Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a hardver ezen nem izzad, a Tegrának van külön streaming chipje, az intézi az egészet, nincs érdemi hatással a gép teljesítményére.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.19. 20:17:39
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
video capture
és data transfer, de még mindig nem rendes cloud service hanem permanent "migration"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mikor a bionis kezéről le esel a lába mellé a vízbe az priceless :D
én csak azért nem veszem meg 3ds-re még, mert hátha jönne a switch port :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.18. 19:21:12
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mondom ezért ajándék, bekattintom, megnézem, erre jól ott ragadtam és most már szerintem a 2-ről se fogom tudni lebeszélni magam... :D
Még egy friss Switch launch trailer:
Itt az első bejelentett cím, amit felkarolnak:
Amúgy most az a mantra, hogy csak gagyi portok vannak rá, amik nem hozzák azt, amit a ps4 verzió, illetve nincs rá cod/ac és minden játék csak késve jön ki, szóval sz*razegész. :)
Én viszont sírok és szomorkodok, mert nem lesz premierre Odyssey Switchem:( leghamarabb december.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.16. 14:12:05
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.10.16. 12:53:23

<#wilting>#wilting>
Gran Turismo (1997)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
Halo: Combat Evolved (2001)
Half-Life 2 (2004)
Halo 3 (2007)
The Orange Box (2007)
Super Mario Galaxy (2007)
Grand Theft Auto IV (2008)
LittleBigPlanet (2008)
Bayonetta (2009)
Super Mario Galaxy 2 (2010)
Rock Band 3 (2010)
The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
The Last of Us (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Bayonetta 2 (2014)
Bloodborne (2015)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
Super Mario Odyssey (2017)
Ebben az évben már kettőt is kiosztott...mindkettőt nintendo játékra :)
De ahogy írtad nem tökéletesen pontos mérce, tehát nincs olyan, hogy a 87 pontos játék jobb, mint a 86 pontos.
Akárhogy is, így, hogy az első egy 10/10 már én is bizakodóbb vagyok.
És igen, az egyértelmű, hogy ez egy musthave játék lesz.
De teljesen mindegy mennyi lesz, a játék borítékolható hogy vadállat.
Tetszik vagy nem, azért benne van a pakliban, hogy összességében a teljes játék élményben nem éri fel a 95+-os tartományt, ami azért már nagyon magas léc, ha egy évben 1-2 játék megugorja, akkor az már jó évnek mondható.
Ha mégis, akkor a Nintendo azzal, hogy 2 mesterművet is kihoz 1 éven belül olyat tesz, amire nem is tudom, hogy volt-e már példa valaha.

Az konkrétan nem zavar, ha nem abből a régióból a legolcsóbb megvenni a játékokat, emiatt nem adnék meg kamu régiót, de ha mondjuk itt nem érhető el az eshopban a mainstream játékok fele az azért zavarna. :)
és nem hinném hogy a boltok polcán túl sok maradt volna :D
Ha tényleg újragyártják a NES-t, az tényleg nagyon jó lesz, a SNES-ből is bőven ígértek készleten, úgyhogy normalizálódni fog ez a dolog.
https://supermario4ever.wordpress.com
főleg hogy az eredeti ár is necces, de mikor 20k-val drágább valami itthon mint a "hirdetés" akkor az már eléggé bicskanyitogató
az amazonról 35k volt nekem úgy hogy kapkodtam ehhez képest a 45k itthon rablás
sajnos a scalperek nem lesznek röhejesek ettől, ha 80%os +t rátesznek
amúgy lehet h most ténylegesen többet hoztak ki mert a vjb és a platshopnál ius van még raktáron