9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7386 kiprobalom. -
SlickAdam #7385 ahhha, thx! logikus. csak altalaban ott helyben meg lehet oldani az ilyesmit, azert nem gondoltam "tavolabbra" :D -
Pio #7384 Illetve van deluxe kombó is, de nem tudom, hogy elég-e:
Felugrasz, tolsz egy seggest, abból újra felugrasz, így magasabbra ugrik és onnan dobod a sapkát, arra rá és arról tovább, aztán walljump. Szerintem azzal is fel lehet érni.
Egyébként ha tervezed maxolni, akkor érdemes készség szintig fejleszteni ezt az ugrás-segges-magasugrás-sapka-sapkára-sapka-sapkáért kombót. Nagyon sokszor jól jön, piszok messzire/magasra el lehet jutni vele helyből.
Persze az eleje ízlés szerinti, ha lehet, akkor 3-as ugrással kell bevezetni (a harmadik ugrás hatalmas), ha van fal, akkor hátraugrással és a falról elrugaszkodni, satöbbi...
Eszméletlen mozgáskombókat lehet összetákolni és van 1-2 moon, amihez kelleni is fognak.
De a "faceroll" megoldás a spoilerben. :))
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.07. 15:53:23 -
Pio #7383 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kintről a vízből hozz ide egy olyan vízköpő halat és azzal menj fel érte. -
Pio #7382 Pedig a special volt a port alapja. -
SlickAdam #7381 ehhez tipp? itt nem ertem el sapival pontosan, de mar volt olyan. nem akarja ugy elkapni, marioval meg nem jutok olyan magasra? van valami deluxe kombo, amit nem ismerek?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.07. 13:59:19 -
SlickAdam #7380 wiigadoban irta valaki, hogy volt tegnap. en se talaltam rola guglival
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.07. 13:12:49 -
#7379 patch? Én nem olvasok róla sehol -
SlickAdam #7378 nem ismerem. mit tud?
-----------------------------------
azt irjak volt valami Xenoblade 2 patch, majd csekkoljatok es jelentsetek van-e valtozas!
amugy utana neztem, mert nem volt tiszta szamomra: Monolith tenyleg 1st party Ninty studio. laza 10 eve mar :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.07. 13:03:37 -
Negritis #7377 Nine Parchments csak engem fogott meg? -
SlickAdam #7376 nem birtam magammal az ejjel, csak belekukkantottam a Skyrim-be. szabadban nem tüeles (lemegy picit 720p ala), meg inkabb hasonlit az eredeti X360-as verziora, mint az uj Special-ra, DE a kis kijelzön eleg durvan fest. frém atom stabilnak tünik.
képek handheld modbol, szokasos jpeg&facebook minöseg romlassal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7375 -
Pio #7374 -
SlickAdam #7373 haha, ezert nem tudtam elsö futamokon kivitorlazni a palya szeleig.
eleg nagy wtf, hogy alapbol be vannak kapcsolva. ra szoktak az ilyesmire kerdezni. -
#7372 Úton tartás az egyik a másik meg az autó gyorsulás -
SlickAdam #7371 Norbi, ezek az L-R-el kapcsolhato dolgok mit csinalnak?
-
SlickAdam #7370 na ez nem semmi.
sajnos ez a ritkabb hozzaallas.
nekem a masik hobbim a parfümök. meg tavaly vettem egy eleg draga üveget es valahogy nem olyan volt az illata, mint amit probaltam kis 1-2 ml-es üvegcseböl. nemet cegtöl rendeltem, de gondoltam megkerdem magat a gyartot (egy kis olasz niche ceg). nem akartam en ujat küldetni velük, csak leirtam, hogy bar jo az illat, de furi. volt e valami reformulacio (eleg gyakori sajnos). azt mondtak nem, küldenek egy üveggel. meg csak azt se kerdeztek, hogy melyik viszonteladotol vettem az üveget.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 18:51:07 -
Pio #7369 Bedobok gyorsan egy példát én is, igaz nem annyira Switch related, bár ezen a fülesen szoktam hallgatni a Switchet is. :)
Van egy HyperX Cloud 2 fülesem, nagyon szeretem, kényelmes, árához képest jól szól (azért messze nem audiofil kategória). Viszont a megvétel után nem sokkal sajnos elpattant a műanyag illesztés a bal fülénél.
Jeleztem a magyar bolt felé, hogy mi a gond, kábé kiröhögtek, hogy hát eltörtem, mit akarok én itt ezzel.
