9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    RESZBEN igazat is adtam neked 1-2 hettel ezelöttig. azert reszben csak, mert aki jo, az elöl vegez nagy esellyel. frikkin fakin fact.
    aztan felmentem Norbiekhoz nagy vaganyan a FB csoportba es csak pislogtam, hogy mi folyik itten gyöngyösön E?! a gambling machine ott csak 5-10% az experienszoába.
    tipikus "easy to play, hard to master".
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.31. 13:31:53
  • n000rbi
    Tudom én, csak nem emlékeztem pontosan a kifejezésre
  • Moby
    Ezt ÉN MONDTAM helóka! Gambling machine, legyünk pontosak, így hívtam!
  • Pio
    Én az EJ-t engedtem el szinte teljesen a Nintendos élmények kapcsán. Ha egyszer az idei gaming élményeim 90%-a a Switchez kötődik, akkor nem nagyon tudok másról nyilatkozni, viszont azt vettem észre, hogy néhányan átmennek rendkívül ingerültbe, ha pozitív hangvételű Nintendo témázgatás megy.
    Sajnos ez van, Magyarországon a Nintendo nagyon low profile platform, ezzel együtt kell tudni élni. Reméljük, hogy a Switch eredményez némi elmozdulást a pozitív irányba. :)
  • Pio
    Ha nagyon tetszik a játék én ezen a ponton kattintanám be a helyedben a DLC-t és vinném végig annak a kontentjét.
  • SlickAdam
    mar sehol, all-in-1 topikban mar hatrebb csusztak azok a kommentek. a leáld-ban amugy... (nehogy beronts magyarazni, mert veged lenne hamar, max zug-olvasokent legy jelen)
  • SlickAdam
    ezaz, 70 ora körül mar igencsak "csakazertse"...
    csak türelmetlenkedek, mert mar felkapcsoltam a 4 lampat es mennek a chlamydia-s ganon-ra
  • Pio
    Na, meséljetek, merre kell olvasni? :)
  • Pio
    Én nem gúgliztam, de volt, amivel nagyon megszenvedtem, főleg shrine vonalon. Csak a végefelé már úgy voltam vele, hogy csakazértse.

Szerintem nem gáz a gúgli, ha tényleg nem találod.
  • SlickAdam
    gondoltam most hatha sikerül megtölteni kis hamisitatlan gemer elmennyel a szívét, de latod baszki. MINDENT latott 2 ora alatt. 16/10 (es meg hol a vege :D)
  • Pio
    Nem tudom, hogy más él-e ilyesmivel, de a coop picrossozás egészen hatalmas élmény tud lenni. :)
    És konkrétan nem is tudtam, hogy ezekben van coop, csak ment a családi Switch gaming party és aztán amíg a többiek másfelé voltak gondoltam nyomok gyorsan egy picrosst, de közben a másik kontroller is rá volt kapcsolva a gépre.
  • SlickAdam
    2 lost memória hianyzik zelda-ban, nem talalok több bob ross-t, hogy segitsen es nem remlenek kepröl, pedig mar megnyitottam az összes területet.
    gugli az nagyon égö, mi?
  • n000rbi
    Jókat lehet derülni a nintendo haterek szakértésén. Csodálom, hogy van türelmed hozzá :)
  • SlickAdam
    az biztos! ;) nyehehe.
    (a kis zug-olvasó)
  • n000rbi
    Pedig ez csak egy itemrulett szerencsejáték, ahogy a Zelda is egy egybites almagyűjtögető-szim.
  • TDC Geronimo
    Kint a kockákat én is nyilaztam :D
  • SlickAdam
    "se szakadék"

lassan en is sztrajkba megyek baszki. az en agyam lassu az ilyesmihez
  • n000rbi
  • n000rbi
    Nem az a lényeg (egyébként biztosan rövidebb ideig bénít egy zöld, mint egy kék), hanem hogy az adott helyzetben (se szakadék, se olyan item, ami jó a kék ellen) sikerült megúszni a becsapódást. Amúgy meg ne kötekedjé, hanem gyere játszani!
  • Moby
    Ugye nem kell elmesélnem mennyi erőforrásomba került, hogy már az elején is (kint) nyilaztam a jégkockákat... :( (és úgy mentem tovább).
    De ha már nyilvánosan csinálok hülyét magamból, megpróbálom legalább ezt jól csinálni: VÉGTELEN időt töltöttem el egy koponyákat köpködő száj előtt odabent, _MINDEN_ elképzelhető, és el nem képzelhető módon megpróbáltam kinyírni, miközben mindvégig a fejem felett lógott a plafonon a SZEM.

Hát ennyi. Egy idióta vagyok.
  • SlickAdam
  • Moby
    Tegnap két órát csesztem el Waterblight Ganonal. Aztán ma reggel azzal keltem, hogy a jégkockákat szét tudom kalapálni...

/kibaszottnagy facepalm NEKEM :D
  • SlickAdam
    olyan nagyon sokat azert nem nyertel vele.
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Najó én ellened nem játszok...
  • n000rbi
    Haha, most szándékosan is sikerült kihasználni a találat utáni sérthetetlenséget :D
  • SlickAdam
    nem hiszek neked!
  • Pio
    Én nagyon tudom ajánlani. Pár hetente van ilyen Party Crash event, arra mindig vissza szoktam nézni és kimaxolom, kiváló móka.
  • balee4
    Lol :D

Felvettelek. ;)
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.12.30. 16:55:24
  • SlickAdam
    hat ez baszki.:D nem... lejjebb... melegszik ... meglejjebb ...
  • balee4
    Slick: mi a friend code-od Switchen? :)
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    jól szétpatchelték ezt az armsot is. Mióta legutóbb toltam bekerült 3 új karakter meg map, nintendo féle acsi rendszer badge néven meg rakat más. Ezzel is kéne tolni
  • SlickAdam

• EFRM
    ahhh tegnap vegigtoltam a "prologust" volt par fedett cici, nemrossz, sot nagyon fasza a jatek, de egyelore meg tul sok az info a kepernyon (pedig toltam az elso resszel, imadtam) de egyelore k*rvára tetszik :DDD
  • Negritis
    vonaton játszottam és voltak érdekes pillantások :D
  • TDC Geronimo
    grat, csak előtte ne játssz, mert okozhat kellemetlen szituációkat
  • Negritis
    szemeztem vele, de aztán nem vettem végül
  • roolandsan
    Sziasztok, valaki hasznal kozuletek Joy-Con Wheel Pair-t? :D
  • EFRM
    na kepzeljetek anelkul hogy barmikor emlitettem volna, felesegem egy xenoblade2vel lepett meg karacsonyra
    :ooooo
    ez milyen