9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Igen, én is azzal csináltam.

:( Picsába, akkor inkább tényleg hagyd, valami félremehetett ott a gyártásnál...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 12:36:41
  • SlickAdam
    sajat valasz: jo. de nem tudtam megoldani a problemat, ketszer is összeraktam. összeillesztem, nem kattog, stabilan tartva összecsavaroz ---> ujra klikk. nagyon apro kis elmozdulas es maris csinalja.
  • SlickAdam
    Y0-as fejem van csak, az jo hozza?
  • n000rbi
    Igazítottam a burkolaton, amíg nem kattog és úgy húztam meg.
  • SlickAdam
    mit takar a rendes összerakas? jobban meghuztad? :) hmmm, lehet ki kene cserelnem full ciganyba?
  • n000rbi
    A kattogásról: a japó mariós jobb joyconom ugyanilyen... volt, amíg szét nem kaptam és rendesen össze nem raktam, azóta nem kattog :)

A lötyögéshez pedig: mivel egy szem csavar tartja a joycon műanyag sínt, a többit a ház, így megintcsak összserelés/gyártási minőség függvénye, hogy lógni fog-e vagy sem. Nekem a szürkékből az egyik lóg, a neonok is, de kevésbé, a marios meg beton.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 12:11:47
  • SlickAdam
    tudjatok, hogy bolond vagyok, és ha a rendszer engedi...

szal mondtam Amazon-nak küldjön egy uj gepet, mert rinyál az arcom. küldtek is (az eredetit 30 napon belül kell ilyen esetben visszaküldeni, nem köll visszaadni elöre), mint a villam.

tehat:
    - az uj dock is billeg, mint az enyime, a 2. geppel tesztelve is. de nem emiatt rendeltem, hanem...
    - a joy-con tema ugye, lötyi-lötyi. nos az uj jobb joy-con NEM lötyög, cserebe van benne egy "beepitett kattogtato" (lasd video lent). LOAL. az eredeti joy-con-om az uj gepre teve is ugyanugy viselkedik (a lötyi), szoval valszeg a joy-con a hibas, apro hajszalnyi difi okozza.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nem erösen nyomkodom. elsö kezbevetelre feltünt

ovatosan vettem kezbe a cuccokat, szepen visszacsomagolom tökeletes allapotban. mintha mise törtent volna. marad az eredeti szett :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 12:11:33
  • n000rbi
    Bezony és olyan arcokkal, akik engem is bármikor, szárazon Azért a top3-ban már általában benne vagyok, de volt, hogy nyertem is. (a 200-as frantic versenyek a legdurvábbak, azok csak egy órásak, mert nem lehet aggyal bírni :D)
  • n000rbi
    Köszi az érdeklődést mindkettőtöknek, egy hét kellett a teljes felépüléshez :D Nem megy a vr sehova, ezentúl totál kipihenten megyek csak neki és szigorúan odafigyelek az időre is :)
  • SlickAdam
    ja, ez engem is erdekelne, hogy meddig tartott a recovery. vagy meg mindig tart... ki lesz baszva-é a VR avagy semnem.:D
  • Moby
    Rendbejöttémá? :)
  • SlickAdam
    HETI 4-5?! eselyünk nem lesz. bar mar meg vanik szokva.:D
  • n000rbi
    Itt kérem heti 4-5 online torna van az fb-s MK csoporttal jóformán megjelenés óta, így nem nehéz összehozni :D (de pl. a múlt heti ps vr-os kalandom óta csak egyszer voltam, mert regenerálódni kellett :D)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 10:50:19
  • SlickAdam
    te diszno! este csekkoltam profilodat: ~230 ora MK8D?! :D jatszogat vele azt mondja...
  • n000rbi
    ...vagy maradsz az eredeti tervnél és fúrsz pár lyukat rajta a szellőzőknél :)
  • SlickAdam
    talaltam egy ilyet, ez mar okosabb, van kivagas rajta. bar ez se tökeletes (ennyire nehez egy rohadt standert tervezni? :D), a karok eleg furin neznek ki ill. nem lehet összezarni az egeszet...
  • n000rbi
    Igen, azt nem kellene letakarni, de azt azért nem hiszem, hogy az állvány teljesen elzárná a levegőtől.
  • SlickAdam
    Easy Allies rivjut neztem tegnap, ott is mondjak, hogy baromi idegesitö. :(
  • SlickAdam
    a gep hatuljan alul a ket kivagas szellözesre is vanik? csak mert most kapcsolok, hogy a rendelt stander azt ott szepen le fogja takarni, legalabbis reszben. na majd tesztelem... (latszik, hogy univerzalis allvany, a 3 lepcsös Hori-n ott ki van vagva)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 07:45:16
  • n000rbi
    Game voice volume-ot kell nullára állítani és nem pofáznak harc közben.
  • TDC Geronimo
    Ami még nagyon durva xenoba az a töltési idő. Kb 3 sec alatt ott vagy bárhova is fast travelelsz.
  • TDC Geronimo
    ja még valami. A battle chatter nem kapcsolható ki? Még mindig iszonyat idegesítő és minimumra véve a hangerejét is ugyanolyan hangos :D

