9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7226 Láttam, de azt töröltem, mert wiiu-n uk accom volt, ide pedig cisnáltam magyarszkit, szóval nemsoká fel is veszlek arról.
Örömmel látom, hogy engedtél a csábításnak, hidd el, tényleg jót fog tenni egy kis Nintendo-kúra
Használd egészséggel! -
#7225 Amiket vettél még azok között lesz egy pár ilyen cucc :) -
SlickAdam #7224 ilyenkor esik le, hogy a 3D World nem volt igazi 3D-s resz (bar fantasztikus volt ofkorsz).
ez tenyleg a beszt evör Mario 64-re hajaz, kibaszott jo. tenyleg lélek-polírozó cucc.
kis masinat jol megizzasztja, üvölt a venti (dock-olva), mint a bolond. hehe
kar, hogy csak tömöritett fos kepet ment a gep... :(
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 15:45:13 -
#7223 Na most már nyomás játszani :D -
SlickAdam #7222 a marha meg a Mii-met se tudja lehuzni a profilbol...
DE megoldottam mokasan. WiiU-n Mii profilt ramentettem Mario Amiibo figurara, Switch-en beolvas, voala! :D -
SlickAdam #7221 Gero & Norbi-t felajanlotta WiiU fül alatt, küldtem request-et.
többieknek (akik Switch-el erkeztek a topikba): SW-4269-9346-5597
vegyetek fö! -
SlickAdam #7220 ahhh... amugy kell venned egyet Moby. gyerekkel együtt transzba esnel.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 13:28:19 -
SlickAdam #7219 ja ezt is kerdezni akartam. megcsinaltam az uj acc-ot online meg regen, be is jelentkeztem vele gond nelkül. wiiu cimbiket nem hozza magatol? :(
francokat, nagyreszt handheld-ben akarom hasznalni, de persze megnezem majd. -
#7218 dockedbe tolod mariot azért remélem :)
Dobok majd egy friend invet mi a számod?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 13:19:17 -
SlickAdam #7217 thx!
amugy imadnivalo tenyleg, hiaba nem a legmagasabb tech, ami letezik. 720p tökeletes erre a meretre. meg ugy a kis joy-con tökeletlenseget nem nezve nagyon jol össze van rakva.
na ja... kiveve a dock. abba meg mindig nem tudtak beletenni egy filc darabot... mehh -
#7216 Mindegyikben lötyög, ez ilyen nem kell aggódni emiatt. Nekem is mozog egy nagyon kicsit az egyik, magam felé tudom meg vissza mozgatni.
Szerk. most láttam videót. Ja kb úgy. Ez is általános, ez se gond
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 13:07:34 -
SlickAdam #7215 mivel tegnap fejeztem be a wind waker-t, marijjo lesz.
ket gyors kerdesem lenne:
- a mario cartridge lötyög, marmint a chip benne. ez mennyire gyakori? na nem mintha befolyasolna a müködest, de idegel. meg hasznalati nyomokat is latok a chipen magan, bar ez teszt lehetett, mert nintendo sealed volt a tok. de ilyet nem lattam meg 3DS-es jatekokon pl.
- a jobb joy-con felpattintva (rendesen) szinten lötyög. mondjuk ez tulzas, de mozog egy pöppet, mig a bal oldali atom fix. ilyet ti tapasztaltatok? felek, hogy rosszabb lesz idövel. IGY-e
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 12:49:24 -
#7214 na végre gz! :D
Mivel fogsz kezdeni? :D -
SlickAdam #7213 en is :(
(de megvan ennek az oka, csak nem idevalo...) -
#7212 Végre És remélem ezzel kicsit most fordítasz pozitívba, mert az elmúlt 1-1.5 évben olyan lettél, mint szegény megboldogult öreganyám :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.04. 12:22:03 -
SlickAdam #7211 vettem pár ninty cuccost
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
remelem be is kapcsol, nem ugy, mint anno a PS4... (egyelöre hagyom melegedni, hideg volt odakünn)
-
Negritis #7210 ezt aláírom -
SlickAdam #7209 hmm... erdekes. -
#7208 Ja és még valami. A térkép és a tájékozódás botrányos. Fél órája rohangálok és egyszerűen nem találom hogy kell eljutni a következő főküldi helyszínére... A térkép használhatatlan, a felső "iránytű" úgyszintén... -
#7207 dinamikus felbontás van és dockedbe is iszonyat durván le tud menni. Mentettem egy képet, igaz switch belső képkészítője is elég durván tömörít, de látni, hogy mennyire alacsony a felbontás. Komolyan néha olyan, mintha 480pbe játszanék.
-
Pio #7206 Ugyan ez, tudatosan kell lebeszélnem magam arról, hogy ma elindítsam, mert holnap nagyon korán kell kelnem havat lapátolni, hogy el tudjak indulni munkába. :D
De ez idén az utolsó munkahetem, utána szerintem masszívan rá fogok kockulni.