Szigszalaggal megragasztottam, teljesen oké volt, de egy idő után szétnyílt. Másodszorra nagyon faszán, gézzel és pillanatragasztóval megcsináltam, ez már sose fog szétnyílni. De azért gondoltam egyet, írtam a HyperX supportra, hogy ez a helyzet és tudnának-e pénzért küldeni egy pót ilyen műanyag bizbaszt, hogy azt csavarozzam rá a fülesre.
Erre visszaírtak, hogy szerintük erre nem ez a megoldás, hanem az, hogy adjam meg a címem és küldenek egy másik fülest, az előzővel pedig csináljak, amit jónak látok, akár ajándékozzam el valakinek, ha még használható.
Megadtam a címem délután, másnap délelőtt csöngettek a kapunál az új fülessel, UK-ból jött elsőbbségi légifutárral.
Így is lehet ezt... -
SlickAdam #7368 amazon customer service a vilag legjobbja. imadom öket.
rendelesnel ott van altalaban, hogy visszaküldes vagy csere rendelese. most valamiert nem adta ki a csere opciot, ugyhogy irtam nekik es azonnal regisztraltak egy csere rendelest. tehat jön az uj peldany, ami meg mar itt van, azt 30 napon belül vissza kell küldenem, különben ujra levonjak az összeget (logikus). visszaküldes meg annyi, hogy kinyomtatom a szelvenyt es vagy leadom valamelyik közeli DHL ponton, VAGY ott az opcio, hogy Hermes (az a masik nagy futarceg itt) elviszi következö munkanapon. ennyi. es tenyleg az a legjobb benne, hogy nem direkt csere. nem kell odaadnom egyböl az elsö gepet a postasnak, amikor hozza az ujat. ilyenkor tudok szörszalat hasogatni a tech szarjaimmal.:D
de en nagyon finoman kezelek mindent, ugy megy vissza az uj gep, ahogy jött. söt... a kartonba eleg keves belest tettek sztem, teszek meg bele valamennyit, nehogy megserüljön a kis Switch a visszauton.
de ez itt helyben van Nemetorszagban. hogy ugyanigy van-e Mo-ra is (mert tudom, hogy küldenek oda is), azt nemtom. valszeg nem pont igy, de biztosan kenyelmesebben, mint random aruhazaknal.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 18:46:08 -
Pio #7367 "...par klikk es amikor jön a postas, kinyitom az ajtot. aztan ugyanez visszafele, mert el is viszik."
Ez tényleg ilyen flottul működik náluk?
Nagyon szeretem az amazont egyébként, egyszer egy papucsból küldtek egy kicsit más árnyalatút, mint kértem, jeleztem feléjük és "tartsam meg a másikat is" jeligével küldtek egy megfelelő árnyalatút is.
De nem tudtam, hogy ilyen háztól-házig cseregaranciájuk is van mindenre. És akkor ez úgy van, hogy leegyezteted velük, hogy mikorra jöjjön a régiért a futár? Esetleg írnál 1-2 mondatot arról, hogy ez pontosan hogyan működik? Esküszöm lassan már mindent inkább tőlük meg egyéb nyugati store-okból fogok venni, annyira más színvonal... -
SlickAdam #7366 persze, ha te nem erzekelted, akkor nalad "nincs". tiszta sor.:)
termeszetesen nem billegtetem egesz nap a switch-et, csak uj kütyü, szerintem normalis, hogy alaposan megforgatom, megszaglaszom, ... mert tech buzi is vagyok, nem csak szoftveresen erdekel. nekem valahogy logikus lenne, hogy ha beteszek valamit egy dock-ba, akkor az stabilan ül, nem tancol. ha igen, akkor megkerdem az emberkeket (with the power of the internet), hogy normalis-e, nem-e a csatlakozo hibas, ami bar müködik, idövel elromolhat. ezt jo kideriteni meg a 30 napos visszaküldesi idö alatt. gari az nyüg... de leszarom, irtam is. ugy tünik normalis.
ez csak az elsö par nap es annyi. ezek a netes kutatasok nem vesznek sok idöt igenybe. amazon gepcserehez is gyakorlatilag annyit kell tennem, hogy par klikk es amikor jön a postas, kinyitom az ajtot. aztan ugyanez visszafele, mert el is viszik.
