9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7626 Néztem videót, nem tűnt bajosnak. De a minecrafttal is futunk egy kört. -
SlickAdam #7625 akkor minecraft-al jobban jarna. vagy azt nem szeresse? latotavolsag nem olyan jo, mint a nagy gepeken, de szepen suhan.
nemtom, lehet a lego se katasztrofa. dock-olt modrol biztos talalsz videot, de a lego jatekok pont handheld-ben rosszabbak (forditva szokott lenni, marmint a performansz)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 08:26:52 -
#7624 Hátttööööö...amikor megpróbáltam átszoktatni, hogy a notebookon tolja a lego játékokat, akkor 10 perc után közölte, hogy ez neki így nem jó, mert "rezeg". -
SlickAdam #7623 ejjel elinteztem Van Naboris-t (nem teszem spoilerbe a nevet, igy nem mond ugyse semmit).
ahhh.... örület epiknessz. mondjuk eleg sokat eltököltem vele, alig lattam mar az alomtol. hehe -
SlickAdam #7622 félek az a Lego se lett valami jo port. mondjuk gyerköcben meg lehet nem fejlödött ki a FRAPS, az szemelyi igazolvannyal szokott erkezni :D :D :D -
Pio #7621 Jogos, de nekem még csak 5 órám van a cuccban, az lehet, hogy még csak a tutorial harmada... :DDD -
#7620 22én jön te is megnézheted :) -
Pio #7619 Majd mesélj mi a tapasztalat az új patch-el, lassan nekem is bele kéne újra vágni, de most túl sok dolog jött hirtelen... :) -
#7618 22én jön patch én arra várok. Elvileg javul majd map meg tájékozódás is -
#7617 De köszi mindenkinek az ajánlásokat, jegyzetelek :D -
#7616 Jó, hát azért előre nem vásárolok be 500 órányi stuffot, de MINDEN érdekel :D
A xeno2 nagyon. -
Negritis #7615 én a Blaster Master Zero-t is javaslom minden retro játék szeretőnek
a Mummy Demastered és az Axiom Verge is fasza -
#7614 szegény a gatyáját is otthagyja majd -
#7613 Rabbids-et ki ne hagyd, zseniális. -
#7612 majd a xeno 2őt is ajánlom, főleg ha szereted jrpget -
#7611 na várjuk holnap az autós képet -
#7610 Mario, Zelda, Lego Worlds biztos kell. -
Pio #7609 Lehet csak az, sajnos nem néztem meg pontosan, mert nekem purchased mindkettő. -
#7608 Nem csak az alap van leakciózva? -
Pio #7607 Egyébként ha jól olvastam eshopban most 33% kedvezménnyel megy a Mario + Rabbids deluxe. Bátran ajánlom mindenkinek, a Ubisoft idei legjobban sikerült játéka. Ráadásul van benne couch coop, couch/hotseat versus. Mi kipróbáltuk egy cimborával, a jó öreg Heroes of Might & Magic idők emlékét hozta vissza felváltva lépkedni a karakterekkel a taktikai térképen. :) -
Pio #7606 Digitális vásárlás nem vonz? A multiplayereknél mindenképp ajánlom, hogy ne kelljen kártyát cserélgetni, ha kedved támad egy kicsit Splatoonban lövöldözni. -
Pio #7605 Revali korai concept:
És hozzá egy kis muzsika :)
-
#7604 na végre :D
mario + zelda alap :) -
Negritis #7603 felvettelek -
Pio #7602 BOTW korai guardian conceptek:
-
SlickAdam #7601 eeeeeeeees eltünt komplett
örület mennyire racuppannak az emberek. par honapja release-kor is ejszakaztak erte.
mi lesz itt, ha kijön egy N64 Mini... ahhh, az durva lenne. azt nem adhatnak 100 euroert...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 22:07:47 -
SlickAdam #7600 bazz... tegnap volt akcio nemet amazon-on (amazon-t ismerve gond eseten kenyelmesebb lenne az ügyintezes, mint ha a sarki konzolboltbol lenne a gep...). 339 euro-ert gép+zelda pakk. baszott jo ajanlat. 39 euro felett posta se lett volna, es meg pentek elött odaert volna sztem. erdemes figyelgetni öket, mert az a multkori 2-t fizet 3-at vihet jatek akcio is eszmeletlen volt.
no de biztos vagyok benne, hogy talalsz valamit.
Mario Kart 8 Deluxe nem erdekel? ha jol emlekszem anno nem szeretted WiiU-n a szerencsejatek beütese miatt (ami meg mindig csak reszben igaz, mert ha jo vagy, akkor nagyon nagy esellyel elöl vegzel... bar nem mindig... hehe). gyermekkel adna szerintem. es most mar van benne direkt picibb jatekosok miatt palyan tarto & gazpedalt nyomo assist is :D
na meg online belekerült vegre a multkor hianyolt battle mod. na az sokkal inkabb skill based.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 22:04:36 -
#7599 Azé egy fasza bundlet összepakolhattak volna, most nagyon megkönnyítették volna a dolgomat. Mindegy, holnap veszek valamit. Még azt nemtudom mit, pláne nem, hogy hol, de holnap szviccsnap :)
/a legnagyobb szopó, hogy egy 4-5 játékot azért vennék hozzá, de ahol van olcsó gép, ott nincs játék, ahol van játék...nos olyan hely meg nincs is :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.18. 21:51:31 -
SlickAdam #7598 eeeeeeees mar csak karacsony utani szallitast ír... -
Pio #7597 Én azt tippelem, hogy a fizetős online-al fog érkezni cloud save is valamikor a jövő év első felében-negyedében. -
SlickAdam #7596 egyszerübb nem is lehetne ;)
csak mentes backup nincs (még) sajnos, ha esetleg elkezdened gyüjteni a Switch-t is, mint a PS4-et :D (transfer csak, ha van ket gep)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 21:22:15 -
#7595 Ja nem, nem kell tőle elzárnom az accountom vagy ilyenek, csak legyen erre egyszerű lehetőség. -
SlickAdam #7594 ja es amit Pio emlitett pont 1-el lejjebb, a parental control app-al biztos lehet varazsolni.
talaltam egy ilyet is (bar ez cigany megoldas): PIN LOCK. tehat ratehetsz kodot mondjuk a sajat profilodra.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 21:12:52 -
Pio #7593 Illetve még annyit hozzátennék, hogy nagyon dícsérni szokták az okostelefonon elérhető switches parental control appot, szerintem mindenképp tegyél majd rá egy pillantást. -
#7592 van igen -
SlickAdam #7591 mint irtam, lehet. csinalhatsz rengeteg profilt, Nintendo Acc se kell of korsz.
de nincs bejelentkezgetes es hasonlok. tenyleg annyi, hogy ha inditasz egy jatekot, kidobja a kiskepeket, hogy melyikkel inditsa el. NEM tudod levedeni koddal. nem kell, hogy olvasni tudjon a gyermek, megjegyezheti az avatarjat siman, de ha igyis veszelyes, akkor nem biztos, hogy eleg idös a videojatekokhoz. szvsz :) -
Pio #7590 Üdv itt is! :) Akartam is EJ-ben javasolni, hogy nézz be ide, aztán elfelejtettem... :D -
#7589 De nekem ez a gyerek miatt életbevágó. Márminthogy ne maceráljuk egymás mentését. -
SlickAdam #7588 söt, jatek inditasnal ra is kerdez, hogy melyik profillal akarod elinditani. de kikapcsolhato. -
#7587 Van a szviccsen is több profil, saját mentésekkel, stb, ugye?