9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7306 persze, beleneztem Zelda-ba is, hogy hogyan fest (meg nem jatszom): jol fest. különösen handheld modban adja.
ratettem dock-ra tölteni a masinat, közben lemerültek a joy-con-ok is. mondom rapattintom öket es kilepek a jatekbol. de felpattintas utan nem tudom iranyitani a gepet. ez normalis? -
#7305 Na mivan pörög a switch? :)
MK amúgy nagyon durván néz ki kijelzőn -
Negritis #7304 én pc-n kitoltam mind3at
a 3hoz még nem toltam ki a dlc-ket + egyiknél se toltam ng+-t
DE ha tényleg jön lehet behúzom még1x nem tudom, necces -
Pio #7303 Annó volt már valami kileakelődött Switches Dark Souls screenshot, de arra konkrétan rámondták, hogy nem valós. Ez a tweet is pillanatok alatt törölve lett. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. :)
Mondjuk nem hinném, hogy emiatt újra elkezdeném a játékot. PC-n 100%oltam már.
A 2-t viszont nem..... :) -
#7302 No way -
#7301 :o -
SlickAdam #7300 -
Negritis #7299 egyébként a pontos field kombóknak még utána kell járnom mert az nem jött át eddig :D
de így is tetszik a hardrendszer
főleg ha majd lesz több nem "nameless" blade -
Negritis #7298 ha szar lesz veszek olyat, az univerzálisabb tabletemhez is lehet jobb :D -
SlickAdam #7297 ja, ilyet neztem en is, ez a Hori allvany koppintasa. nem rossz, de kevesbe flexibilis. viszont occso (enyim 15 euro...) -
Negritis #7296 én alie-ról rendeltem
majd meglátom milyen
de az tény, hogy kell hozzá + stand, nézegettem amúgy egyszerűbb cuccokat isezvolt még szimpatikusabb, de maradtam a gagyibb hatásúnál :D -
#7295 Az enyémen nincs fólia és a dokkolót se béleltem ki. Óvatosan bánok vele, eddig semmi karc (kopp-kopp) -
SlickAdam #7294 nem vagyok utazgatos, de ha az lennek, talan meg praktikusabb lenne egy ilyen.
repülön / vonaton vannak kis kihajthato asztalkak, de az alap stander meg egy vonat fekezestöl is felborulna sztem. ez meg atom stabilnak tünik. plusz talpara ra lehet tenni egy kisebb fele 10k mAh-es powerbank-et, ami DF video alapjan radob +4-5 órát. ponjo.
foliat vettetek a kepernyöre? nemtom, hogy azt vegyek vagy csak beleljem ki a dock-ot filccel... -
#7293 Jóféle állvány
Nekem egyik kedvenc módom a tabletop, a Zeldába nagyon sok órát tettem hason fekve :D -
SlickAdam #7292 este kiprobaltam, agy mellett ki tudom tamasztani a switch-t, hogy detached hasznaljam a joy-con-okat, baromi kenyelmes.
de nagyon nem praktikus az alap stander dölesszöge (na meg a stabilitasa), raadasul tölteni se lehet ugy... szal rendeltem egy ilyet, ma pont deal-ben volt Amazon-on. meg jo lesz asztalra is, laptop melle.
-
SlickAdam #7291 megvan! azt a buta seed-et kellett beledobni a 10 cm-re levö akarmibe. pont ez zavarta meg a nagy okos fejemet, hogy nem ugy nezett ki, mint amibe BELE lehet dobni barmit is.:D lolz -
#7290 -
SlickAdam #7289 haha, elakadtam a Wooded Kingdom-ban. oda kene eljutnom, de csak nem talalom az utat, pedig mar bejartam a korabban kipucolt reszeket vagy 5-ször. tuti ott van az orrom elött ... :D
-
Negritis #7288 uh volt ám itt beszélgetés tegnap :D
én handheld-be tolom a Xeno 2-t így nekem kurvajó, 1-2 probléma van vele amit már említettünk így nekem nem ér fel a wii-s első részhez
viszont az X-nél jobban megfogott eddig
egyébként ami kicsit zavar h a titánok itt kisebbek mint a Bionis-Mechonis
viszont mikor először láttam a Gormott fejét és hogy mozog az beszarás volt
főleg h átvezető során is ki lehet szúrni
persze zsinórba 2 nap szúrtam ki magammal és álltam neki fél11kor tolni :D fél2kor jöttem rá h aludni se ártana :D -
Negritis #7287 egyébként aki szereti a megamant annak steamen javaslom a 20xx-et iszonyat jó lett és az early access egyik pozitív példája sztem -
#7286 Ezt csak most néztem meg. Hú, de jöhet -
SlickAdam #7285 mint Moby is emlitette ma, uccso 1 evben atmentem kicsit venasszonyba, de ettöl meg nem vagyok légbe-fikkanto. sose voltam. vagyis meg 10 eve fanboj seggarc voltam, de eleg hamar kinöttem szerintem. Nintendo, Sony es MS is csinal fantasztikus dolgokat ÉS hülyesegeket is. amiket ki kell targyalni. erre van a forum. ja es a PC is fasza, szeretem a böhöm nagy vasakat is. ideig-oraig.:D
es ja, nem ismerjük egymast, mert Switch nelkül nyilvan nem kommeltem annyit, mint korabban. ti meg pont Switch-el jöttetek.