mar eleg sokat romlott a szemem, pedig nem vagyok meg idös, DE latom, amit latok. a felbontas es grafikai dolgok annyira nem zavarnak, csak akkor, ha tudom, hogy mi a potencial... (Xeno2... fogadni merek, hogy jön a patch es oriasi lesz a különbseg, lasd.: Minecraft-ot is megpöcsöltek durvan). de a frém az nagyon ki tud tepni az immerziobol. es ez nem ignoralhato egyszerüen. ném tudom nem eszrevenni.
ha valami fos alapvetöen, akkor felveszem a fos-kontaktlencset :D pl Bloodborne PS4-en. beletettem csillio orat, kiplatinaztam, pedig durva frame pacing (stutter) gondja van FOLYAMATOSAN.
marijjo meg mint a kes a vajban, nintendo amugy is hires erröl, erre elerek a varosba es st-st-st-st-stutter. erted. ezert zavar, ezert ugrik az arcomba. de nem rinyalok emiatt egeszen januarig, leirtam az eszrevetelemet, aztan toltam tovabb. azota belement par ora es mar a strandon vagyok. ennyi.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 18:37:46 -
Pio #7365 Na ez viszont érdekes, Floor Kids, hand-drawn breakdance battle rhythm game. :)
-
Pio #7364 Hátha valaki csak erre várt... :D
-
Pio #7363 Egyébként a 1st party játékok látványához képest alá is írom, hogy a xenoblade chronicles 2 gyengébb vizualitással rendelkezik. Nálam a splatoon 2 üti mindig a legnagyobbat, annyira jó eye candy a tinta effekt, egészen más hatása van, mint Wii U-n.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.06. 18:16:15 -
Pio #7362 999-et lehet összeszedni összesen, de olyan ~800-850 gyűlik "terepről", nem tudom pontosan, nem figyeltem és nem néztem guide-ot.
Van a játéknak egy endingje és utána egy csomó postgame kontent nyílik ki, amikhez tartozik több mini reward.
Számomra a legszebb pillanat az 500 moonnál járó kontent rewardja volt, de ennél jobban csak akkor megyek bele, ha senkit nem zavar a spoiler. :)
Egyébként ha nem tapasztaltam röcögést az az én szempontomból nem ugyan az, mintha nem lenne? Értem én, hogy úgy gondolod, technikailag lennie kellett, de én játszom vele, az én élményem és az én élményemnek nem volt része semmilyen röcögés, tehát számomra az élmény perfekt volt. Sajnálom, ha másnál ez nem adatott meg. Tudod, ez olyan, mint a klasszikus: ha nem hallja senki a kidőlő fát azért még van hangja?
A személyes véleményem amúgy még mindig az, hogy számomra olyan furák ezek a dolgok. Ezt most kérlek, ne vedd rossz néven, de. Minek lötyköljem a gépet a dokkolóban? Mit számít az, ha lötyög? Minek nézzek digital foundryt, hogy felhívja a figyelmem valami olyanra, amit amúgy könnyen lehet, hogy nem is vennék észre? Úgy érzem, hogy ezeket a dolgokat csak azért csinálják az emberek, mert valahogy úgy társadalmi norma lett az, hogy mindig mindenen feleslegesen aggodalmaskodjunk, aztán meg bosszankodjunk. Ez egy egyszerű consumer elektronikai eszköz, ha nem hibás a működése, akkor szerintem/számomra a Tökéletességet keresni benne egyszerű felesleges önhergelés/időpazarlás.
Most gondolj bele csak abba, hogy amennyi időt a lötykölésre, joycon feszegetésre, neten utánaolvasgasátra, amazonnál reklamálásra, új gép próbálgatásra, visszapostázásra szántál azt mind a SMO fantasztikus játékélményére fordíthattad volna inkább.
Vagy gondolj bele abba, hogy időt pazaroltál a digital foundry videóra és felhívta a figyelmed valamiree, amit amúgy ki tudja, lehet, hogy észre se vettél volna (értem én, hogy azt mondod, szinte biztos, hogy igen, de hátha mégse).
