9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Hehehe, jók ezek :)
  • SlickAdam
    "cast a cold shadow onto its core"

hat ma is jol elkolbaszoltam... :D
  • SlickAdam
    tudod jol, hogy ezek a nagy cimek FOLYAMATOSAN jol fogynak a generacio alatt es tovabb. minek csinalnanak ujat, ha viszik ezt is, mint a cukrot. a Switch tulajok nagy reszenek a MK8D is brennyu gém.

DE neked legyen igazad! ;)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.12. 19:05:49
  • TDC Geronimo
    Én egy nagygépes luigis mansiont szeretnék. MK szerintem tuti jön ne viccelj. 2-3 és múlva simán jöhet.
  • SlickAdam
    MK8D-nek pont ezert nem örültem, mert sztem emiatt nem lesz uj resz.

Donkey siman. Smash tuti csak port. SM3DW is garantalt, mert full uj resz megintcsak nem lesz.

mindegy amugy, lepjenek meg! ja es Pikmin is tuti jön.

De amit en NAGYON varok, az meg mindig az Animal Crossing. azzal vege lesz mindennek.
  • TDC Geronimo
    Retro vajon mit csinál már évek óta? Lesz új donkey kong? smash port? Új MK pár év múlva? Nagyon kíváncsi leszek mik jönnek majd erre a konzolra
  • SlickAdam
    sztem siman.
  • Negritis
    nehezen, de el tudom képzelni bőven
  • TDC Geronimo
    Fils-Aime said. Three titles have been purchased by more than 50% of Switch owners: “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” — which won game of the year at the 2017 Game Awards — “Mario Kart 8 Deluxe,” and “Super Mario Odyssey.”

5 millió mario 1 hónap alatt?! Lehetséges?
  • SlickAdam
    birom a lopakodast is zelda-ban. mondjuk nem tökeletes, mert ertem en, hogy olyan magas a fü, mint en guggolva es igy nem latnak, de azert 20 cm-re tölem mar lehet latniuk kene a fejemet vagy valami... :D

• Pio
    Szerintem már meséltem, hogy én fogadásból vettem a gépet, ami úgy szólt, hogy ha 95+ lesz a Zelda, akkor végigjátszom. Régen sokan nintendoztam, de gamecube után teljesen leálltam a konzolokkal.
    Úgy voltam vele, hogy a Zeldát végigjátszom, aztán el is köszönünk egymástól de úgy nagyjából a második-harmadik nap környékén már éreztem, hogy ezzel a géppel rettentő jól belenyúltak a tutiba. Egyszerűen annyi történt, hogy útban voltam a tévénél, de épp egy shrine közepén jártam, bosszankodtam, hogy akkor most nem tudom befejezni a shrine-t, de végül csak kivettem a dokkból és pontosan ugyan ott folytattam és aznap már vissza se tettem, mert noha már nem voltam útban, de handheldben akkor épp jobban esett és ez engem meggyőzött arról, hogy ez a gép hatalmasat fog szólni. Ott még mindenki azt mondta, hogy kizárólag a BOTW körüli hájp miatt veszi bárki is a gépet, meg mentek ezek a bolhából elefánt dolgok a teljes mainstream sajtóban, hogy karcol meg hajlik meg akvárium mellett nem működik, de bennem már totálisan egy ilyen "majd meglátjátok, hogy nagyon fog szólni ez a BOTW után is" érzés volt akkoriban.
  • TDC Geronimo
    Azok után főleg, amilyen visszajelzések voltak a gép bejelentését követően. Én is csalódott voltam...aztán mi lett :D
  • Pio
    9 hónap alapján valamikor december legelején léphették át. Jelenleg úgy tudom a kijelölt céljuk az jövő márciusig a 14 millió.

Hihetetlen belegondolni, hogy megjelenés előtt 4 milliót jósoltak a gépnek az első év végére.
  • Negritis
    nem unalmas, van 1 szint amit nem árt hozni, de onnantól sokszor csak szőrszálhasogatás
  • SlickAdam
    tudom unalmas a sok techno duma, de jo lenne, ha ezek az uj portok vegre tökeletesen futnanak (akkor behuznam ujra). bar Platinum-ot ismerve... jo jatekokat csinalnak, de a stabil kepfrissites nem az erössegük. es feltetelezem feltoljak a felbontast, szal siman maradhat hullamzo.

• Negritis
    megvan Wii U-ra

de egyre közelebb vagyok a wii-u eladásához :(
    ha a xeno 1,x és a mario maker jön switchre sztem eljön a selling point
  • SlickAdam
  • n000rbi
  • SlickAdam
    ja, kerdes, hogy mikori szam ez pontosan.

az Nvidia kooperacio elsö perctöl hosszu tavra lett tervezve, de ha ez igy megy tovabb, Switch 2-höz mar nem fiók chip-et adnak, hanem olyan custom peldanyt, ami csikket szed es dorombol.:D

evente kb. 40 millio chip-et ad el Nvidia. ÖSSZESEN (van nekik egy par), igaz ebben van sok Tegra-nal joval dragabb is, de ha csak Ninty-nek eladnak 1 tipusbol egy laza 10-13 millert, azt meg fogjak halalni gondolom.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.12. 15:02:49
  • TDC Geronimo
    Azt is írták, hogy japánba rengeteg konzolt készítenek decemberre, de szerintem ez igaz lesz WW is. Simán meglesz 1 év alatt Wii U szám
  • SlickAdam
    az igen. sztem meglesz a WiiU az elsö 1 evben
  • TDC Geronimo
    @NintendoAmerica
    Thanks to you, #NintendoSwitch has sold 10 million units worldwide in 9 months! Here’s to an amazing 2018!

