oké, de b+ -
Negritis #7013 -
3kor xeno direct -
Akarom mondani holnap kettőkor... ezer bocsánat, azt se tudom hol vagyok. -
Próbálgatom a pár napos hangcuccomat. Totál véletlenül pontban ma két órakor ajánlotta fel a Who wants to live forever-t, amikor Totti barátunkat is végső nyugalomba helyezik.
Isten veled!
-
Pio #7009 -
SlickAdam #7008 -
Negritis #7007 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 3m3 minutes ago
More
There's something for everybody on #NintendoSwitch and Nintendo #3DS! Check out just some of the games out now and coming soon.
bocs ha túl korai -
SlickAdam #7006 -
SlickAdam #7005 tottus utolso(?) golja...
-
SlickAdam #7004 
vele almodtam es kabe orankent ebredtem fel az ejjel... -
Soha nem feledünk, Totti! 
-
Pio #7002 Na ne :( Őszinte részvétem a családjának és mindenkinek, aki szerette!
Basszus és hogy várta a... áhhhh... :(
Személyesen nem ismertem, de annyi különböző topikban beszélgettünk már...
Valaki elküldené nekem is, hogy mi történt? Egyszerűen olyan nehéz az ilyet elfogadni... :( -
Annyi idős volt mint én, de sajnálom. Mennyire kegyetlen az élet. Teljesen ki vagyok ettől én is. -
Nekem is leírnád, hogy mi történt vele? Nagyon sajnálom, nagyon bírtam a csávót. -
SlickAdam #6999
-
Na baszki most derült ki hogy egy suliba is jártunk és ott dolgozott szemben az én melóhelyemmel... -
Én se láttam soha pedig találkozhattunk is volna, mivel 8kmre lakott innen. Elképzelhető, hogy össze is futottunk csak nem tudtuk egymásról, hogy ki-kicsoda -
SlickAdam #6996 mostanaban elegge kivagyok lelkileg. ez nekem sok...
megerösites utan elöszöris vagy 20 percig 150-et vert a szivem. mar kicsit lenyugodott es most eltört a mecses... itt pityergek, pedig sose lattam Tottus-t.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.03. 21:53:12 -
Isten nyugosztaljon, Tottus... -
Negritis #6994 RIP
-
Tényleg 27én írt utoljára :(