9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7065 Ideje lenne már :P -
Negritis #7064 azért ha mondjuk egy doom vagy hasonló game sale-t kap szóljatok nyugodtan :D
esetleg ha joycon :D -
#7063 Hajrá Adam, várunk szeretettel Switchen. -
SlickAdam #7062 ma indult az Amazon Cyber Monday hét (~ Black Friday). elsö körben Playstation cuccokkal.
ha lesz jo Switch deal, lehet veszek egyet. mondjuk ahhoz nem eleg az akcio, el is kell kapni egy peldanyt abban a kb 1 masodperces ablakban, amikor ramozdul fel nemetorszag :D
(a multkori 35-35 euros Mario Kart & Zelda-at kar hogy kihagytam...:( ) -
#7061 izé ... szerintem mára zárjuk be az intánettot https://www.youtube.com/watch?v=sczRlnldywc :)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.11.19. 16:35:58 -
Negritis #7060 playiten kipróbáltam a doom, splatoon 2-t switchen
és a samus returnst
háát , a tárcám rohadtul nem fog nekem örülni :D főleg h épp lakásvásárlás közepén állok -
Negritis #7059 -
SlickAdam #7058 6 :P
rosszabbra szamitottam amugy, siman jo. -
#7057 Megjelenéskor ki gondolta volna, hogy 5 év után handhelden fogjuk ezt tolni :)
-
Pio #7056 -
Pio #7055 Egyre jobban tetszik. Most már szinte biztos buy, ha más nem hallgatom a zenét, ahogy a srác is említette a videóban. :)
A kérdőjel a season pass része, de azt legfeljebb megveszem utólag, ha úgy látom jónak. -
Pio #7054 Tényleg nem elfogultságból mondom, ezek neten felfújt dolgok, rendkívül kevés usert érintenek, tényleg ahogy Geronimo írta, gyakorlatilag mint bármilyen technikai kütyü esetén.
Az egyetlen picit kiterjedtebb probléma az volt, hogy a legelső adag bal joyconjainál gyengébb volt a jel. Ezt egyébként szervizben ingyen 5 perc alatt javítják, de a mai gépeket már nem érinti.
Egyébként én day 1 vásároltam, extra joycon párt is vettem és egyiknél se tapasztaltam a problémát, de azt meg tudom erősíteni, hogy erre azért úgy netszerte biztos, hogy láttam százas nagyságrendben panaszkodni embereket, szóval nem elképzelhetetlen, hogy ez a legelső adag esetén akár 1%ot is érintő probléma volt.
Amit még hozzátennék, ha a build quality érdekel, hogy ne lepődj meg, hogy ez nem gorilla glass és nem karcmentes felület. Én mondjuk eddig karcmentesen tartottam, de ha aggódsz ilyesmi miatt, akkor tegyél rá egy fóliát. Ne gondolj most semmi rosszra, teljesen korrekt a cucc, de azért nem az a 200ezres telefon kaliber, amit simán zsebre vághatsz a kulcs mellé. -
#7053 -
#7052 Valós, értsd 0.01%nak kb, mint összes többi elektronikai cucc esetén -
Frogmorton77 #7051 Most, hogy elkezdtem magam beleásni a Switch témába, olvastam gyakori pixelhibákról, akadozó bal oldali kontrollerről, ezek valós problémâk? -
Pio #7050 TGA jelölések, eléggé odatette magát a Nintendo idén. Family Games és Handheld Games kategória kifejezetten vicces. :) -
Frogmorton77 #7049 Szeret játszani az asszony, de való igaz, xboxon csak pár játék van (nekem), amin lehet lokálisan ketten játszani. Meg aztán sok neki az a gombmennyiség, ami a kontrolleren van,nem játszik annyit, hogy készség szinten kezelje. A tippeket meg köszi! :) -
Pio #7048 Sajnos eredetileg se volt jó performance szempontból.
Sajnálom őket, mert csodaszép játék és látszik, hogy 1 ügyes technikai ember hiányzott a csapatból és tökéletes indie lett volna belőle.
Én minden esetre megveszem PC-n, mert mindenképp meg akartam venni csak ki akartam várni a Switch portot. -
Negritis #7047 a Rime elvileg nem lett jól portolva :S -
Negritis #7046 elvileg bejegyezték a smash bro's a switchre -
Negritis #7045 Hulut próbálta valaki?
én nem találom -
Pio #7044 MINOR SPOILER
Sőt, arra is van lehetőség, hogy egyáltalán ne kelljen látnod Mariot.... :D -
Pio #7043 Meglepne, ha az új Mario nem kapna el. Naponta nyílnak redditen az újabb és újabb threadek arról, hogy emberek egyenesen negatív előítélettel ugrottak bele, hogy "na, majd én megmondom, hogy ez nem is olyan jó, mint írják" és totál el lettek varázsolva. Szerintem ha már van Switched nem érdemes nem kipróbálni kritikák alapján minden idők talán legjobb játékát. Mondjuk én ebben az esetben lehet, hogy nem a bundle-t javasolnám, mert ahhoz letöltőkód jár, hanem külön dobozos Mario-t, hogy ha esetleg tényleg nem jön be, akkor tovább tudj adni rajta.
