9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7746 ...és nem mellesleg boldog névnapot is! ;) -
#7745 Boldog karácsonyt srácok! :)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.12.24. 13:46:14 -
Pio #7744 Boldog Karácsonyt! :)
-
#7743 Kellemes ünnepeket -
SlickAdam #7742 en is loptam ;)
merriKriszmösz!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.24. 10:58:59 -
#7741 Boldog karácsonyt mindannyiótoknak!
(a képet engedelmeddel lopom, Ádi:D) -
SlickAdam #7740 -
Negritis #7739 Shadowrun jellegű gamet amúgy tud vki switchre?
a Bright után lenne kedvem hozzá :D -
Negritis #7738 elnézést kérek, mi családban szoktuk tolni
mostanában főleg öcsém gépén, én eleve nem játszok annyit switchen mint szeretnék :(
de ha meglesz végre a lakásom és minden ügyet elintéztem remélem felszabadul egy kis időm :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.12.23. 20:18:09 -
SlickAdam #7737 MK8... egyikötök se tolja, csak a Norbi. kurvak! :D -
#7736 "végzel" -
Negritis #7735 jah csak ha jön valaki most aki új, akkor ő feltudja venni az összes embert akivel tud tolni mk8at
elég hasznos sztem
de amúgy igen, én is felveszek mindenkit mert ártani nem árt :D -
Evoluti0N #7734 Én még mindig csak Zeldával tolom. Amennyi időm van mostanában, talán 10 év alatt végzek is vele. -
SlickAdam #7733 fö kell venni mindenkit a picsaba -
Negritis #7732 jah és lehetne mondjuk olyan része a táblázatnak, hogy:
mk8, splatoon, arms ... az összes népszerűbb multi game, megy egyéb
hogy lehessen tudni kit érdemes felvenni ilyenekhez -
Pio #7731 Igen, sőt, igazából lehetne valami informatív banner, fontosabb jövőbeni megjelenések dátuma, nintendo direct, esetleges HW akciók, eshop sale figyelemfelhívás, ilyesmik.
Bevallom nekem már nincs igazán kedvem ilyesmit csinálni, túl sok topikét csináltam régebben... :)
De ha valakinek lenne kedve egy informatív bannert összehozni és karbantartani, frissítgetni, akkor részemről maximálisan támogatom a házigazdaságát, illetve az infókat én is és más is dobáljuk be ide rendszeresen, szóval nem kell külön nézelődni a bannerbe való infók után. -
Negritis #7730 amúgy itt is lehetne vmi doksit csinálni mint a HS-ben ahova mindenki be tudja írni mi az ID-je :D -
Pio #7729 Felvettem az új tulajokat, ha minden igaz ott is pio a nevem. :)
A kódom pedig: SW-5618-1687-3198 -
#7728 Sziasztok, en is switch tulaj lettem :) Mario Rabbids, Splatoon 2 és Arms porog jelenleg, ha valaki gondolja nyugodtan vegyen fel :)
SW-3916-7756-8286 -
Negritis #7727 ha már local coop gamek, ez is kijött:
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.12.23. 17:06:34 -
#7726 Tegnap toltam kicsit xenot patchel. Lehet placebo bár én egyből észreveszek ilyeneket, de mintha kevesebbszer dobálná felbontást már lefele dockolt módban. Jobban nézett ki. Új térkép ezerszer jobb végre meg a gyorsutazós map is -
#7725 Az enyém szögegyenes, és egy kicsit sem szorul. Sőt. Inkább lötyög benne. Ezért is kérdeztem, én az enyém alapján nem tudom elképzelni, hogy itt mi karcolhat mit. Persze ahogy írjátok érthető.
Kösz a sok infót! -
SlickAdam #7724 el nem tudom kepzelni, hogyan tudja barki is belepaszirozni egy ferde dokkoloba, ha az alapba is szorosan megy.
nem csak a dokkolo a gond. a switch eleje is müanyag ugye, nem üveg, karc teszten szinte azonnal elverzett. cserebe viszont nem törik be olyan könnyen, szal logikus döntes volt. -
Pio #7723 Alapvetően tényleg úgy szólt a sztori, ahogy Geronimo írta. Jó, nyilván ha direkt úgy feszítve rakod be el lehet érni, hogy a normál dokk is karcoljon. Nekem még nem sikerült, pedig nem óvatoskodom vele, igaz nem is használom ész nélkül, egyszerűen csak hanyagul belecsúsztatom. De alapvetően a probléma ferde dokkokkal volt és nagyon ritka jelenség volt. Nintendo ingyen javította/javítja.
Ettől függetlenül attól még tehetett volna a Nintendo valamit arra a sínre, bár olvastam már ezzel kapcsolatban is ellenvéleményt olyanoktól, akik ráparáztak, sufnituning tettek rá valamit, aztán végül levették elektrosztatikus/koszolódási/akármilyen okból kifolyólag.
-
#7722 Ja oké, netes kép egy showfloor-os dokkolóról és az ott középen egy "kensington-zár". Már azt hittem, hogy van v2-es dokkoló, csak a Ninty elsunyulta :D -
#7721 Neked meg milyen dokkolód van? Mi az a kivágás középen? :O -
SlickAdam #7720 hogyhogy mitöl van? gumi csak az aljan van, amugy total plasztik az egesz. es ha nem ovatosan, lassan, egyenesen csusztatod be, akkor siman karcol az a ket vezetö "sín". elegge szük a dokk.
ugy biztos nem lehet dock-olni, ahogy a reklamokban mutatjak :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.23. 07:44:54 -
#7719 Nintendo onlinera kíváncsi leszek. Januárban elvileg kapunk directet új bejelentésekkel és tuti lesz szó onlineról is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.22. 23:36:00 -
#7718 Nem, voltak olyan felvetések, hogy 1-2 switch/dock görbe és a műanyag rész hozzáér. A gumifos nem karcol
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.22. 23:26:17 -
#7717 Amúgy ez a tokkarcoljaagépet ez mitől van? Az a két gumi lap képes megkarocolni a kijelzőt? -
SlickAdam #7716 waaaaat? :D -
#7715 Most nézem megjött utolsó content armshoz. Be kéne néznem oda is :D
-
#7714 Valóban. Nemrég lőttem ki az nintendo csoport értesítéseit, így nem láttam. -
#7713 Nem én lőttem, facebookról van. Fóti auchan. -
#7712 hol van ez? haver akart venni, de ő is skót és leárazásra várt :D
Bár szerintem már biztos nem lesz -
#7711 Baszki Remélem hoztál még egyet a gyereknek :D
Egyébként hol lőtted?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.22. 19:23:39 -
#7710 Baaaazdmeg tegnap előtt vettem :DDD (a kép két órával ezelőtti)
-
SlickAdam #7709 ja, de ha nem 15V & 2.6A-es, akkor valszeg kurva lassan. egy ilyen meg (errefele legalabbis) arban ott van, ahol az official kütyü. hasznald a töltöt, amit kapsz hozza (dughatod gepbe is, nem csak a dock-ba)!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.22. 18:05:18 -
gebali #7708 Egy buta kérdés: Maga a konzol tölthető minden további nélkül egy USB C kimenetű mobiltöltővel, közvetlenül hálózatból? -
Negritis #7707 Snipperclips zseniális, mindenképp javaslom