9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Super Beat Sports, Overcooked, Lovers in a Dangerous Spacetime, Death Squared, Rayman Legends, ezeket saját tapasztalat alapján bátran ajánlom.

Super Bomberman R, Blaster Master Zero, The Jackbox Party Pack, ezeket szokták még emlegetni, nem tudom ezek mennyire játszhatóak tabletopban.

Aztán persze ott a Mario + Rabbids, ami már coopot, versust is tud és single-zni is tudsz vele, ráadásul nem időre megy, szóval lehet magyarázni, megbeszélni közben a taktikát, satöbbi.

Amúgy ha megoldható én vinnék egy dockolót és rákötném a tévére. Személyes tapasztalat, hogy a leg anti videogamingesebb családtagot is percek alatt be tudják szívni ezek a játékok, nálunk családi összejövetelek nagy slágere a Switch mindig.

Egyébként non video gamer társasággal, főleg ha kölkök is vannak, akkor az 1-2 switch, just dance meglepően népszerűek, de bármi, ami egyszerűen tanulható és nem kell hozzá komoly kontroller érzék.
  • Evoluti0N
    Jövő szombaton megyek haza két hétre szabira és viszem magammal a Switchet. Milyen játékot ajánlatok, ami élvezhető co-opban handheldben és játszható egy-egy joy-connal és nem baromira hosszú? Szal nem 200 órás RPG, aminek max csak a felszínét karcolgatnánk, ameddig otthon vagyok. Valami olyasmit keresek, ami nem osztott képernyős, mert így se kimondottan nagy handheldben a kijelző. Osztottban már túl kicsi lenne. Snipperclippsre gondoltam. Elég szimpinek tűnik. Van vkinek valami más ötlete esetleg?
  • Pio
    És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, hogy folyamatosan bővül a játék íme most is jött egy új hős, új ARMok, új pálya, balance, satöbbi:

• Pio
    Közvetkező Party Crash bejelentve. Nem tudom, hogy ezeken valaki szokott-e játszani, egyáltalán megvan-e másnak is az ARMS rajtam kívül, de a lényeg, hogy eszméletlen ütemben fejlődik a játék és ezek a Party Crashek nagyon szuper dolgok, szóval ha valakinek megvan, de eddig nem tette most mindenképp nézzen el egy ilyenre. Lényegileg a hagyományos lobby mód, de gyűlik egy külön XP, amivel extra badge-eket lehet gyűjteni és van 2 hős, illetve időlegesen változó kijelölt ARM-ok, amikért bónusz XP jár, illetve minden egyes ARM váltás előtt egy ideig valami spéci event van további bónusz XP-ért.

• Pio
    Megjött a Xeno patch, itt a nót:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Patch notes

Fixed an issue occurring in the Gormott regular quest “One Step Ahead,” where acquiring the Healing Herb quest item at 12:00 caused the item to fail to be counted in the quest log, preventing completion of the quest.
    Fixed an issue occurring in the Gormott regular quest “A Young Man’s Prize,” where acquiring the Snow-White Rhino quest item at 7:00 caused the item to fail to be counted in the quest log, preventing completion of the quest.
    Fixed an issue occurring in the Gormott regular quest “The Riddle on the Wall,” preventing quest progression.
    Fixed an issue occurring in Perceval’s blade quest “Failure and Success,” preventing quest progression.
    Fixed an issue occurring in Gorg’s blade quest “Follow Your Passion,” preventing quest progression.
    Fixed an issue occurring after viewing the “Something in Common” movie in the “Chapter One: Encounters” section of the Events Theater causing the camera to continue shaking after returning to the game.
    Made adjustments to improve the stability of performing certain actions.
    Due to these adjustments, time required for Skip Travel and loading event cut scenes has become longer in some instances and shorter in others.
    A Pro Controller can now be used when the Joy-Con Controllers are attached to the system in Tabletop Mode.
    Added an Easy difficulty to the Tiger! Tiger! mini game.
    Added a new size of map to the mini map.
    Pressing X when in the field to open the Skip Travel screen, the map of your current location will open.
    Added functionality to allow players to receive the second round of items associated with the Expansion Pass.
  • gebali
    Sziasztok!
    Na én is belecsaptam, életem első Nintendo konzolja lett a Switch :) Zeldával, természetesen, már nagyon kíváncsi vagyok rá.
  • TDC Geronimo
    xenoba csak azután kezdjél bele, ha "végeztél" zeldaval, mert 2 ekkora játék ki fog csinálni :D
  • Pio
    Aonuma: Work On Zelda: Breath Of The Wild Finished And There Won’t Be Any More New Content
  • SlickAdam
    offisöl podcast
  • TDC Geronimo
    1 beast? "ain't seen nothing son" :D
  • Pio
    Igen, valamelyik hegyen lakik egy NPC és az magyarázza el. Azt hiszem ott lesz is egy shield surfing minigame.
    Egyébként nagyon sokféle minigame van a játékban, elég jól lehet némelyikkel keresni is. :)
  • TDC Geronimo
    Hát mondtuk, hogy navigációs problémák vannak, iránytű, térkép stb meg pár QoL javítás se lenne rossz. Na ezek jönnek a patchben és mivel van más, így patchig szüneteltetem úgy döntöttem, de tegnap már beléptem egy fél órára, mert már tolnám tovább :)
  • TDC Geronimo
    van egy npc egy dombon aki direkt arra kér, hogy shield surfeljél le a haverjához :) Meg nem mondom már hol :D
  • n000rbi

