9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #7866 akkor a ninuk menjen a csába h ma posztolta :D -
#7865 ez már 1 hetes -
SlickAdam #7864 AAA games TENGER?!
"This latest news comes from Amazon, which reportedly posted 18 unannounced Nintendo Switch games on its site.
This included placeholder prices and dates, ranging from normal retails costs, to up to $99.99."
azt mondjak epik nintendo direct januar 11.-en
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.02. 15:14:32 -
Negritis #7863 time to return:
Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
3m3 minutes ago
More
A software update is out now for #XenobladeChronicles2, adding map improvements, an easy mode for Tiger! Tiger! and more! http://bit.ly/2qalosU -
SlickAdam #7862 bar ca. 80 orat nem neveznem rohanasnak, de pont ezert izzott mar a seggem tegnap. feltem, hogy barmelyik pillanatban ateshetek a paci tuloldalara. addiktiv a shrine vadaszat (korok seed-eket en kb leszarom), de elveheti mas dolgokrol a figyelmet.
most tovabb is lepek a következö jatekra. majd ha ujra elöveszem a Zelda-t, atvedlek tourist-ba. megnezek minden kis aprosagot. minap pl elkezdtem nezni, hogy mit csinal egy roka. tök jo, kb. mint a kiskutyam. este összegömbölyödik aludni. felall, kinyujtozik. szaglaszik. ha eszrevesz, hogy figyeled ovatosan felnez, bele a szemeidbe, ... -
#7861 Szó sincs erről. Viccen kívül magamnak rontottam el. Én hülye elkezdtem grindolni a korok seed-eket és a shrine-okat és megcsömörlöttem. Még az is lehet, hogy totál nulláról elkezdem megint, miután megvettem a dlc-ket :D -
SlickAdam #7860 mondjad ki: S-Z-A-R ! nem szeressed! -
#7859 Április 28-án jött a kart, nem tudtam mit tenni -
SlickAdam #7858
-------------------------------------
ennyike:
az nyissa le, aki "vegig"vitte:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!teccett a harc, epik volt, de nagyobb csatara szamitottam. eleg nagy segitseg, hogy "fullra" pimpeltem magam.
eljutni ganon-hoz is egy vicc a zora pancellal...
es a szokasos nintendo ovatoskodas a zaro videokban. varom, hogy legalabb egymasra boruljanak vagy valami, de semmi... fakk imósönz! gyerek nehogy felre-fejlödjön!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 23:23:18 -
Evoluti0N #7857 Nem hoztam haza a Switch áram kábelját szabira, mivel az UK csati nem megy bele az itthoni konnektorokba és most nem tudom dokkolva használni, hiába hoztam haza a dokkot. Tölteni tudom tök random kábellal, de ha dokkolva próbálom használni, akkor kiírja, h használjam a saját adapterét... -
#7856 Moby te friend kódot beírtad ide? Nem találtam most néztem vissza. Amúgy én zeldaba 95 (nem tudom 120 honnan jött korábban :D) óra után így állok jelenleg.
-
#7855 -
#7854 Nem fejeztem be még... -
SlickAdam #7853 a multkor linkelt offisöl nintendo podcast adast meghallgattad? abban is interjuvoljak öket, mondanak erdekes dolgokat fejlesztesröl. -
#7852 Eiji Aonuma wants to keep BOTW's level of freedom in future Zelda games
“You know, I can't speak to what other people, other companies will do in their own games, but I think for me, especially just in terms of the Zelda series, the incredible freedom that this game offers you and how well that's been received…to me, it means that freedom, that level of freedom is something that needs to be maintained in Zelda games going forward. My eyes have been opened to how important that is”
Nem hinném, hogy ez bárkit is meglep, mindenesetre -
#7851 én 120at, de hamarosan visszatérek! :y -
SlickAdam #7850 hogy micsudi?! bedesszbe toltad le 3 divannyal? :D
vagy meg nem fejezted be...? csak nem
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 21:33:32 -
Nekem még van egy dívány és a dlc-t is meg kellene venni... -
SlickAdam #7848 80 ora kb..nemtom mikor toltam egy jatekot ennyit, siman top5 rekord idö nalam ... evör. uccso 2 hasonlo talan BB es DaS3 volt.
gyüvök chlamydia-s cannon! E!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 21:06:35 -
Pio #7847 Igazából nincs érdemes út. Én összeszedtem minden shrine-t és emléket, illetve megcsináltam minden küldetést a finálé előtt és nekem így esett jól. De ha Neked most esik jól most érdemes rámenni.
Ahogy korábban már írtam szerintem a DLC-t ha tervezed beszerezni, akkor azt itt érdemes és azzal a kontenttel folytatni, mert egyrészt sztoriban ide passzol, másrészt ad pár dolgot, amivel kényelmesebb lesz utána gyűjtögetni a maradékokat, ha van méh hozzá kedved a finálé előtt vagy akár után. Illetve ad pár plusz emléket is, ötöt összesen és van egy igazán kedves hidden endingje is.
