Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kar, hogy ebbe a gepbe se került stream lehetöseg.😞 de erthetö, nincs benne annyi tartalek, igyis süvit, mint a bolond, ki van hajtva szepen.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha kiszeded a 2 joycont és kézbe veszed, akkor sokkal jobban érezni + beállításoknál tedd fel strongra a rezgést
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 19:02:29
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mario jól kihasználja.
sd kartyat meg nem vettem, hiszen minden cartridge-en van. 1-2 digi only cim, ami erdekelne, siman felfernek a rendszer memoriara. mindenesetre jo tudni, hogy arra tömöritetlen. thx
Power moonok száma: 800+/999 😊
Xenoblade Chronicles 2: hogy ne kizárólag negatív dolgok legyenek, én továbbra is fasza játéknak tartom. Nem tökéletes, ez tény, de rendkívül jól elvan vele az ember és nagyon sok érték van benne (számomra). A 84 pontos metascore-t teljesen korrektnek érzem.
Én pedig továbbra is:
SW-5618-1687-3198
ez az igazi 3D mario, megvolt a Galaxy varazsa is, elpusztitott maga idejeben mindent, de ez jobb... igy par ora utan is. annyira organikus benne minden, mintha evek ota ezeket az ugrasokat es mechanikakat tanulmanyozna a jatekos, de lofasztot... "tessek itt van ez az uj ize" ---> "jepp, mastered already".
SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ha a gép támogatná, mondanám h csináljunk egy gyors discord szervert és akkor könnyen lehet kartot és hasonlókat szervezni + van voice meg minden 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.12.04. 16:12:16
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Örömmel látom, hogy engedtél a csábításnak, hidd el, tényleg jót fog tenni egy kis Nintendo-kúra <#eljen>#eljen>
Használd egészséggel!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ez tenyleg a beszt evör Mario 64-re hajaz, kibaszott jo. tenyleg lélek-polírozó cucc.<#eljen>#eljen>
kis masinat jol megizzasztja, üvölt a venti (dock-olva), mint a bolond. hehe
kar, hogy csak tömöritett fos kepet ment a gep... 😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 15:45:13
DE megoldottam mokasan. WiiU-n Mii profilt ramentettem Mario Amiibo figurara, Switch-en beolvas, voala! 😄
többieknek (akik Switch-el erkeztek a topikba): SW-4269-9346-5597
vegyetek fö!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 13:28:19
francokat, nagyreszt handheld-ben akarom hasznalni, de persze megnezem majd.
Dobok majd egy friend invet mi a számod?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 13:19:17
amugy imadnivalo tenyleg, hiaba nem a legmagasabb tech, ami letezik. 720p tökeletes erre a meretre. meg ugy a kis joy-con tökeletlenseget nem nezve nagyon jol össze van rakva.
na ja... kiveve a dock. abba meg mindig nem tudtak beletenni egy filc darabot... mehh
Szerk. most láttam videót. Ja kb úgy. Ez is általános, ez se gond
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 13:07:34
ket gyors kerdesem lenne:
- a mario cartridge lötyög, marmint a chip benne. ez mennyire gyakori? na nem mintha befolyasolna a müködest, de idegel. meg hasznalati nyomokat is latok a chipen magan, bar ez teszt lehetett, mert nintendo sealed volt a tok. de ilyet nem lattam meg 3DS-es jatekokon pl.
- a jobb joy-con felpattintva (rendesen) szinten lötyög. mondjuk ez tulzas, de mozog egy pöppet, mig a bal oldali atom fix. ilyet ti tapasztaltatok? felek, hogy rosszabb lesz idövel. IGY-e
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 12:49:24
Mivel fogsz kezdeni? 😄
(de megvan ennek az oka, csak nem idevalo...)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.04. 12:22:03
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remelem be is kapcsol, nem ugy, mint anno a PS4... <#nezze>#nezze> (egyelöre hagyom melegedni, hideg volt odakünn)

De ez idén az utolsó munkahetem, utána szerintem masszívan rá fogok kockulni.
Nagyon határon vagyok amúgy, egyrészt elrettent, másrészt viszont gyönyörködtet ez a komplexitás.
Talán inkább gyönyörködtet. Bőven volt elég mélység a játékban, de mégis úgy döntöttek, hogy csinálnak egy totál egyedi módon fejleszthető blade-et Poppi személyében. Még nem látok el a játék végéig, de nagyon úgy fest, hogy többé-kevésbé skippelhető a dolog, nem erőltetik rád, de ha akarod szórakozol vele, ha nem, akkor nem.
Ez a fajta hanyag elegancia amúgy nekem nagyon jellemzi a Nintendo Switches felhozatalát, hogy egy csomó zseniális, rengeteg munkával és aprólékossággal elkészített dolgot tesznek úgy a játékba, hogy ha nem akarod nem is kell foglalkoznod vele. Nem nyomják az arcodba 100×, hogy "tessék itt van, ezt csináltuk, k*rva jók vagyunk nem?!?!?!", egyszerűen csak megcsinálták, hogy az ínyencek gyönyörködhessenek benne, ha akarnak.
