Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lejárnak a gold coinjaim és 40% kedvezményt tudnék venni rajta
de ha jön switchre akkor nem biztos h kell 3ds-re is 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
na olyan nincs es valszeg nem is lesz Ninty-nel.
de ja, valami van azert.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ott is túlsok a gamem 😄
mondjuk a has been heroes is vonzó 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.12.14. 13:48:38
bele lehet kezdeni gond nelkül az elsö ismerete nelkül?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.14. 10:39:18
mert ugye nincs ra külön SWITCH... airplane mode, na az vanik. es utana menüböl vissza lehet kapcsolgatni az NFC-t es Bluetooth-ot. no de mi törtenik, ha tabletop ranyomom az airplane modra...? 😄
Nintendo...
This is record breaking sales not only beating the launch week sales of Nintendo DS, 3DS, and Wii, but also over launch month sales of those devices, too.
Én még nem játszottam vele, de én is úgy gondolom, hogy alapvetően csak játszanék a mások által készített, jóra értékelt pályákon.
és számomra inkább a 100map challangek voltak jók
es hat MAKER... ez eleg fontos resze 😄
nyílván maga a pályatervezés nem működne túl jól, az handheldben lenne az igazi
de maga a pályák végigjátszása ugyanúgy mehetne TV-n mint az odyssey

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.13. 14:17:58
előbbi meglepene ha nem jönne utóbbi talán
valamint ha 3DSre kihozták a Xeno 1et akkor jöhetne Switchre is és akkor én eladom/ajándékozom
annyira nem használtam sokat a Wii U-mat
“Given the install base of Wii U, there was some fantastic content that consumers did not get to play. So that creates certainly a business opportunity. On the other hand, one of the things that we’ve discussed internally is, there really needs to be an additional element to that game to make it fresh, and to further compel the consumer to buy in.”
MK8 & Bayonetta 2 zsákolva.
szerintetek mik jöhetnek még? bar nem sokat adnak egy WiiU-ert manapsag (föleg nem Basic-ert...), de megis elgondolkodtam ujra az eladason.
nekem ezek kellenenek a polcra:
- Captain Toad
- Twilight Princess HD (ez is vegefele jött ki, hanyan vehettek meg...)
- Paper Mario: Color Splash (utolso megjelenes Switch elött par honappal...)
- The Wind Waker HD
- SM3DW
- Yoshi's Wolly World (de mar be van jelentve uj resz...)
- DKC: Tropical Freeze (esetleg ezt pimpeli Retro...?)
- Pikmin 3
- Xenoblade Chronicles X (es ha mar ott vannak, az elsöt is... az nem lenne nagy melo)
- ZOMBIU (na erre lofasz eselyt se latok, föleg, hogy 3rd party, meg a Gamepad-re epülö gameplay...)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
es most beugrott, hogy tenyleg hallottam mar többször, hogy rámehetek Ganon-ra azonnal, ha vagyok eleg debil.
amig egy nagyobb féle örszemhez is keves vagyok, nem igazan megyek a kastely közelebe 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.13. 12:10:44
A 100 évvel korábbi történet összerakását segítik ezek az emlékek, ha összeszeded őket összeáll, hogyan zajlottak az események akkor. Ha ez érdekel, akkor célszerű összeszedni, ha frusztrál a keresgélés, akkor youtube-on végignézni.
A Divine Beastekre is ugyan ez vonatkozik, akár skippelhető is mind, de ezt semmiképp nem ajánlom, mert nagyon jó kontent.
Még egy megjegyzés ehhez, nem nagy spoiler és talán meghozza a kedved a keresgéléshez: az istállóknál össze lehet futni egy festővel, aki sokat segít az emlékek megtalálásában.
The director of Xenoblade Chronicles 2, Tetsuya Takahashi, has posted a long list of changes that will soon come along with the 1.1.1 update of his game.
The update will include an Easy Mode for Tiger! Tiger!, mini-map improvements, more items for the Expansion Pass, bug fixes and quality-of-life changes. Other than that, the update will also include new enhancements that aren’t targeted towards fixing preexisting bugs. For example, a feature that allows the player to view their map while selecting a place to fast travel.
Xenoblade Chronicles 2 will also be getting another update early next year. It will add New Game+ with the ability to recruit certain Blades, functionality to send story-related blades like Pyra and Dromarch on merc missions, and you’ll be able to unlock certain Blades’ level 4 move.
The first update is slated for December 21 (December 20 in North America), according to Takahashi. The second patch should be available around the time of the Quests Pack from the Expansion Pass in January.
nem, nem vagyok elveszve, mint Ulthane, tovabbra is csak kolbaszolok, csak tudni szeretnem, hogy sztoriban ösvenyen vagyok-é.
szoval Kukuríkúban a vén tyúk mondta, hogy 12 emleket fel kell idezni (2 mar megvan). ez amolyan félig-meddig mellék-ág vagy ez mindenképp kell, hogy tovabb haladjon a törtenet? mert eleg sokat kell ám ezekhez kolbaszolni gondolom...
lehetö legrövidebb választ plz! 😊
marmint a jatek fasza, tv-n okes is lesz tuti. csak sok hirtelen portolo lusta fejlesztö elfelejti, hogy a kis kijelzöre nem art nagyobb font size-t hasznalni. marpedig ebben a jateknak alapbol rohadt kicsik a szövegek, tv-n alig lehet elolvasni...
Ez utóbbit hazánk fiai és lányai készítették, szóval különösen ajánlom figyelmetekbe, pláne, hogy teljesen ingyenes a játék, jár hozzá 1 ajándék pálya illetve most 2 hétig még 2 pálya bekattintható ingyen DLCként, szóval mindenképp megéri kipróbálni.

hat ma is jol elkolbaszoltam... 😄
DE neked legyen igazad! 😉
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.12. 19:05:49
Donkey siman. Smash tuti csak port. SM3DW is garantalt, mert full uj resz megintcsak nem lesz.
mindegy amugy, lepjenek meg! ja es Pikmin is tuti jön.
De amit en NAGYON varok, az meg mindig az Animal Crossing. azzal vege lesz mindennek.
5 millió mario 1 hónap alatt?! Lehetséges?
Úgy voltam vele, hogy a Zeldát végigjátszom, aztán el is köszönünk egymástól de úgy nagyjából a második-harmadik nap környékén már éreztem, hogy ezzel a géppel rettentő jól belenyúltak a tutiba. Egyszerűen annyi történt, hogy útban voltam a tévénél, de épp egy shrine közepén jártam, bosszankodtam, hogy akkor most nem tudom befejezni a shrine-t, de végül csak kivettem a dokkból és pontosan ugyan ott folytattam és aznap már vissza se tettem, mert noha már nem voltam útban, de handheldben akkor épp jobban esett és ez engem meggyőzött arról, hogy ez a gép hatalmasat fog szólni. Ott még mindenki azt mondta, hogy kizárólag a BOTW körüli hájp miatt veszi bárki is a gépet, meg mentek ezek a bolhából elefánt dolgok a teljes mainstream sajtóban, hogy karcol meg hajlik meg akvárium mellett nem működik, de bennem már totálisan egy ilyen "majd meglátjátok, hogy nagyon fog szólni ez a BOTW után is" érzés volt akkoriban.
Hihetetlen belegondolni, hogy megjelenés előtt 4 milliót jósoltak a gépnek az első év végére.