9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7826 RESZBEN igazat is adtam neked 1-2 hettel ezelöttig. azert reszben csak, mert aki jo, az elöl vegez nagy esellyel. frikkin fakin fact.
aztan felmentem Norbiekhoz nagy vaganyan a FB csoportba es csak pislogtam, hogy mi folyik itten gyöngyösön E?! a gambling machine ott csak 5-10% az experienszoába.
tipikus "easy to play, hard to master".
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.31. 13:31:53 -
#7825 Tudom én, csak nem emlékeztem pontosan a kifejezésre -
#7824 Ezt ÉN MONDTAM helóka! Gambling machine, legyünk pontosak, így hívtam! -
Pio #7823 Én az EJ-t engedtem el szinte teljesen a Nintendos élmények kapcsán. Ha egyszer az idei gaming élményeim 90%-a a Switchez kötődik, akkor nem nagyon tudok másról nyilatkozni, viszont azt vettem észre, hogy néhányan átmennek rendkívül ingerültbe, ha pozitív hangvételű Nintendo témázgatás megy.
Sajnos ez van, Magyarországon a Nintendo nagyon low profile platform, ezzel együtt kell tudni élni. Reméljük, hogy a Switch eredményez némi elmozdulást a pozitív irányba. :) -
Pio #7822 Ha nagyon tetszik a játék én ezen a ponton kattintanám be a helyedben a DLC-t és vinném végig annak a kontentjét. -
SlickAdam #7821 mar sehol, all-in-1 topikban mar hatrebb csusztak azok a kommentek. a leáld-ban amugy... (nehogy beronts magyarazni, mert veged lenne hamar, max zug-olvasokent legy jelen) -
SlickAdam #7820 ezaz, 70 ora körül mar igencsak "csakazertse"...
csak türelmetlenkedek, mert mar felkapcsoltam a 4 lampat es mennek a chlamydia-s ganon-ra -
Pio #7819 Na, meséljetek, merre kell olvasni? :) -
Pio #7818 Én nem gúgliztam, de volt, amivel nagyon megszenvedtem, főleg shrine vonalon. Csak a végefelé már úgy voltam vele, hogy csakazértse.
Szerintem nem gáz a gúgli, ha tényleg nem találod. -
SlickAdam #7817 gondoltam most hatha sikerül megtölteni kis hamisitatlan gemer elmennyel a szívét, de latod baszki. MINDENT latott 2 ora alatt. 16/10 (es meg hol a vege :D) -
Pio #7816 Nem tudom, hogy más él-e ilyesmivel, de a coop picrossozás egészen hatalmas élmény tud lenni. :)
És konkrétan nem is tudtam, hogy ezekben van coop, csak ment a családi Switch gaming party és aztán amíg a többiek másfelé voltak gondoltam nyomok gyorsan egy picrosst, de közben a másik kontroller is rá volt kapcsolva a gépre. -
SlickAdam #7815 2 lost memória hianyzik zelda-ban, nem talalok több bob ross-t, hogy segitsen es nem remlenek kepröl, pedig mar megnyitottam az összes területet.
gugli az nagyon égö, mi? -
#7814 Jókat lehet derülni a nintendo haterek szakértésén. Csodálom, hogy van türelmed hozzá :) -
SlickAdam #7813 az biztos! ;) nyehehe.
(a kis zug-olvasó) -
#7812 Pedig ez csak egy itemrulett szerencsejáték, ahogy a Zelda is egy egybites almagyűjtögető-szim. -
#7811 Kint a kockákat én is nyilaztam :D -
SlickAdam #7810 "se szakadék"
lassan en is sztrajkba megyek baszki. az en agyam lassu az ilyesmihez -
#7809 -
#7808 Nem az a lényeg (egyébként biztosan rövidebb ideig bénít egy zöld, mint egy kék), hanem hogy az adott helyzetben (se szakadék, se olyan item, ami jó a kék ellen) sikerült megúszni a becsapódást. Amúgy meg ne kötekedjé, hanem gyere játszani! -
#7807 Ugye nem kell elmesélnem mennyi erőforrásomba került, hogy már az elején is (kint) nyilaztam a jégkockákat... :( (és úgy mentem tovább).
De ha már nyilvánosan csinálok hülyét magamból, megpróbálom legalább ezt jól csinálni: VÉGTELEN időt töltöttem el egy koponyákat köpködő száj előtt odabent, _MINDEN_ elképzelhető, és el nem képzelhető módon megpróbáltam kinyírni, miközben mindvégig a fejem felett lógott a plafonon a SZEM.
Hát ennyi. Egy idióta vagyok. -
SlickAdam #7806 -
#7805 Tegnap két órát csesztem el Waterblight Ganonal. Aztán ma reggel azzal keltem, hogy a jégkockákat szét tudom kalapálni...
/kibaszottnagy facepalm NEKEM :D -
SlickAdam #7804 olyan nagyon sokat azert nem nyertel vele. -
#7803 -
#7802 Najó én ellened nem játszok... -
#7801 Haha, most szándékosan is sikerült kihasználni a találat utáni sérthetetlenséget :D -
SlickAdam #7800 nem hiszek neked! -
Pio #7799 Én nagyon tudom ajánlani. Pár hetente van ilyen Party Crash event, arra mindig vissza szoktam nézni és kimaxolom, kiváló móka. -
#7798 Lol :D
Felvettelek. ;)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.12.30. 16:55:24 -
SlickAdam #7797 hat ez baszki.:D nem... lejjebb... melegszik ... meglejjebb ... -
#7796 Slick: mi a friend code-od Switchen? :) -
SlickAdam #7795 -
#7794 jól szétpatchelték ezt az armsot is. Mióta legutóbb toltam bekerült 3 új karakter meg map, nintendo féle acsi rendszer badge néven meg rakat más. Ezzel is kéne tolni -
SlickAdam #7793
-
EFRM #7792 ahhh tegnap vegigtoltam a "prologust" volt par fedett cici, nemrossz, sot nagyon fasza a jatek, de egyelore meg tul sok az info a kepernyon (pedig toltam az elso resszel, imadtam) de egyelore k*rvára tetszik :DDD -
Negritis #7791 vonaton játszottam és voltak érdekes pillantások :D -
#7790 grat, csak előtte ne játssz, mert okozhat kellemetlen szituációkat -
Negritis #7789 szemeztem vele, de aztán nem vettem végül -
#7788 Sziasztok, valaki hasznal kozuletek Joy-Con Wheel Pair-t? :D -
EFRM #7787 na kepzeljetek anelkul hogy barmikor emlitettem volna, felesegem egy xenoblade2vel lepett meg karacsonyra
:ooooo
ez milyen