aztan most itt gep, termelt is a topik ma szepen.:)
es majd szervezek SG Tournament-et is, ribancok!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 21:57:46 -
Pio #7284 Egyébként ha nagy JRPG rajongó vagy simán el bírom képzelni, hogy a XBC2 lesz a legbejövősebb játék számodra. Nagyon sokan írják ezt a Switch subredditen is, hogy ez eddig a kedvenc játékuk a gépen.
Gyerkőc pedig nem tudom hány éves, de az Odysseyt például végig lehet vinni coopban is (egyikőtök Mario, másikótok Cappy), ajánlom minimum kipróbálásra a dolgot. -
Pio #7283 Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy még meg kell szoknunk egymás stílusát, mert teljesen jogos, amit írsz, ha annak tartanád nem foglalkoznál vele, én pedig túlságosan fennakadtam pár szerintem továbbra is aránytalanul erős jelződön, de nyugi, idővel megszokom.
Majd kialakul ez! :)
-
Pio #7282 Azért tegyük tisztába, hogy a "Nincs. Semmi. Baj. A Játékkal." az erre a problémádra volt válasz: "Nintendo ezt a release minöseget hogyan engedhette"
Bocsánat, ha félreérthető voltam, ahogy lentebb kifejtettem, nem tökéletes a játék, 84 pontos. Vannak területek, amiken lehetne javítani, olyanról is írtam lentebb, például a mapkezelés.
Minden játék nem sikerülhet mesterműként. Persze jó lenne, de azért tudjuk jól, hogy ez egy nehéz szakma. Egy 84 pontos játék bőven vállalható, sőt, büszkének lehet rá lenni.
5 perc alatt össze tudnék írni legalább 20 Nintendo játékot, ami tényleg rosszul sikerült. A XBC2-t a legkevésbé se érzem közéjük tartozónak. -
SlickAdam #7281 ja es a fekete-feher dolog bele van haluzva a hozzaszolasaimba. en se irtam, hogy szemet ez a Xeno2.
dehogy is. ha szemet lenne, nem foglalkoznek vele 1 percet, se. nem neznem, nem olvasnek rola, nem gondolkodnek rola.
2 legendas elöd utan ez is csodalatosan fest es oriasi meretekkel bir. -
#7280 Volt idő, amikor jrpg-ket zabáltam kétpofára. Nekem ez annyira nem távoli. De megvenném csak Odysseyért is, és ez most nem csak rólam szól, a gyerek tudatát is tágítanám ezekkel. A nagyobbik tőlem is nagyobb gémer lesz, ez már most tisztán látszik. Talán már az is. Überhardcore módon tol mindent. Kicsit akarom, hogy lássa ezt is, hogy válogathasson szabadon. -
SlickAdam #7279 most, hogy itt a gep, elkezdtem hallgatni a NVC podcast adasait release-töl kezdve. reg nem hallgattam öket, jo kis csapat. Zelda-rol amiket hallgattam ma utközben a postara a pakkert... ahhhh. jo lesz! kabe ez az a jatek, amire a Leald-ban is vagyik mindenki, csak nem tudnak rola. nincs hülyenek nezve a jatekos es "mindent" lehet.
(mondja aki 1 percet se jatszott vele, de hiszek nekik es nektek :)) -
#7278 Hajjaj mi lesz majd ha zeldaval is játszol... -
SlickAdam #7277 köffi -
SlickAdam #7276 mé? ez a megszokott Nintendo 2nd/1st party performansz? ezt a minöseget szoktuk meg? jol fut?