Kedvenc ilyenen a SMO-ból:
A játék több hangeffektjének a ritmusa is illeszkedik az épp szóló zenéhez. Például tudunk villanypóznán szaladgálni vagy harmonikaszerű hernyóféleségekkel mászkálni, ezek a zene ritmusával korrelálnak.
Ez nem is annyira példanélküli, más igényes játékokban is előfordul.
Viszont itt a hangeffekt harmonizál is a zenével, vagyis hangnemet vált, ha a zene hangnemet vált és megfelelő akkordot bont ki, ami illeszkedik a zene épp szóló dallamához. Nem egy adott számhoz rendeltek egy akkordot, hanem a számon belül is mindig igazodik.
Ja és a játék végén unlockolódó bónuszként lehetőséget kapunk arra, hogy bármikor bármelyik zenét lejátsszuk. És a rendszer erre is fel van készítve. Szóval például a villanypóznán szaladgálás a játék 82 darabból álló soundtrackjének minden darabjának minden részletével harmonizálva, ritmusban szólal meg.
Megkaptam tank blade poppit, belenéztem a menüjébe és nyomtam egy "nope" ot 😄
Viszont az tény hogy ma is egy kicsit akartam csak tolni és alig bírtam abba hagyni 4 óra után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.03. 20:10:59
+ art design annyira fantasztíkus, hogy siman jo lett volna 2013-ban uj megjelenesnek is a masinara. söt, meg most is tök jol nezett ki a plazmacseken. ennivalo az egesz
+ nagyon adja ez a különleges univerzum (nem Hyrule ugye): vizecske + szelecske. NDS-en is imadtam a Phantom Hourglass-t (söt, az a kedvenc reszem), ami ennek a "folytatasa".
+ a szokasosak: szeretnivalo karakterek, ötletes jatek mechanikai megoldasok, dungeon-ök, ... alap
+ gamepad hasznalata jofele (real time item management, terkep, ...). de csak akkor ha tv-n tolja az ember.
+ epik befejezes
+ allitolag ez egy eleg könnyü resz a sorozatban, amit ereztem en is, de ez most valahogy idealis volt nekem. hosszra is csak 26 ora volt. ponjo.
- bar adta a vilag nagyon, pöppppet üres volt. vagyis elettelen.
- 30 frem, de nagyobb robbanasokkor belenyalt ez a 10-be is siman. szerencsere nem tul gyakran
- 3-szor bevallom online guide-hoz nyultam. elegge linearisan ment a jatek, aztan "vege elötti" (mint kiderült 70-75%-nal jarhattam) uccso ket nagy dungeon bejaratanal koppantam, hogy oda bizony speci cuccok kellenek, de fingom se volt mi meg honnan meg merre. es szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem en olvasgattam felületesen a feliratokat korabban... .
+/- meg volt par "ahhha! tenyleg azt kell, logikus" pillanat. mai elkurvult jatekok mellett elfelejt az ember gondolkodni (my baaad)
- tri-force darabjait összeszedö misszio... allitolag könnyitve lett az eredeti GC-s verzahoz kepest, de itt is csomo item, amit "wattafakk honnét?!" köll beszerezni... tul lett nyujtva, no
- vitorlazashoz allandoan forgatni kell a szelet, hogy meglegyen a kellö sebesseg... irtak, hogy lehet venni deluxe vitorlat, amitöl gyorsabb lesz a hajo es minden iranyba, de ez is szepen el van dugva. mindenkivel dumalva talan ratalal az ember (ami idegesitö, hiaba nincs sok sziget meg NPC a jatekban)...
- aprosag, de uccso harcban elpusztulva szepen visszarak a dungeon bejaratahoz (szerencsere ellenfelek nelkül), ami nem nagy tav, 3-4 perc run, de akkoris... szerencsere csak 1-szer kellett megtennem ujra.
ígyMost2017Végén: 7.5/10. E!
csak mostmar digitalis a jel, lehet merni a fremet / pixelt pontosan, fel lehet tenni az eredmenyt YT-ra. no meg az emberek is szeretnek tudni, hogy vajon a legjobb verziot kapjak e a penzükert, ha mondjuk van több gep is otthon. meg amugyis...
semmi uj nincs ebben, csak profibba valt a p.baszas. es ezzel felerösödött a fanboyism is 😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.03. 17:57:54
és Phelan szerint az az oka ennek, hogy nagyon nehéz megmutatni ebben a genben mitől szebb 1-1 játék
mármint megnézed a Beyond Two Souls-t vagy a God of War 3/Ascension-t és beszarás a mai napig pedig az sima ps3
a ps4et meg azzal adták el h fullhd, 60fps ....
meg hozzájön a steam brutális előretörése és a PC Masterrace feeling
valamint az XO vs Ps4 harcban is ezzel lehet könnyen dobálózni a multiplatform címek esetében
én se érzek semmi problémát a Xeno 2nél amúgy, de én nem vagyok annyira releváns 😄
Nem tudom megmondani a felbontást, de semmiféle problémám nem volt vele docked módban.
Egyébként mindig elgondolkodok rajta, hogy miért lett ebben a genben ennyire sarkallatos a pixel/framerate számlálás és őszintén szólva nem tudom erre a választ. 😊
de előbb a 2 és az X kell 😄