9293
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #9131 mi a 4.?
FE3H, Astral Chain, Links Awakening -
Pio #9130
Jelentem 2 végigjátszás (normal perfect ending és hero mode) és "100%olás" (összes heart, shell, warp, dungeon, item) elköszönök a Link's Awakeningtől.
Én a játékkal még fekete-fehér gameboy-on játszottam, de sok emlékszem nem volt róla, pláne, hogy akkor még angolul se igazán tudtam.
Megdöbbentő, hogy ezek a Nintendo játékok mennyire nem öregszenek, ha nem tudom előre, hogy egy 26 éves játékkal játszom, akkor sose jövök rá, ez a játék a saját jogán egy csodálatos alkotás, ami 2019ben is tökéletesen megállja a helyét és amit mindenkinek érdemes kipróbálni.
Nagyon, nagyon remélem, hogy a Nintendo itt nem áll meg és a Grezzo studió sorra hozni fogja a 2D Zelda remake-eket ezzel az engine-el.
Az pedig, amit a Nintendo az elmúlt 3 hónapban produkált szerintem példa nélküli, nem hiszem, hogy valaha volt kiadó, amelyik ilyen rövid idő alatt 4 darab éves toplistákra való fantasztikus játékot is így letett volna az asztalra.
-
Negritis #9129 aki esetleg behúzza az Ori majd érdekel hogyan fut (tudom h van demo) -
Negritis #9128 ne is mond :D
a gond nálam h MCOC túl sok időm veszi el, ami mellett kevés jut egyébre
-
Evoluti0N #9127 Majd sorra kerül az is. Túl a nagy a backlog jelenleg. Tele van a PC-m megvásárolt, még el se kezdett játékokkal.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.09.22. 19:32:38 -
Pio #9126 ...akkor most jöhet a Link's Awakening. :D -
Evoluti0N #9125 Nálam az Astral Chain szoros második helyezett. FE nélkül egyértelműen GOTY lenne számomra. :) -
Csak laza 110 óra volt. :-D Elsőre a leghosszabb, gondolom new game+ már feleennyi sem lesz.
Bár a listából az új nehézségi szint fogott meg a legjobban, bevallom őszintén. -
Pio #9123 Vígasztaljon az a tény, hogy az a legrövidebb route... :) -
Az vicces, mert akkor ugyanúgy 4 végigjátszásnál tartok, hisz PONT ezt toltam végig először. :-D Mert hát Edelgard és Lysithea best waifu. -
És akkor még Postgame contentet nem is említettük Astral Chainből... :-D -
Fu az Astral Chain mekkora játék. Mondom leülök, csak kipróbálom, félóra max. Aha 2 óra játék után is alig bírtam otthagyni. :D -
Pio #9119 Nálam is ez volt a helyzet. Aztán jött az Astral Chain... :) -
Pio #9118 Én 2 kört letudtam és 2-t meghagyok. :)
Egyébként NG+-ban sokkal gyorsabban lehet haladni.
Egy tipp, hogy melyiket érdemes meghagyni, ha még nem estél túl rajta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Black Eagles végigjátszás egy ponton kétfelé ágazik és úgy fest, hogy az egyik DLC karakter kizárólag az Edelgard route-on lesz elérhető. -
Nekem is csak a szám nagy, Iceborne megjelenése után tuti belenyomok abba is még egyszer 750 órát, mint az alapjátékba 1 év alatt. :-( -
Evoluti0N #9116 Nekem is ez a tervem, csak ne lenne ennyire sűrű a jövő év eleje játékmegjelenések szempontjából. :/ -
Ez nagyon jól hangzik, úgyhogy szerintem skippelem is a 2. és 3. végigjátszást a DLC-k megjelenéséig. -
Evoluti0N #9114 Végigjátszottam. Számomra egyértelműen GOTY idén és nem igazán látok bármi olyan megjelenő játékot az év maradék részében, ami letaszíthatná a trónról. -
Negritis #9113 -
Kipróbáltam. Nagyon durván jó port. handheldbe néztem, gyönyörű képminőség és atom 60 fps. HD rumble is jó benne -
Negritis #9111 @NintendoUK
·
17m
A demo of #OriandtheBlindForest: Definitive Edition is now available on Nintendo #eShop! Discover the beauty and excitement of this award-winning game ahead of its release for #NintendoSwitch on 27/09! -
Pio #9110 Év végéig jön az első adag:
- 2 játszható karakter
- a 2 karakter paralógja
- új support beszélgetések
- új online feature
- új időtöltés a suliban
- 1 tucat új kveszt
- új battalionok
- új kosztümök
- új "monastery facility"
Április végéig jön a második adag:
- új sztori
- új nehézség
- 4 új karakter
- új support beszélgetések
- új "monastery facility"k
- új online feature-ök
- 4 új class
- új hero relicek
- új szörnyek
- új paralógok
- új kvesztek
- új battalionok
- új gambitok
- új kosztümök -
Pio #9109 Ha érdekel a játék érdekes ránézni a demóra, mert nagyon sokat javult.
