Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vigyazz azert, 3DS-en es WiiU-n a vasarlasok meg GEPHEZ kötöttek, nincs olyan, hogy viszed a motyodat (account) es jol vagy barhol... en rendes kartyan vennem a jatekokat helyedben.

OoT es Majora termeszetesen fel lettek pimpelve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha szereted a regi dungeon crawler-eket, akkor az Etrian Odyssey jatekokat ajanlom erösen (demokat talalsz shop-ban).
ha klasszik Final Fantasy elmenyre varsz, akkor a ket Bravely Default-ot is erdemes csekkolni.
Dragon Quest VII & VIII remake-ek...
Luigi's Mansion: Dark Moon MUST HAVE.
Poochy & Yoshi's Woolly World kurva jo (bövitett) portja a WiiU-s resznek.
Yo-kai Watch 1 & 2, ha szereted a Pokemon-t, de valami ujra vagysz (ez a nagy örület japanban)

...
mondom... mint a tenger, annyi van

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Igen, itt most én is érzem, hogy érdemes lesz újra elgondolkodni a használt játék adás-vételen, de ismerem magam, úgyis itt is digital only leszek.

Viszont van egy csomó Nintendo coinom, ahogy néztem abból azért lehet néhány jóféle játékra is kedvezményt nyomni.

Samus Returns lesz az első vásárlás, hisz az vett rá a gép megvásárlására is. Abszolút elfogott a nosztalgia, én még Game Boyon játszottam vele.

Az után a Link Between Worlds elsők közt lesz szerintem, illetve a nem sokkal később megjelenő Pokemon Ultra Sun is esélyes jelölt.

Szerintem nosztalgiából mindenképp megveszem rá az Ocarina of Time-ot és a Majora's Maskot is. Amúgy ezek jól működnek a 3DS XL-en? Kaptak némi ráncfelvarrást? Aki esetleg játszott velük írhatna pár szót. N64-en játszottam velük.

Super Smash Bros.-n, Super Mario 3D Landen, Donkey Kongon és a Fire Emblem Awakeningen és néhány régebbi Pokemonon (ha elkap a Sun, ahogy írtam sose voltam nagy Pokemonos) agyalok még, de az én tempómban ez már bőven jövő nyár lesz. 😊

Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.09.17. 16:38:02
es miket veszel ra a tengernyi kinalatbol? 😄
csödbe mesz meglasd. nintendo ilyen 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Elsősorban szentimentális okai vannak, volt régen SNES idehaza, annyira nagy pokemonos pedig soha életemben nem voltam.
Metroidoson agyaltam még, de amint megláttam a SNES verziót egyből tudtam, hogy én ezt veszem SNES mini helyett. 😊
nekem a pokemon festésű jobban tetszik, de a NES is epic 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

10+ év kihagyás után veszek újra egy Nintendo konzolt azzal a jelmondattal, hogy "csak a BOTW érdekel".
Erre már van tizensok játékom rá és várok legalább féltucatot.
PCn WoWon meg HSen kívül semmivel se játszom, már a vásárlással is leálltam, mert a Switch óta csak backlogra vásároltam.
És ma elcsattant ERRE is egy preorder.
Well played, Nintendo, well played...

Már csak a "nem veszek Amiibo-t" bástyám maradt, de az azért úgy érzem maradni is fog.
hat ez borzalom. inkabb neznek egesz nap ilyeneket:

n000rbi
<#zavart2><#vomit>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Óóóó, én wow-on nőttem fel, tudom milyen az, amikor az interface túl sokat takar ki a játékból. 😊

Főleg amikor még kisebb monitorok voltak elég sok wow interface nagyjából így nézett ki:
ennek a HUD-ja se volt sokkal szebb sztem, és ugye elvileg ezen a vonalon megyünk tovább nem az X-n

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
Azért zavar, mert nem játszod, nem tudod mi a funkciója. Ha majd nyomod akkor érzed a szükségét. Amúgy az X teljesen testreszabható volt a legutolsó HUD elemig és kamera pozíció beállításig. Bár sok értrelme annak nem volt, hogy mindent kikapcsol az ember, mert akkor nem tudja játszani, hisz semmi infót nem lát arról ami történik.

Óriási nagy előnye volt a WiiU verziónak hogy a tableten volt egy rakat infó és a real time térkép így szinte HUD nélkül lehetett tolni... de ugye ez megbukott mert... na mindegy, csak felbasz ha belegondolok, hogy egy ilyen zseniálisan kényelmes és jó dolog is az enyészeté lett.

Harcon kívül meg be lehet lőni egy optimálisat és minimálisat.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.17. 10:49:48

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Project Octopath Traveler demót mindenki próbálja ki, akinek van Switche és nem zárkózik el a jrpgktől. Érdekes koncepció és nagyon igényes "modern retro" megvalósítás. Eléggé rálelkesültek a népek és nem is csodálom.

lehet velem van a baj, de én szeretem ezt a fajta retro jrpg hud-t

Csatán kívül úgyse lásztik az egész. Jó lesz ez én úgy érzem. 😊 De amúgy ja, decemberig egy kicsit csinosíthatnák a hudot.
Amúgy szerintem azért ilyen batár, mert handheld módban is jól kell látszódnia az pedig azért igen kicsi képernyő.
Akár azt megcsinálhatnák, hogy docked mode-ban átskálázzák a méretét.
TDC Geronimo
az a ronda hud ne lenne 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

áháá! <#worship>

n000rbi
"Super Mario Sunshine is the first game to feature the Chain Chomp with a realistic linking chain rather than magnetically connected orbs or rings as seen in the older games."

