Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/Yp4fOSUWtyM
Link Between Worlds - csodálatos játék, nem is értem, hogyan maradhatott ki eddig az életemből. :)
Igen, most az a cél, hogy játék oldali patchel minél több játékban aktiválva legyen az új feature, ebben segédkezik a Nintendo, aztán ha már sok játék használja és a használat során úgy fest, hogy nem okoz gondot, akkor menüből lehet majd állítani 1, 3, 5 percre is a rögzítést. Ez a nem hivatalos terv a funkcióval.
Teljesen korrekt minőség, 720p@30fps, ~5mbps bitráta. Ez nem profi rögzítésre való, arra külön capture card kell mindenhol, ez arra való, hogy ha van valami érdekes momentum azt gyorsan lekapd, megoszd. Ezzel együtt is gyakorlatilag egy az egyben azt rögzíted, amit handheld módban látsz.
Amúgy a hardver ezen nem izzad, a Tegrának van külön streaming chipje, az intézi az egészet, nincs érdemi hatással a gép teljesítményére.
Totti5
//www.youtube.com/embed/GKDIRSXw930

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mutassatok mit tud E!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Amúgy kotakun volt hír, hogy majd lehet többet is , mint fél perc egy későbbi updateben

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Van honnan fejlődni, egyszer elkell kezdeni. Xboxon is 720p volt eddig tegnaptól lehet 1080p és külső HDDre összesen 60 percnyit is.

TDC Geronimo
ilyen kisebb momentumok megosztására twitteren szerintem tökéletes. Nem is vártam el full hd 60 fps minőséget.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.19. 20:17:39

n000rbi
Én azon is csodálkozok, hogy egyáltalán van. Mondjuk a minőségen látszik, hogy ezt úgy préselték ki a hardverből.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Végre capture

Totti5
Ez fantasztikusan nagy fun!

sztem elsö elesebb kanyarig birnam... :D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Only in Japan :(

//www.youtube.com/embed/NQHUomtWDxI

update cikk a polygontól

video capture

és data transfer, de még mindig nem rendes cloud service hanem permanent "migration"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

imádom az 1et :D
mikor a bionis kezéről le esel a lába mellé a vízbe az priceless :D

én csak azért nem veszem meg 3ds-re még, mert hátha jönne a switch port :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.18. 19:21:12

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Azért ez a Nintendo ügyesen adja el nekem a cuccokat. Már-már úgy éreztem, hogy sikerült elszakadnom a Xenoblade Chronicles témától. Erre nem betolják, hogy 40% kedvezménnyel vehető 100 gold pointért a 3DS verzió?
Mondom ezért ajándék, bekattintom, megnézem, erre jól ott ragadtam és most már szerintem a 2-ről se fogom tudni lebeszélni magam... :D
Egy friss Switch launch trailer:
//www.youtube.com/embed/i1MOaN-bpOU

Még egy friss Switch launch trailer:
//www.youtube.com/embed/n16aNy1O65Y
A nap egy érdekes híre, hogy a Sony létrehozott egy újabb játékkiadó részleget, aminek a neve Unties és céljuk főleg small scale/indie gyöngyszemek felkutatása, kiadása. Ami igazán érdekessé teszi a hírt, hogy annak ellenére, hogy Sony részleg PS4 mellett Switchre és PCre is hozni fognak mindent.

Itt az első bejelentett cím, amit felkarolnak:
//www.youtube.com/embed/zaDL8VhhaJg
Famitsu 39/40-et adott az Odyssey-re. Itt ugye úgy zajlik a review, hogy 4 különböző reviewer pontozza a játékot 10-ig és a 4 pont összeadódik.
n000rbi
Ma jön az első dlc (hétvégén megint játszottam vele pár órát, még mindig zseniális)

//www.youtube.com/embed/uV9JglN1zCk

Ha tervezel couch coopolni, akkor simán vegyél egy neon switchet aztán utólag veszel hozzá 1 pár piros joycont. :)

Amúgy most az a mantra, hogy csak gagyi portok vannak rá, amik nem hozzák azt, amit a ps4 verzió, illetve nincs rá cod/ac és minden játék csak késve jön ki, szóval sz*razegész. :)
Totti5
<#eljen> kíváncsi leszek meddig tartanak még ki a bukik, nincs játék mantrázók. Egyre több rá a játék, az indie szegmens vérszemet kapva kezdi ontani a címeket és a Switch is lassan ott van minden cím mellett, sőt már megjelent sikeres címeket sorra portolnak át. A gépet veszik rendületlenül, AAA Ninti játékok meg sorra remek alkotások.

Én viszont sírok és szomorkodok, mert nem lesz premierre Odyssey Switchem:( leghamarabb december.

nagyon remenykedett egy evil within 2 portban gepvasar utan, megertem, hogy csalodott.:(
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.16. 14:12:05

n000rbi
Látom Ulthane barátunk most a ph-s Switch topikban osztja az észt a gyermekded nintendo játékokról és a switch nemlétező jövőjéről. Jobb helyet nem is találhattál volna, komám <#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.10.16. 12:53:23

nice

Befutott a gépezet!

És még azt se lehet rájuk mondani, hogy elfogultak lennének. Ugyan ebben a számban húzzák le ugyanis a Samus Returnst. 6 pontot osztottak ki neki.
TDC Geronimo
Also from the Edge review: there are nearly as many moons in Odyssey as there are Korok seeds in BOTW.

