9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #7186 Nemrég beszéltünk a kontrollerekről és felmerült, hogy a pro kontroller dpadje néha bevesz más irányokat is, ha nem a szélén nyomjuk le és talán ez az egyetlen apró probléma a kontrollerrel.
Nos, úgy fest a Nintendo figyelt a panaszra, valaki szétszerelte a Xeno kontrollert és átalakították a dpadet, keskenyebbek a kávák, így már nem lehet véletlenül dupla gombot nyomni. -
Negritis #7185 eddig imádom, én is kb 3 óránál vagyok benne
bár nekem Shulk eddig szimpatikusabb, de lehet a végére ez változik -
Negritis #7184 még Pyra előtt Jin mondja ezt folyamat ha beteszed a csapatba :D
és még a hangja is passzol Byakuyáéhoz :D -
Pio #7183 Egyébként hogy én is mondjak negatívumot: néhol túl nagy a felbontással szembeni kompromisszum handheld módban. Szerintem ezt okosabban is meg tudták volna oldani, néhány ponton tényleg erősen mosott a kép. Szerencsére az átvezetőkkel nincs gond, csak maga a játékmenet ilyen töményebb helyszíneken. -
Pio #7182 Abszolút megvan ez az animés hangulata az egésznek. :)
Pyra megtalálása utáni átvezetősorozat nekem is olyan volt, mintha egy jobban sikerült bleach epizódot néznék. Fasza karakterek, megindító rész, csata, plot twist, nagy reveláció. Remélem sok ilyen pillanat vár még ránk a sztori során. -
#7181 Én pénteken csak bele akartam lesni és lett belőle 3 óra. Le is toltam chapter 1et :) -
Negritis #7180 egyébként én feltettem a japán hangot és így is van lip sync issue, meg egyéb facial feature probléma
de ez minor issue
viszont csapatban nem tudok nem erre gondolni most elég sokat :D
-
Negritis #7179 az első részt én imádtam, bár ott nem jöttem rá végül a chain attack tökéletes trükkjére
de a break - topple - daze - über ütés asszem jó volt mindig :D
nekem az első részben a crafting - eq rendszer tetszett, bár amit eddig láttam az alapján itt máslesz
meglátjuk
még csak 1.5 órát tudtam tolni, de ma "megtolom" :D
-
Pio #7178 Lip sync nem is lehet optimális, hisz japánra vannak szabva az animációk. Viszont 1-2 helyen tényleg indokolatlanul szétesik.
Érdekes amúgy, mert biztos voltam abban, hogy azonnal átnyomom japánra, le is töltöttem a voice packet, animéket is úgy szoktam nézni, de mivel sokfelé olvastam, hogy egész jól el vannak találva a hangok, ezért gondoltam adok egy próbát az angolnak és valójában szerintem teljesen okés a dolog, szóval részemről maradt is az angol, mert egyáltalán nem zavaró (a már említett lip sync széteséseket leszámítva) és így jobban tudok figyelni a cutscene-re olvasás helyett. Viszont ha végeztem a játékkal mindenképp visszanézem az átvezetőket eredeti nyelven is.
Egyébként eddig abszolút bejön a cucc, nagyon jól építi a sztorit és volt már 2 elég epic pillanat is. Tipikus anime sztori, folyamatosan adagolja az egyre nagyobb és nagyobb meglepetéseket, bontogatja a világot, satöbbi...
A harcrendszer már elvben tiszta, de még nagyon nem éreztem rá az igazán brutális kombók kivitelezésére és tartok tőle, hogy nem is fogok, bár remélhetőleg nem is annyira fog kelleni. :)
Összességében simán pozitív meglepetés a cucc, azt hittem, hogy sokkal nehezebb lesz számomra, új belépő számára a kezdet. Simán kedvet hozott ahhoz, hogy majd az első részt is végigjátsszam (már meg van véve 3DSre). -
Negritis #7177 -
Negritis #7176 2 problémám a Xenoval:
1. lyp sync nem túl optimális - sőt
2. én szeretek úgy játszani h handheld, DE pro controller, nah ahhoz le kell venni a joyconokat hogy menjen
a shovel knight-nál úgy rémlik ez nem volt gond -
Negritis #7175
a NIS eléggé durván dolgozik switchre :D
ami jó mer elég jó jrpg-ket tolnak :D
kiváncsi vagyok a Fairy Fencer és a Neptunia lesz-e portolva :D -
SlickAdam #7174 ooo hat ez borzasztoan nagy szervezest igenyel.:D
"jaccunk köcsögök?"
