9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Kifejtenéd?
    Értem én, hogy ha egy játék kihasználná, akkor mikrovezérlésre jól jön, de mivel egy játék se használja ki konkrétan csak kényelmetlenebb lenne.
  • Negritis
  • Negritis
    vettem simát is :D lesz 2 pro meg 2 szet joycon :D

amúgy az x360 sztem kicsit jobb, de a dualshocknál meg az xone-nál jobb
  • SlickAdam
    akkor meg csak be se nevezd legjobb kontroller evörre :D (ninty bazze... mondom neha hülyeg, mint a segg...)
  • Pio
    Ahh, minti elfelejtem, hogy az SG nem írja ki a videó címét... Szóval story trailer japánul.
  • Pio
  • Pio
    nem
  • Pio
    Gondolom így se tudnak eleget gyártani, szóval érthető a döntés. A másik kettő gyakran adja áron alul a hardvert, hogy platformot adjon a szoftvereladásoknak, a Nintendo erre nem igazán hajlandó. Nincs nagy profitjuk a Switchen, de a lényeg, hogy nem fogják veszteségesen árulni.
  • SlickAdam
    ket also ravasz analog vegre?
  • Pio
    Első pro controllered? Nem fogod megbánni, az egyik legjobb controller ever.
  • Negritis
    be is rendeltem, csak simát de mellé behúzom a Xeno's pro controllert is
    most már "csak" +1 set joycon kell :D
  • Negritis
    Setsunán agyaltam 40%os kedvezménnyel, de a Xeno előtt és még tart a NioH szal megálltam
  • SlickAdam
    vajon Ninty-nek van beleszolasa ezekbe az akciokba? sztem lehetseges.
    köztudott, hogy beleugatnak sokmindenbe.:(
  • n000rbi
    Ott. Itthon meg slim ps4 és ps vr, semmi más.

Az angoloknál voltak normális Switch akciók.
  • SlickAdam
    PS4 Pro-ra ment a majd' 30%-os ar-drop, de meg a brennyu XOX-t is bedobtak valtozatlan aron, DE ajandek Assassin's Creed-el.
    mindket gep rohadtul fogy, nem a szar eladasok miatt kerültek akcioba.

Switch? semmi... :(
  • Pio
    Xenoblade Chronicles 2 soundtrack amíg nem törlik. Csodálatosan szép.
  • Negritis
    nálam kb az a kérdés h "ce" vagy sima :D de biztos h cartridge
  • SlickAdam
    itt a pentek es semmi Switch akcio egesz germaniaban :(
    bezzeg az UK-s GAME-en ca. 310 euroert adjak ma a Rabbid-es pakkot...
  • Pio
    Áhh, még van a belső tárhellyel együtt 105 gigám üresen, csak ha ilyen ütemben jönnek rá a jó játékok, akkor igen hamar el fog fogyni. :) De nyilván akkor majd lehet ezt-azt uninstallálni, gyors a net, leszedem újra, ha kell.
  • Negritis
    black friday van, nézz utána működik-e több SDXC-vel :D
  • Pio
    Nagyon zavart a 3DS-en tátongó lyuk, úgyhogy berendeltem egy Pokemon Ultra Moont. :)

Viszont noha korábban azt mondtam, hogy a 10 gigánál nagyobb játékokat tuti cartridge-en fogom venni Switchre most itt állok a Xenoblade előtt és nézem, hogy boltból 2500-al olcsóbb lenne és ráadásul 14 gigás és egyszerűen nem bírom rávenni magam, hogy kártyán vegyem meg... Only digital lesz ez a gép én egyre inkább úgy érzem. Van benne egy 128 gigás kártyám, legfeljebb majd archiválom a játékokat, ha már nem játszom velük.
  • Negritis
    van még 1-2 amúgy ami hasonló

de igen, ez a ritkább, mondjuk félek hogy a switches pokemonnál is ez lesz :D
  • SlickAdam
    megfogtal, de ez a ritkabb, na :)
  • Negritis
    pokemon esetén pl nem
    ami elég zavaró, főleg h a "mindegyik kell" belső drive miatt 4et kéne akkor megvenni így elég 2 :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.23. 17:34:43
  • SlickAdam
    meg a legcsövesebb 3DS jatekon is van minimum 2 menteshely :D

azert kerdeztem, mert ha tudnek venni egy masinat szerencsesen, a kötelezök utan valszeg eladnam, mert nem jön egy darabig olyan naaaaaagy cim, amiert megörülnek. minek ketyegjen a gari idö, ugy, hogy a gep a polcon porosodik?
    mivel backup es semmi hasonlo sincs, elveszne az összes progresszem mondjuk egy zelda-ban...
    vannak nagy zsenik nintyeknel, de legalabb ugyanannyi vadbarom is :(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.23. 17:32:38
  • Negritis
    mondjuk én ezt jobban szeretem még így is mint az h a cartridge-n van
    mer tudunk öcsémmel rendesen közösen venni cuccokat és nem egymás mentését írjuk felül
  • Negritis
    Nintendo UK‏Verified account
    @NintendoUK
    2m2 minutes ago
    More
    The worms are back in their most destructive game yet! Battle anytime, anywhere in #Worms W.M.D on #NIntendoSwitch #eShop
  • TDC Geronimo
    ja
  • SlickAdam
    amiröl - bar mar van valami ertelmesebb SZERÜ account rendszer - nem lehet felhöbe, stick-re, hdd-re, ... backup-ot kesziteni, mi?
  • TDC Geronimo
    gépen
  • SlickAdam
    amugy szviccsen a mentesek a cartridge-on vannak vagy a masinaban benne e?
  • Pio
  • Pio
    Ha valakit érdekel a magyar Zenes srácok tartottak egy fél órás streamet a Switches Pinball FX3-ról, működik touchscreennel, ravaszokkal is, van álló és fekvő mód, illetve álló módban ha leveszed a felső joycont, akkor az alsó joconban van minden rumble miközben touchscreenen játszol, azt mondják, hogy ez a definitív módja.
    Illetve készülnek valami meglepi pályával, kíváncsi vagyok mi lesz, meglepne, ha a Nintendo beengedte volna a saját karaktereit a játékba.

• Pio
    Gratula hozzá! :)
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    :O

De szép
  • n000rbi
    Megjöttek a piros joyconok Japánból

• SlickAdam
    WiiU összealadasok: 13.56 million (as of March 31, 2017) (januar vegen allitottak le a gyartast)
    Switch eddig: 4.7 million (as of September 30, 2017) (és meg csak most jön a karacsony E!)

vajon eleri 1 ev alatt a WiiU-t?
  • Negritis
    jön a Caveman Warriors is switchre, sztem tök jó lett
    még KS-en támogattam anno
  • TDC Geronimo