Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ott. Itthon meg slim ps4 és ps vr, semmi más.

Az angoloknál voltak normális Switch akciók.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

PS4 Pro-ra ment a majd' 30%-os ar-drop, de meg a brennyu XOX-t is bedobtak valtozatlan aron, DE ajandek Assassin's Creed-el.
mindket gep rohadtul fogy, nem a szar eladasok miatt kerültek akcioba.

Switch? semmi... 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Xenoblade Chronicles 2 soundtrack amíg nem törlik. Csodálatosan szép.
nálam kb az a kérdés h "ce" vagy sima 😄 de biztos h cartridge

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

itt a pentek es semmi Switch akcio egesz germaniaban 😞
bezzeg az UK-s GAME-en ca. 310 euroert adjak ma a Rabbid-es pakkot...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Áhh, még van a belső tárhellyel együtt 105 gigám üresen, csak ha ilyen ütemben jönnek rá a jó játékok, akkor igen hamar el fog fogyni. 😊 De nyilván akkor majd lehet ezt-azt uninstallálni, gyors a net, leszedem újra, ha kell.
black friday van, nézz utána működik-e több SDXC-vel 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nagyon zavart a 3DS-en tátongó lyuk, úgyhogy berendeltem egy Pokemon Ultra Moont. 😊

Viszont noha korábban azt mondtam, hogy a 10 gigánál nagyobb játékokat tuti cartridge-en fogom venni Switchre most itt állok a Xenoblade előtt és nézem, hogy boltból 2500-al olcsóbb lenne és ráadásul 14 gigás és egyszerűen nem bírom rávenni magam, hogy kártyán vegyem meg... Only digital lesz ez a gép én egyre inkább úgy érzem. Van benne egy 128 gigás kártyám, legfeljebb majd archiválom a játékokat, ha már nem játszom velük.
van még 1-2 amúgy ami hasonló

de igen, ez a ritkább, mondjuk félek hogy a switches pokemonnál is ez lesz 😄

megfogtal, de ez a ritkabb, na 😊

pokemon esetén pl nem
ami elég zavaró, főleg h a "mindegyik kell" belső drive miatt 4et kéne akkor megvenni így elég 2 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.11.23. 17:34:43

meg a legcsövesebb 3DS jatekon is van minimum 2 menteshely 😄

azert kerdeztem, mert ha tudnek venni egy masinat szerencsesen, a kötelezök utan valszeg eladnam, mert nem jön egy darabig olyan naaaaaagy cim, amiert megörülnek. minek ketyegjen a gari idö, ugy, hogy a gep a polcon porosodik?
mivel backup es semmi hasonlo sincs, elveszne az összes progresszem mondjuk egy zelda-ban...
vannak nagy zsenik nintyeknel, de legalabb ugyanannyi vadbarom is 😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.11.23. 17:32:38

mondjuk én ezt jobban szeretem még így is mint az h a cartridge-n van
mer tudunk öcsémmel rendesen közösen venni cuccokat és nem egymás mentését írjuk felül

Nintendo UK‏Verified account
@NintendoUK
2m2 minutes ago
More
The worms are back in their most destructive game yet! Battle anytime, anywhere in #Worms W.M.D on #NIntendoSwitch #eShop

TDC Geronimo
ja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

amiröl - bar mar van valami ertelmesebb SZERÜ account rendszer - nem lehet felhöbe, stick-re, hdd-re, ... backup-ot kesziteni, mi?

TDC Geronimo
gépen

amugy szviccsen a mentesek a cartridge-on vannak vagy a masinaban benne e?

Ha valakit érdekel a magyar Zenes srácok tartottak egy fél órás streamet a Switches Pinball FX3-ról, működik touchscreennel, ravaszokkal is, van álló és fekvő mód, illetve álló módban ha leveszed a felső joycont, akkor az alsó joconban van minden rumble miközben touchscreenen játszol, azt mondják, hogy ez a definitív módja.
Illetve készülnek valami meglepi pályával, kíváncsi vagyok mi lesz, meglepne, ha a Nintendo beengedte volna a saját karaktereit a játékba.

Gratula hozzá! 😊
<#szeret>

TDC Geronimo
😮

De szép

n000rbi
Megjöttek a piros joyconok Japánból <#buck>

WiiU összealadasok: 13.56 million (as of March 31, 2017) (januar vegen allitottak le a gyartast)
Switch eddig: 4.7 million (as of September 30, 2017) (és meg csak most jön a karacsony E!)

vajon eleri 1 ev alatt a WiiU-t? <#wow1>

jön a Caveman Warriors is switchre, sztem tök jó lett
még KS-en támogattam anno

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ideje lenne már 😛

azért ha mondjuk egy doom vagy hasonló game sale-t kap szóljatok nyugodtan 😄

esetleg ha joycon 😄

n000rbi
Hajrá Adam, várunk szeretettel Switchen.

