Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve még annyit hozzátennék, hogy nagyon dícsérni szokták az okostelefonon elérhető switches parental control appot, szerintem mindenképp tegyél majd rá egy pillantást.
TDC Geronimo
van igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mint irtam, lehet. csinalhatsz rengeteg profilt, Nintendo Acc se kell of korsz.
de nincs bejelentkezgetes es hasonlok. tenyleg annyi, hogy ha inditasz egy jatekot, kidobja a kiskepeket, hogy melyikkel inditsa el. NEM tudod levedeni koddal. nem kell, hogy olvasni tudjon a gyermek, megjegyezheti az avatarjat siman, de ha igyis veszelyes, akkor nem biztos, hogy eleg idös a videojatekokhoz. szvsz 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Üdv itt is! 😊 Akartam is EJ-ben javasolni, hogy nézz be ide, aztán elfelejtettem... 😄
Moby
De nekem ez a gyerek miatt életbevágó. Márminthogy ne maceráljuk egymás mentését.

Adversus solem ne loquitor

söt, jatek inditasnal ra is kerdez, hogy melyik profillal akarod elinditani. de kikapcsolhato.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Van a szviccsen is több profil, saját mentésekkel, stb, ugye?

Adversus solem ne loquitor

Jaaah. Ok. 😊 SW-3214-1404-3147
kod kell, gepen profilban megtalalod.

ja es grat!

TDC Geronimo
Grat, jó első játék. 100+ óráig el leszel vele 😄

TDC Geronimo

Tegnap óta van Switchem, meg Nintendo konzolom NES óta. Egyelőre még csak Zeldám van, szal még nem nyomok semmit se multiban, de aki akar felvehet Friendbe, h ne legyek ilyen magányos. 😊 Aláírásomban az ID-m.
TDC Geronimo
Hiányzik a nintendo charm belőle 😞

TDC Geronimo
The developers of Smash Bros. inspired fighting game Brawlout have just revealed how the game performs on Nintendo Switch.

When docked the game runs at 1080p and when undocked it runs at 720p. Regardless of whether it’s docked or undocked, Brawlout runs at a smooth 60 frames per second, which is essential for fighting games.

Brawlout launches December 19, 2017 on Switch.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.18. 20:13:57

ugy tünik van uj SNES Mini szallitmany. kivancsi vagyok hany ora (vagy perc inkabb?) alatt üritik ki Amazon-t 😄

akarod mondani a Switch DX-et 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
3 év kb és jöhet az új feltupírozott enginevel switchet még jobban kihasználva

"Aonuma confirms that work on the next Zelda has already begun."

engine mar megvan. tul jo, hogy egy jatekot hajtson csak ki...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 15:08:43

Namco elég szépen dolgozik a Switch-en
a My Hero Academica is jön

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ARMShoz jön még egy új karakter, armok és aréna idén.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.17. 13:03:46
thx! most irtam FB-on is az error-t. tehat nem nalam volt a gond... :/

n000rbi
Ma különösen retek a kart online. Hetek óta nem volt conn. error-om, erre most, hogy jönnél játszani, szétcsapja a népet 😞

Egyébként nincs okod szégyenkezni, még mindig nagyon jól mész.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ha csak az lenne... 😄

es mondd meg a pábdzsís haverjaidnak, hogy jövöheten nem leszel, mert Kart vanik.

bics... <#banplz><#idiota>

TDC Geronimo
Jó pár napja nem toltam xenot, de már nagyon folytatnám. Megvárom már a 22i patchet, addig úgy is van más bőven

felkötöm. de engem ma random regional futamon is szopattak.😄 többet kell gyurnom.
jep, adamantium 😊

n000rbi
Kijön az tisztán, ha valaki egy futamot lemarad, az még nem a világ. A játékosszám sosem fix, szóval ha 5 ember megy be egyszerre, akkor köztük dől el, a többi későn érkező már csak nehezítés 😄 Kösd fel a gatyád, mert kegyetlen banda! 😄