Jó szórakozást hozzá!
  • SlickAdam
    ugy biza! es meg nagyon az elejen jarsz (akkor is, ha esetleg beletettel mar 20 orat...). egyre jobb lesz, ahogy haladsz elöre, ismerkedsz a fizikaval, elindulsz messzi, ismeretlen területekre kolbaszolni. igazuk volt a többieknek, folyamatosan adagol ujdonsagokat es erdemes kiprobalni dolgokat, amiket azert ignoral az agyad, mert nem vagy hozzaszokva, hogy lehet a sok primitiv jatekban. es a latvany is egeszen döbbenetes tud lenni sokszor, a vakitoan zöld nyito resz a videokban nem mutat semmit erröl...
    okoskodok itten a szaros 40+ orammal, 1 beast-el a hatam mögött... :D

ja es egy tipp, amire en 1-2 oraja jöttem ra (vagyis utananeztem, mert beugrott, hogy videokban lattam, de elfelejtettem): a pajzson szörfözes domboldalban ---> pajzsot magad ele tartod, felugrasz ("X") aztan levegöben "A".:D nem mondja el explicit a jatek, allitolag egy pajzs-arus megemliti, de annyi. aki magatol rajött, annak riszpekt (pedig ez is egy logikus mozdulatsor...)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.21. 15:02:17
  • Moby
    Ez a zelda egy csoda...felesleges bármit írjak róla, sokkal jobban ismeritek már mint én.
  • Evoluti0N
    Teljesen tudatlanul, olyan emberként, akinek még nincs meg a játék: Mi a baj a játékkal és mit hivatott javítani a patch?
  • Pio
    Gamespoton is. :)
  • TDC Geronimo
    2 nap és xeno patch végre, folytathatom :y
  • TDC Geronimo
    IGNen is zelda lett goty. Most már jönnek folyamatosan az újabb és újabb díjak :)
  • Pio
    Elég sajátos Switch exkluzív ritmusjáték, de meglepően jó kritikákat kap, 8 pont felett áll, ha valakit esetleg érdekel nézzen rá, nekem ez túl fura. :)

• Pio
    Egy kis BOTW-os érdekesség.

The Game Theoristet elkezdte felcs*szni, hogy túl gyakran esik az eső a játékban, arra gondolt, hogy tudományosan utánanéz annak, hogy mennyire oké ez így. Elkezdte kiszámolgatni a játéktér méretét, hőtérképet készített hozzá (a játékban a Sheikah Slate-en/gui-n elérhető egy néhány fokozatos hőmérő), meghatározta, hogy hol vannak hideg- és melegfronti ütközési zónák, elkezdte mérni a különböző helyeken a csapadékmennyiséget és végül arra jutott, hogy úgy fest, hogy valaki pontosan ugyan ezeket a dolgokat a Nintendo oldaláról is megcsinálhatta, vagyis a világ hőtérképének nagyjából megfelelően alakul a világ időjárása.