Illetve én nagyon ajánlom a Tarrey Town küldetésláncot, számomra nagyon szép volt az üzenete. Semmi epicness (bár Tarrey Town zenéjét nagyon kreatívan oldják meg, de ez fel fog tűnni), egyszerűen kedves történet szép mondanivalóval. Ha esetleg ez nem mond semmit, akkor annyit mondok, hogy a saját házadat fejleszd fel és utána indul. -
SlickAdam #7846 ja es ma majdnem megföztem a switch-et. söt, ez mar a masodik ilyen eset volt...
kurvara szall a por a lakasban, ugyhogy ha dokkban van a gep kikapcsolva, radobok egy picike kis rongyot, hogy ne szallingozzon bele a tetejin a sok porcica (tudom, beteg vagyok).
na a többit el lehet kepzelni... nyomom mar vagy 1 oraja es hallom egy töltökepernyö alatt, hogy "vuuuuuuuuuu". "AZTAKURVA BOBBI!!!" mint az izzö vas E! de nem reklamalt vagy lassult vagy hasonlo... :D
multkor ugyanez MK8-al. online... amikor maximumon ketyeg a cucc.
lehet feher rongyot kene alkalmaznom. vagy szedni valamit a kenyszerbetegsegre...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 17:42:21 -
SlickAdam #7845 - bekukkantasz egy-egy gyanus kövecske ala
- latsz kövekböl kirakott köröket, de az egyik kö hianyzik...
- latsz valahol egy szélpörgettyüt es közelebb mesz...
- latsz a viz tetejen olyan zöld bizbazokbol (tökömtuggya hogy hivjak azokat, levél izék no) formalt kört es veretsz bele egy fejest...
- ...
es van a jatekban 900 :D
meg 120 shrine :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 17:23:00 -
#7844 >110 korok seed
Nekem meg van KETTŐ Abban sem volt semmi tudatosság. Csak véletlenül belebasztam egy fába, és kipottyant. Meg letettem egy almát. Honnan lehet tudni, hogy hol vannak? -
SlickAdam #7843 definiald! hol van ennek a jateknak vege? :D ugy mondanam, hogy keszen allok. 75+ ora. keves? :D (kb 80 shrine & 110 korok seed, master sword, a deluxe pajzs, ...) -
#7842 Már végére is értél? :O -
SlickAdam #7841 megvan a 12 lost memories!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem nagy hülyeseg volt a kastelyhoz tenni az egyiket (term. azt nem talaltam...). !!!!AZ A ZENE!!!! es hangulat a kastelyban basszus, mentem volna tovabb Ganon-hoz legszivesebben, de mivel nyilvan erdekelt, hogy mit mond Impa, kiteleportaltam. es gondolom igy tesz a jatekosok többsege... kizökkentö. a kastelyt egy nagy fakkattakkban csak jobb lenne...
node megvan a 13. memoria is, iszonyat epik volt az atvezetö)
eddig is 10/10 volt a jatek, de az audio-vizualis hangulatbomba miatt ott a kastelynal es az uccso epik memoriaert siman rádobnek meg vagy 2 pontot, ha lehetne. mar keszitem a tovabbi pontocskakat a tenyleges vegsö összecsapasert! :D
kerdes: erdemes (ne irjatok le, hogy mit adnak, csak "igen" vagy "nem"!!!) faradozni a 3 "Spring of X"-el, vagy menjek a fináléra? fakin csájniz sarkanyoktol felek pöppet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 17:11:05 -
Negritis #7840 a wii volt nálunk hasonló :D -
#7839 BUÉK :) -
Pio #7838 ARMS szigorúan motion kontrollal. Illetve végigpörögtek a 4személyes Snipperclips pályák és 1-2 Switch. Egy kis Mario Kart is volt, de nem sok. -
SlickAdam #7837 mit csapattatok? -
Pio #7836 Egyébként sajnos szinte elő se vettük a Switchemet a tegnapi viszonylag geeky szilveszteri társasággal.... mert volt másnál is Switch és azzal játszottunk végig. :)
Már most azt mondom, hogy ez a legjobb party/couch coop platform a piacon... és mi lesz még itt, ha jön a Mario Party, a Smash Bros?! -
Pio #7835 -
#7834 Boldog új évet játékosok, és sok szabadidőt! :) -
#7833 Boldog 2018-at skacok! -
SlickAdam #7832
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.31. 23:36:06 -
Pio #7831 Majd az első silver lynelnél megtanulod... :) -
Pio #7830 Eltörni nem tud, csak lemerül és kell várni egy kicsit, mire újra használhatod. Illetve az egyik DLC-ben van egy trial, amivel tovább fejlesztgetheted. -
SlickAdam #7829 mar megszereztem par oraja (epphogy ki tudtam huzni... hehe) a master sword-ot, de meg nem hasznaltam.
kerdes: ez is el tud törni? remelem nem... -
SlickAdam #7828
en meg csapkodok vilagba, mint egy fogyatekos...
-
#7827 Tudomén, de akkor is felkúrja az agyam :D
/ezzel együtt már azt nézegetem mikor rántsam be szviccsre :DD