9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #7906 nem hiszem h teljesen kukáznák a harcot, de az nem feltétlen gond ha kicsit felbolygatják és pl dinamukosabb lesz akár hasonlóan mint mondjuk a xeno, hogy ha lejár a CD akkor tudsz skill-t nyomni egyébként meg autoattack
de lehetne hasonló is mint mondjuk az FF13 (a 15el nem toltam) nekem az is bejött
meglátjuk, az tuti ha nagyot módosítanak állni fog a bál :D -
Pio #7905 Tényleg, így már nekem is beugrott, hogy volt egy ilyen Pokemon Stars rumor. De ez tényleg csak rumor volt. Abszolút beugrott, hogy csináltak egy pokemon directet és utána így felrobbant az internet, hogy mi az, hogy nem jelentették be a Pokemon Starst Switchre. Akkor jelentették be amúgy a Pokkent Switchre és az Ultra Sunt, Ultra Moont 3DSre és elég durván ki volt készülve mindenki, hogy miért nem jön Switchre. :)
De official oldalról a Pokemon Company többször is nyilatkozta, hogy az Ultra Sun, Ultra Moon az náluk mindig is 3DS játék volt nem elsősorban anyagi, hanem kreatív okokból, ezzel a játékkal akarták lezárni a 3DS-es pályafutásukat és kizárólag az első home console pokemonra koncentrálni.
Egyébként a Switch pokemonról olyan pletykák vannak, hogy egyrészt Unreal Engine-el készül, másrészt totálisan kukázza az eddigi Pokemon harcrendszert, szóval elég meredek dolgok. -
Negritis #7904 gta 5t a mai napig nem vettem meg :D de ha kijön switchre akkor behúzom és végigtolom végre -
Negritis #7903 akartam keresni egy újabb videót de nem találtam
pedig tuti h láttam még 1et ősszel is erről -
#7902 Amúgy pletykálják Hearthstonet is switchre és GTA Vöt is -
Negritis #7901 pokemon stars
asszem innen jött nekem át
de lehet csak én értelmeztem máshogy :D -
#7900 RUMOR: Bayonetta 3 to release in summer 2018
Apparently the leaker say that Bayonetta 3 may release during summer 2018, and we will hear about it in the next Nintendo direct.
LOL ez tuti kamu -
Pio #7899 Ilyen pletykát hol olvastál? A Pokemon company interjúk alapján soha fel se merült, hogy ne 3DS-re jelenjen meg, kifejezetten ez volt a célplatform mindig is, ezt szánták a platformtól való búcsújuknak, amivel kihasználják a platform adta összes lehetőséget. -
Negritis #7898 hát, az ultra sun/moon elvileg már switchre jött volna, ha nem fogy eléggé
mivel fogyott így nem kellett ráküldeni a nagyágyút -
Pio #7897 Én még nem láttam olyan directet, ami után általános elégedettség lett volna úrrá a tömegen. Pedig objektíve nézve mindkét Switches direct brutális volt és az E3-on is elvitte a Nintendo a pálmát.
Egyszerűen annyiféle franchise és emiatt annyiféle potenciálisan várt bejelentés van, hogy úgyis lesznek csalódott emberek és úgyis ők lesznek a hangos réteg.
Amíg nem volt Metroid mást se olvastam, csak miért nincs Metroid. Amint lett Metroid mást se olvastam, csak miért nincs Animal Crossing. Ha most bejelentik az Animal Crossingot és a Fire Emblemet, akkor mi fog jönni, miért nincs Kid Icarus?! :D
Az elvárásaimat pedig már lentebb kifejtettem, nagyon alacsonyan vannak egyszerűen ezért, mert így is látok magam előtt elég játékot legalább nyár elejéig. -
#7896 ja és retro játék is már nagyon érik.. -
SlickAdam #7895 viszont akkor meg kitolnak gyorsan vmi remix verziot 3DS-re. nem telhet el ev Pokemon nelkül. ORIASI zsozso.