Hangsúlyozom, hogy nem kritizálni szeretném ezt a hozzáállást és értem, hogy nagyon sokan így állnak a fogyasztói cikkekhez és valószínűleg én vagyok divatosan mondva a "nem elég tudatos vásárló". Egyszerűen csak gondolatébresztőnek, témaindítónak szánom a dolgot. -
SlickAdam #7361 betettem par körre a MK8D-t. hogy nez ez ki 1080@60-al, te jo eg! ekkora ugrast egy ilyen kis szar hardverrel?! -
SlickAdam #7360 "Nekem szerencsére nem volt gond New Donkban se vele."
vagyis nem lattad.;) olyan nincs, hogy nalam igen, nalad nem. ott van a DF videoban is. mondjuk hozzateszem, hogy plazman jatszom, ami iszonyat reszponziv panel, kegyetlenül megmutat minden reccenest. de en barmilyen teven latnam, mert egyertelmü a drop.
nemmondod, hogy kimaxoltad?! hany moon az összesen? -
Pio #7359 Nagyon ajánlom amúgy kimaxolni. Annyira hajtépően eszméletlenül nehéz részek nincsenek benne és az utolsó pillanatig találtam benne rettentő kreatív dolgokat. 60 óra tömény élménycunami.
Nekem szerencsére nem volt gond New Donkban se vele.
A kedvenc pályám spoileres lenne, de New Donk, azon belül is a fesztivál egyértelműen a játék csúcsa. -
SlickAdam #7358 örület ez a jatek. SM3DW sehol sincs ehhez kepest, pedig az is csipöböl lett GOTY. -
#7357 Ugye? :)
Pár napja írtam róla :D -
SlickAdam #7356 New Donk City Festival -
#7355 Nem ezt. Tényleg be-beakad volt is erről teszt 58 fps környékére beesik egy pillanatra és "rángat" .Nem vészes amúgy csak a makulátlan 60 után észrevehető. Elvileg csak Donk Cityben csinálja
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.06. 15:57:28 -
Pio #7354 Van egy olyan technológia építve a játékba, hogy a távolabb levő karaktereket lowpoly és lowframerate módban jeleníti meg, ez new donkban nagyon jól megfigyelhető, ha a távolban van egy ember, akkor az darabosan mozog és el van mosódva. Nem lehet, hogy ezt érzékeled? -
SlickAdam #7353 marpedig durvan szvsz. jopar haztetön (de lent is elöfordul) ahogy forgatom a kamerat, gyakorlatilag non stop akadozas.
en meg eneklek közben total boldogan, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7352 Igen ott észrevettem én is. Az az amikor lemegy 58 fpsre és egyből érezni :D
Mondjuk a durván az erős túlzás :P
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.06. 15:35:57 -
SlickAdam #7351 nezem, ja, elfogadhato.
VISZONT itt a varosban durvan tud stutter-elni, föleg haztetökön. un-x-pec-ted. nemtom kezben is csinalja-e, ugy csak par percet toltam.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 15:23:24 -
#7350 Én sokkal jobban szeretek dockolva játszani. Zeldat is jobb nagy tvn szerintem, xenoról nem is beszélve. Tegnap kipróbáltam handheldbe. UIn kívül semmit se láttam kb :D -
#7349 TVn se recésebb, mint a kis kijelzőn -
SlickAdam #7348 meg vagyunk lepödve? :D
--------------------------------------
megerkeztem New Donk City-be. hat nem az a latvany fogadott, mint amit videokban lattam... hihi. kis kijelzön allam koppant, olyan baromi jol fest.
no de most mar ott vagyok, amit tenyleg mutogattak korabban. amennyire flegmaztam, hogy "mehh, varos...", most annal jobban elvezem. nagyon adja, itt elleszek hold kutatassal. tv-n lehet arcomba vagna a sok rece, most is latom kezben, de az összkep hihetetlen.
------------------------------------
szarok en ra, hogy a 700 euros ipad-ekben mar par eve is erösebb volt a grafikus egyseg, meg rajuk lehet ganyolni valami kontrollert, ha meg a mai napig nincs meg csak megközelitöleg se olyan minösegi cucc azokra, mint ez az olasz kis köcsög & a zodüsszeia. agyam dobom el, hogy elözö gennél bikabb tech van a kezemben. ejjel nezegettem demo-kat es videokat indie jatekokrol is, ezen a masinan meg azokat is szivesen tolnam agyikobol. pl a Stardew Valley... azt eleve kineztem mar magamnak korabban. pc-re / nagy konzolra ---> tv nekem tul old school az a graf, de ezen a kütyün legszivesebben bele ugranek egy seggest a pixelekbe.
rendesen elszomorit, amikor be kell tennem a dock-ba tv-n tolni. ha ideer az allvany, kihuzom az adaptert es el is rakom a dock-ot a picsaba. na jo, nem messzire... :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 15:07:43 -
#7347 Csak nem bírtál magaddal :D