Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam kicsit felzárkózom Xenoblade sztoriból a Chronicles 2-re és megnézem youtube-on a cutscene-eket.... 19 órányi cutscene-be futottam.... O_o
Egyre kevésbé merem bevállalni ezt az időtemetőt... 😊
uj GTA Mario gameplay bicsiz!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Igen. Ezt a részét értem a dolognak. Ha az ember nem megjelenéskor játszik bizonyos játékokkal, akkor "le van maradva". Nincs hol és kikkel témázni róla, mert már szinte mindenki rég elfelejtette őket. Engem mondjuk az ilyesmi nem zavar. Rengeteg játékot játszok megjelenéskor, de sokszor sok minden kimarad és csak évekkel a megjelenésük után kezdem el őket játszani.
Tényleg szerencsétlenül fogalmaztam, bocsi, fentebb egy kicsit pontosítottam.
Amúgy szerintem lesz még bőven remake Switchre Wii U és korábbi érából, pláne, ha tényleg ekkora sikerkonzol lesz.
Totti5
A Yoshi, Kirby, Mario 3D World, Paper Mario, Captain Toad, Xenobalde X, ha most kb 1:1ben jönne ki Switchre akkor is ugya olyan perfektek lennének. Aztán ott van a Star Fox, Bayonetta 2, 2 db HD Zelda is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nálunk a sárgakazettás piaci kamu után a wii volt az első, úgyhogy én ilyenek miatt örülök a classic miniknek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Megjegyzem amúgy én is sokszor hajlottam már Wii U vagy épp 3DS beszerzésére, főleg, amióta van switch.
Az egyetlen dolog, amiért végül sose veszem meg ezeket az az időhiány. Nálam a gaming szűk keresztmetszete teljesen egyértelműen az időhiány. És ezért is húzok inkább a kurrens játékok felé. Ha jóval több szabadidőm jutna gamingre és futná belőle backlog irtásra is, akkor valószínűleg én is beszerezném a kimaradt Nintendo platformokat (nálam Gamecube volt az utolsó Switch előtt).
De amúgy nyilván a true gamer megoldás:
Egyáltalán nem erről van szó, de jogos, hogy elég félreérthetően fogalmaztam. Egyszerűen szeretek ott lenni a játékoknál akkor, amikor kurrensek, amikor témák, amikor velük foglalkozik az internet. Én például elég sok időt töltök redditen és csodálatos követni a Switch subreddit pörgését, ami nyilván 3-4 év múlva már sehol nem lesz.
Itt most nem arról van szó, hogy az ember mit vesz meg steam sale-en mogyoróért egy kis nosztalgia végett, hanem arról, hogy az ember beletolna ~100ezret egy számára új platformba. Ilyen helyzetre gondoltam.
azért abban van igazság hogy sokszor az ember gyak "gyűjti" a régebbi játékokat hogy ki kéne tolni
pl nekem a bioshock széria van meg így

btw

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 56s56 seconds ago
More
Shed some tears and show mom who's boss in The Binding of Isaac: Afterbirth+, out now on #NintendoSwitch!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Úgy beszélsz, mintha a 3-5 éves játékok ma már nem lennének jók. Előfordul, h 20 éves játékokat játszok, nemhogy 3-5 éveseket.
Ha valaki szeret 3-4-5+ éves játékokkal játszani annak jó lehet.
Én azt veszem észre magamon, hogy ilyeneket max venni szoktam, játszani pedig mindig az aktualitásokkal. Tuti beleőrülnék abba, ha mindig 1 generációval előbbi játékokkal játszanék. 😊 De nyilván így költséghatékonyabb.
Totti5
Vétek kihagyni a WiiU címeket ( nagyon sokan ezt teszik, de tényleg... nem szabad )

Nézelődtem és könnyen meglehet, h egyelőre a Wii U okosabb befektetés lenne számomra. NES óta nem volt Nintendo konzolom és ugye a Wii U Wii-s játékokat is futtat. Szóval egy csomó bepótolandó játékot lenne lehetőségem játszani. Lehet, h most inkább egy Wii U lesz a választás, aztán valamikor 1, talán 2 év múlva egy Switch, mire azon is lesz bőven választék.
ITT, de ez fordítás japánról, szóval nem biztos, hogy minden 100%ig pontos.
ezt a farming shit-et tolnam

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
hol lehet olvasni patch noteról?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 18:07:09

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elég masszív balance patch érkezik a Splatoon 2-höz, rengeteg dologhoz hozzányúlnak és szerencsére pont jól teszik.