DE! a 2017-es resz is egy remix volt mar. siman lehet, hogy joideje gözerövel a Switch-es verzan dolgoznak.
kitudja... -
Negritis #7894 elvileg a mainstream pokemon játék is idénre van tervezve, de sztem a metroiddal együtt csúsznak -
SlickAdam #7893 akkor a felsorolasod BÖVEN eleg is idenre (ettöl meg Rockstar varazsolhat akarmit...). Animal Crossing nem nagyon kedvelt errefele, de ha az kijön, vege lesz mindennek. japanban azon a heten nem is lesz mas a top10-ben :D csak egy 1. helyezett es csokolom. de nyugaton is kurva nagy az AC hajp. teljesen jogosan. -
#7892 Igen
A new Fire Emblem title is in development for Nintendo Switch, the company announced during a Nintendo Direct presentation for the franchise.
The unnamed game is set to debut sometime in 2018. It will be the first Fire Emblem title to be released on home consoles in more than a decade: The most recent one was the Wii game Fire Emblem: Radiant Dawn, which launched in November 2007 in North America.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.03. 15:42:07 -
SlickAdam #7891 proper fire emblem-et is igertek idenre? nemistuttam... -
#7890 Végülis idén is ez volt a taktika hogy fenntartsák a "momentumot" és bejött. Mindenki aggódott, mert megjelenésre "csak" egy Zelda jött, aztán szépen okosan szinten minden hónapban be lett dobva egy újabb 80+ pontos AAA játék a kosárba és el is fogyott mellé 10+ millió gép. Well done Nintendo -
#7889 Hát elvileg idén is jön pár. Yoshi, kirby, fire emblem, szerintem jön pikmin, animal crossing, smash, bayo1-2, pár wii u port. metroidot is 2018ra mondják -
SlickAdam #7888 pedig mi durva lenne, ha ez lenne az uj szokasuk:
ev vegen GOTY bezsebelese, januarban kiteriteni az összes (1-2 kivetellel) atom kartyat, hogy legyen mire rejszolni, aztan ev közben mar csak ezek reszletesebb bemutatasa menne a direct-ekben, nehany meglepivel. es term. havi/2havi nagy AAA megjelenes.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.03. 15:07:54 -
Negritis #7887 én mario maker, xeno 1, X remastert kérek
a többi kívánságot rátok bízom :D
jah és a xenogears-xenosaga jogokat!!!! :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2018.01.03. 15:07:41 -
#7886 Nagyon hypeolják a januári directet. Nehogy pofára esés legyen, azért későbbre is kell hagyni bejelenteni valót :P
Én egy nagy gépes luigis mansiont is szeretnék már látni. -
gebali #7885 Ettől független az OW elképesztő alja és paraszt csatorna. -
Negritis #7884 én jót mosolygok rajta :D
főleg mikor megkérdik h játszott-e vele: "nem, nem vagyok hülye annyiért tabletet venni, láttam róla képeket és látszik h a játék fos" :D -
#7883 sok nongémer. Nem kell velük foglalkozni -
Negritis #7882 érdemes nézni a kommenteket is amúgy :D
olyan szintű "gyűlölet" van a N irányába hogy közröhej -
Pio #7881 Jó látni, hogy magyar fronton is kezd tényezővé válni a Nintendo.
Az Otherworld szerint a BOTW a GOTY.
A magyar IGN szerint szintén a BOTW a GOTY.
A Konnektor podcast közönségszavazásán (!!!) szintén a BOTW a GOTY. -
EFRM #7880 a xenoblade2 naggggyon durvajó (act4-nel vagyok), ajanlom
szerk: ja es BUEK mindenkinek! :D
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2018.01.03. 13:56:51 -
SlickAdam #7879 amugy meg minden a viewing angle-töl függ. THX mozi/hazimoziba azt javasolja, hogy a latoteredben kb. 30°-ot tegyen ki a kijelzö (26-36° között vannak a mozitermek - 1. es utolso sor ugye - szal barmely ertek okes) es akkor teljes az immerzio. nos ez egy switch eseten kb. 26 cm tavolsagot jelent a kijelzötöl. eleg közeli, de sztem siman vannak rengetegen, akik igy toljak. sztem a kenyelmes HH tavolsag az olyan 34 cm, ami switch-re vetitve 23°-ot jelent. ez a 23° nagy valoszinuseggel sokkal nagyobb ertek, mint ahogy a legtöbb ember tv-t nez (rendre hallom, hogy pl 40"-t 3 meterröl, ami 17°... de 50" 3 meterröl is csak 21°...).