<#wilting>

TDC Geronimo
Super Mario 64 (1996)
Gran Turismo (1997)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
Halo: Combat Evolved (2001)
Half-Life 2 (2004)
Halo 3 (2007)
The Orange Box (2007)
Super Mario Galaxy (2007)
Grand Theft Auto IV (2008)
LittleBigPlanet (2008)
Bayonetta (2009)
Super Mario Galaxy 2 (2010)
Rock Band 3 (2010)
The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
The Last of Us (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Bayonetta 2 (2014)
Bloodborne (2015)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
Super Mario Odyssey (2017)

Ebben az évben már kettőt is kiosztott...mindkettőt nintendo játékra :)

TDC Geronimo
de meglepő. Mondtam. 97

Iránymutatásnak mindenképp jó az átlagpontszám olyan értelemben, hogy egy 95+-os játék az mestermű, egy 90+-os az kiváló munka és így tovább.
De ahogy írtad nem tökéletesen pontos mérce, tehát nincs olyan, hogy a 87 pontos játék jobb, mint a 86 pontos.
Akárhogy is, így, hogy az első egy 10/10 már én is bizakodóbb vagyok.
És igen, az egyértelmű, hogy ez egy musthave játék lesz.
Totti5
Zelda amúgy három 6 pontot is kapott életművészektől. Nehéz így hogy jön pár bamba és megmondja a tutit. Az a 97 is lehetne 98.

De teljesen mindegy mennyi lesz, a játék borítékolható hogy vadállat.

Úgy fest, hogy az EDGE 24 éves történetének huszadik 10 pontos játéka is megvan: Super Mario Odyssey.
Én óvatosabban becsülnék, de a 90+-t így is bevállalom, egyszerűen üvölt a játékról, hogy szívvel, lélekkel készült és végtelen sok kreativitás van benne. De azért azt ne feledjük, hogy megint valami totál új dolgot próbál ki ezzel a résszel a Nintendo és a BOTW esetén is hatalmasak voltak a kérdőjelek a megjelenés előtt, rengeteg preview temette a játékot.
Tetszik vagy nem, azért benne van a pakliban, hogy összességében a teljes játék élményben nem éri fel a 95+-os tartományt, ami azért már nagyon magas léc, ha egy évben 1-2 játék megugorja, akkor az már jó évnek mondható.
Ha mégis, akkor a Nintendo azzal, hogy 2 mesterművet is kihoz 1 éven belül olyat tesz, amire nem is tudom, hogy volt-e már példa valaha.
Zseniális! :)
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/g4xW9aCg2zY

TDC Geronimo
97es meta már most előre látom :)

Review példányok már ki is mentek:

n000rbi
Tesztjelleggel csináltam egy magyar profilt még jó régen, de akkor úgy tapsztaltam, hogy foghíjasabb a kínálata pl. az angolhoz képest. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez azóta nem változhatott. (switchen ugye nincs különbség)

Abban tudna valaki segíteni, hogy ha 3DS-hez NNID-t csinálok magyar profillal az jár valamilyen resztrikciókkal? És ha igen, nagyjából milyenekkel?
Az konkrétan nem zavar, ha nem abből a régióból a legolcsóbb megvenni a játékokat, emiatt nem adnék meg kamu régiót, de ha mondjuk itt nem érhető el az eshopban a mainstream játékok fele az azért zavarna. :)
totyak
Van olyan átalakító, ami lehetővé teszi a GBC kazetták NDS Lite-on való futtatását? GBA kazik alapból működnek, gondoltam hátha.

közbe hazaértem és tényleg megjött szerdára a snes minim :D

Reggie bejelentette hogy karácsonykor megint lesz NES mini
és nem hinném hogy a boltok polcán túl sok maradt volna :D

Super Mario
Jó, elismerem, hogy ez meglehetősen sajátságos vélemény, és megértem a reakciótokat. ^^' Kifejtem kicsit másképp. Pont azért, mert ennyire magasra lőtték be az árát, sok előrendelést visszamondtak, ezért a boltoknak is van készleten, így aki csak egy kicsit is élelmes, az a 80.000 forintos árhoz képest majdnem feleáron is meg tudja venni, ha akarja. Ahogy írtam lejjebb, most az egyszer "elengedtem" magamban azt, hogy egy konzol nálunk jóval drágább, de ha lesz folytatás, és ha a Nintendo 64-nek is így megemelik az árát, akkor már én is más útvonalat fogok keresni.
Ha tényleg újragyártják a NES-t, az tényleg nagyon jó lesz, a SNES-ből is bőven ígértek készleten, úgyhogy normalizálódni fog ez a dolog.

https://supermario4ever.wordpress.com

Eszetekbe ne jusson drágábban venni SNES-t hiénáktól. Megmondták, hogy fognak eleget gyártani és utána visszalövik a NES gyártását is.
TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/VcXvnb7dHZk

húha, nem fogok azért dícsérni egy céget mert már ő is rátesz egy +10k-s sápot az árra
főleg hogy az eredeti ár is necces, de mikor 20k-val drágább valami itthon mint a "hirdetés" akkor az már eléggé bicskanyitogató

az amazonról 35k volt nekem úgy hogy kapkodtam ehhez képest a 45k itthon rablás
sajnos a scalperek nem lesznek röhejesek ettől, ha 80%os +t rátesznek

amúgy lehet h most ténylegesen többet hoztak ki mert a vjb és a platshopnál ius van még raktáron

n000rbi
<#wilting>

ööö... <#fejvakaras>