Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Az se 1st party

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ocsobban vettem "kazettan" 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

rabbids egy jó nyitás 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
Én voltam, de 1st party swnél nem is nagyon látsz nagyobb leárazást

azon agyalok hogy 3DS-re megvegyem-e a Xeno 1et
lejárnak a gold coinjaim és 40% kedvezményt tudnék venni rajta

de ha jön switchre akkor nem biztos h kell 3ds-re is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sztem ez az illetö olyasmire gondolt, mint ... mittomen hasraütök... metal gear solid 5 complete 10 euro-ert PSN-en.
na olyan nincs es valszeg nem is lesz Ninty-nel.
de ja, valami van azert.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem emlékszem, hogy ki mondta itt, hogy a Nintendo gépeken sosincs érdemi akció. Már a helovíni akciónál is furcsálltam ezt a kijelentést, mert közel 20 játék akciózva volt, de a most indult karácsonyi leárazáson 62 játék kapott 15-50% közötti leárazást, ami azért szerintem már igen korrekt dolog. Egy szó, mint 100 szerintem a Nintendo e tekintetben is tett egy lépést a jó irányba.
én most a Mummy Demasteredet húztam be, de kezdek átmenni steam collectorba kicsit 😄
ott is túlsok a gamem 😄

mondjuk a has been heroes is vonzó 😄

kircsi. pont le is akcioztak 25%-al.<#vigyor2>

Háááát.... Éppenséggel bele. A főszereplő más, de a sztori kicsit összefügg. Az első rész egyik mellékszereplője az irányítható karakter ebben a részben és a sztori az első rész után játszódik. Azonban azt mondom, h elég háttérinfót ad a játék, h ne legyél elveszve és nem a sztori az a rész, ami a játék legerősebb pontja. Maximum gyorsan utánaolvasol, h mi történt az előző részben, de anélkül is simán élvezhető.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.14. 13:48:38
<#eljen>
bele lehet kezdeni gond nelkül az elsö ismerete nelkül?

Én nem rég játszottam végig Steamen. Remek játék. Nagyon erős metroidvania, jópofa karakterekkel, játékmenettel, képességekkel. Az első részt is játszottam és az se rossz, de ez ahhoz képest ég és föld. Kihagyhatatlan darab a stílus minden rajongójának.
WITNESS ME (BOTW gameplay spoiler)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.14. 11:22:06
inkabb ez:

ezt megvette valaki? potlom az NVC adasokat es ugy tünik nagyon racsavarodtak IGN-nel. kurva nagy hajp volt, amikor kijött (2 honapja kb). azt mondjak jobb Metroid, mint a Samus Returns

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.14. 10:39:18

tudtok valami elegans modot a wifi kikapcsolasara? 😄

mert ugye nincs ra külön SWITCH... airplane mode, na az vanik. es utana menüböl vissza lehet kapcsolgatni az NFC-t es Bluetooth-ot. no de mi törtenik, ha tabletop ranyomom az airplane modra...? 😄

Nintendo...

TDC Geronimo
According to Nintendo of Korea's post on Kakao Story (Korean SNS) Switch sales had surpassed 55k in just 3 days.

This is record breaking sales not only beating the launch week sales of Nintendo DS, 3DS, and Wii, but also over launch month sales of those devices, too.

Egyszerűen áttolják az adatbázist a régiből és már nyert ügyük van. Illetve nyilván azért meg lehet oldani a makerkedést is, még ha körülményesebb is, de a kreatív arcoknak ez sose szokott az útjába állni. Esetleg ott az a voice chat kapcsán sokat vitatott telefonos app, ami például a Splatoonnal teljesen jól együttműködik, akár azon keresztül is lehetne okoskodni valamit.

Én még nem játszottam vele, de én is úgy gondolom, hogy alapvetően csak játszanék a mások által készített, jóra értékelt pályákon.
persze, de egy pro controllerrel azért sztem elég jól megoldható lenne ha még kicsit esetlen is

és számomra inkább a 100map challangek voltak jók

nyilvan a krealasra gondolok. meg hogy gombnyomasra tesztelheted. ez teven nem menne.
es hat MAKER... ez eleg fontos resze 😄

TV-n miért ne működhetne a controlleres irányítás?

nyílván maga a pályatervezés nem működne túl jól, az handheldben lenne az igazi
de maga a pályák végigjátszása ugyanúgy mehetne TV-n mint az odyssey

Arlo már leadta a jóslatait jövőre. 😊

Nó para, belerázódsz, aztán már így fogod tolni. 😄

de a Mario Maker-t hogy hasznalnad? handheld-ben ok, de teven...? karokkal (es esetleg motion cuccal) eleg nehezkes lenne
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.13. 14:17:58

