9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Evoluti0N
    Mondjuk én azt hittem, h dokkolva 1080p-t tud és kicsit kellemetlen volt a meglepetés, amikor kiderült, h nem. Mondjuk, ha odateszem a PS4 Pro-m mellé és meglátom a méretbeli különbséget, akkor már megérthető, h kicsit sokat vártam. Ugyanakkor számorma a játékok adják el a konzolt és nem a tech alatta. Szal azért nem fogom a kert tövébe (nincs is kertem) elásni a Switchet, mert nem full HD, netán (fake) 4K.
  • Evoluti0N
    Ismerve Moby hozzászólásait mondjuk a PS4 topicban is, ez csak kezdeti fellángolás. Pár nap (hét?) múlva jön majd a szöveg, h ezért meg azért mennyire szar. Aztán 1 hónap múlva lehet, hogy már el is adja. Hogy aztán egy hónapra rá vegyen egy másikat.
  • SlickAdam
    nekem olyan feelingem van vele kapcsolatban, mint amit mar nagyon regota nem ereztem. ket dolog együtt:

1. igazi hamisitatlan KONZOL erzes (ez asztaliban PS2-nel, kezben 3DS-nel volt utoljara)
    2. csúcs-tech erzes (ez utoljara PS3-nal volt, amikor racsavarodtam a CELL hype-ra es meglattam az elsö HD jatekokat). poen, hogy megy a rinya, hogy micsoda gyenge masina, de ez igazabol egy kurva nagy bullshit. ettöl az öreg, 2015-ös X1-es M O B I L chip-töl hazon belül van erösebb cucc: az X2. ami dragabb es iden jött ki, ha jol tudom, nyilvan nem tettek bele az evek ota tervezett brennyu masinaba, bevalt tech-et akartak (majd a Switch PRO-ba jo lesz... van is DF-nek egy elmelkedös videoja erröl). illetve biztos erösebbek az ujabb, sok-sokszaz euros pad/phone-okban ketyegö Apple chip-ek, de azok mas planetan vannak es nem dedikalt gamer szart hajtanak. EN nem tudok mas mobil cuccrol, ha ti igen, jöhetnek a linkek. szal X1, melle egy nagyon szep IPS panel (nalam se pixelhiba, se felhösödes, fekete is vallalhato, ...), különleges rezgövel felvertezett iranyitok, ... mi a picsa kell meg, hogy elvarazsoljon? semmi. de ha ezt leirnam Leald-ban, kinyirnanak pillanatok alatt. marpedig lefogom, 2+ hetes tapasztalatok. ra lehetett mondani az uccso ket Nintendo gepre teljesen jogosan, hogy elavult hardverek, viszont a Switch-re nagyon nem. ez van annyira high-tech, mint az XOX sajat kontextusaban. akik meg nem birjak felfogni, hogy ez egy handheld keszülek, par szaz grammal, 10 watt fogyasztassal a tenyerben es a 100-200 wattos, husszor akkora, 3-4 kilos masinakhoz hasonlitgatjak, azok ne jatsszanak, hanem menjenek vissza az altalanos iskolaba, mert gondok vannak.
    visszafogott orajellel veri a WiiU technot (ami 360/PS3-nal elvileg erösebb volt) kezben basszus. ne vicceljünk mar!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 21:05:17
  • TDC Geronimo
    :D

Mondtuk mi már ezt márciusban :P
  • Moby
    Összeraktam, játszottunk.
    Röviden: akkora királyság az egész, hogy azóta is csak bámulok magamelé, hogy az anyámért nem rántottam én ezt be azonnal. Hosszabban majd később.
  • Negritis
    egy ilyen jellegű mad max játék !!!!!!!!!!
  • n000rbi
  • Pio
    Üdv a klubban! :D

• TDC Geronimo

• Frogmorton77
    Én is tulaj lettem, pár napja. :)
  • TDC Geronimo
    Ez kemény :D
  • TDC Geronimo
    Este kezdődik a móka? :) Mivel kezdesz?
  • TDC Geronimo
    Na végre
  • Evoluti0N
    Itt is nagyon fogy. Nintendo UK oldalán nem volt készleten színes joyconos verzió, amikor az enyémet vettem (azóta megint van). Mondjuk eredetileg is szürkét akartam, de ha színeset akartam volna, akkor máshonnan kellett volna beszereznem.
  • SlickAdam
  • Moby
    Köszike! :)