Hol ilyen, hol olyan volt a Chain Chomp lánca az egyes Mario részekben. Itt most a klasszikus kinézetet turbózták fel.

nekem is elkezdte baszni a csőröm 😄
de inkább disgaea-ztam

Totti5
Ezt tolnám, nem kicsit.

Totti5
Nyöszörgő<#idiota>

<#banplz>

TDC Geronimo

n000rbi
Same here (csak amiibok nélkül)

hat az a ket nipöl, amik tenyleg erdekelnenek a videobol, sajnos pont el vannak takarva <#ravasz1>

balee4
Öjöm bódottá' 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
“The Nintendo Switch was August’s best-selling hardware platform,” NPD analyst Mat Piscatella said. “The Nintendo Switch has been the best-selling platform in four of the six months since launching in March 2017.”

balee4
Nekem is holnap jön a két amiibo-val együtt. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n000rbi
Holnap érkezik a Samus Returns Legacy Edition-öm. A vicc ebben az, hogy én is csak kb. egy órája tudtam meg <#banplz>

előrendeltem még júniusban, de olyan sűrű volt a nyaram (felújítás itthon és egyebek), hogy teljesen kiment a fejemből

Totti5
Megnéztem a direct Mario bemutatót. Atya Úr Isten ebben mi mennyi minden lesz<#wow1>

ez volt mar?

phantasy star online moba után mmo is

tuti, szpojlerbe tettem a hivatalos kepet. egesz EU ezt kapja

köszi, akkor megvan mit veszek 😄

btw
Nintendo UK Retweeted
13AM Games‏ @13amgames 1h1 hour ago
More
Well folks, by popular demand, #Runbow is coming to #NintendoSwitch in 2018! Debuting at #TGS2017! 😄

már bejelentették (link, mert nagy kép)
Amúgy tuti, hogy EUban sehol nem lesz tokkal a bundle? Kár érte.
ha december 1-re bejelentenek egy Xeno 2 joycon-t akkor falnak megyek, mert 99% h az odyssey mellé behúzom a piros joyconokat
bár remélem a xeno 2 mellé pro controllert jelentenek be, abból is csak 1 van 😄

bár a powera-s zeldás pro controller is epicül néz ki 😄

- fogyatekosoztam a megszallott trofea-vadaszokat. lehet erös jelzö, de naggyabol talalo.😊
- nintendo-t is lefikaztam, mert jatekokhoz ertenek nagyon, de üzleti dönteseik sokszor erösen mellelönek es/vagy logikatlanok (mintha buborekban elnenek). szerintem ezzel is egyetert itt mindenki, aki nem ujonnan erkezett es a boldogsag hormonok mar nem vakitjak el 😄
- nem a Switch bundle ara miatt "rinyalok", hanem hogy megint megvagtak az EU-s kiadast, igy gyakorlatilag 2 piros kontroller marad. szvsz jobb valasztas a sima gep + rendes kopia kombo.

na meg meg mertem emliteni, hogy most epp nincs annyi lecsom, hogy MINDENT megvegyek, amit szeretnek. csak a 3DS jatekok belekerülnek több szaz euroba. meg egyeb hobbik. meg enni se art neha... D 3rd world problemz... 😞 remelem ettöl meg maradhatok a topikban!

Ja basszus, én már látom, hogy a vége az lesz, hogy 15 pár joycon lesz minden háztartásban... 😄
TDC Geronimo
Meg kell rendelni a konzolt azt kész. Nem tudom már mire vársz. Olcsóbb nem lesz, rakat játék van. Állandóan csak a kifogások 😛

az usa is 300+60 = 380 $ a bundle
van egy marios carry case, digital game és piros joycon

de tán már a splatoon bundle is ugyanez volt

mindenesetre nekem megvan milyen joycon-t veszek extrába 😄

Így az elmúlt pár napból megmaradt, hogy mintha több ízben is fogyatékosoztál volna, egszer talán az acsik kapcsán, egyszer pedig a Nintendot. Meg tegnap még azért búslakodtál, hogy miért nincs Mario bundli, ma meg már azért, hogy miért annyi, amennyi. 😄

Egy kis kedves segítséggel egy kis pozitív életszemléletet ragasztunk Rád és mindenki jól jár! Hidd el, úgy még a keserű is édesebb! 😊
milyen allando nyöszörgest?

Néhány új játékbejelentés Switchre:

Crypt of the Necrodancer
Lovers in a Dangerous Spacetime
Mekorama
Runbow
Ultimate Chicken Horse
Monument Valley

Egy trailert szúrnék csak be, mert ez talán a kedvenc indie játéktrailerem ever. Rengetegszer hallgattam/néztem már meg. A játék maga amúgy baromi jó és baromi nehéz.

Totti5
Ezen nem lepődtem meg. Ennyi belefér.

Én amúgy az Odyssey videót már nem néztem meg, mert nem akartam többet feleslegesen spoilerezni. De olyan szinten áradozik róla mindenki, hogy nem fogom tudi megállni... 😄
n000rbi