Nagyon határon vagyok amúgy, egyrészt elrettent, másrészt viszont gyönyörködtet ez a komplexitás.
Talán inkább gyönyörködtet. Bőven volt elég mélység a játékban, de mégis úgy döntöttek, hogy csinálnak egy totál egyedi módon fejleszthető blade-et Poppi személyében. Még nem látok el a játék végéig, de nagyon úgy fest, hogy többé-kevésbé skippelhető a dolog, nem erőltetik rád, de ha akarod szórakozol vele, ha nem, akkor nem.
Ez a fajta hanyag elegancia amúgy nekem nagyon jellemzi a Nintendo Switches felhozatalát, hogy egy csomó zseniális, rengeteg munkával és aprólékossággal elkészített dolgot tesznek úgy a játékba, hogy ha nem akarod nem is kell foglalkoznod vele. Nem nyomják az arcodba 100×, hogy "tessék itt van, ezt csináltuk, k*rva jók vagyunk nem?!?!?!", egyszerűen csak megcsinálták, hogy az ínyencek gyönyörködhessenek benne, ha akarnak.
Kedvenc ilyenen a SMO-ból:
A játék több hangeffektjének a ritmusa is illeszkedik az épp szóló zenéhez. Például tudunk villanypóznán szaladgálni vagy harmonikaszerű hernyóféleségekkel mászkálni, ezek a zene ritmusával korrelálnak.
Ez nem is annyira példanélküli, más igényes játékokban is előfordul.
Viszont itt a hangeffekt harmonizál is a zenével, vagyis hangnemet vált, ha a zene hangnemet vált és megfelelő akkordot bont ki, ami illeszkedik a zene épp szóló dallamához. Nem egy adott számhoz rendeltek egy akkordot, hanem a számon belül is mindig igazodik.
Ja és a játék végén unlockolódó bónuszként lehetőséget kapunk arra, hogy bármikor bármelyik zenét lejátsszuk. És a rendszer erre is fel van készítve. Szóval például a villanypóznán szaladgálás a játék 82 darabból álló soundtrackjének minden darabjának minden részletével harmonizálva, ritmusban szólal meg. -
#7205 Amúgy iszonyat túl van komplikálva a játék. Legalábbis ez nekem már sok :D
Megkaptam tank blade poppit, belenéztem a menüjébe és nyomtam egy "nope" ot :D
Viszont az tény hogy ma is egy kicsit akartam csak tolni és alig bírtam abba hagyni 4 óra után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.03. 20:10:59 -
#7204 Teljesen nem akartam, de hiába tekertem le mintha nem is venné be. Mindenesetre gáz, remélem ezt az ismétlődő szöveget javítják. -
Pio #7203 Sound configból le tudod némítani. -
#7202 Nincs semmi gond, ez ilyen sajna. Ami még nagyon idegesít az amikor harc közben másodpercenként ismétlik ugyanazt a mondatot az ellenfelek. 10 sec alatt elmondja 10* egymás után. Baromi idegesítő :D -
SlickAdam #7201 The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)
+ art design annyira fantasztíkus, hogy siman jo lett volna 2013-ban uj megjelenesnek is a masinara. söt, meg most is tök jol nezett ki a plazmacseken. ennivalo az egesz
+ nagyon adja ez a különleges univerzum (nem Hyrule ugye): vizecske + szelecske. NDS-en is imadtam a Phantom Hourglass-t (söt, az a kedvenc reszem), ami ennek a "folytatasa".
+ a szokasosak: szeretnivalo karakterek, ötletes jatek mechanikai megoldasok, dungeon-ök, ... alap
+ gamepad hasznalata jofele (real time item management, terkep, ...). de csak akkor ha tv-n tolja az ember.
+ epik befejezes
+ allitolag ez egy eleg könnyü resz a sorozatban, amit ereztem en is, de ez most valahogy idealis volt nekem. hosszra is csak 26 ora volt. ponjo.
- bar adta a vilag nagyon, pöppppet üres volt. vagyis elettelen.
- 30 frem, de nagyobb robbanasokkor belenyalt ez a 10-be is siman. szerencsere nem tul gyakran
- 3-szor bevallom online guide-hoz nyultam. elegge linearisan ment a jatek, aztan "vege elötti" (mint kiderült 70-75%-nal jarhattam) uccso ket nagy dungeon bejaratanal koppantam, hogy oda bizony speci cuccok kellenek, de fingom se volt mi meg honnan meg merre. es szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem en olvasgattam felületesen a feliratokat korabban... .
+/- meg volt par "ahhha! tenyleg azt kell, logikus" pillanat. mai elkurvult jatekok mellett elfelejt az ember gondolkodni (my baaad)
- tri-force darabjait összeszedö misszio... allitolag könnyitve lett az eredeti GC-s verzahoz kepest, de itt is csomo item, amit "wattafakk honnét?!" köll beszerezni... tul lett nyujtva, no
- vitorlazashoz allandoan forgatni kell a szelet, hogy meglegyen a kellö sebesseg... irtak, hogy lehet venni deluxe vitorlat, amitöl gyorsabb lesz a hajo es minden iranyba, de ez is szepen el van dugva. mindenkivel dumalva talan ratalal az ember (ami idegesitö, hiaba nincs sok sziget meg NPC a jatekban)...