Igazából ez egy nagyon rétegjáték, az Armored Core széria kedvelői nagyon szeretik ezt is, de elsősorban eleve nekik készült. -
Negritis #9108 én az első verziót néztem és nekem nem jött be
pedig a trailer fasza volt
a demo-t nem próbáltam de nem tudom fogom-e
kár érte -
A demója sem volt egy nagy szám. Mázli, hogy volt belőle. -
De... mikor lesznek ezek benne? :-D
U.i.: Ahogy látom, Daemon X Machina nem nagyon jött be a népeknek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.09.20. 19:18:02 -
Pio #9105 Az hagyján, de ha Byleth változik, akkor a pixel karakter is változik. :)
Én javaslom egyébként befektetni a season passre, kivárni az összes DLCt és úgy nekiesni újra, mert lesz benne vagy 6 új karakter, csomó új support beszélgetés, küldetések, paralógok, stb...
Egyébként igen, egészen durva sorozatot megy most a Nintendo, egymás után tolja a simán 9-10 pontos cuccokat (Super Mario Maker 2, Fire Emblem: Three Houses, Astral Chain, Link's Awakening). És nem lepne meg, ha a Luigi's Mansion 3 folytatná ezt a sikersorozatot. -
Állítólag minden FE a spoileres mondat 2. részéről szól. :-o -
Evoluti0N #9103 Ez a Fire Emblem valami csodálatos. 40 órát vittem eddig bele, sejtem, h a vége felé lehetek és egyszerűen imádom. Néha olyan dolgokat dob elém a játék, h csak nézek ki a fejemből. A Black Eagle házat választottam az elején, főleg mert Edelgard jó waifunak tűnt és vele meg a házzal kapcsolatos történések és választások, hát nem számítottam rá. Na meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Van még pár cucc, ami végigjátszásra vár. Szóval ha nem is rögtön a játék befejezése után, de valamikor a közeljövőben lesz ebben még több végigjátszás is.az 5 év ugrásra se és arra se, h későbbi csatákban régi ismerősöket fogok halomra ölni
Arra meg ma jöttem rá, h Byleth az alapján szaladgál jobbra-balra a töltőképernyőn, h hogyan tartom a kontrollert. :D -
Negritis #9102 -
Negritis #9101 -
Negritis #9100 -
Negritis #9099 @platinumgames
Thanks to all of you who've helped make #ASTRALCHAIN such a success! PG artist Hajime Kimura celebrates with this cheerful cast illustration.
-
Switch Fit? :-D -
Pio #9097 ööööö..... tippek jöhetnek jövő szerdáig :)
-
Negritis #9096 vagy vegyél 8bitdo controllert ;) -
Hű ilyen nekem is kéne! -
Köszi! Ez már, vagy még nem rendelhető? :) -
Pio #9093 Kábé igen. Ha hiányozna a kontrollert, akkor ITT vehetsz majd wirelesst. Igaz elég masszív felár a Magyarországra szállítás, amit nem is értek, nekem a Maker 2-höz járó stylust ingyen kihozták. -
Ez jó hír, tökre kiment a fejemből, hogy jött hozzá DLC is. :-s
De majd később, most Astral Chain. Eléggé addiktív a cucc.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.09.05. 12:14:11