9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Moby
    Már a worlds-öt pörgeti, és marha voltam, mert már tolhatná szviccsen, de nem gondoltam végig, mostmeg már nyakig benne van(én meg azt se tudom eszik-e vagy isszák). Nembaj, majd májiót toljuk együtt :)
  • SlickAdam
    akkor UK-ban miert volt?
  • TDC Geronimo
    Tudjátok jól hogy N cucc nem lesz leárazva. Ha venni akartok addig vegyetek amíg van. Bár nálunk szerintem mindig lesz. Leárazást meg felejtsétek el
  • SlickAdam
    szegeny gyerek meddig tolja a szerencsetlen Lego Undercover-t azon a kakás TíÁjon, he?! :D
    apu meg négykáhádéerezik... szegyen gyalazat. höhö.
  • Moby
    Kiflashvásároltam magam idénre. Spórolni kell E! :) Különben is, gyereknek lesz!

/vagyis mindenkinek ezt hazudom! :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.29. 23:08:01
  • SlickAdam
    ha jatekot is araznak, akkor az a fontosabb cimeket behuzva mar összesen minimum 20k...
    bar tudom Mo-n 10e-essel törlik a segget :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.29. 23:06:37
  • SlickAdam
    E! ganyoljad bele füresszel a VR sisakba a jo kis Szvicstet! Marijo & shit.
  • TDC Geronimo
    Jajj istenem hogy arra a párezres leárazásra vártok. Mintha annyit számítana... :D
  • Moby
    Karácsonyra beesthetne már az ára. Minden nap megregem az kattintóujjam a vásárlógombon :D
  • SlickAdam
    söt! IMPRESSIVE!!!
    (meg kene szamolni hanyszor ejti ki ezt a szot... :D )
  • balee4
    Gyönyörű.

• TDC Geronimo
    simát
  • Pio
    Én nem számítok 90 körüli metára a Xeno 2 esetén. Nagyon sokmindenben hozzányúlt az alapkoncepcióhoz és a karakterdizájn erősen vitatott.
    80 körülre tippelném.
    Egyébként nálam a 80+ tűnik a triggernek a vásárlásra.
    És tényleg nagyon sokat dilemmáztam, de végül nyert a digitális. Arra jutottam, hogy az SD hely miatt majd ráérek akkor aggódni, ha már kevés lesz belőle. :)
  • SlickAdam
    simat rendelted vagy a collector-t? relative tartalmas pakk.
  • TDC Geronimo
    Haha na ja. Azért nagyon durva hogy xeno is kb 90es meta körül lesz és az azt jelenti hogy ebben az évben a switch exek nagyon magasan lettek értékelve. Megnéztem angol VAval pár release verziós videót és nagyon tetszik. Jobb lett a VA, mint amire számítottam
  • n000rbi
    ...és az még csak a Zelda ;) :D
  • TDC Geronimo
    Az a "csak" az úgy lazán 200+ óra :D
  • SlickAdam
    töröltem is inkabb a hsz-t, ilyet meg gondolatban sem szabad egy ilyen jo kis geppel.
  • SlickAdam
    amugy olyan sok jatek nincs, ami erdekelne. en ilyen arms cuccokat nem veszek. söt, atgondoltam, valszeg MK8-at se. vagyis ezt nem elsö körben.

tehat "CSAK" (<--- idezöjel, caps lock) Zelda, Odyssey & Rabbids-t vennek,
  • TDC Geronimo
    Menthetetlen vagy
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    De most tényleg akcióra vársz? ha olcsóbb lenne 10kval már vennél? Ne viccelj már... Ezért visszaküldeni. Én nem tudom mit szenvedsz ezzel a switchel, miért nem rendelsz egyet a francba és élvezed a brutálisan jó játékokat...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.29. 13:40:09
  • SlickAdam
    ha lenne SE vennem meg azonnal, meg 99-os meta ponttal se.:P

itt van amugy 20 centire tölem a kibaszott marijjo odüsszeia 2000. ezt akcinnyoztak, megvettem. mondom lesz gep is. hat nem lett.
    megy vissza :(

(itt mar elvi dolgokrol van szo. ha mar eddig vartam, halogattam, nem fogom full retail aron megvenni a gepet.:D vigyek le 300-ra karacsony környeken es hozom is. zsozso megvan ra.)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.29. 13:38:51
  • TDC Geronimo
    Hát amiket én olvasok róla az alapján NAGYON magasan lesz. Ezt a karakterdesignt én se szeretem, de majd csak túlteszem magam rajta

De te mit akarsz még géped sincs
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.29. 13:35:38
  • SlickAdam
    probalom ratekerni magam, nezegettem tegnap is videokat, de ez a "star ocean"-os karakterdizajn... nemtom melyik felkegyelmü gondolta, hogy az elsö ket resz total mas emberkei utan ez kell...
    NAGYON magasra kell, hogy ertekeljek a vegeredmenyt, hogy megvegyem egyszer.
  • TDC Geronimo
    Na mindegy megrendeltük, legfeljebb elrakjuk későbbre :y
  • TDC Geronimo
    szépen néz ki még streamen is és a frame is fasza. Ahh még marioval se végeztem és van ezer más is :(
  • TDC Geronimo
    Xeno 2 stream
  • Negritis
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    According to the report, Adobe expects the Nintendo Switch console outsold its closest competitors, which are the PlayStation 4 and Xbox One. Beyond that, the company also noted, according to its estimation, that the hybrid console came out on top during Thanksgiving and Black Friday.