NEM. NEM. NEM.
nem poenbol kritizalok. -
#7275 Amúgy nekem ez az első xeno játékom és az animekkel se vagyok kibékülve (utoljára dragon ballt néztem általános iskolában :D), de ez a játék nagyon tetszik. -
SlickAdam #7274 meg mindig szamit naluk. meg mindig ök hozzak a legtöbb 60 fremes cimet, tökelyre polirozva.
no ennel a Xeno-nal valaki beleszart a vödörbe. szerintem itt a topikban nincs tultolva a fanbojizmus, tudod leirom, hogy mi nem tetszik a gep kapcsan, vagy ugy altalaban, ha hülyeseget müvel a ceg. ugyanakkor ha olyan jatekot kapok, mint ez az Odyssey, akkor be kell hodolni... teljesen jogosan.
bar a topik uj lakoi elegge at tudnak menni über-Totti-ba... "Nincs. Semmi. Baj. A Játékkal.". ja, erröl szolt a video, meg elötte a sajat hozzaszolasok a hasznalhatatlan map-röl es tarsairol.:D -
Pio #7273 Én nehezen hinném, hogy ilyen tekintetben komoly változás történne. Azt el bírom képzelni, hogy például handheldben variálnak azon, hogy mennyi erőforrást vigyen az élsimítás. -
Pio #7272 Azért a fanbojizmus és az olyan kijelentésekkel, hogy "ezredfordulós a grafikája", "es meg szarul is fut" meg "Nintendo ezt a release minöseget hogyan engedhette" nem egyetértés közt a tényleges játék ismeretében szerintem van egy pár nagyságrendnyi különbség.
Geronimo teljesen validan, jogosan érvel a problémájával kapcsolatban például, azt maximálisan meg tudom érteni.
Azzal is egyet tudok érteni, hogy a játék motorja nem éri el a BOTW motorjának szintjét, ahhoz sokat kéne nőnie. Ezek miatt (is) lett az egy 96 pontos játék ez pedig egy 84 pontos.
De ne legyen már az, hogy fekete van és fehér, a játék szarul fut és ha valaki nem ért egyet az fanboj. A szürkének is van legalább 50 árnyalata! :) -
#7271 Nálunk valszeg tévén egyáltalán nem is fog pörögni. Arra már van éppen elég gép. Illetve ezt a játékot mindenképp akarom játszani a videók alapján. Csodás. Remélem addig rendbeteszik amit rendbekell.
Slick: nagyon szép a pakkod, jóformán egy az egyben berántanám. -
#7270 Na pont azért zavar a nagyon alacsony felbontás, mert csodálatos a világ, de egy mosott pacát látok a TVn sokszor. Én megjelenés előtt egy 900p dynamicre tippeltem volna, mint Zelda esetében. Azt nem tudom várjak-e vele hátha jobb lesz később a helyzet. Performance amúgy nem gáz. Én 10+ óra alatt pár alkalommal vettem észre kamerapörgetésnél 30 alatti fpst, de semmi extrém nem volt. Én ezzel a memory leakkel se találkoztam -
#7269 Kvázi outsiderként ezt az iszonyatos fanbojizmust ami a nintendo kapcsán megy nem lehet feldolgozni, Az egész platformban ez az egyetlen, ami taszít.
Komolyan irreális elvárás a nintendónál az, hogy valami normálisan fusson? mert én eddig absz. úgy tekintettem árjuk, hogy ők azok a piacon, ahol ez még egyáltalán tényleg számít. Megnéztem a videót, én nem ismerem ennek az elődjét sem, de ez a világ csodálatos, szívesen barangolnék benne.
Egyébként nem értem a nintendot sem. Mi a tökömet küzd ennyire ezért, ha a rajongóik leszarják a minőséget? -
#7268 Láttunk a gépen már elég címet, hogy tudjuk mit várhattunk volna el xeno 2től. Én szerintem itt egyértelműen arról van szó, hogy hamar lett kiadva. A zelda hozza az átlag 900pt, mellé társul még elég komoly fizika is. Docked 720p alatti felbontás szerintem is gázos itt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 21:25:57 -
Pio #7267 Tessék mutatok Switch exkluzív játékot, amire én is azt mondom, hogy "Nintendo ezt a release minöseget hogyan engedhette".
A XBC 2 nem ilyen, az egy teljesen jó játék mind játékmenetben, mint technológiailag, büszkék lehetnek rá. Értem, hogy valakinek fontos a performance és kicsit csalódott, de azért a realitás talaján ne hagyjuk már el légyszíves.