Itt pedig két új bejelentés Switchre:

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
More
A new version of L.A. NOIRE is coming Nov 14th for #NintendoSwitch!

tweet

én nem toltam anno, talán vmi bundle-ből megvan
RDR-nek jobbna örültem volna én is
de sztem ott az is benne van h nemsoká jön az RDR2 és menne a QQ

TDC Geronimo
mondjuk rdr vagy gta jobb lett volna. Én szerettem ezt a játékot, de nem volt valami hatalmas siker.

TDC Geronimo
la noire remaster. Jön switchre is. Igaz volt a pletyka.

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

rockstar játék nintendon. Ezt is megéltük 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 15:05:51

Ulthanito
Azt hittem, az egész játék ott játszódik majd, úgy megvettem volna a hangulat miatt. így nem fogom.

PS5 II PSVR

Totti5
Az csak egy új helyszín, pálya a Manhattan inspirálta = New Donk City. Tele lesz már ismert és új helyszínekkel, világokkal.

Ulthanito
Hát ahogy az amcsi városban kezdődik a trailer, tiszta GTA-feeling. :-D

PS5 II PSVR

n000rbi
GTA-s Mario? Mijazistent néztél te? <#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

<#taps>

Ulthanito
Jól gondold meg!

Én most fontolgatom, hogy eladom az enyémet. Egyedül a Zelda futott rajta.

Megnéztem most az Odyssey trailereit, eddig azt hittem, hogy kelleni fog a GTA-s Mario, de most látom, hogy egyéb sok, bugyuta helyszín is van benne, nem biztos, hogy ez nekem való.

PS5 II PSVR

elvileg az NBA2k18 igényelni fogja az SD kártyát

Ha főleg docked akarsz játszani, akkor pro controller.
Ha főleg handheld akarsz játszani, hurcolni akarod a Switchet, akkor egy tok.
Ha vegyesen használod, akkor mindkettő.

Én ezen kívül még az alábbiakat vettem:
+1 joycon, ha szoktatok többen játszani, akkor jól jön. Fontos tudni, hogy sok partyjáték fél joyconnal is játszható.
+1 töltő, hogy ne kelljen kiszedegetni a dockolóból, ha épp nem ott akarom tölteni
a Pro kontrollert én is javaslom
attól függően hogy mennyire kézi konzolként gondolsz rá hosszútávra javaslok egy powerbankot
valamint ha nem akarsz fizikailag megvenni játékokat akkor jobban jársz ha veszel egy sdxc kártyát

TDC Geronimo
pro kontrollert mindenképp

Fiúk, lányok. Gondolkodom rajta, h esetleg a közeljövőben becsúszik egy Switch. Az érdekelne, h az alapcsomag dobozában található dolgok mellett érdemes-e esetleg valamit még külön megvenni hozzá. Gondolok itt bármiféle perifériára, kontrollerre, kábelre, memóriakártyára, bármire.
a korábban említett No More Heroes switch játék a polygon szerint coop várható benne

Totti5
Jöhetnének ide is!

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
More
Dah-dah-dah-dah! The Legend of #Zelda: Symphony of the Goddesses is returning to London and Dublin in 2017! Details: https://zelda-symphony.com/pages/schedule

Tudtommal a már nem forgalmazott retro konzolok ROMjai "fair use"ba esnek.
Persze a "warez", mint olyan egy szubjektív szó, azt jelent, aminek gondolja az ember. Ha valaki úgy érzi, hogy egy NES ROMot letölteni nem szép dolog és vár, hátha a Nintendo valamikor hoz egy NES mini 2-t épp azzal a játékkal, amit szeretne és nem volt rajta a NES minin az is totál megérthető.
Nekem egy NES vagy egy SNES vagy egy C64 játék letöltése egyáltalán nem esik bele a warez fogalmába.