• Pio
    Hat a látásra elvileg, de a hallásra nem. Sőt, a vadállatok érzékelésére hat a szélirány is.
    Viszont lehet szerezni olyan ruhát, amiben nehezebben érzékelnek, ezt amúgy ajánlom is.

Egyébként minor spoiler a témában, ami az egyik ismerősömmel történt. Talált egy helyet, ahol egy jégoszlop állta az útját és egy csomó ideig keresgélte, hogy hol van valami kapcsoló vagy ilyesmi. Aztán végre elkezdett ésszel gondolkodni, elővette a lángoló kardját és megolvasztotta vele a jeget. :)
  • SlickAdam
    tudom, igy allok hozza altalaban, de ennel a mining dolognal kikapcsolt az agyam.

amugy a vihar van hatassal a latotavolsagra? gondolok itt a bokoblinokra. eddig ugy vettem eszre, hogy ugyanolyan tavolrol eszrevesznek, hiaba van sötet es oriasi esö. talan a hangra kevesbe erzekenyek igy.
  • Pio
    A leghasznosabb tanács a játékhoz: felejtsd el a gaming/gamer berögződéseket és mindig gondolkodj úgy: mi lenne a logikus. Valami eszméletlen dolgok hozhatóak ki a játékból, ha az ember így közelít hozzá. Régebben meséltem itt, mi minden hozható ki akár az NPC-kkel való interakcióból, azzal, ha ilyen-olyan ruhában, fegyverrel, pozícióban beszélsz hozzájuk, ha széttúrod a kertjüket, amíg alszanak és így tovább. És az konkrétan sehol nincs ahhoz, ami a környezettel való interakció révén lehetséges.
  • SlickAdam
    tudom, hogy szabaccság vanik, de a berögzödesek tul erösek.
    lattam mar csillio mining spot-ot, de ugy voltam vele, hogy biztos lesz majd pick axe... :D en marha. hat ott a bomba nalam, meg az iron hammer... mehh. igen, ezt kigugliztam.:D egö...
    mostmar tudom legalabb, hogyan lehet tüzet csinalni. hehe
  • Pio
    Steamworld Heist Ultimate jön Switchre, akinek eddig kimaradt simán ajánlom, jó cucc.

• Negritis
    Hulu elvileg már van rá, csak az ugye jelenleg USA only
  • SlickAdam
    de csak onnantol, hogy regized...:( es ha online a gep.
  • n000rbi
    A parental app részletesen logol mindent (játékidőt is), szóval nem hinném, hogy ezen OS szinten változtatnának.
  • TDC Geronimo
    Nem vészes, mint írtam. Az is kész csoda, hogy ilyen kinézettel fut a kezedben egy ekkora rpg
  • SlickAdam
    siman jo, köfi. sharpening filter nem olyan durvis, mint DF mondta.
    de ja... harc közben nem sokat latni ;D
  • TDC Geronimo
    Nekem csak téma kell :D

Na megjöttek a képek :) Amúgy toltam 20 percet nem vészes handheldbe se, de nagy tvn azért jobb, több mindent látni

• SlickAdam
    remelem az OS snappy marad a jövöben is, mert nagyon bejön, hogy pöccre megy minden. na ja... "minden". nem sok mindent tud, de nem is erzem, hogy hianyozna barmi is. finomitani persze lehet, söt kell is (pl playtime normalis csekkolasa, mint 3DS-en), de amugy csak egy streaming app-ra (Amazon Prime Video, Netflix, ...) vagyok.
  • TDC Geronimo
    januárban amúgy lesz direct. Gondolom ott már lesz szó a fizetős onlineról, OS updateről meg új játékokról.
  • TDC Geronimo
    Meg ezt handheldbe tolni.. hát nem tudom. Én pár percet megnéztem a HUDon kívül mást nem láttam a játékból :D
  • SlickAdam
    igen, ezt figyelembe veszem.:) (meg meg lehet am nyitni 100% felbontasban is, nem csak fullscreen E)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.11. 19:53:20
  • TDC Geronimo
    Majd csinálok, de amúgy se szép felbontás monitoron szerintem még rondább lesz. Azért a handheldes képek a kis kijelzőn jobban néznek ki.
  • SlickAdam
    najszos!
    tenyleg, csinalj mar HH modban is par kepet plz!
  • TDC Geronimo
    art gyönyörű a játékban, már kezdek megbarátkozni a homályos képminőséggel is. Chapterek végi átvezetők olyanok, mint egy fullos anime sorozatrész :D