"ja"
"ok, vasarnap 8!"
ha Splatoon-ban helytallsz, MK8-ban is tuti. pont hogy nem art pöppet maxolgatni a single-t, ott tanulod meg az alapokat (150cc ugyi, ott mar ki kell hasznalni mindent)
na akko alljal ra gyurni, mert adamszkij erkezik, ujraeled az SG Tournament!
Gero?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.01. 18:44:46 -
Pio #7173 Hiányzik megülünk valaki, aki szervezné az eventeket, úgyhogy várunk szeretettel! :D
Egyébként nekem az MK8D megvan, de totál háttérbe szorult, multiplayer időm Splatoon 2-be megy, a maradék pedig ARMSba. Egyszerűen túl bénának éreztem magam MK8D-ben és emiatt nem igazán volt kedvem multizni, singleben pedig megnéztem minden pályát, borzasztóan kreatívak, nagyon tetszettek, de maxolni nem álltam neki.
Én is főleg akkor játszom vele, ha van kivel fizikálisan 1 helyen, online nem szoktam. -
Pio #7172 Megint az van, hogy alapból felvettél egy ilyen szkeptikus/negatív szemüveget és mindent aszerint értelmezel. Továbbra sincs gondom ezzel, meg szívesen beszélgetek róla így is, de tényleg ez érződik ki.
Egyrészt eleve a legtöbb ember nem main sztorin rohan végig, szóval reálisabb lenne a ~100 órával összevetni.
Másrészt pedig az, hogy a harcrendszer lapos tényleg negatív kicsengésű, de a lassan haladó sztori egyáltalán nem az. Lassan építkezik, építi a karaktereit, hogy jobban behúzzon és aztán igazán ki tudja facsarni a szívedet, amikor emeli a tétet és nagyobb volumenű dolgok kezdenek történni a karakterekkel. Ez nem egy 2 órás film, 50-100 óra, ha az eleje lassabb és inkább a settingre koncentrál az kifejezetten jót tud tenni a teljes struktúrának. Kivéve persze, ha valaki 20 óra után abbahagyja és ír róla egy review-t határidőre. :)
Akárhogy is, ma-holnap nekikezdek, bár igazán csak jövő hétvégén lesz időm belemerülni, de majd írok néha beszámolókat. :) -
SlickAdam #7171 ragyöttem amuuuugy mi van a karakterekkel.
gyerekek = nagy szemü anime
felnöttek = aiiight -
#7170 -
Negritis #7169 egyébként amiibo support lesz? :D
pl Shulk amiibo -> classic monado? :D -
SlickAdam #7168 ja, odüsszeia.
amugy nezegettem megint a DF Skyrim-es videojat... ugy voltam vele eddig, hogy "nah... megegy felesleges skyrim kiadas", de lehet tolnam en ezt egyszer... több tesztelö is emlitette YT-on, hogy többszöri nekifutasra se tudtak rakattanni a jatekra PC-n ill. egyeb konzolokon, de igy handheld-ben beszivta öket vegre. no en is igy vagyok vele. volt X360-ra sima kiadas, majd legendary edition is. aztan kesöbb ugyanez pc-re amihez kesöbb adtak a special edition update-et is... megse jutottam 2-3 oranal tovabb sosenem.
ezt megvette innen valaki? (Balee-t nem kerdem, ö mindent megvesz :D)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.01. 12:02:42 -
#7167 Ja Odyssey-d van akkor? Valamit írtál "amott", na mindegy.