A színcserével????
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Konkrétan. Bejártam. A. Várost.
    Olyan mondatokat hallgattam meg, amiket utoljára a vadkeleti kilencvenes években hallottam utoljára, meg filmekben:
    - fizethetsz kártyával, de akkor másfél százalékkal drágább
    - karácsony van, nincs időnk a webshop készletét frissíteni
    És hasonlók. LOL. A fél városban megrendeltem telefonon egy-egy szviccset, de mire odaértem, kiderült, hogy
    -nem annyiért van
    -nem olyan van
    -nem van
    Aztán meguntam, találomra beugrottam a 3 kedvenc konzolboltom egyikébe (konzolstudió), és láss csodát! Volt. Volt mindenféle. Nem számoltak extra költséget a kártyás fizetésért. A színes gépet a marióval bundleként számolták, mer úgy ->nekem<- olcsóbb(!), anélkül, hogy ezt én kértem volna, vagy tudtam volna, hogy ilyet lehet kérni. Hjah. Lehet ezt így is kérem.
    Mondjuk én vagyok a hülye, hogy nem oda mentem egyenest.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.19. 14:02:54
  • SlickAdam
    icö nááájsz!

kis okoskodas januarbol...:D

reveal direct utan:

nincsenek szavak! draga fos

ja, LOAL. holnap erkezik, igaz csak 28 € volt :D

(de nem volt kellemes atfutni par regi kommentet... tudjukmiert... :( )
  • Pio
    Egyébként ilyenekbe is bele lehet futni mostanság Budapesten (Örsnél készült a kép):

• Pio
    Amúgy a karácsony közeledtével durván elkezdett pörögni a kis gépecske, szerintem úgy az elmúlt 4-5 napban legalább 10-15 ilyen jellegű fotót láttam különböző magyar nyelvű közösségi felületeken.
  • Pio
    Gratulálok a loothoz, legyen sok örömötök benne! :)

Ezek szerint a színcserével nem volt probléma. :)
  • Pio
    A cloud backup-ra értettem, hogy ahhoz lesz kötve.
    Szerintem nem fosnak semmitől, egyszerűen van egy prioritásos listájuk amin haladnak, előbb-utóbb ez a funkció is sorra kerül, csak vannak fontosabbak.
    Azért azt érezni lehetett és lehet még ma is a gépen, hogy holiday seasonre szánt megjelenést tervezhettek, de mivel hardveresen jól haladtak, az előző pénzügyi évnek pedig jót tett egy kis boost kiadták márciusban. Aztán persze a software rnd hangsúlya a feature developmentről részben áttevődött a maintenance-re, ami picit be is lassítja a további feature-öket, ezért is nem csoda, hogy a fizetős online-t is végül odébb tolták.
  • Moby
    Hoppá mit találtam az ülésen :D
  • SlickAdam
    nagy geciseg lenne fizetösse tenni a mentes backup-ot. nemtom mitöl fosnak, hogy nem lehet kimasolni USB stick-re mentest.
    attol tartanak, hogy körbe lesznek adogatva a mentesek?
    mentes masolasa elött kerje be a Nintendo acc jelszavat, online csekk, ha minden stimmel, akkor vmi szimmetrikus kulcsu (ez a jelszo) megoldassal (AES, DES, ...) titkositsa a mentest, voala!
    helyreallitaskor ugyanez. online csekk, jelszoval decrypt. kesz.

mehhh
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 13:27:30
  • Pio
    Azt hiszem a zenére itt se lehet majd panasz. Amúgy bátran ajánlom a demót az eshopból, nagyon érdekes kis jrpg.

• Pio
    Én színest vettem alapból és vettem hozzá egy szürke joycont is. :)

Egyébként a színes nagyon élénk, de szerintem totál illik a kis aranyos géphez, nincs vele az égvilágon semmi gond.