The data, which is collected from 4,500 online retailers, with over 55 million SKUs in the US, predicts that the Switch console triumphed over other popular products as well, including Hatchimals & Colleggtables, PJ Masks, and the Chromecast.
  • n000rbi

Még csak pár napja kezdtem az Odyssey-t, de csak ámulok, hogy mindig feljebb tudják tenni azt a bizonyos lécet. Fantasztikus.
  • Pio
    Egyébként SMO-t végig docked módban játszottam pro controllerrel és gondoltam akkor már kitesztelem, hogy mit bír a controller és konkrétan maxra rakott HD rumble mellett 45+ óra játéknál írta ki, hogy lassan jó lenne töltőre kötni. Durva cucc.

Közben amúgy végeztem a SMO-val, 999 moon, összes moon, jelmez és coin összeszedve. Volt 1-2 igen nehéz pontja, de sose éreztem igazságtalannak vagy túl nehéznek. Volt egy pont, amivel rengeteget szívtam, aztán leesett, hogy kéne megoldani és egy akkora facepalmot adtam magamnak... :D Spoilerben leírom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Dark Side Kingdomban van pár pálya, ami korábbi pályák újrajátszása Cappy nélkül. Ezek közt van egy olyan, amikor bullet bill invázió közepette kell átvergődni egy omladozó platformon, majd vissza. Itt a pálya alján kell visszamenni ~7-8 tökéletesen időzített longjumppal (különben instant halál) a bónusz moonért. Na és ezzel egy csomót szenvedtem, mert mindig átugráltam, leugrottam az aljára, de kapkodás volt, sose sikerült irányba állnom, mire indulni kellett és mindig elrontottam a longjump szekvenciát. Aztán jó fél óra kínlódás után leesett, hogy már a pálya legelején alulra lehet menni és szépen, nyugisan átugrálni, aztán indítani a lenti eventet, amikor jól esik... kábé 3 tryból meg is lett...
    :)

Ez lett a SMO búcsúfotóm (spoilerbe rakom, hátha valaki érzékeny rá, postgame kontent kép):

Ez pedig a BOTW volt:

Hihetetlen, mennyire csodálatos volt mindkét játék, nem is értem, hogyan lehet 1 éven belül két ilyen cuccal előrukkolni. Most már tényleg úgy vagyok vele, hogy ha holnap tönkremegy a Switch akkor is az év legjobb befektetése volt.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.11.27. 19:52:47
  • n000rbi
    Egyetértek.
  • Pio
    Egyetlen negatívumot amúgy meg tudok fogalmazni a Pro Controller kapcsán is. A dpad gombjait nagyon a szélén kell nyomni, hogy tuti jól érzékelje. Ha középebben nyomod, akkor néha nem csak az az irány nyomódik le. Nem tudom ez érthető-e. :) A lényeg, hogy ez igényel némi megszokást. A BOTW alatt végtelenszer fütyültem, miközben fegyvert akartam váltani, de mostanra már szinte teljesen megszoktam.
  • Pio
    Ez világos és jogos, nekem ez egyáltalán nem érvágás, mert amúgy se érdekel ez a műfaj, szóval ezért lehet nálam best controller ever. :)

Illetve az alapgondolatom az fennáll: a legtöbb játék esetében jobb a digitális trigger, az analóg trigger egy kompromisszum a szimulátorok miatt. A Nintendo ezt a kompromisszumot elengedte, ami nyilván egyrészt kevésbé alkalmassá teszi az eszközt szimulátorok számára, másrészt viszont ideálisabb szinte minden egyéb játék számára.
  • SlickAdam
    na ez jol hangzik ;)
  • Pio
    Épp a minap írtam össze másik fórumra a számomra ultimate kontroller konfigot:

- Dual Shock 4 dpadje, bumperei
    - Xbox One controller analóg triggerei
    - Switch pro controller analóg stickjei, facebuttonjai, akksiideje, rezgése
  • SlickAdam
    "de mivel egy játék se használja ki..."

hat ezaz. mert nem lehet. NINCS! minösegi ótóka a jövöben? el lehet felejteni... vagy szoposkodjon az ember analog karral gazpedalkent.
  • Pio
    X360-as kontroller dpadje nagyon rossz volt, mortal kombatra például alkalmatlan :(
    Emlékszem, hogy volt kolléga, akivel kontrollert cseréltem (nekem egy logitech volt, neki egy 360), amíg mortal kombatozott, mert képtelen volt 360 kontrollerrel játszani vele. :)