Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
30 fps-el van véve, élvezhetetlen... ha már yutuber adhatna magára egy picit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Arlo first impressions elvileg no spoiler, de azért abba raktam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amúgy Vendornál is van moon, a cap kingdom és a sand alapján
a cascadeben még nincs meg a vendor 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kép: shortcut egy másik világ rejtett részére, addig nem látod, amíg az a világ nincs meg.
Elérhetetlennek tűnő hely: lásd előző pont 😊
n000rbi
Ott van bontatlanul tegnap reggel óta, de beteg vagyok, mint a szar. Talán jövő héten nekiállok rendesen.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Képet én se vágom hogy lehet előhozni. Valószínű akkor ha megvan összes moon

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
norbi te ma hogyhogy nem marioztál? 😊

jaja 17/25 😄

TDC Geronimo
mapon írja mennyi coin meg moon van. Biztos hogy nem egy még 😄

mennyi van összesen? én 1et tudok ami nincs meg biztosan
és ez a kalap elég sokat ad hozzá a klasszikus mario élményhez
omg most találtam rá h a Cascade Kingdomban 25?% van

a T-Rex mókák kifejezetten epicek lettek 😄

3 dolgot találtam amúgy a 2. mapon amivel nem tudtam mit kezdeni elsőre

- feljutni a lebegő szigetre egy moonért
- van ugye a boss fighttól nem messze egy szikla amivel nem tudtam mit kezdeni
- egy üres festményvászon

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.10.27. 19:29:32

TDC Geronimo
második mapon 6 moon még nincs meg, de már tippet se ad toad és fingom sincs hol lehetnek 😄

TDC Geronimo
lol

kész, a tutorial world megvett kilóra 😄

láttam egy tube videót ahol az apró technikai trükkökre hívták fel a figyelmet
pl ha belemész a vízbe akkor fokozatosan egy ideig vizes vagy

nah az első pályán, ugye kormos tudsz lenni az vízzel jött le nálam 😄

hatöööö... <#kuss>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

<#banplz>

TDC Geronimo
Na csurog lefele

Hasonló felépítésű a Zeldához. 10-15 óra alatt végig lehet rajta rohanni, de a teljes felfedezni való ~60 óra benne és van pár extra játékmód is.
TDC Geronimo
gamexplainen új ratinget kellett kitalálni 😄

Jól hallottam végén. 60 óra?!

nah holnap meló után megyek érte 😄 yay

TDC Geronimo

Totti5
Nyöszörgő!

mit rontok el? 😄 kiscsoportos vagy é? 😄
kerdeztem. szabad?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.26. 17:39:05

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Kíváncsiságból megnéztem a Meta all time Top 100-at.

3 cím szerepel benne 2017ből.

Zelda Switch, Zelda WiiU, Mario Switch.

Ja, én a polygont csak hasraütésszerűen mondtam. Nem tudni, hogy pontosan kiket és hogyan súlyoz a metacritic. Lehet, hogy ők 0.01-re vannak behúzva... 😄
polygonnál nem tudtam nem felhúzni a szemöldökömet mikor olyan valaki tesztelte az új south parkot
aki 1. nem tolta elvileg az előzőt
2. nem szereti a sorozatot

amúgy sztem kb mind1, holnap zúzhatjhuk és majd látjuk 😄

Most komolyan el kell rontani a pillanatot....?

Opencritic 2015ben indult aggregátor oldal, 2016ban már a meta mellett hozni szokták, jelenleg mindkét oldal releváns.

A fő különbség az, hogy a Metacritic súlyoz bizonyos nagy múltú és presztízsű review szájtokat, így mondjuk egy EDGE vagy Polygon pontszám többet nyom a latba mint Berzerker666 múlt héten indult gaming blogja.

Az Opencritic teljes egyenlőséggel működik, vagyis egyszerű matematikai átlagát veszi az összes review-nak.

Fontos különbség ezen felül, hogy a Metacritic platformonként kalkulál, így ki tud mutatni olyan controversyket, mint például az Arkham Knight PC portjának az esete.
TDC Geronimo
nem csak hogy keveset, hanem milyen indokokkal.

hogyan szürnek? mi a troll oldal pl a Mario eseteben? amelyik tul keveset ad ra?

