9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Evoluti0N
    Jaaah. Ok. :) SW-3214-1404-3147
  • SlickAdam
    kod kell, gepen profilban megtalalod.

ja es grat!
  • TDC Geronimo
    Grat, jó első játék. 100+ óráig el leszel vele :D
  • TDC Geronimo
  • Evoluti0N
    Tegnap óta van Switchem, meg Nintendo konzolom NES óta. Egyelőre még csak Zeldám van, szal még nem nyomok semmit se multiban, de aki akar felvehet Friendbe, h ne legyek ilyen magányos. :) Aláírásomban az ID-m.
  • TDC Geronimo
    Hiányzik a nintendo charm belőle :(
  • TDC Geronimo
    The developers of Smash Bros. inspired fighting game Brawlout have just revealed how the game performs on Nintendo Switch.

When docked the game runs at 1080p and when undocked it runs at 720p. Regardless of whether it’s docked or undocked, Brawlout runs at a smooth 60 frames per second, which is essential for fighting games.

Brawlout launches December 19, 2017 on Switch.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.18. 20:13:57
  • SlickAdam
    ugy tünik van uj SNES Mini szallitmany. kivancsi vagyok hany ora (vagy perc inkabb?) alatt üritik ki Amazon-t :D
  • Negritis
    akarod mondani a Switch DX-et :D
  • TDC Geronimo
    3 év kb és jöhet az új feltupírozott enginevel switchet még jobban kihasználva
  • SlickAdam
    "Aonuma confirms that work on the next Zelda has already begun."

engine mar megvan. tul jo, hogy egy jatekot hajtson csak ki...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 15:08:43
  • Negritis
    Namco elég szépen dolgozik a Switch-en
    a My Hero Academica is jön
  • Pio
    ARMShoz jön még egy új karakter, armok és aréna idén.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.17. 13:03:46
  • SlickAdam
    thx! most irtam FB-on is az error-t. tehat nem nalam volt a gond... :/
  • n000rbi
    Ma különösen retek a kart online. Hetek óta nem volt conn. error-om, erre most, hogy jönnél játszani, szétcsapja a népet :(

Egyébként nincs okod szégyenkezni, még mindig nagyon jól mész.
  • TDC Geronimo
    Ha csak az lenne... :D
  • SlickAdam
    es mondd meg a pábdzsís haverjaidnak, hogy jövöheten nem leszel, mert Kart vanik.

bics...
  • TDC Geronimo
    Jó pár napja nem toltam xenot, de már nagyon folytatnám. Megvárom már a 22i patchet, addig úgy is van más bőven
  • SlickAdam
    felkötöm. de engem ma random regional futamon is szopattak.:D többet kell gyurnom.
    jep, adamantium :)
  • n000rbi
    Kijön az tisztán, ha valaki egy futamot lemarad, az még nem a világ. A játékosszám sosem fix, szóval ha 5 ember megy be egyszerre, akkor köztük dől el, a többi későn érkező már csak nehezítés :D Kösd fel a gatyád, mert kegyetlen banda! :D

(adamantium?)
  • SlickAdam
    ja ok. eazy rider, ertem.:D bar a heti 3 alkalombol lehetne 1 ahol tenyleg kijön tisztan, hogy ki nyert aznap.
  • n000rbi
    Ja nincs rögzített futamszám, az időt se annyira figyeli senki. Van olyan is, hogy valaki később jön, vagy hanarabb lép le. Senki nem veszi véresen komolyan, csak kb. egy ember, de azt úgyis látni fogod :)

Komolykodásra ott lesz jövő februárban a nintendo itthoni forgalmazója által is támogatott verseny a fővárosban.
  • SlickAdam
    igen, a kodok meg a nev. de megneztem öket gepen es nincs futamszam, mint nalunk ugye 16 volt.
    ugye a mi megoldasunk se tökeletes, de ha valaki nem indul egyszerre a többiekkel, max lenyomja az hianyzo meccset geppel. igy meg aki lemarad, annak nuku pontocska.
    ugyanugy pontosan orahoz igazitva van indulas tehat?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 20:05:12
  • n000rbi
    A borítóképen ott van minden szükséges infó ;)
  • SlickAdam
    latod...
    hatha jövöheten...

FB-os csoportban hogy vannak ezek a turnamentek? mert nem latok futamszamot.
  • TDC Geronimo
    Nekem most hétvégén nem jó.
  • n000rbi
    Akkor nem lesz ma semmi kartozás?
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    meg1 dupla joy-con disconnect. ezuttal MK8 online futam alatt...
  • n000rbi
    Továbbra is jó szívvel ajánlom ezt a játékot, ne riasszanak el senkit a pontszámok.

• SlickAdam
    mehet 2 nap is akar, de jo lenne minimum 3 fö / alkalom. Gero, Pio, passziv arcok?
  • Negritis
    nekem most szombat nem jó
    de vasárnap már igen :D
  • SlickAdam
    többiek? MK8? disznek vanik? :D

-----------------------------------------------

nem is tudtam, hogy video verzio is van ezekböl (pedig többször is mondtak, csak valahogy nem regisztraltam), heti NVC:

nem birom ezt az uj host sracot (de sztem a többiek se...), de muszaj lesz megszokni. Jose lelecelt Nintendo-hoz.:(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 09:48:20
  • n000rbi
    Mario Kart Hungary-t keresd.

Szombat nekem jó most egy sg- futamra.
  • SlickAdam
    Norbi melyik az az ungárise MK8 FB csoport? mennék én is néha, ha lehet.

meg itt is jo lenne lassan... hetvegen sracok?
  • SlickAdam
    nemtom, nem jatszom. de megneztem es nem hiszem. 1 mp-ig latott dolgokat ugyis elfelejti az ember hamar.
  • Evoluti0N
    Spoileres?
  • SlickAdam
  • Pio
    Azóta IRL is berendeltem egy Harley Davidsont!! :D

Amúgy technikailag egy ló, amit nem kell csapkodni. Ezt bárhová oda tudod summonolni, de szintén DLC kontentként van egy sheikah nyereg, aminek a segítségével ezt a lovaddal is meg tudod tenni.

Szerintem amúgy totál belefér a játék lore-jába, mert ebben a Zelda timeline iterációban a sheikah-k ugye eléggé technokrata arcok, tele van a világ a találmányaikkal és elég sok motorizált-mágikus eszköz van szerteszét a világban ahhoz, hogy egy ilyet is elbírjon.

Így a korok sipkával és a motorral nagyon elgondolkodtam amúgy egy nagyszabású korokvadászaton, mert azokat nem igazán gyűjtöttem eddig, talán ha 150-200 van meg.
  • TDC Geronimo
    Na de milyen a motor?!