Én nyomom rendszeresen, de innen szerintem még senkivel nem játszottam online. A Battle mode még eddig kimaradt nekem is :D -
SlickAdam #7166 he? nekem ez nincsennem.
csak irtam ugye, hogy a wishlist aljara toltam meg multkor, mert ugy egyedül en nem nagyon mennek online. itt meg volt par komment release-kor, hogy ihajcsuhaj, de nem lattam, hogy toltatok volna közösen (battle mode!!!). engem meg csak ugy erdekelne. te biztos toltad / tolod online, no de a többiek...?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.01. 11:18:03 -
#7165 Ne add el, hanem vegyél hozzá egy gépet, Zeldát, Mariot és megvan a karácsonyi cukoradag. -
Negritis #7164 nekem van, bár általában csak ha van nálam valaki akkor tolom -
SlickAdam #7163 amugy MK8Deluxe van itt mindenkinek? -
Negritis #7162 az elsőnél is 20 órás tutorial volt sztem, legalábbis a bionis megmászásáig bőven jöttek a monado képességek és újabb game mechanikák
szal én most se aggódok, sajna meló előtt nem tudok elugrani érte de sebaj
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.12.01. 08:09:31 -
#7161 Kis kihagyás után újra belevetettem magam marioba. Ez még mindig zseniális és vigyor van az arcomon végig. Meglepődtem, hogy milyen jól néz ki az új TVn is. Azt hittem szarabb lesz 4k tvn a 900p felbontás -
SlickAdam #7160 hat a leirtak utan ...
akkor nekem mostantol kuss vanik E? -
#7159 Nem, mert úgyse fogod tolni! :P
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.30. 19:43:23 -
SlickAdam #7158 ha elszaladok egyert holnap, akkor tolhatom tovabb a (valszeg jogos) szurkalodast? -
#7157 Neked nem mindegy géped sincs! :D -
SlickAdam #7156 tehat az 50 oras sztori CSAK kb. 1/3-a nem acelos, amolyan lassu & lapos "bevezetö", de utana minden jo lesz...?
-
#7155 És még jön ez is
"Hey everyone, I just wanted to let you all know that an update was pushed for Xenoblade Chronicles 2 that has significantly altered sections of my review.
The embargo lifts in under 3 hours and 30 minutes (Midnight December 1st Australian EST) and it's highly likely that most reviews will be relaying nitpicks, concerns, or issues related to the UI and it's features that no longer exist.
There was also an Events Theater added to the main menu in ver 1.1.0 which lets you replay cutscenes from the main story, major sidequests, and the summoning movies for blades.
I had an entire section dedicated to minor annoyances I had with the UI which are now largely 100% gone, and the initial omission of a theater was a significant concern for such a story driven game." -
#7154 According to the digital sales stats, tracked by Adobe Insights, Nintendo's hybrid-platform topped the sales charts on Thanksgiving, Black Friday and Cyber Monday. This is despite the fact that many retailers chose not to discount the machine's price, though still featured it in marketing campaigns. Pretty sneaky, sis. -
Pio #7153 Ugyan ez, teljes értékű sztori nagyon szép és epik pillanatokkal, de van kontent arra is, ha az ember csak 10 percre előkapja a gépet. -
Negritis #7152 én a polygonon olvastam h eleve handheld-re tervezték az egészet
szal vannak ilyen rövid sidequestek amiket vonaton ... tudsz csinálni, de a fő sztori meg normális
+ a home gomb működik fasznán -
Pio #7151 Fasza review, kábé ez (és még néhány review-ba beleolvasás) billentett végül a vásárlás felé.
Eleve az aggregált pontszám jobb, mint amire számítottam és beleolvasva a review-kba az jön le, hogy a játék kicsit sokáig húzza a harcrendszer tutorialt és emiatt az első ~15 óra nem olyan acélos, a harcrendszer laposnak érződik és a sztori lassan halad, de amikor minden összeáll akkor a sztori és a játékmenet is közel zseniálissá válik. A legtöbb alacsonyabb pontszámot adott review-n érződik, hogy nem játszotta végig a main storyt se.
Amúgy ilyeneket olvasok:
main story only - ~50 óra
átlagos, mellékküldizgetős végigjátszás ~100 óra
maxolás - ~200 óra -
#7150 -
#7149 ah nálunk tuti nem lesz :(
-
SlickAdam #7148 85-re tippeltem atlagot. stimm. nem köll remegni erte -
#7147 Xeno 2 reviewk
86 egyelőre