9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Én semmi ilyet nem látok a kommentben, amire reagáltál. Elvárható, hogy 2017-ben ne ugráljunk vissza az ezredforduló idejére képminőségben. Nincs ezzel semmi baj.
  • TDC Geronimo
    Nintendo of America‏

Clear your calendar for Thursday night! @thegameawards are live December 7th at 5:30pm PT

Szerintem itt lesz zelda DLC trailer meg dátum is
  • Pio
    Deeeee basszus.... Még egyszer, tagoltan: Nincs. Semmi. Baj. A Játékkal.
    Még a Digital Foundry is totál pozitív volt az engine-el és a docked performance-al kapcsolatban, a handheldnél a felbontást túl nagy kompromisszumnak ítélték.
    Te meg itt tényleg olyan stílusban tolod, mintha a játék valami katasztrófa lenne.
    Basszus, komolyan mondom megadom a címem, gyere ide és nézd meg, hogy mi a helyzet valójában, mert már kezd fájdalmas lenni a dolog... :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy engem nem szokott érdekelni felbontás. Én 720as címekkel is elvoltam Wii Un, mert azok is jól néztek ki, de ez az első játék, ahol zavaróan homályos az egész és elvesznek a részletek. Tegnap befeküdtem ágyba és onnan toltam. Az kb 1.5 méterrel hátrébb van, mint ahonnan szoktam. Na onnan volt elviselhető.
  • Pio
    Nekem az a bajom, hogy most megint ott vagyunk, hogy egy Switch játék körül másról se megy a diskurzus, csak hogy hány fps meg mennyi pixele van. Pedig ha valaki, akkor a Nintendo millió egyszer bebizonyította már, hogy nem ez teszi a jó játékot. De mégis az egész internet állandóan ezen pörög.
    Mintha manapság ez lenne a gaming esszenciája.
    És továbbra is azt mondom, hogy szerintem 1-2 gennel ezelőtt baromira nem volt ez téma. Elég régóta gamerkedek, de a legújabb, "digital foundry" korszakot leszámítva soha életemben nem olvastam azon szomorkodást, hogy XY játék miért csak a 270p-t tudja, pedig a 320-at is tudhatná.
    Komolyan mondom úgy érzem, hogy egy picit méltatlan ez az egész a gaming hagyatékhoz.
  • TDC Geronimo
    Szerintem ki akarták ezt adni még idén karácsony előtt. Biztos vagyok benne, hogy lesz ez jobb is később
  • SlickAdam
    WiiU-s resz bezzeg hozta a 720-at fix... a Switch van annyival erösebb, hogy a pimpelt engine-t dynamic 900p-vel (720p padloval) kiköhöge. elvileg...

en is patch szagot erzek. csak kerdes, hogy Nintendo ezt a release minöseget hogyan engedhette. inkabb el szoktak tolni a jatekokat... tudom nem 1st party cim, de eleg szoros együttmüködes (2nd party?). van nagy cimük karacsonyra, hova siettek...?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 21:04:24
  • TDC Geronimo
    Docked módban városba voltam a szökőkútnál és láttam, ahogy váltogatja felbontást. Érdekes DF nem vette észre ezt, de 100% biztos vagyok benne, hogy 720 alá is bőven bemegy néha és nagyon szarul néz ki nagy tvn az. Átvezetőkben érdekes ott tartja a felbontást, mert azok jól néznek ki képminőség szempontból is. Egy fix 720at el tudtam volna viselni, mert az art nagyon szép, de a fullhomály elfedi a 90%át :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 20:58:52
  • Pio
    Részemről amúgy QOL problémám sincs olyan nagyon sok.
    Jó lenne, ha a térképen egyből az a nézet jönne be ahol épp vagyok és rá lehetne ugrani arra, ahol az aktuális küldetés van és jól látható lenne a kapcsolat a különböző térképrészletek közt.
    Ezen felül egy autosave megnyugtatna.
    Más így hirtelen nem is jut eszembe.
  • Pio
    Szerintem ha fokozatosan esik le 30-ról 25-re azt észre se veszed egy ilyen stílusú játéknál. Nyilván ha spike-os lenne és 30-ról instant 20-ra esne azt már érzi az ember. És műfajfüggő is a dolog.