Remélem ezt is patchelik majd
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mennyi chapter van xenoba, de ahogy olvasom a dolgokat 12 óra után még kb sehol se tartok :D
  • Negritis
    én eddig 2 pro controllert vettem (a xeno2-set nem tudtam ott hagyni :D)
    meg egy zeldás soft tokot

még tervezek 1 set joycon-t de ott várok egy faszára amit tudok imádni
    ezen kívül amire van még esély az vmi joycon charger, vagy a chargegrip vagy egy chargestation
  • Pio
    Nálunk gyakran megesik, hogy többen játszunk a géppel, ezért ilyen kiegészítők lettek véve:

- 1 pro kontroller. Korábban még kibeszéltük, az egyik legkényelmesebb/legjobb kontroller ever, az egyetlen kifogásolható pontja a dpad érzékenység, amit elvileg a xeno edition többé-kevésbé orvosolt. Minden switch tulajnak javaslom idővel a beszerzését, de most már mindenképp a xeno editiont.
    - plussz 1 joycon pár, mert néha ki van használva
    - még egy dokkoló, mert 2 tévén is szoktuk használni
    - ehhez kapcsolódik, hogy nagyon örültem volna, ha a Nintendo csinál egy apróbb, jól hordozható dokkolót, de sajnos ilyen nincs, utángyártottakkal pedig nem rizikózok, elég sokaknak megsült már a gépe redditen.
    - tok
    - még egy adapter

Jelenleg úgy érzem, teljes a kollekció és minden nálunk adódó használati eset le van fedve, hacsak nem jelennek meg új kiegészítők többet ilyesmire nem fogok költeni.

Töltős grip volt számomra a legérdekesebb. Alapból vettem a gép mellé egy pro kontrollert és biztos voltam benne, hogy a következő kiegészítő egy töltős grip lesz, de úgy alakult, hogy hatalmasat tévedtem. Nyilván attól függ, hogy az ember hogyan használja, de a joycon ~20 órát bír töltés nélkül és soha, semmilyen körülmények közt nem alakult még úgy, hogy lemerüljön. Egyszerűen annyi van, hogy ha a pro kontrollert használom, akkor a joycon a gépre pattintva pihen, ha a joycont használom, akkor pedig egyből rápattintom a másik párt. Egy szó, mint 100 soha nem hiányzott még a töltő grip, de még csak olyan helyzetben se voltam, hogy azzal azért kényelmesebb lenne az élet, ezért teljesen lemondtam róla.