A gép max akkor érdekelt volna, ha sokkal nagyobb játékkínálattal és bluetooth kontrollerrel érkezett volna. Így is gondolkodtam rajta, de egyáltalán nem azért, hogy játékra használam, egyszerűen a nosztalgiafaktora miatt, dísznek a polcra.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.09.04. 20:07:05
Totti5
Az nem hivatalos és warez.

Ez pedig egy Nintendo gép, a gyártótól, amit kifizetsz megkapod legális játékokkal. Ráadásul nagyon jól néz ki a gép és tud okosságokat is.

NESem van, pont jó áron volt, de sajnos Snesem nem lesz 40ért nem fogom támogatni a parasztot, hülyének ne nézzen és a Nintendo sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.04. 19:23:53

Én ezt az egész (S)NES mini őrületet nehezen tudom értelmezni, pedig annó volt SNES-em. Nyilván valaki túl kényelmes ahhoz, hogy egy picit utánamenjen az emulátoroknak és vegyen netről egy bluetooth SNES kontrollert, de én ezt az opciót bátran ajánlom mindenkinek a SNES mini készleteken való bosszankodás helyett. 😊
tigeroo
2027:

nes micro (kulcstartó, ami egyben játékkonzol + wireless controller hozzá)
bluetooth kapcsolattal 200+ klasszikus amivel bármilyen kijelzőn játszhatsz.

80 USD
mint a NES Mini, ugye? 😄

tigeroo
igen, de ők szerintem gondolkodnak a re-releasekben is. ha nagyobb a kereslet x játékra, akkor igényt is generálnak együttal a jövőbeli újrakiadásokra.
nintendo egy fillerrel se kap többet, mint amennyiert szetosztjak a masinakat a kereskedöknek, szoval nem igazan ertem ezt a kommentet...

mas:
mennyire gennyesek mar Amazon-nal is.😄 amikor nem volt Switch masina hosszu honapokig, ilyen 35-40 eurokert ment az uj Zelda. most mar ugy tünik van valamilyen gep szinte folyamatosan es voala! 60 euro a Zeldacska. hehe

cserébe legalább felgyújtja az SNES-t 😄

tigeroo
Ebből is csak 5500 db fog készülni.

tigeroo
igen, mondhatnánk hogy direkt akarják az árakat emelve tartani, de ezzel csak a scalperek járnak jól...

Ez a Splatoon 2 számomra egyértelműen a Switch meglepetése. Emlékszem, amikor a Wii U-ra láttam annakidején az első rész előzetesét kábé lesajnálóan konstatáltam, hogy gyermeteg és bugyuta.
Most 50 óránál járok a Splatoon 2-ben és biztos vagyok benne, hogy overall ez lesz a legtöbbet játszott játékom Switchen.
Ötletes, izgalmas, pörgős és főleg baromira stílusos játék. Érdekes, egyedi fegyverek, játékmódok. A horda módba még alig kukkantottam bele például, pedig az is nagyon jó kontentnek tűnik.
Folyamatosan jönnek hozzá új fegyverek, pályák, még új zene is.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy egyértelműen az ARMStól és a Mario Karttól veszi el az időt, azzal már egyáltalán nem játszom, pedig lenne ahhoz is kedvem, de ha már jut egy kis időm multizni, akkor inkább a Splatoon 2-höz nyúlok.

Mario Rabbidsban a második világnál járok, nagyon jól nehezedik a játék, az első világ egyfajta elnyújtott tutorial, az első endboss harc volt az első izgalmasabb pillanat. Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom annak, akit érdekel az alapmechanika (körökre osztott, taktikai játék).

Illetve most jönnek a PAXról a Xenoblade Chronicles 2 preview-k és nagyon pozitív mindegyik, úgyhogy egyre jobban érdekel a játék.

n000rbi
Mondtam, hogy elvileg lesz "fölös". Nyugoggyámeg. (egyébként osztom a véleményed)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."