De amúgy én is megerősítem, QOL ötleteim nekem is lennének, de konkrétan a perrformance dockedben szerintem tökéletesen elégséges, ha valaki a felbontással megbékél, amit azért ahogy a csávó is mondta nagyon szépen lekezelnek a különféle élsimítások.

Ez a játék technológiai szempontból teljesen valid, játszható, jó minőségű anyag docked módban, handheldben pedig én is egyetértek, hogy túl sok kompromisszumot enged meg magának néhol a felbontás.
  • TDC Geronimo
    Hm érdekes én ilyen alacsony fpsel nem találkoztam 10+ óra alatt
  • Pio
    Most komolyan azért, mert a csávó talált egy pontot, ahol bizonyos körülmények közt leesik az FPS ~25re már szarul fut meg mess meg patchre kell várni?
    Komolyan ennyire az a mérvadó, hogy mit mér a digital foundry a legrosszabb helyzetben?
    Ráadásul a videó is alapvetően pozitív kicsengésű, azt mondja, hogy faszaság a cucc dockedben mindenképp.
  • TDC Geronimo
    Most kb párhuzamosan tolok 5 játékot úgyhogy nem sietek vele. Tuti fog jönni patch erre is meg pár QoL update is, mert az is ráfér
  • SlickAdam
    es meg szarul is fut. hogy ezt nem latjak fejlesztes alatt... tuti memory leak-röl van szo, mert birnia kene a 30-at.

mehh. eleg nagy mess.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 20:34:34
  • TDC Geronimo
    olvastam summaryt.368p undocked yikes...

Itt valamit jól elkúrtak. Docked meg 720at írnak de szerintem az alá is bemegy + TAA miatt ultrahomály az egész. Szerintem a Wii Us X jobban nézett ki képminőség szempontjából sokkal. Itt értelemszerűen sokkal modernebb engine ficsőrök vannak, mint ott, de a képminőség botrányos sajnos.
  • SlickAdam
    itt van e

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 20:25:33
  • Pio
    Igaz még egy évet kell rá várni, de jön:

Előtte pedig kapunk egy Mega Man X collectiont.
  • Pio
    Pedig van ezüst ruha is a játékban. :D
  • Pio
    Szerintem egyik se rossz, hanem szándékosan van az egyik oldalra hagyva egy kis rugalmasság a rendszerbe. Akárhogy is, én eddig mindenkitől hallottam, hogy van benne ilyen.
  • SlickAdam
    na, csak megneztem külön kezben a joy-con hd hokit (majd fogok varni agyikoig, mi...? :D). TENYLEG fasza, igy mar egyertelmü miröl van szo.

bescanneltem a megmaradt ezüst mario amiibo-mat, dobott ra egy ilyet (az arany es ezüst elvileg ugyanaz a chip, ezert tippelte ezt)
  • Moby
    Az eszem jó helyen van :) Jövök majd, nem kő izgulni, mondtam is már :) Nálam absz. megvan a helye a négykának, a vr.nek, a tíájnak, meg a switchnek is.
  • SlickAdam
    az biztos, hogy öt is eszhez teritene ez a pure fun a sok VR meg "4K" szemfenyvesztes utan, nemmellesleg a kölkök is bepisilnenek.