(adamantium?)

ja ok. eazy rider, ertem.😄 bar a heti 3 alkalombol lehetne 1 ahol tenyleg kijön tisztan, hogy ki nyert aznap.

n000rbi
Ja nincs rögzített futamszám, az időt se annyira figyeli senki. Van olyan is, hogy valaki később jön, vagy hanarabb lép le. Senki nem veszi véresen komolyan, csak kb. egy ember, de azt úgyis látni fogod 😊

Komolykodásra ott lesz jövő februárban a nintendo itthoni forgalmazója által is támogatott verseny a fővárosban.

igen, a kodok meg a nev. de megneztem öket gepen es nincs futamszam, mint nalunk ugye 16 volt.
ugye a mi megoldasunk se tökeletes, de ha valaki nem indul egyszerre a többiekkel, max lenyomja az hianyzo meccset geppel. igy meg aki lemarad, annak nuku pontocska.
ugyanugy pontosan orahoz igazitva van indulas tehat?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 20:05:12

n000rbi
A borítóképen ott van minden szükséges infó 😉

latod...
hatha jövöheten...

FB-os csoportban hogy vannak ezek a turnamentek? mert nem latok futamszamot.

TDC Geronimo
Nekem most hétvégén nem jó.

n000rbi
Akkor nem lesz ma semmi kartozás?

meg1 dupla joy-con disconnect. ezuttal MK8 online futam alatt...

n000rbi
Továbbra is jó szívvel ajánlom ezt a játékot, ne riasszanak el senkit a pontszámok.

mehet 2 nap is akar, de jo lenne minimum 3 fö / alkalom. Gero, Pio, passziv arcok?

nekem most szombat nem jó
de vasárnap már igen 😄

többiek? MK8? disznek vanik? 😄

-----------------------------------------------

nem is tudtam, hogy video verzio is van ezekböl (pedig többször is mondtak, csak valahogy nem regisztraltam), heti NVC:

nem birom ezt az uj host sracot (de sztem a többiek se...), de muszaj lesz megszokni. Jose lelecelt Nintendo-hoz.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 09:48:20

n000rbi
Mario Kart Hungary-t keresd.

Szombat nekem jó most egy sg- futamra.

Norbi melyik az az ungárise MK8 FB csoport? mennék én is néha, ha lehet.

meg itt is jo lenne lassan... hetvegen sracok?

nemtom, nem jatszom. de megneztem es nem hiszem. 1 mp-ig latott dolgokat ugyis elfelejti az ember hamar.

Spoileres?

Azóta IRL is berendeltem egy Harley Davidsont!! 😄

Amúgy technikailag egy ló, amit nem kell csapkodni. Ezt bárhová oda tudod summonolni, de szintén DLC kontentként van egy sheikah nyereg, aminek a segítségével ezt a lovaddal is meg tudod tenni.

Szerintem amúgy totál belefér a játék lore-jába, mert ebben a Zelda timeline iterációban a sheikah-k ugye eléggé technokrata arcok, tele van a világ a találmányaikkal és elég sok motorizált-mágikus eszköz van szerteszét a világban ahhoz, hogy egy ilyet is elbírjon.

Így a korok sipkával és a motorral nagyon elgondolkodtam amúgy egy nagyszabású korokvadászaton, mert azokat nem igazán gyűjtöttem eddig, talán ha 150-200 van meg.
TDC Geronimo
Na de milyen a motor?! <#banplz>

BOTW DLC beszámoló, akit nem érdekel vagy fél a spoilertől (igyekeztem spoilermentesen) skippelje

Champions' Ballad küldetéslánc befejezve, összes DLC item összeszedve. Sword Trial még várat magára, hard mode-ba csak belenéztem.

