Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyik kedvenc módom a tabletop, a Zeldába nagyon sok órát tettem hason fekve 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de nagyon nem praktikus az alap stander dölesszöge (na meg a stabilitasa), raadasul tölteni se lehet ugy... szal rendeltem egy ilyet, ma pont deal-ben volt Amazon-on. meg jo lesz asztalra is, laptop melle.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

én handheld-be tolom a Xeno 2-t így nekem kurvajó, 1-2 probléma van vele amit már említettünk így nekem nem ér fel a wii-s első részhez
viszont az X-nél jobban megfogott eddig
egyébként ami kicsit zavar h a titánok itt kisebbek mint a Bionis-Mechonis
viszont mikor először láttam a Gormott fejét és hogy mozog az beszarás volt
főleg h átvezető során is ki lehet szúrni
persze zsinórba 2 nap szúrtam ki magammal és álltam neki fél11kor tolni 😄 fél2kor jöttem rá h aludni se ártana 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
es ja, nem ismerjük egymast, mert Switch nelkül nyilvan nem kommeltem annyit, mint korabban. ti meg pont Switch-el jöttetek.
aztan most itt gep, termelt is a topik ma szepen.😊
es majd szervezek SG Tournament-et is, ribancok!
<#law>#law>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 21:57:46
Gyerkőc pedig nem tudom hány éves, de az Odysseyt például végig lehet vinni coopban is (egyikőtök Mario, másikótok Cappy), ajánlom minimum kipróbálásra a dolgot.
Majd kialakul ez! 😊
<#wave>#wave>
Bocsánat, ha félreérthető voltam, ahogy lentebb kifejtettem, nem tökéletes a játék, 84 pontos. Vannak területek, amiken lehetne javítani, olyanról is írtam lentebb, például a mapkezelés.
Minden játék nem sikerülhet mesterműként. Persze jó lenne, de azért tudjuk jól, hogy ez egy nehéz szakma. Egy 84 pontos játék bőven vállalható, sőt, büszkének lehet rá lenni.
5 perc alatt össze tudnék írni legalább 20 Nintendo játékot, ami tényleg rosszul sikerült. A XBC2-t a legkevésbé se érzem közéjük tartozónak.
dehogy is. ha szemet lenne, nem foglalkoznek vele 1 percet, se. nem neznem, nem olvasnek rola, nem gondolkodnek rola.
2 legendas elöd utan ez is csodalatosan fest es oriasi meretekkel bir.
Adversus solem ne loquitor
(mondja aki 1 percet se jatszott vele, de hiszek nekik es nektek 😊)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
NEM. NEM. NEM.
nem poenbol kritizalok.
no ennel a Xeno-nal valaki beleszart a vödörbe. szerintem itt a topikban nincs tultolva a fanbojizmus, tudod leirom, hogy mi nem tetszik a gep kapcsan, vagy ugy altalaban, ha hülyeseget müvel a ceg. ugyanakkor ha olyan jatekot kapok, mint ez az Odyssey, akkor be kell hodolni... teljesen jogosan.
bar a topik uj lakoi elegge at tudnak menni über-Totti-ba... "Nincs. Semmi. Baj. A Játékkal.". ja, erröl szolt a video, meg elötte a sajat hozzaszolasok a hasznalhatatlan map-röl es tarsairol.😄
Geronimo teljesen validan, jogosan érvel a problémájával kapcsolatban például, azt maximálisan meg tudom érteni.
Azzal is egyet tudok érteni, hogy a játék motorja nem éri el a BOTW motorjának szintjét, ahhoz sokat kéne nőnie. Ezek miatt (is) lett az egy 96 pontos játék ez pedig egy 84 pontos.
De ne legyen már az, hogy fekete van és fehér, a játék szarul fut és ha valaki nem ért egyet az fanboj. A szürkének is van legalább 50 árnyalata! 😊
Slick: nagyon szép a pakkod, jóformán egy az egyben berántanám.
Komolyan irreális elvárás a nintendónál az, hogy valami normálisan fusson? mert én eddig absz. úgy tekintettem árjuk, hogy ők azok a piacon, ahol ez még egyáltalán tényleg számít. Megnéztem a videót, én nem ismerem ennek az elődjét sem, de ez a világ csodálatos, szívesen barangolnék benne.