----

racsattintottam a csuklo-bizbazokat a joycon-okra... haaaaat a "shoulder button"-ok feedback-je eleg gaz, bazari 2 filleres müanyag erzes. bezzeg a a joycon sajat gombjai fantasztikusak...
    gyakorlatilag a gep es az iranyitoi premium cuccok, minden egyeb total kontrasztban vanik (dock, grip, csukloszarok, ...)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 19:17:00
  • TDC Geronimo
    1 hetet nem adok és lesz a topikban egy mobys autós kép
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 19:09:39
  • SlickAdam
    pont, hogy lejjebb akartam tenni, mert az elektromos cuccnal pl tul erösnek ereztem. na majd agyikoban kiszedem a joy-con-okat es teszt.;)

kar, hogy ebbe a gepbe se került stream lehetöseg.:( de erthetö, nincs benne annyi tartalek, igyis süvit, mint a bolond, ki van hajtva szepen.
  • TDC Geronimo
    Hát pl az elektromos cuccnál is lehet, de elég sok mindennek egyedi a rezgése

Ha kiszeded a 2 joycont és kézbe veszed, akkor sokkal jobban érezni + beállításoknál tedd fel strongra a rezgést
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 19:02:29
  • SlickAdam
    a "kutyafejjel" nyomom (haha), nem ereztem eddig különleges rezgest. mondj peldat!
  • TDC Geronimo
    Mapon a listánál írja amúgy azt is mennyi moon van meg mennyi coin az adott világban
  • TDC Geronimo
    HD rumble vélemény? :)

Mario jól kihasználja.
  • TDC Geronimo
    Én is szeretem, de technóban és gameplayben is van bőven hiba és javítanivaló. Remélem patchelgetik majd
  • SlickAdam
    tehat a bal oldali a hibas, ami bombabiztosan ül. aiiight :D nezöpont kerdese. hehe
  • SlickAdam
    mar most van.

sd kartyat meg nem vettem, hiszen minden cartridge-en van. 1-2 digi only cim, ami erdekelne, siman felfernek a rendszer memoriara. mindenesetre jo tudni, hogy arra tömöritetlen. thx
  • Pio
    Lötyögés: szerintem ez intended dolog, kvázi ez vezeti el a hosszúkás kialakításból és illesztésből adódó feszültséget, nehogy véletlenül elpattanjon a cucc.

Power moonok száma: 800+/999 :)

Xenoblade Chronicles 2: hogy ne kizárólag negatív dolgok legyenek, én továbbra is fasza játéknak tartom. Nem tökéletes, ez tény, de rendkívül jól elvan vele az ember és nagyon sok érték van benne (számomra). A 84 pontos metascore-t teljesen korrektnek érzem.
  • Pio
    Ment az tömörítetlenül, az SD kártyán tudod elérni. Sajnos SD olvasó és kártyapakolgatás nélkül csak tömörítetten lehet kinyerni Facebookon/Twitteren keresztül.
  • Pio
    Felvettem mindenkit, aki beírta a kódját.

Én pedig továbbra is:
    SW-5618-1687-3198
  • Pio
    Gratulálok a loothoz, remélem legalább annyi örömöd lesz benne, mint nekünk! :)
  • SlickAdam
    dzsizusz, mennyi Power Moon van ebben a jatekban? Sand Kingdom elejen tizenegynehanyat jelzett, de mar 38-nal jarok.:D

ez az igazi 3D mario, megvolt a Galaxy varazsa is, elpusztitott maga idejeben mindent, de ez jobb... igy par ora utan is. annyira organikus benne minden, mintha evek ota ezeket az ugrasokat es mechanikakat tanulmanyozna a jatekos, de lofasztot... "tessek itt van ez az uj ize" ---> "jepp, mastered already".
  • TDC Geronimo
    Najó letoltam Donk city festivalt. Könnyem majdnem kicsordult :D
  • Negritis
    ment a request, jah igen engem is fel lehet venni ha szeretnétek
    SW-4792-5729-8873
  • Negritis
    hazamegyek felveszlek majd

ha a gép támogatná, mondanám h csináljunk egy gyors discord szervert és akkor könnyen lehet kartot és hasonlókat szervezni + van voice meg minden :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.12.04. 16:12:16
  • SlickAdam