9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    "Majd ha végeztem mindennel."

tehat eladod?
  • TDC Geronimo
    Annyi botw gifet meg twitter videót láttam mostanában, hogy mennék oda is vissza :D

De nem! Majd ha végeztem mindennel.
  • Pio
    Nekem így a nagy karácsonyozás közepette semmi időm nem jutott a Xenora. Én úgy gondolom, most már ki is fogom várni a januári DLC-t. Január úgyis elég holtszezon lesz gaming szempontjából, akkor majd lesz idő nyugisan végigvinni.

Amúgy a SMO is 60+ óra, ha valaki maxolja. És szerintem nagyon megéri maxolni, mert totál változatos és kreatív szinte az utolsó pillanatig. Persze volt pár moon, amivel megszenvedtem, de összességében úgy ment bele a 60 óra, hogy észre se vettem és szerintem totál megérte.
  • Negritis
    egyébként így közel 20 óra után számomra még mindig jobban bejön az első Xenoblade, de ezt is imádom
  • Moby
    Most próbálgatom. Nincs evvel semm baj HH módban sem. Viszont ez az ART...atyaég!

/szegény pc és ps4 :(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.28. 17:50:04
  • TDC Geronimo
    Atyaég milyen helyre kerültem. Mondanom sem kell volt megint rakat epic átvezető :O

DAT art!

• SlickAdam
    Xeno tulsagosan beefy, mint a Zelda. pihenökepp Marijjot ajanlom, E!
  • Evoluti0N
    Én azon gondolkodom, h Zelda után Mario vagy Xenoblade legyen-e. Nehéz döntés.
  • Negritis
    én most értem át Uruyára csak
  • TDC Geronimo
    Én zekével való második találkozásra gondolok most :D

Ah olyan jó átvezetők vannak. Előbb is... :y
  • Negritis
    Poppy "bekapcsolása" elég meta :D
  • TDC Geronimo
    Najó milyen 18+os poénok vannak xenoba :DD
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.28. 15:17:50
  • SlickAdam

kis diss a komment szekciobol:
    "your voice makes me want to hold your head under water for a long time."
  • TDC Geronimo
    lál
  • SlickAdam
    meg csak most neztem meg ezt a vidit. eszmeletlen, hogy egy kibaszott legenda ez az Aonuma tag, megis olyan izgatott es ugy örül, mint egy kislany.

• SlickAdam
  • Moby
    Berántottam egy Xeno2-t. 15-ért nem bírtam elmenni mellette.
    Meghát nincs elég játékom...
  • roolandsan
    Fast RMX-rol tapasztalatok? (inkabb a multi erdekelne)
  • Negritis
    eddig magamtól is eljutottam :D csak h melyik területnél érdemes keresni :D
  • Pio
    Akinek eddig kimaradt volna mindenképp pótolja a Steamworld Heistet:

• SlickAdam
    kettedik "look up in the sky, it's a bird, it's a plane" beast down (50+ ora).
  • TDC Geronimo
    collection pointoknál, fa közelében :)
  • TDC Geronimo
    Új 4k tvn még nem is láttam mari kartot. Ma jöttek rokonok gyerekeknek mutattam gépet. Bászki hogy néz ez ki ezen a TVn is
  • Negritis
  • Negritis
    Xeno 2-ben van vmi ingame opció rájönni hogy melyik mati merre van?

most épp diamond wood-t nem találok, de semmi ingame utalást se h merre keressem
  • SlickAdam
    olyan, mint az elsö, amit visszaküldtem, csak ez gumirozott. jo lesz.
  • Negritis
    sajnos a kínából rendelt stand-t nem adták fel
    így a német amazonról rendeltem ezt

kicsit hasonlít arra ami párszor volt itt linkelve (lehet pont dettó ugyanaz :D)
  • Pio
    Tökéletes példa arra, hogy milyen környezetben tud tökéletesen működni az 1-2 switch :)
    A legtöbb remek party élmény nálunk is ehhez a játékhoz köthető.
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    3 órája

"Unfortunately, Nintendo #eShop is still inaccessible for some users. We are striving to find a solution as quickly as possible"

Sok switch volt karácsonyra ajándék? :)
  • TDC Geronimo
    Még nem hivatalos, de banneren kint volt. Majd januári directnél kiderül
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.25. 23:02:12
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Na jól van még 1 évig ingyen multi

Nintendo Italy: Paid Nintendo Switch Online Service Delayed To Fall 2018

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.25. 22:32:00
  • Pio
    Én lassan részesedést kell, hogy kapjak a Nintendotól. Nem tukmálom emberekre a gépet, egyszerűen csak elmondom, hogy nekem erősen bejön. És ez így oda vezetett, hogy most karácsonykor az egyik ismerősöm magának is és a szüleinek is vett 1-1 Switchet, másik ismerősöm pedig vett a gyerekének egy 3DS-t. Utóbbi ismerős azt mondja a gyerek kirobbanthatatlan a gép elől, felváltva játszik mindennel, előbbiektől még nem kaptam visszajelzést. :D
  • Moby
    Pontosan ez volt a cél. Az időben visszaugrani. A gyerek ebbe született be. Tíájba, ps4próba, szviccsbe, stb. Neki ez a default. Akarom kicsit tágítani a gémertudatát, kicsit visszábbvinni az időben, lássa egy kicsit a honnanjött-merretartot.
  • SlickAdam
    nintendo termekeknel gond nelkül lehet ugralni az idöben. rafeküdtem most kicsit jobban a MK8-ra, de probaltam a SNES-es elsö reszt is MIni-n es kb 1 perc volt mire atalltam. DS-es reszre is emlekszek, hogy fantasztikus. ES! 60 fps azon a kis kalkulator hw-en ;)

szerezz neki Zelda Phantom Hourglass-t is!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.24. 20:55:53
  • TDC Geronimo
    Nintendo charm 0-99 éves korig :)
  • Moby
    Hát hiába minden, ezek ott a nintendonál mágusok. A nagyobbik fiamnak a jézuska egy gyári állapotú nintendo ds-t hozott (még az ősszel jutottam hozzá egy gyűjtőtől). Mario Kart DS a mai napig megvesz mindenkit kilóra. Mindegy, hogy felnőtt vagy gyerek. A fiam a nagygépek között nő fel. Ma este nem lehett kiszedni a kezéből a kisgépet. Őrület, mennyire kortalan játékok ezek...
  • Moby
  • SlickAdam