Nyilván ahogy írtam, ez egyéni használattól is függ, de minden esetre nagyon ajánlom, hogy aki agyal egy töltős gripen és egy pro kontrolleren is, az próbálja meg az utóbbit venni előbb, mert jó esélye van, hogy a pro kontroller megléte nála is hasonló mellékhatással jár majd és feleslegessé teszi a töltős gripet.
  • SlickAdam
    dehogy :)
  • n000rbi
    Ennyire nem mozog az enyém, de emiatt ne küldd vissza.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.05. 21:37:10
  • SlickAdam
    igy billeg a gyogyós
  • n000rbi
    Egy fél mm-t lehet tud mozogni, de nem mondanám lötyögősnek. Hagyjad már szegényt békén, élvezd :)
  • n000rbi
    Nekem ennyi van és nem hiányzik más:
    - joy-con töltőállvány
    - 1 plusz GYÁRI töltő hurcolászni + esetenként a pro kontrollert tölteni (szerintem hagyd az utángyártottakat)
    - 1 pro kontroller
    - hori keménytok

(a még 2 pár joycon csak az én hülyeségem, de olyan szépek :D)
  • SlickAdam
    en jobbra-balra gondoltam.:)
  • n000rbi
    Előre-hátra tud mozogni. Passzosan 100% összekarmolnád, így kisebb az esély
  • SlickAdam
    dokkolva neked stabilan ül a gep? nekem bar csatlakozik rendesen es müködik ahogy kell, elegge billegös.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.05. 21:25:11
  • SlickAdam
    amugy sok kiegeszitö kütyü kene, de ki birja ezeket anyagilag... joy-con töltöallvany is jol jönne, de nekem megfontosabb lenne most egy extra adapter, hogy ne a dock-bol kelljen kihuznom, ha tabeltop akarom hasznalni. 26 tetves euro az origi, de egy elfogadhato utangyartott is 20.
    majd szepen lassan. idö kell ugyis, hogy megtapasztaljam mi kell igazan.
  • n000rbi
    Kipróbáltam, két home-mal eljutottam a főmenüig, de onnan valóban semerre nem lehetett a joyconokkal navigálni, ami tényleg baromság.

Én jó vásárlóként vettem még a legelején egy joy-con töltőállványt, ami jelzi is, ha fel vannak töltve. (nem szeretem a dokkolt gépet macerálni)
  • SlickAdam
    "mert miért is akarná valaki a dokkolt gépét irányítani úgy, hogy közben a tv-t bámulja?"

monnyuk, hogy megnezzem hol tartanak a kontrollerek? :D mert be tudom kapcsolni a home gombbal (vagy a power gombbal), de a nyito kijelzö csak a gep töltöttseget jelzi. tovabb meg nem lehet navigalni.
    ehhh... Nintendo es a logika... ott van a dock-on is egy led. hasznalni kene basszus! es melle tenni meg kettöt a kontrollereknek... vagy csak töltes közben dock-ban, ha mondjuk megnyomnam a volume gombot, screen tetejen kiirna pillanatra, hogy mi a STÁJC!

még 65 ojro a PRÖ kontrollerre? majd egyszer... :D jok nekem ezek a kis szarok egyelöre.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.05. 20:38:00
  • n000rbi
    Őszintén szólva soha nem próbáltam dokkolt gépet a rácsatlakoztatott joyconnal irányítani, de látok benne logikát, hogy ilyenkor nem lehet, hanem egyszerűen csak töltenek. (mert miért is akarná valaki a dokkolt gépét irányítani úgy, hogy közben a tv-t bámulja?)

MK8-hoz, Splatoonhoz pedig szerezz pro kontrollert (meg amúgy is, mert nagyon baba, ráadásul lesz mivel kikapcsolni a dokkolt gépet, ha a joyconok is lemerültek )
  • SlickAdam
    hmm...
    es a #7306?
  • TDC Geronimo
    sehogy. Mikor ráteszed a kilógó részen jelzi hol tart, de el is alszik. N igazán használhatná azt a részt docked módban alvó üzemmódban is
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.05. 18:55:15
  • SlickAdam
    illetve hogyan tudom dock-olva tv bekapcsolasa nelkül csekkolni a töltöttsegi szintet? anelkül, hogy megemelem pöppet a gepet (es ezzel megszakitom a töltest...).