- aprosag, de uccso harcban elpusztulva szepen visszarak a dungeon bejaratahoz (szerencsere ellenfelek nelkül), ami nem nagy tav, 3-4 perc run, de akkoris... szerencsere csak 1-szer kellett megtennem ujra.
ígyMost2017Végén: 7.5/10. E! -
SlickAdam #7200 mindig is letezett a "pixelszamolas". SNES vs Genesis, PS1 vs N64, ...
csak mostmar digitalis a jel, lehet merni a fremet / pixelt pontosan, fel lehet tenni az eredmenyt YT-ra. no meg az emberek is szeretnek tudni, hogy vajon a legjobb verziot kapjak e a penzükert, ha mondjuk van több gep is otthon. meg amugyis...
semmi uj nincs ebben, csak profibba valt a p.baszas. es ezzel felerösödött a fanboyism is :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.03. 17:57:54 -
Negritis #7199 otherworldnek van az otherside podcastje, ott Phelan és Zoly beszélgetnek erről néha
és Phelan szerint az az oka ennek, hogy nagyon nehéz megmutatni ebben a genben mitől szebb 1-1 játék
mármint megnézed a Beyond Two Souls-t vagy a God of War 3/Ascension-t és beszarás a mai napig pedig az sima ps3
a ps4et meg azzal adták el h fullhd, 60fps ....
meg hozzájön a steam brutális előretörése és a PC Masterrace feeling
valamint az XO vs Ps4 harcban is ezzel lehet könnyen dobálózni a multiplatform címek esetében
én se érzek semmi problémát a Xeno 2nél amúgy, de én nem vagyok annyira releváns :D -
Pio #7198 Az létezhet, hogy kvázi a kínálat teremtette a keresletet és a digital foundry népszerűsödése vezetett ahhoz, hogy hácé körökben fontos lett a pixel/framerate számolás? Konkrét táblázatokba futni bele netszerte, hogy melyik platformon melyik játék hány százalékkal több pixelből áll meg ilyenek. -
Pio #7197 Dockedben elvileg a melegedés tudja visszafogni a gépet, nincs véletlen közel a radiátorhoz vagy ilyesm? :) Én full HD képernyőn néztem és sose volt bajom vele.
Nem tudom megmondani a felbontást, de semmiféle problémám nem volt vele docked módban.
Egyébként mindig elgondolkodok rajta, hogy miért lett ebben a genben ennyire sarkallatos a pixel/framerate számlálás és őszintén szólva nem tudom erre a választ. :) -
SlickAdam #7196 szarú' skalazik a teved E! -
#7195 Nagyon tetszik xeno 2 viszont az alacsony felbontás elég zavaró. Dokkolt módban is szerintem sokszor alig éri el a 720pt :( -
Negritis #7194 wii-re megvan nekünk és ezért lehet h maradok a wii u-s játszás mellett meglátom még
de előbb a 2 és az X kell :D -
SlickAdam #7193 nekem megvan a 3DS-es port, de nem sikerült 1-2 oranal tovabb jutnpm, pedig probaltam mar parszor...
az a baj, hogy rohadtul fako az egesz es a feliratok se pixel-pontosak, mosottak. teljesen kifarasztja a szemeimet ez a megjelenes. -
Pio #7192 Sőt, a Xenoblade Chronicles 2 direct újbóli megnézését is simán tudom ajánlani. Nagyon jól összefoglal minden rendszert a játékból, de így már érthető, követhető is és nagyon hasznos kis összefoglaló.
Na, az már spoileresebb, de elvileg úgyis láttuk már. :)
-
Pio #7191 Poppy engem teljesen meglepett. Amikor már azt hittem, hogy vége az új rendszereknek és még épp fejben tudom tartani ezt a rengeteg mindent, akkor jön ő és így nézek, hogy miva'? :D
Amúgy ha már nagyjából átjutottál a tutorialon, 3 fős a csapat, akkor ajánlom ezt a videót, mert jól összeszed mindent a combatról, ami lássuk be, nem árt, mert nagyon mély a rendszer. Minimálisan spoileres lehet a videó, de nem vészes.
-
Negritis #7190 Tora-tól teljesen kész vagyok, asszem most decemberbe az X-et is befejezem végre
és lehet 3ds-re beszerzem az eredetit :D vagy benyúlom öcsémtől :D -
#7189 Dockedbe is elég durva. Legalábbis a "4k" s horizon után egy kicsit furcsa :D
De benyelem, a fények szépek -
Pio #7188 Nem kell, valaki már megtette. :)
original
xeno -
Negritis #7187 nem fogom mind2-t szétszedni és megnézni :D