ma indult az Amazon Cyber Monday hét (~ Black Friday). elsö körben Playstation cuccokkal.
ha lesz jo Switch deal, lehet veszek egyet. mondjuk ahhoz nem eleg az akcio, el is kell kapni egy peldanyt abban a kb 1 masodperces ablakban, amikor ramozdul fel nemetorszag 😄
(a multkori 35-35 euros Mario Kart & Zelda-at kar hogy kihagytam...😞 )

zola2000
izé ... szerintem mára zárjuk be az intánettot https://www.youtube.com/watch?v=sczRlnldywc 😊
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.11.19. 16:35:58

A

playiten kipróbáltam a doom, splatoon 2-t switchen
és a samus returnst

háát , a tárcám rohadtul nem fog nekem örülni 😄 főleg h épp lakásvásárlás közepén állok

6 😛
rosszabbra szamitottam amugy, siman jo.<#eljen>

TDC Geronimo
Megjelenéskor ki gondolta volna, hogy 5 év után handhelden fogjuk ezt tolni 😊

Egyre jobban tetszik. Most már szinte biztos buy, ha más nem hallgatom a zenét, ahogy a srác is említette a videóban. 😊
A kérdőjel a season pass része, de azt legfeljebb megveszem utólag, ha úgy látom jónak.
Tényleg nem elfogultságból mondom, ezek neten felfújt dolgok, rendkívül kevés usert érintenek, tényleg ahogy Geronimo írta, gyakorlatilag mint bármilyen technikai kütyü esetén.
Az egyetlen picit kiterjedtebb probléma az volt, hogy a legelső adag bal joyconjainál gyengébb volt a jel. Ezt egyébként szervizben ingyen 5 perc alatt javítják, de a mai gépeket már nem érinti.
Egyébként én day 1 vásároltam, extra joycon párt is vettem és egyiknél se tapasztaltam a problémát, de azt meg tudom erősíteni, hogy erre azért úgy netszerte biztos, hogy láttam százas nagyságrendben panaszkodni embereket, szóval nem elképzelhetetlen, hogy ez a legelső adag esetén akár 1%ot is érintő probléma volt.

Amit még hozzátennék, ha a build quality érdekel, hogy ne lepődj meg, hogy ez nem gorilla glass és nem karcmentes felület. Én mondjuk eddig karcmentesen tartottam, de ha aggódsz ilyesmi miatt, akkor tegyél rá egy fóliát. Ne gondolj most semmi rosszra, teljesen korrekt a cucc, de azért nem az a 200ezres telefon kaliber, amit simán zsebre vághatsz a kulcs mellé.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Valós, értsd 0.01%nak kb, mint összes többi elektronikai cucc esetén

Most, hogy elkezdtem magam beleásni a Switch témába, olvastam gyakori pixelhibákról, akadozó bal oldali kontrollerről, ezek valós problémâk?
TGA jelölések, eléggé odatette magát a Nintendo idén. Family Games és Handheld Games kategória kifejezetten vicces. 😊
Szeret játszani az asszony, de való igaz, xboxon csak pár játék van (nekem), amin lehet lokálisan ketten játszani. Meg aztán sok neki az a gombmennyiség, ami a kontrolleren van,nem játszik annyit, hogy készség szinten kezelje. A tippeket meg köszi! 😊
Sajnos eredetileg se volt jó performance szempontból.
Sajnálom őket, mert csodaszép játék és látszik, hogy 1 ügyes technikai ember hiányzott a csapatból és tökéletes indie lett volna belőle.
Én minden esetre megveszem PC-n, mert mindenképp meg akartam venni csak ki akartam várni a Switch portot.
a Rime elvileg nem lett jól portolva :S

Hulut próbálta valaki?
én nem találom

MINOR SPOILER

Sőt, arra is van lehetőség, hogy egyáltalán ne kelljen látnod Mariot.... 😄
Meglepne, ha az új Mario nem kapna el. Naponta nyílnak redditen az újabb és újabb threadek arról, hogy emberek egyenesen negatív előítélettel ugrottak bele, hogy "na, majd én megmondom, hogy ez nem is olyan jó, mint írják" és totál el lettek varázsolva. Szerintem ha már van Switched nem érdemes nem kipróbálni kritikák alapján minden idők talán legjobb játékát. Mondjuk én ebben az esetben lehet, hogy nem a bundle-t javasolnám, mert ahhoz letöltőkód jár, hanem külön dobozos Mario-t, hogy ha esetleg tényleg nem jön be, akkor tovább tudj adni rajta.
Van a Mario Bundle-nél kicsit jobb árban a Splatoon 2 bundle, amit azért is éri meg digitálisan beszerezni, mert az egy hosszú élettartamú, multiplayer fókuszú játék, amit kényelmesebb úgy használni, hogy le van töltve a gépre.

Az például egy érdekes kérdés lehet, hogy mennyire szeretnél asszonnyal játszogatni (mármint a konzolon 😄 ), mert nagyon sok, nagyon jó couch coop kínálat van, ami rá is tud mutatni arra, hogy miben más ez a platform, mint mondjuk egy Xbox, mert más platformokon ez a kínálat nem olyan erős. Szóval látsz abban rációt, hogy az asszonyt vagy akár más családtagot is bevonsz egy kicsit a gamingbe, néha együtt játszotok valamivel Switchen tévé előtt, osztott képernyővel?