TDC Geronimo
mióta meta minden troll oldalt bejegyez

ez az opencritic oldal miota menö? sosenem hallottam rola

na majd "SzlimDzsim" dob ra egy 6/10-et, hogy eszhez terjen a sok kiddie nosztalgia buzerans.<#nezze>

"Super Mario Odyssey is ranked in the top 0.0% of games scored on OpenCritic"

Uram Atyám! 😄
balee4
Elképesztő, durvább mint amire számítottam. Legyen már holnap. 😄
Sőt már 41 értékelés alapján áll 98-on. 😊
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.10.26. 15:14:59

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
opencriticen 36 review alapján 98 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.26. 15:09:19

TDC Geronimo
1 óra és reviewk

Közben befutott még egy 10/10

"Not only is it guaranteed to be a front-runner for game of the year, it's arguably in the conversation for best of all time. In the six years I've been reviewing games for Stuff I've only ever given out two perfect 10/10 scores. This is a deserved third."

TDC Geronimo
Mario Pre-purchase and Pre-load now available.

Szerda hajnali 5-től Animal Crossing Direct, a mobilos játékot fogják bejelenteni.

Shin Megami Tensei 5 Switch exkluzív:
Totti5

Nálam a Shadow of War 2 dologgal is elvágta magát:

1. volt sajnos az az elég vitatható sztori azzal a Monolithos fejlesztővel kapcsolatban, aki sajnos a fejlesztés során elhunyt rákban, aztán csináltak egy DLC-t az emlékére és azt fizetőssé tették, aztán amikor jött a népharag, hogy talán mégse ezen kéne keresni mondták, hogy a befolyó pénz egy alapítványnak (vagy a családjának? nem emlékszem) megy, aztán utóbb kiderült, hogy valójában csak a pénz 70%-a megy bizonyos amcsi államok után, a világ többé részén befolyó pénz még mindig nem tiszta, hogy hova kerül.

2. lootboxok. Noha világos, hogy a net túlreagál és végigjátszható a játék lootboxok nélkül is és csak a 100%os true endinghez kell nagyon sokat farmolni (vagy lootboxolni), de úgy gondolom, hogy ez az irány nagyon nem oké és jelenleg pénztárcával szavazás folyik, hogy az emberek elfogadják-e a dolgot avagy nem.

Ezzel együtt szerintem idővel azt is pótolni fogom, mert erős 8 pontos játék és érdekel, de mondjuk majd 1-2 év múlva goty-t veszek valami sale-en belőle.

Nálam a Wolfenstein 2 volt versenyben, de mivel arról nem lesznek megjelenés előtt review-k és én azért azt szeretem kivárni, hogy adjon egy nagyságrendi visszajelzést a játékról, ezért eldőlt a dolog.

Amit viszont hiányolok az az Odyssey DLC infók. Nehezen hiszem, hogy nem lesz hozzá.
jelenleg nem tudom h shadow of war vagy odyssey, szabadság ki van véve de még vacillálok 😄
elég jókat láttam a SoW-ről is, de azért az Odyssey meg Mario 😄

Kerüljétek az Odyssey related dolgokat, egy retailer 1 héttel előbb tette ki a boltba a játékot, ennek megfelelően már végigjátszásokat pakolásznak a youtube-ra...
Totti5
Majd kielemzi a DF, nem mintha túl sok jelentősége lenne, de a dinamikus 1080p simán benne lehet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 09:20:58

sztem ez csak siman upscale-re ertendö. nyilvan 1080p-t küld ki a gep... nem hiszem, hogy tudnanak (es elarulnanak) ilyen tenyleges infot. de ki tudja. jo lenne.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.10.21. 21:39:36

Totti5
A Nintendo angliai ügyfélszolgálatosa erősítette meg, hogy az E3-on még 720p-ben ketyegő, majd nemrégiben 900p-s felbontásra váltó, dokkolt Super Mario Odyssey bizony akár a 1080p-s felbontást is prezentálhatja majd a tévékre kikötött beállítás során.

A témát szellőztető NintendoToday még vár a hivatalos megerősítésre, de egyes elképzelések szerint a játék akár 900p-1080p dinamikus skálázást is alkalmazhat.

De ha 3nál több lesz, akkor azokat megveszed nekem! 😄
TDC Geronimo
nintendo meg a salek... 3 indie le lesz árazva 10%al kb 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.20. 22:46:03

Október 24-től helovín szél lesz az eshopban, elvileg mindhárom platformot érinti, majd nézzetek rá.
Nem tudom, hogy végignézted-e a videót, az első fele tényleg elég semmilyen, de utána nagyon erős, főleg a végén a város, engem konkrétan még tovább billentett a vásárlás felé. Főleg, ha a zenét is melléveszem, amiatt kétszer is végignéztem a videót (vagyis másodszor csak hallgattam 😊 ).
Totti5
Mivel mást úgy sem lehet ebből leszűrni, a Xeno X után nem érzek semmit a grafot, látványt lávta 😞 remélem bitang látványos lesz sokszor, mert az X szinte mindig az volt és valami előrelépés is kellene, mert na...

TDC Geronimo
😮

frém úgy látszik már rendben van