Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre kevésbé merem bevállalni ezt az időtemetőt... 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy szerintem lesz még bőven remake Switchre Wii U és korábbi érából, pláne, ha tényleg ekkora sikerkonzol lesz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az egyetlen dolog, amiért végül sose veszem meg ezeket az az időhiány. Nálam a gaming szűk keresztmetszete teljesen egyértelműen az időhiány. És ezért is húzok inkább a kurrens játékok felé. Ha jóval több szabadidőm jutna gamingre és futná belőle backlog irtásra is, akkor valószínűleg én is beszerezném a kimaradt Nintendo platformokat (nálam Gamecube volt az utolsó Switch előtt).

Itt most nem arról van szó, hogy az ember mit vesz meg steam sale-en mogyoróért egy kis nosztalgia végett, hanem arról, hogy az ember beletolna ~100ezret egy számára új platformba. Ilyen helyzetre gondoltam.
pl nekem a bioshock széria van meg így
btw
Nintendo UKVerified account @NintendoUK 56s56 seconds ago
More
Shed some tears and show mom who's boss in The Binding of Isaac: Afterbirth+, out now on #NintendoSwitch!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én azt veszem észre magamon, hogy ilyeneket max venni szoktam, játszani pedig mindig az aktualitásokkal. Tuti beleőrülnék abba, ha mindig 1 generációval előbbi játékokkal játszanék. 😊 De nyilván így költséghatékonyabb.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 18:07:09
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt pedig két új bejelentés Switchre:
More
A new version of L.A. NOIRE is coming Nov 14th for #NintendoSwitch!
tweet
én nem toltam anno, talán vmi bundle-ből megvan
RDR-nek jobbna örültem volna én is
de sztem ott az is benne van h nemsoká jön az RDR2 és menne a QQ
L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.
rockstar játék nintendon. Ezt is megéltük 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 15:05:51
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Én most fontolgatom, hogy eladom az enyémet. Egyedül a Zelda futott rajta.
Megnéztem most az Odyssey trailereit, eddig azt hittem, hogy kelleni fog a GTA-s Mario, de most látom, hogy egyéb sok, bugyuta helyszín is van benne, nem biztos, hogy ez nekem való.
PS5 II PSVR
Ha főleg handheld akarsz játszani, hurcolni akarod a Switchet, akkor egy tok.
Ha vegyesen használod, akkor mindkettő.
Én ezen kívül még az alábbiakat vettem:
+1 joycon, ha szoktatok többen játszani, akkor jól jön. Fontos tudni, hogy sok partyjáték fél joyconnal is játszható.
+1 töltő, hogy ne kelljen kiszedegetni a dockolóból, ha épp nem ott akarom tölteni
attól függően hogy mennyire kézi konzolként gondolsz rá hosszútávra javaslok egy powerbankot
valamint ha nem akarsz fizikailag megvenni játékokat akkor jobban jársz ha veszel egy sdxc kártyát
More
Dah-dah-dah-dah! The Legend of #Zelda: Symphony of the Goddesses is returning to London and Dublin in 2017! Details: https://zelda-symphony.com/pages/schedule
Persze a "warez", mint olyan egy szubjektív szó, azt jelent, aminek gondolja az ember. Ha valaki úgy érzi, hogy egy NES ROMot letölteni nem szép dolog és vár, hátha a Nintendo valamikor hoz egy NES mini 2-t épp azzal a játékkal, amit szeretne és nem volt rajta a NES minin az is totál megérthető.
Nekem egy NES vagy egy SNES vagy egy C64 játék letöltése egyáltalán nem esik bele a warez fogalmába.
A gép max akkor érdekelt volna, ha sokkal nagyobb játékkínálattal és bluetooth kontrollerrel érkezett volna. Így is gondolkodtam rajta, de egyáltalán nem azért, hogy játékra használam, egyszerűen a nosztalgiafaktora miatt, dísznek a polcra.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.09.04. 20:07:05
Ez pedig egy Nintendo gép, a gyártótól, amit kifizetsz megkapod legális játékokkal. Ráadásul nagyon jól néz ki a gép és tud okosságokat is.
NESem van, pont jó áron volt, de sajnos Snesem nem lesz 40ért nem fogom támogatni a parasztot, hülyének ne nézzen és a Nintendo sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.04. 19:23:53
nes micro (kulcstartó, ami egyben játékkonzol + wireless controller hozzá)
bluetooth kapcsolattal 200+ klasszikus amivel bármilyen kijelzőn játszhatsz.
80 USD
mas:
mennyire gennyesek mar Amazon-nal is.😄 amikor nem volt Switch masina hosszu honapokig, ilyen 35-40 eurokert ment az uj Zelda. most mar ugy tünik van valamilyen gep szinte folyamatosan es voala! 60 euro a Zeldacska. hehe
Most 50 óránál járok a Splatoon 2-ben és biztos vagyok benne, hogy overall ez lesz a legtöbbet játszott játékom Switchen.
Ötletes, izgalmas, pörgős és főleg baromira stílusos játék. Érdekes, egyedi fegyverek, játékmódok. A horda módba még alig kukkantottam bele például, pedig az is nagyon jó kontentnek tűnik.
Folyamatosan jönnek hozzá új fegyverek, pályák, még új zene is.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy egyértelműen az ARMStól és a Mario Karttól veszi el az időt, azzal már egyáltalán nem játszom, pedig lenne ahhoz is kedvem, de ha már jut egy kis időm multizni, akkor inkább a Splatoon 2-höz nyúlok.
Mario Rabbidsban a második világnál járok, nagyon jól nehezedik a játék, az első világ egyfajta elnyújtott tutorial, az első endboss harc volt az első izgalmasabb pillanat. Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom annak, akit érdekel az alapmechanika (körökre osztott, taktikai játék).
Illetve most jönnek a PAXról a Xenoblade Chronicles 2 preview-k és nagyon pozitív mindegyik, úgyhogy egyre jobban érdekel a játék.