Mario Maker és Xeno X sztem alap
előbbi meglepene ha nem jönne utóbbi talán
valamint ha 3DSre kihozták a Xeno 1et akkor jöhetne Switchre is és akkor én eladom/ajándékozom

annyira nem használtam sokat a Wii U-mat

korabban ezt nyilatkozta Reggie:

“Given the install base of Wii U, there was some fantastic content that consumers did not get to play. So that creates certainly a business opportunity. On the other hand, one of the things that we’ve discussed internally is, there really needs to be an additional element to that game to make it fresh, and to further compel the consumer to buy in.”

MK8 & Bayonetta 2 zsákolva.
szerintetek mik jöhetnek még? bar nem sokat adnak egy WiiU-ert manapsag (föleg nem Basic-ert...), de megis elgondolkodtam ujra az eladason.

nekem ezek kellenenek a polcra:
- Captain Toad
- Twilight Princess HD (ez is vegefele jött ki, hanyan vehettek meg...)
- Paper Mario: Color Splash (utolso megjelenes Switch elött par honappal...)
- The Wind Waker HD
- SM3DW
- Yoshi's Wolly World (de mar be van jelentve uj resz...)
- DKC: Tropical Freeze (esetleg ezt pimpeli Retro...?)
- Pikmin 3
- Xenoblade Chronicles X (es ha mar ott vannak, az elsöt is... az nem lenne nagy melo)
- ZOMBIU (na erre lofasz eselyt se latok, föleg, hogy 3rd party, meg a Gamepad-re epülö gameplay...)

TDC Geronimo
bah még 1 hét

áhá! köszi. dehogy frusztral, csak kivancsi voltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem vezet valamennyire a jatek (kötelezöen), de ezek szerint nem. tetszik az ötlet.
es most beugrott, hogy tenyleg hallottam mar többször, hogy rámehetek Ganon-ra azonnal, ha vagyok eleg debil.
amig egy nagyobb féle örszemhez is keves vagyok, nem igazan megyek a kastely közelebe 😄

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.13. 12:10:44

SEMMI nem kell a végigjátszáshoz, máris mehetsz Ganonra.
A 100 évvel korábbi történet összerakását segítik ezek az emlékek, ha összeszeded őket összeáll, hogyan zajlottak az események akkor. Ha ez érdekel, akkor célszerű összeszedni, ha frusztrál a keresgélés, akkor youtube-on végignézni.
A Divine Beastekre is ugyan ez vonatkozik, akár skippelhető is mind, de ezt semmiképp nem ajánlom, mert nagyon jó kontent.
Még egy megjegyzés ehhez, nem nagy spoiler és talán meghozza a kedved a keresgéléshez: az istállóknál össze lehet futni egy festővel, aki sokat segít az emlékek megtalálásában.
Xenoblade patch érkezik hamarosan.

The director of Xenoblade Chronicles 2, Tetsuya Takahashi, has posted a long list of changes that will soon come along with the 1.1.1 update of his game.

The update will include an Easy Mode for Tiger! Tiger!, mini-map improvements, more items for the Expansion Pass, bug fixes and quality-of-life changes. Other than that, the update will also include new enhancements that aren’t targeted towards fixing preexisting bugs. For example, a feature that allows the player to view their map while selecting a place to fast travel.

Xenoblade Chronicles 2 will also be getting another update early next year. It will add New Game+ with the ability to recruit certain Blades, functionality to send story-related blades like Pyra and Dromarch on merc missions, and you’ll be able to unlock certain Blades’ level 4 move.

The first update is slated for December 21 (December 20 in North America), according to Takahashi. The second patch should be available around the time of the Quests Pack from the Expansion Pass in January.
Zelda sztori kerdes:

nem, nem vagyok elveszve, mint Ulthane, tovabbra is csak kolbaszolok, csak tudni szeretnem, hogy sztoriban ösvenyen vagyok-é.
szoval Kukuríkúban a vén tyúk mondta, hogy 12 emleket fel kell idezni (2 mar megvan). ez amolyan félig-meddig mellék-ág vagy ez mindenképp kell, hogy tovabb haladjon a törtenet? mert eleg sokat kell ám ezekhez kolbaszolni gondolom...
lehetö legrövidebb választ plz! 😊

na ez erdekes lesz...
marmint a jatek fasza, tv-n okes is lesz tuti. csak sok hirtelen portolo lusta fejlesztö elfelejti, hogy a kis kijelzöre nem art nagyobb font size-t hasznalni. marpedig ebben a jateknak alapbol rohadt kicsik a szövegek, tv-n alig lehet elolvasni...