Aki rá akar szánni 17 percet az itt megteheti, bár elég irritáló a srác stílusa:
    https://www.youtube.com/watch?v=g-XBvWslCYg
  • Pio
    Szerintem a felület függvénye lehet. Nekem meg szokott állni rajta, de tényleg nem egy életbiztosítás.
    Viszont az official tok az egyben amolyan állvány is, mi azt szoktuk használni:

• SlickAdam
  • SlickAdam
    azt, hogy nem vettel allvanyt hozza. az a kitamaszto egy vicc, a rosszabb fajtabol. nekem sikerült megtamasztani vele, de ha tul gyorsan pislogsz, eleg szellöt kavarsz, hogy felboruljon.:D
  • Moby
    Nem tudom kitámasztani a lábával úgy, hogy ne boruljon fel.
    Mit csinálok rosszul?
  • Negritis
    én még várom hogy jöjjön egy Zelda BOTW GOTY
  • SlickAdam
    igaza volt a PS4-es sracnak. grow up bitch!
  • Pio
    O_o

Long story short, me and my roommate got into an argument over which console was better. PS4,Xbox or switch. I stood with the switch till the very end, as did he over PS4.
    He took things too far when he took my switch and destroyed it with one of his workout dumbbells. All my game cartridges were flushed down the toilet... I have nothing to say about why he did this part to games I spent $60 each.

also, I woke up to see my completely demolished switch on the bedside of my bed with a note attached that said:
    "Here's why you shouldn't own a shitty console
    1) Terrible framerate drops in games like Doom
    2) Screen is too small in portable mode
    3) Looks bad on TV
    4) weak hardware that won't play newer games in the future
    5) meant for kids. You're not a kid, and i wish you the best"

When I confronted him, he showed me that he bought me a PS4 with several games but I still kicked him out. Am I in the wrong here? I'm still upset he destroyed my property, something I paid my own money for.
  • Pio
    Nem poén, pont ugyan akkora szalagcím volt belőle mindenhol, mint abból, hogy a redditen öten is megírták, hogy az ő készülékük hajlik. :)
  • SlickAdam
    "az internet is megírta, hogy karcol/hajlik/pixelhibás/akvárium mögött nem működik"

ezek mondjuk többé-kevésbé letezö dolgok (kiveve az akvariumot, az poen)
  • TDC Geronimo
    Elég sokan lettünk így év végére :)
  • n000rbi
    Hazaértél.
  • Pio
    Zeldánál Neked is ajánlom, hogy ha ~10-15 óra után úgy érzed, hogy bejön annyira, hogy megérjen plusz $20-at további ~20 órányi játékélmény, akkor szerintem érdemes azon a ponton bekattintani a DLC-t, mert a kapott kontent eleve végigjátszás közben elérhető és több olyan dolgot is hoz, amik szerintem jól fognak jönni a kalandozásaid során.
  • Pio
    Majd megkapod, hogy "az internet is megírta, hogy karcol/hajlik/pixelhibás/akvárium mögött nem működik".
    Meg azt, hogy "tévére köthető --> desktop ---> tudnia kéne azt, amit a többi desktop".
    Meg azt, hogy a handheldség csak egy értelmetlen gimmick, csak azért használja statisztika szerint a tulajok 80%-a, mert mind nintiboyok.
    És persze #nincsrácallofduty #nincsrájáték #zeldamasina
  • Moby
    Odyssey-t nyomtuk a gyerekkel ketten. A zelda meg hamarosan indul komolyabban. De már belenéztem. Áhhh....elolvadtam. Már láttam emun, de ez azért így nagyon más.
  • TDC Geronimo
    Melyik játékkal kezdtél? Vagy megy mindkettő? :D
  • Moby
    Meghát mindegy is mit írok le, a valóság közben azért az, hogy nálam mindenki jól megfér :D
  • Moby
    Fasság. A ps4-et mióta megjelent ekézem. Gyűlöltem a gépet, és szerettem a játékait. Aztán megjelent egy olyan gép(végre), amit nem kellett utálnom. Ennyi történt. PRO-ról soha egyetlen rossz posztom nem volt. PSVR-ről se. Wiiu-ről sem. xboxról sem. Ami jó, azt sosem bántottam. Ami szar azt sosem szerettem. Csak a ps4-el küszködtem sokat, mert a játékait nem bírtam elengedni, és ahhoz csak egy ótvar hardveren át lehetett eljutni 3 éven keresztül.
  • SlickAdam
    fejlesztökön mulik tudod jol. ezzel peldalozok allandoan (es fogok is meg egy darabig, mert mestermü):

MK8 Wii U 720p@60fps VS MK8D Switch (docked) 1080p@60fps.

szal tud az 1080-at, ha ugy van... de tenyleg nem szamit, mert az Odyssey is csak 900p, de ezt kabe 5 vagy 10 mp utan elfelejted.