Egyébként nem értem a nintendot sem. Mi a tökömet küzd ennyire ezért, ha a rajongóik leszarják a minőséget?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 21:25:57
A XBC 2 nem ilyen, az egy teljesen jó játék mind játékmenetben, mint technológiailag, büszkék lehetnek rá. Értem, hogy valakinek fontos a performance és kicsit csalódott, de azért a realitás talaján ne hagyjuk már el légyszíves.
Clear your calendar for Thursday night! @thegameawards are live December 7th at 5:30pm PT
Szerintem itt lesz zelda DLC trailer meg dátum is
Még a Digital Foundry is totál pozitív volt az engine-el és a docked performance-al kapcsolatban, a handheldnél a felbontást túl nagy kompromisszumnak ítélték.
Te meg itt tényleg olyan stílusban tolod, mintha a játék valami katasztrófa lenne.
Basszus, komolyan mondom megadom a címem, gyere ide és nézd meg, hogy mi a helyzet valójában, mert már kezd fájdalmas lenni a dolog... 😄
Mintha manapság ez lenne a gaming esszenciája.
És továbbra is azt mondom, hogy szerintem 1-2 gennel ezelőtt baromira nem volt ez téma. Elég régóta gamerkedek, de a legújabb, "digital foundry" korszakot leszámítva soha életemben nem olvastam azon szomorkodást, hogy XY játék miért csak a 270p-t tudja, pedig a 320-at is tudhatná.
Komolyan mondom úgy érzem, hogy egy picit méltatlan ez az egész a gaming hagyatékhoz.
en is patch szagot erzek. csak kerdes, hogy Nintendo ezt a release minöseget hogyan engedhette. inkabb el szoktak tolni a jatekokat... tudom nem 1st party cim, de eleg szoros együttmüködes (2nd party?). van nagy cimük karacsonyra, hova siettek...?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 21:04:24
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.04. 20:58:52
Jó lenne, ha a térképen egyből az a nézet jönne be ahol épp vagyok és rá lehetne ugrani arra, ahol az aktuális küldetés van és jól látható lenne a kapcsolat a különböző térképrészletek közt.
Ezen felül egy autosave megnyugtatna.
Más így hirtelen nem is jut eszembe.
De amúgy én is megerősítem, QOL ötleteim nekem is lennének, de konkrétan a perrformance dockedben szerintem tökéletesen elégséges, ha valaki a felbontással megbékél, amit azért ahogy a csávó is mondta nagyon szépen lekezelnek a különféle élsimítások.
Ez a játék technológiai szempontból teljesen valid, játszható, jó minőségű anyag docked módban, handheldben pedig én is egyetértek, hogy túl sok kompromisszumot enged meg magának néhol a felbontás.
Komolyan ennyire az a mérvadó, hogy mit mér a digital foundry a legrosszabb helyzetben?
Ráadásul a videó is alapvetően pozitív kicsengésű, azt mondja, hogy faszaság a cucc dockedben mindenképp.
mehh. eleg nagy mess.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 20:34:34
Itt valamit jól elkúrtak. Docked meg 720at írnak de szerintem az alá is bemegy + TAA miatt ultrahomály az egész. Szerintem a Wii Us X jobban nézett ki képminőség szempontjából sokkal. Itt értelemszerűen sokkal modernebb engine ficsőrök vannak, mint ott, de a képminőség botrányos sajnos.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 20:25:33
Előtte pedig kapunk egy Mega Man X collectiont.
bescanneltem a megmaradt ezüst mario amiibo-mat, dobott ra egy ilyet (az arany es ezüst elvileg ugyanaz a chip, ezert tippelte ezt)

----
racsattintottam a csuklo-bizbazokat a joycon-okra... haaaaat a "shoulder button"-ok feedback-je eleg gaz, bazari 2 filleres müanyag erzes. bezzeg a a joycon sajat gombjai fantasztikusak...
gyakorlatilag a gep es az iranyitoi premium cuccok, minden egyeb total kontrasztban vanik (dock, grip, csukloszarok, ...)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.04. 19:17:00