A gép pedig mindig tudja, hogy milyen színű joycont használsz épp és ezért jobb tud lenni a különböző színű, azonnal levágja az ember, hogy melyik joyról van szó, nem kell elvégezni a fejben 1-2 egybevágósági transzformációt a legnagyobb 1-2 switch party közben sem. :)
  • Negritis
    a 2 is jön elvileg amúgy :D
  • TDC Geronimo
    Szerintem 2018 durva lesz 3rd party support terén is. Rengetegen szállnak fel a switch vonatra.
  • SlickAdam
    ponjo! :D

mas: EZ IS jön (ha mar nagy epitkezesben vagyunk). meg vagyunk lepödve? melyik kisebb jatek NEM jön?!
  • Moby
    Intézek!
  • SlickAdam
    ja es valami foliat is intezz a kepernyöre! ha csak te hasznalnad, nem lenne gond, be lehet csusztatni dokkba, hogy ne karcolja össze, de a gyerek egy idö utan biztos nem figyelne ilyesmire.
    (mondjuk csak a keret resznel karcol, ha karcol)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 09:00:47
  • SlickAdam
    sztem mindkettö jo valasztas. neztem kiallitott peldanyt es nem olyan gaz a szines verza, mint kepeken. a szürke meg szolidabb...
    meglepö, de sok helyen ugy tudom jobban fogy a szines.
  • SlickAdam
    amugy a szélesebb jobb, csak azt nem lehet összezarni teljesen. jobb szellözes, stabilabb es teljesen ki van gumizva az erintkezesi pontokon. enyem csak alul ugye, meg a 2 db DIY filc darab. mindenkepp az elsöt ajanlanam, sztem rendelek egy olyat is. 14-15 euro körül vannak, nem gond.

meg valszeg be kell nyelned (kesöbb) egy masodik adaptert is, az egy 10-esbe belekerül otthon is gondolom. egy atlagos telefon töltö nem ad eleg power-t, kell az origi...:(
    neha azert csak beteszem a dokkba a gepet, es kurva lusta vagyok dugdosgatni a töltöt. szal a masodik adapterem holnap erkezik... mehhh
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 08:53:39
  • Moby
    Megrendeltem amúgy a pakkot még az éjjel, de hülyeséget csináltam. A szürkét rendeltem, meeee mindenki azt veszi, de az igazat megvallva nekem mindig is tetszettek a színes joyconok. Gondolom az üzletben nem fognak megsértődni, ha mégis inkább olyat kérek, ahogy látom azt nem viszi senki ha van választása :D
  • Moby
    Ja, már nézegettem őket, a tied nagyon tetszik :)
  • SlickAdam
    mondtad, hogy HH-ben akarjatok tolni nagyreszt (nagyon helyesen).
    vagyis mobil módot mondanék, ha rakattantok, ugyis tabletop lesz belöle minimum 90%-ban (sokkal kenyelmesebb iranyitani ugy, 2 joy-con ket kezben, akar keresztre is feszithetnek, ugyis tolhatod :D :D D:D ). szal egy stand-et vegyel, ha talalsz!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ez azert jo, mert eleg szeles, biztosan ül a gep es vannak kis kivagasok az air intake-nek. ha az nincs, akkor legyen kis rés a gep es a lap között, ugyis jo.

vagy ez az enyem, ez keskenyebb, nem takar le, csak kis reszt, de valamivel kevesbe stabilabb a kiseb lap miatt

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 08:41:37
  • Moby
    Egy százas biztos beleugrott már a worldsbe is, de ott még esélyes, hogy át tudom terelni szviccsre.
  • SlickAdam
    haha, ezert nem kerdeztem :D
  • Moby
    LCU-t már biztosan nem veszem meg neki switchre...
  • SlickAdam
    meg volt update, ez a summary:
    "game is smooth now, but there was a resolution cut, and popup is still an issue." (handheld-ben sub720p se gond, 3DS utan a legszarabb graf is minimum 2 generacios ugrasnak tünik)

ill.: "I can confirm, it runs a lot smoother than Lego city as I have both games. I'm 5 hours in, really enjoying it"
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.19. 08:32:32
  • Moby
    Nincs ezzel semmi baj sehogysenem.