Elöljáróban annyit, hogy a DLC kontent első végigjátszás közben és végigjátszás után is fogyasztható, a main story a 4 divine beast utánra illeszkedik, a sword trial pedig a master sword megszerzése utánra, az itemek pedig a kalandozások során összeszedhetőek.

A Champions' Ballad egy teljesen korrekt küldetéslánc. Lényegileg arról szól, hogy Kass próbál egy balladát írni/felidézni a négy bajnokról, miközben nekünk általuk hátrahagyott próbákat kell kiállnunk és ez a két szál fonódik össze, utóbbi adja a játékot, előbbi pedig 1-1 cutscene-t a próbák végén, összesen 5-öt arról, hogyan állt össze a csapat.
Aki szerette/szereti az alapjátékot annak érdemes beszerezni, mert abszolút azt hivatott bővíteni egy laza storyline-on keresztül, egy picit közelebb hozza hozzánk a csapat többi tagját. Játékmenet terén pedig gyakorlatilag kapsz egy új main questet a 4 divine beast után, ami végigvisz 16 shrine-on, melyek a közepestől a kiemelkedőik terjednek, nagyrészt kifejezetten kreatívra sikeredtek. Illetve mindegyikhez tartozik egy bevezető feladat is, amivel unlockolod az adott shrine-t, illetve van még valami, de azt nem spoilerezem le. A végén pedig egy új dungeon egy új endbossal, ez is hozza a megszokott/elvárt színvonalat.

A DLC itemek mindegyike egy kis felfedezni valót tartalmaz, mert valami versike vagy egy párszavas leírás mondja el, hogy merre található, esetleg fel kell kutatni egy írást, ami elárulja. Ezeket a helyeket megtalálni nekem elég szórakoztató volt, de simán lehet, hogy valakit be tud frusztrálni. Mondjuk mivel a játék lényege a felfedezés, ezért szerintem akinek tetszett a játék annak tetszeni fog az is, hogy így lehet megtalálni az itemeket és nem csak úgy elénkpottyannak. Van köztük pár kifejezetten hasznos cucc és pár fun/design item.

A sword trial lényegileg a master sword upgrade-eléséért trialok végigvitele, amik úgy néznek ki, hogy totál lenullázódik a karaktered és úgy kell előre legyártott területeken helytállni, lenyomni mindenféle egyre nehezedő szörnytáborokat. Nem végtelenített, hanem 3 nehézségi fokozata van és minden fokozaton valami 10-20 környéki számú helyszínt kell végigvinni, ha jól tudom. Mivel én nagyon imádom feszegetni a játék adta lehetőségek határait és ez pont erről szól, nem lehet izomból zúzni, hanem kreatívkodni kell, beosztani a talált erőforrásokat, ezért szerintem én ezt mindenképp alaposabban szemügyre fogom venni.

A hard mode lényegileg amolyan pimpesített new game+, az egész játéknak újra nekimész, de eléggé átrendezték a dolgokat ami a szörnytáborokat illeti, eleve erősebbek a táborok, gyógyulnak és erősebbek a szörnyek és ami a lényeg, hogy a levegőben is vannak mindenféle táborok, tehát sehol sincs biztonságban az ember.

Összességében játékostól függően ~10-25 órányi szórakozás és akit érdekel annak egy újbóli végigjátszás van a pakkban $20ért. Nem forradalmi, nem változtatja meg az ember játékról alkotott képét, de szerintem szépen kiegészíti azt, aki szerette a játékot az tuti nem fogja megbánni a DLCk beszerzését se, hisz kap új sztorit, main questet, side activityket és itemeket, amikkel még kényelmesebbé válik a további exploration a játék világában.
Jogos, semmilyen 1st party nincs akciózva. Mondjuk valószínűleg az összes olyan 1st partyt, ami érdekel day1 fogom venni, de amúgy jogos, hogy ez még hiányzik.

Viszont nagyon sok játék van akciózva, köztük egy csomó jó játék is, szóval ez mindenképp pozitív.
tudom, de ezért mondtam h nyitás