9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7105 Kifejtenéd?
Értem én, hogy ha egy játék kihasználná, akkor mikrovezérlésre jól jön, de mivel egy játék se használja ki konkrétan csak kényelmetlenebb lenne. -
Negritis #7104 -
Negritis #7103 vettem simát is :D lesz 2 pro meg 2 szet joycon :D
amúgy az x360 sztem kicsit jobb, de a dualshocknál meg az xone-nál jobb -
SlickAdam #7102 akkor meg csak be se nevezd legjobb kontroller evörre :D (ninty bazze... mondom neha hülyeg, mint a segg...) -
Pio #7101 Ahh, minti elfelejtem, hogy az SG nem írja ki a videó címét... Szóval story trailer japánul. -
Pio #7100 -
Pio #7099 nem -
Pio #7098 Gondolom így se tudnak eleget gyártani, szóval érthető a döntés. A másik kettő gyakran adja áron alul a hardvert, hogy platformot adjon a szoftvereladásoknak, a Nintendo erre nem igazán hajlandó. Nincs nagy profitjuk a Switchen, de a lényeg, hogy nem fogják veszteségesen árulni. -
SlickAdam #7097 ket also ravasz analog vegre? -
Pio #7096 Első pro controllered? Nem fogod megbánni, az egyik legjobb controller ever. -
Negritis #7095 be is rendeltem, csak simát de mellé behúzom a Xeno's pro controllert is
most már "csak" +1 set joycon kell :D -
Negritis #7094 Setsunán agyaltam 40%os kedvezménnyel, de a Xeno előtt és még tart a NioH szal megálltam -
SlickAdam #7093 vajon Ninty-nek van beleszolasa ezekbe az akciokba? sztem lehetseges.
köztudott, hogy beleugatnak sokmindenbe.:( -
#7092 Ott. Itthon meg slim ps4 és ps vr, semmi más.
Az angoloknál voltak normális Switch akciók. -
SlickAdam #7091 PS4 Pro-ra ment a majd' 30%-os ar-drop, de meg a brennyu XOX-t is bedobtak valtozatlan aron, DE ajandek Assassin's Creed-el.
mindket gep rohadtul fogy, nem a szar eladasok miatt kerültek akcioba.
Switch? semmi... :( -
Pio #7090 Xenoblade Chronicles 2 soundtrack amíg nem törlik. Csodálatosan szép. -
Negritis #7089 nálam kb az a kérdés h "ce" vagy sima :D de biztos h cartridge -
SlickAdam #7088 itt a pentek es semmi Switch akcio egesz germaniaban :(
bezzeg az UK-s GAME-en ca. 310 euroert adjak ma a Rabbid-es pakkot... -
Pio #7087 Áhh, még van a belső tárhellyel együtt 105 gigám üresen, csak ha ilyen ütemben jönnek rá a jó játékok, akkor igen hamar el fog fogyni. :) De nyilván akkor majd lehet ezt-azt uninstallálni, gyors a net, leszedem újra, ha kell. -
Negritis #7086 black friday van, nézz utána működik-e több SDXC-vel :D -
Pio #7085 Nagyon zavart a 3DS-en tátongó lyuk, úgyhogy berendeltem egy Pokemon Ultra Moont. :)
Viszont noha korábban azt mondtam, hogy a 10 gigánál nagyobb játékokat tuti cartridge-en fogom venni Switchre most itt állok a Xenoblade előtt és nézem, hogy boltból 2500-al olcsóbb lenne és ráadásul 14 gigás és egyszerűen nem bírom rávenni magam, hogy kártyán vegyem meg... Only digital lesz ez a gép én egyre inkább úgy érzem. Van benne egy 128 gigás kártyám, legfeljebb majd archiválom a játékokat, ha már nem játszom velük. -
Negritis #7084 van még 1-2 amúgy ami hasonló
de igen, ez a ritkább, mondjuk félek hogy a switches pokemonnál is ez lesz :D -
SlickAdam #7083 megfogtal, de ez a ritkabb, na :) -
Negritis #7082 pokemon esetén pl nem
ami elég zavaró, főleg h a "mindegyik kell" belső drive miatt 4et kéne akkor megvenni így elég 2 :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.23. 17:34:43 -
SlickAdam #7081 meg a legcsövesebb 3DS jatekon is van minimum 2 menteshely :D
azert kerdeztem, mert ha tudnek venni egy masinat szerencsesen, a kötelezök utan valszeg eladnam, mert nem jön egy darabig olyan naaaaaagy cim, amiert megörülnek. minek ketyegjen a gari idö, ugy, hogy a gep a polcon porosodik?
mivel backup es semmi hasonlo sincs, elveszne az összes progresszem mondjuk egy zelda-ban...
vannak nagy zsenik nintyeknel, de legalabb ugyanannyi vadbarom is :(
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.23. 17:32:38 -
Negritis #7080 mondjuk én ezt jobban szeretem még így is mint az h a cartridge-n van
mer tudunk öcsémmel rendesen közösen venni cuccokat és nem egymás mentését írjuk felül -
Negritis #7079 Nintendo UKVerified account
@NintendoUK
2m2 minutes ago
More
The worms are back in their most destructive game yet! Battle anytime, anywhere in #Worms W.M.D on #NIntendoSwitch #eShop
-
#7078 ja -
SlickAdam #7077 amiröl - bar mar van valami ertelmesebb SZERÜ account rendszer - nem lehet felhöbe, stick-re, hdd-re, ... backup-ot kesziteni, mi? -
#7076 gépen -
SlickAdam #7075 amugy szviccsen a mentesek a cartridge-on vannak vagy a masinaban benne e? -
Pio #7074 -
Pio #7073 Ha valakit érdekel a magyar Zenes srácok tartottak egy fél órás streamet a Switches Pinball FX3-ról, működik touchscreennel, ravaszokkal is, van álló és fekvő mód, illetve álló módban ha leveszed a felső joycont, akkor az alsó joconban van minden rumble miközben touchscreenen játszol, azt mondják, hogy ez a definitív módja.
Illetve készülnek valami meglepi pályával, kíváncsi vagyok mi lesz, meglepne, ha a Nintendo beengedte volna a saját karaktereit a játékba.
-
Pio #7072 Gratula hozzá! :) -
SlickAdam #7071 -
#7070 :O
De szép -
#7069 Megjöttek a piros joyconok Japánból
-
SlickAdam #7068 WiiU összealadasok: 13.56 million (as of March 31, 2017) (januar vegen allitottak le a gyartast)
Switch eddig: 4.7 million (as of September 30, 2017) (és meg csak most jön a karacsony E!)
vajon eleri 1 ev alatt a WiiU-t? -
Negritis #7067 jön a Caveman Warriors is switchre, sztem tök jó lett
még KS-en támogattam anno -