SZOVAL amit mindezzel mondani szeretnek: ez a "nem jön at" dolog csak a buksid miatt van valszeg, HH tavolsagbol a 720p felbontas se all az immerzio utjaba (35 cm a max Visual Acuity distance, onnantol mar nem is latod a pixeleket, nem foghatod az alacsony felbontasra...).
ITTEN szamolhatsz
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.03. 11:51:44 -
Pio #7878 Shantae, Sonic Mania, Shovel Knight, Golf Story, The Binding of Isaac, Puyo Puyo Tetris, Disgaea 5, I am Setsuna, Cave Story+, Battle Chef Brigade, Axiom Verge, World of Goo.
Ez így néhány példa minőségibb 2d/isometric/pixelart indie játékokra, van még több is, de ha ezekből nem találsz számodra szimpit, akkor a maradékból se fogsz.
Egyébként én a SMO-val voltam így, hogy egyáltalán nem játszottam handheldben, valahogy nem állt kézre. A Zeldát szerintem fele-fele játszottam handheldben és dokkolva. -
Evoluti0N #7877 Behúztam még Steamre, de sajnos nem kötött le. -
SlickAdam #7876 en behuztam a Stardew Valley-t. nagyon szeressek a zemberek, de kell, hogy birjad ezt a genre-t. en ugy latom elleszek vele az Animal Crossing-ig. -
Evoluti0N #7875 Vhogy nehezemre esik dokk nélkül, kis switch képernyőn Zeldázni. Még egy kis Snipperclips játék ok így, de egy nagy, epic open world játék nem jön át annyira. Tudtok ajánlani vmi kisebb, lehetőleg 2D játékot? Steamworldök és Raymanek kiĺőve.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.03. 10:31:25 -
#7874 OFF
Nincs itt idő játszani kérem szépen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7873 A "vegere" hagytam a josagot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #7872 Még annyit ehhez, hogy tudtommal nincs egyáltalán gyűjtögetős kártyajáték a gépre, pedig egy érintőképernyős handheldnél nagyon adja magát, szóval szerintem igény mindenképp lenne rá és lefedne egy újabb műfajt. -
Pio #7871 Egy kis kedvcsináló a BOTW DLChez. :)
-
Pio #7870 Amúgy lehet, hogy most kinevettek, de én a Hearthstone-nak nagyon örülnék. :) Elég masszívan tolom a játékot PC-n. Okostelefonon számomra kényelmetlen. Noha a Blizzard mindent megtett az ügy érdekében, külön UI-t kapott a cucc okostelefonon, de egyszerűen túl kicsi a képernyő. Tableten oké, de tabletet csak HS miatt nem használnék. Nagyon jó lenne, ha elérhető lenne a játék a Switchen is, nekem úgy is megfelel, ha csak handheld módban működne.. -
SlickAdam #7869 hatalmas összegben fogadnek, hogy gta5 jönni fog hamarosan -
Negritis #7868 tolnak egy gta5 + rdr 1 kombót és vége a világnak :D -
Pio #7867 Ez azért különösen érdekes, mert minden már nevesített játék a Yoshi-tól a Bayonetta 3-onn át Metroid Prime 4-ig már rendelhető amazonról, szóval ezek elvileg tényleg eddig még nem hallott játékok kell, hogy legyenek.
De persze lehet, hogy jön 3 sportjáték 12 különböző editionben és persze az is simán lehet, hogy csak valami adminisztratív hiba.
Én alacsony elvárásokkal megyek neki a directnek egész egyszerűen azért, mert így is látok magam előtt annyi már megjelent vagy bejelentett Switch játékot, amivel nagyjából nyár elejéig úgy érzem, hogy bőségesen el tudok lenni, szóval nem leszek akkor se csalódott, ha kevés engem is érdeklő új bejelentést kapunk.
A legutóbbi directhez nagyobb elvárásokkal álltam és még úgy is megdöbbentő játékcunamit zúdítottak ránk. Azért persze bízom benne, hogy most is hasonló lesz a helyzet, de azt a tempót azért nem lehet örökké diktálni.