Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi az infot!

nemtom rokonja vagy-e vagy ismersz e tottus-rokonokat, de add at reszvetünket, ha lehetseges!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Adam majd továbbítsd, kérlek.....

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Peppus
Írtam privát üzit, nem szeretném itt leírni. 😞

n000rbi
Atyaég... 😞(((((((((((

uristen...
elmondhatod hogy mi törtent? legalabb annyit, hogy baleset vagy mi vagy hogy vagy...

megörülök.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Peppus
Sajnos nem vicc, azért is írtam, hogy tudjátok.

TDC Geronimo
mivan?!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Miakurvaélet van??????????

ilyesmivel nem viccelödünk! ugye csak viccelsz...?

Peppus
Srácok, sajnos Tottus a hétvégén elhunyt. 😞 😞 😞

TDC Geronimo
7én xeno 2 direct délután 3tól

TDC Geronimo
BSZN Totti! Most már vegyél switchet! 😄

a Legrand Legacy megkapta a zöld utat Switch-re
yay

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

boldogot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

n000rbi
Úgy bizony, boldog születésnapot a legnagyobb autóversenyző nintendósnak 😊

isten eltessen Tottus! <#pias>

pcworld-n láttam egy cikket és onnan a videó, elég szépen rárepültek a Switch sikrerére 😄
kiváncsi leszek hány ilyen jön még és milyen - ha egyáltalán lesz bármilyen - jogi következménye lesz a dolognak - főleg hogy ugye a switchet is perelik 😄

januári agdq-n még nem lesz Odyssey talán nyáron

TDC Geronimo

Szerintem ilyenkor már rég csak Magadra vethetsz! 😊

jep

gondolod... 😄

én még mindig azt a verziót várom amiben a DLC-k is benne vannak 😄

Amcsiknál megjelenik egy új BOTW verzió. Az ár a régi, de jár hozzá egy kihajtogatható kincsestérkép és egy 100 oldalas guide. Gondolom nálunk is meg fog jelenni.

TDC Geronimo
Mikor vesztek már gépet? 😄

Annyi jó játék van már 😞

Zeldanal még mindig tart a spoilermentesség?

SMO 511ezer példányban ment el Japánban az első 3 nap alatt.

Összehasonlításképp az eddigi legjobban nyitó Super Mario a Super Mario 3D Land volt 345ezerrel.

Még egy kis érdekesség a negyedéves jelentésről. A mai napig vitát képez többhelyütt, hogy jó ötlet-e a Switch seamless handheld-home console átjárhatósága. Egyesek szerint ez a legfőbb selling point, mások szerint egy értelmetlen gimmick, ami miatt drága és gyenge a gép.

A Nintendo csinált egy felmérést a Switch userek körében és ez jött ki:

Vagyis a tulajok ~30 illetve 20%-a használja elsősorban handheld illetve docked gépként (az "elsősorban" 80%+-t jelent).
A tulajok fele vegyesen használja mindkét módon a gépet.
nem gyün 😞

n000rbi

konkretabban. semmit nem latok.

n000rbi
Frissítsetek egyet a fórum főoldalán és jön a meglepetés 😄

majdnem vettem egy peldanyt en is, valszeg jol tettem volna. hetvegi akcioban 37 euro volt. nintendo cim, raadasul legnagyobb, szal ettöl nemigen lesz olcsobb kesöbb se.😞

TDC Geronimo
Super Mario Odyssey already exceeded 2 million units in just its first 3 days.

Super Mario
Remélem, 100 000 000-ig nem áll meg a számláló.

https://supermario4ever.wordpress.com

TDC Geronimo
Nintendo 2nd Quarter Results FY3/2018 - Switch 7.63M units LTD

Switch hardware forecast increased to 14M units from 10M originally.

Switch software forecast increased to 50M units from 35M originally.

sw eladások

BotW - 4.7M
MK8D - 4.42M
S2 - 3.61M
12S - 1.37M
ARMS - 1.35M

TDC Geronimo
Jövő héten állok neki én is rendesen. 3. kingdomnál hagytam abba, mert destiny 2 volt haverokkal meg wolf 2őt végig akartam tolni előtte. Jövő héten viszont nekiállok rendesen. Már alig várom

n000rbi

amíg nem megyek végig rajta addig tuti nem nézem twitchen, mvg-t is ezért hanyagolom jelenleg mer Zelda majd karácsony

Egy speedrunner Kánaán lesz a játék, eszméletlen ugráskombókat lehet összehozni Cappyvel és sokhelyütt megmutatkozott már, hogy a Nintendo ezt nagyon is jól tudta, erre is gondolt, amikor a pályákat tervezte, nagyon sok nem triviális shortcutot lehet találni.

Én simán követni fogom egy ideig, hogy alakulnak a speedrunok, mindenképp érdekes lesz a dolog.

Twitchen egyébként eléggé pörög a játék jelenleg, sok a speedrunner stream is.
kiváncsi vagyok a kövi AGDQ-n lesz-e Odyssey és mennyire sikerül levinniük az időt 😄

Még talán annyit, hogy tényleg működött a BOTW reflex a játékban, úgy haladtam, hogy mentem a kijelölt cél felé, de ha mondjuk oldalt feltűnt valami érdekes hely, akkor előbb meglátogattam azt, szóval ebben igaza volt a Nintendonak, egy picit emlékeztet a BOTW-ra ebben az értelemben a pályák felépítése.

Amúgy nagyon remélem, hogy lesz DLC, adná magát még 1-2 Kingdom.
Ja, világos, de ugye végigvisz egy narratíva, utána lemegy a stáblista, erre gondoltam. Egyébként van párhangulatosan összerakott jelenet, cutscene, meg úgy az egész játék nagyon stílusos és tipikusan ez is olyan, hogy 10 év múlva is szép lesz.

Én azért nem a minimumot szedtem össze, de általában nem sokkal többet. Eléggé látszott, hogy úgyis vissza lehet menni, úgyhogy gondoltam inkább haladok, unlockolom a postgame kontentet. Nem akarok spoilerezni, de végülis nem bántam meg. A lényeg, hogy ahogy írod, valami miatt úgyis vissza kell majd menni és akkor még finoman fejeztem ki magam.
TDC Geronimo
hát jó csak mario játékba ugye ezek nemigen vannak 😄

Én úgy haladok hogy megpróbálom minden új kingdomot maxolni amennyire lehet, de már látom, hogy vannak dolgok amikért vissza kell később menni.

Kampány, hadjárat, cutscene-ezett szakasza a játéknak, ahogy tetszik. 😊
TDC Geronimo
storyt <#idiota>

220 körüli moonnal fejeztem be.
Dehogyis, az most fog jönni szépen sorban. 😊 Végig akartam pörgetni a sztorit, mert sok időm volt, a többit fogyasztom apránként. 😊
TDC Geronimo
Megvan minden moon? <#banplz>

Lepörgött a Super Mario Odyssey stáblista, osztom a kritikus konszenzust, ez a játék egy mestermű, egyszerűen ha akarnék is nehezen tudnék belekötni, annyira egyben volt az egész.
Post game kontentbe még csak belepillantottam, de úgy fest legalább 2-3 további kingdom fog elérhetővé válni (egyik azonnal), szóval jó sokáig le fog még kötni ez a játék.
Aztán remélem lesznek DLCk is és nem ennyi volt a mainline Mario Switchre. 😊
TDC Geronimo
marioba nagyon jó az HD rumble