Van a Mario Bundle-nél kicsit jobb árban a Splatoon 2 bundle, amit azért is éri meg digitálisan beszerezni, mert az egy hosszú élettartamú, multiplayer fókuszú játék, amit kényelmesebb úgy használni, hogy le van töltve a gépre.
Az például egy érdekes kérdés lehet, hogy mennyire szeretnél asszonnyal játszogatni (mármint a konzolon :D ), mert nagyon sok, nagyon jó couch coop kínálat van, ami rá is tud mutatni arra, hogy miben más ez a platform, mint mondjuk egy Xbox, mert más platformokon ez a kínálat nem olyan erős. Szóval látsz abban rációt, hogy az asszonyt vagy akár más családtagot is bevonsz egy kicsit a gamingbe, néha együtt játszotok valamivel Switchen tévé előtt, osztott képernyővel? -
#7042 -
Frogmorton77 #7041 Én egyáltalán nem tudom, mit várok a Switchtől, nem vagyok max csak félig hardcore játékos, ugyanúgy el tudok lenni a Dark Souls-al vagy Smite-al, mint a Pocket Card Jockey-val vagy a Culdcept Revoltal. Mario nem jön be, bár ezt az újat nem ismerem. Nincs felesleges pénzem, ez ajándék lesz, annak meg az ember nem nézi a fogát. :) De köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat! -
#7040 Új zelda teljesen nyitott és olyan sorrendben csinálod a dolgokat ahogy akarod. -
SlickAdam #7039 (de termeszetesen mindenki olyan hülyesegre költi a felesleges penzet, amire akarja. ki vagyok en, hogy okoskodjak itten? :) ) -
SlickAdam #7038 okosabb megközelites lenne, ha mondjuk egy metacritic-en kilistaztatnad a legjobbra ertekelt nintendo jatekokat es mindegyikböl neznel egy jopar videot.
ez a "rendeljünk valamit, mert nem ismerem, de ugy latom most menö" hozzaallas altalaban rosszul sül el, mert mast var az atlag HÁRDKÓR jatekos a geptöl, mint amire igazabol született.
ha neked Mario es Zelda nem tetszik, akkor en 80%-ig biztos vagyok benne, hogy neked ez NEM kell.
khhmm... Ulthane...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.13. 14:49:03 -
Frogmorton77 #7037 Zeldából egyedül az Ocarina van meg, valahogy nem jött be a feladatok számomra túlzott kötött sorrendje, de mondjuk nem sokat játszottam vele, valami hercegnőt kellett ölben cipelni, ott hagytam abba. Az új Zelda szimpatikus. A Xenobladet láttam Wii-n, ott tetszett, az Arms és a Splatoon tetszik, de csak videókat láttam róla.
Félre ne értse senki, gyakorló gamer vagyok, bár már nem 20 éves, ugyanúgy le tudok ülni az xbox, vagy a pc elé, vagy a 3ds-t nyomkodni, csak egyszerűen nem ismerem a Nintendo nagygépes kínálatát, és úgy szeretnék nyitni, hogy pozitív élmények érjenek, és nem utolsó sorban azt is szeretném, hogy az asszony, akitől kapom majd a gépet, azt lássa, hogy örülök neki, hogy leköt. :) Szóval értitek...
-
#7036 új részben át lehet vele öltözni -
Negritis #7035 Zelda?
Arms?
Splatoon?
Xenoblade? -
SlickAdam #7034 akkor a switch a te konzolod -
Frogmorton77 #7033 Biztos fura, de valahogy nem szeretem Mariot, a bajszával, piros kantáros gatyájával meg a fehér kesztyűjével...:) -
#7032 mario bundle -
Frogmorton77 #7031 Sziasztok!
Inkább csak olvasom a fórumot, de kíváncsi lennék a topiklakók véleményére. Úgy fest, karácsonyra kapok egy Switchet (3ds-em van, más Nintendo konzolom nem volt eddig). Az ajándékozás folyamatára van némi ráhatásom, magyarán megmondhatom, milyet szeretnék. :) Van esetleg olyan bundle, amit kerüljek, illetve olyan, ami ajánlott? (Gondolok itt ár/érték arányra, esetleg hibás, kerülendő szériára, stb.).
Válaszokat előre is köszönöm, ha lesznek. -
Negritis #7030 lehetni lehet, de vajh érdemes-e? -
#7029 Ezt lehet egyedül is játszani? -
#7028 Kint van persze, 20 euró, próbálta valaki? -
Negritis #7027 elvileg switchre is kint van - végén legalábbis volt egy komment
-
Negritis #7026 asszem megvan az új jrpg paradise