3 kiválóan sikerült port is érkezett most Switchre, a Yoka Laylee, a The End in Nigh és a ZEN Pinball FX3.

Ez utóbbit hazánk fiai és lányai készítették, szóval különösen ajánlom figyelmetekbe, pláne, hogy teljesen ingyenes a játék, jár hozzá 1 ajándék pálya illetve most 2 hétig még 2 pálya bekattintható ingyen DLCként, szóval mindenképp megéri kipróbálni.
Wasteland 2 érkezik Switchre.

Új Splatoon 2 játékmódról egy kis bemutató:

Imádom ezeket a versikéket és feladványokat fejtegetni a játékban. És szerencsére a DLCk is dugig vannak ilyesmikkel.
n000rbi
Hehehe, jók ezek 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

"cast a cold shadow onto its core"

hat ma is jol elkolbaszoltam... 😄

tudod jol, hogy ezek a nagy cimek FOLYAMATOSAN jol fogynak a generacio alatt es tovabb. minek csinalnanak ujat, ha viszik ezt is, mint a cukrot. a Switch tulajok nagy reszenek a MK8D is brennyu gém.

DE neked legyen igazad! 😉
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.12. 19:05:49

TDC Geronimo
Én egy nagygépes luigis mansiont szeretnék. MK szerintem tuti jön ne viccelj. 2-3 és múlva simán jöhet.

MK8D-nek pont ezert nem örültem, mert sztem emiatt nem lesz uj resz.

Donkey siman. Smash tuti csak port. SM3DW is garantalt, mert full uj resz megintcsak nem lesz.

mindegy amugy, lepjenek meg! ja es Pikmin is tuti jön.

De amit en NAGYON varok, az meg mindig az Animal Crossing. azzal vege lesz mindennek.

TDC Geronimo
Retro vajon mit csinál már évek óta? Lesz új donkey kong? smash port? Új MK pár év múlva? Nagyon kíváncsi leszek mik jönnek majd erre a konzolra

sztem siman.

nehezen, de el tudom képzelni bőven

TDC Geronimo
Fils-Aime said. Three titles have been purchased by more than 50% of Switch owners: “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” — which won game of the year at the 2017 Game Awards — “Mario Kart 8 Deluxe,” and “Super Mario Odyssey.”

5 millió mario 1 hónap alatt?! Lehetséges?

birom a lopakodast is zelda-ban. mondjuk nem tökeletes, mert ertem en, hogy olyan magas a fü, mint en guggolva es igy nem latnak, de azert 20 cm-re tölem mar lehet latniuk kene a fejemet vagy valami... 😄

Szerintem már meséltem, hogy én fogadásból vettem a gépet, ami úgy szólt, hogy ha 95+ lesz a Zelda, akkor végigjátszom. Régen sokan nintendoztam, de gamecube után teljesen leálltam a konzolokkal.
Úgy voltam vele, hogy a Zeldát végigjátszom, aztán el is köszönünk egymástól de úgy nagyjából a második-harmadik nap környékén már éreztem, hogy ezzel a géppel rettentő jól belenyúltak a tutiba. Egyszerűen annyi történt, hogy útban voltam a tévénél, de épp egy shrine közepén jártam, bosszankodtam, hogy akkor most nem tudom befejezni a shrine-t, de végül csak kivettem a dokkból és pontosan ugyan ott folytattam és aznap már vissza se tettem, mert noha már nem voltam útban, de handheldben akkor épp jobban esett és ez engem meggyőzött arról, hogy ez a gép hatalmasat fog szólni. Ott még mindenki azt mondta, hogy kizárólag a BOTW körüli hájp miatt veszi bárki is a gépet, meg mentek ezek a bolhából elefánt dolgok a teljes mainstream sajtóban, hogy karcol meg hajlik meg akvárium mellett nem működik, de bennem már totálisan egy ilyen "majd meglátjátok, hogy nagyon fog szólni ez a BOTW után is" érzés volt akkoriban.
TDC Geronimo
Azok után főleg, amilyen visszajelzések voltak a gép bejelentését követően. Én is csalódott voltam...aztán mi lett 😄

9 hónap alapján valamikor december legelején léphették át. Jelenleg úgy tudom a kijelölt céljuk az jövő márciusig a 14 millió.

Hihetetlen belegondolni, hogy megjelenés előtt 4 milliót jósoltak a gépnek az első év végére.