9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    Beszarok milyen fake videókat csinálnak manapság már...

• SlickAdam
    mádrefákre Pikmin 4!!!
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    meg a honapban meglesz WW is sztem
  • Pio
    According to the latest data from Famitsu, Switch has overtaken Wii U’s lifetime sales in Japan.

Through December 31, Nintendo’s new console stands at 3,407,158 units sold. Wii U managed to sell 3,301,555 units in its lifetime.
  • Moby
    A kettő nekem kimaradt, szal...
  • Negritis
    én nem tudom, wii u-ra megvannak de nem jutottam el a játékig :(
  • Pio
    Ja igen, továbbra is digitalban gondolkodom.
  • Pio
    Nálam is biztos vétel a 2. Az 1 nem, mert azzal már játszottam, de szerintem azt a +10 eurot kiadom érte és újrajátszom, szépek az emlékek.
  • Evoluti0N
    Én! WiiU híján nem játszottam a 2-vel. Instavétel lesz.
  • SlickAdam
    en, HA:
    - lejjebb megy a 60 eurorol (kakkantok ra, hogy 2 jatek...)
    - legalabb hozza a U-s performanszot. ami mocsok volt (2), de platinumtol kitellik, hogy tovabb rontanak rajta. ujHardver(TM)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.06. 11:45:05
  • TDC Geronimo
    Bayo 1-2őt ki fogja megvenni?
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    egyik komment :D

"This year, many game awards really needed a "Best Game that isn't Breath of the Wild" category, so that Super Mario Odyssey could get the recognition it deserves in awards as well."
  • TDC Geronimo
    /r gamingen is zelda lett goty :)
  • Negritis
    miért vagy benne biztos?
  • TDC Geronimo
    RDR az tuti nem jön. GTAra látok esélyt
  • Moby
    Ez eddig is volt, az RDR pletyka ugyanattól származik, akitől a GTAV is.
  • Evoluti0N
    RDR de faszaság lenne. PS3-on játszottam 1x végig és az egyik dolog, h gyalázat volt a port, a másik meg, h azóta már nincs PS3-am és jó lenne azért még legalább 1x végigtolni.

Más: Az előbb fejeztem be öcsémmel a Spnipperclips Plust. Hát, h ez milyen egy zseniális cucc.
  • Pio
    Napi pletykacunami: már nem csak a GTA 5, hanem a Red Dead Redemption is jön Switchre, illetve a Bayonetta 3 és a Metroid Prime 4 is 2018-as megjelenések lesznek.
  • Pio
    Kapja is az ívet nem kicsit.
  • SlickAdam
    meg a kib. angry joe is behodolt E!
  • Pio
    Újévi leárazások minden eshopban, néhány Nintendo játék is kedvezményes.
  • Pio
    Szerintem inkább az NA Selects 3DS-be kerül (ott még nincs, csak EUban). Én végigjátszottam 3DS-en a játékot és úgy éreztem, hogy ezt 3D-re teremtették, csomó dungeon/helyszín játszik a mélységgel-magassággal, szerintem nem lenne annyira otthon a játék a Switchen.
    Én úgy tippelném, hogy előbb inkább home console játékokat fognak remake-elni. Rengeteg nagyon jól sikerült Wii U játék volt, de a platformból nagyon kevés ment el.
    a 3DS-t egyelőre nem fogják ilyen módon kannibalizálni. Idén még mindenképp megpróbálják pörgetni azt a termékvonalat is.
  • TDC Geronimo
    Nintendo PR reps have been contacting journalists and requesting permission to re-quote reviews of A Link Between Worlds (for promo purposes). ALBW was released on 3DS in 2013.

jön a switch port? :)
  • Pio
    Nintendo Switch sold 4.8m units in the US in its first 10 months, making it the fastest-selling video game system of all time (previous record holder: Nintendo Wii with 4m sold in the same timeframe).
  • Negritis
    egyébként ha esetleg a Divinity OS 2 jönne, nah attól eldobnám az agyam :D
  • SlickAdam
    ja baszki, tegnap 10-kor jutott eszembe, hogy szerda... allitok hozza wecker-t
  • n000rbi
    Nyomd a rabbids-et. (meg ugye kartozni se lenne rossz, mert idén még nem láttalak online)
  • SlickAdam
    ezert akartam a stardew-t. vagy ott van a steamworld dig 2 is a gepen... meg nezegetem a polcon a 3DS cuccokat valami instant mokaert.
    de minden mehh...
  • Negritis
    próbáltad? :D

nyilván Zelda után üresség, de ilyenkor 1-1 kis hülyeség sokkal hasznosabb mint egy újabb epic cucc
  • SlickAdam
    ember! itten van a MK8, mario is, rabbids is, splatoon 2 is, ...

nem egy mummy fog kielegiteni...
  • Negritis
    blaster master zero
    mummy demastered
    xeno 2
    i am setsuna
    mk8
    odyssey
    ...

wut crisis? bár sztem lassan a crysis 1-2-3 is jöhetne :D
  • SlickAdam
    krízis vanik!

elhullott hetfön ganon es nem tudok massal jatszani, minden olyan... "mehhh". kurva nagy üresseg.
    megvettem a stardew-t, aranyos, ertekelem, de ... mehh
    mondom ramegyek skyrim-re... hangulatos, iszonyat zene, erzem, hogy vegre be tudna huzni HH modban, de ... mehh

es nem megoldas, hogy visszamegyek zelda-hoz, mert azzal csak eltolnam a "mehh"-t picit. meg pihentetni akarom, nehogy könyök-rakom legyen töle.

• TDC Geronimo
    Miért? Ment az 360 meg ps3on is, ami gyengébb hw...
  • Pio
    Nem minden a TFLOPS/GFLOPS (másodpercenként végzett lebegőpontos műveletek száma), de azért nagyságrendi becslést mutat az adott készülék erejéről. E tekintetben a Switch dockedben jelentősen felülmúlja a prevgent és handheldben is kábé egy szinten van vele/felülmúlja.
    Tehát már számok szintjén is felülmúlja a prevgent a switch.
    Emellett ott van az, hogy a viszonylag új nvidia kártya sokkal hatékonyabban gazdálkodik az erőforrásaival, mint a prevgen vasak (nem én mondom, én nem értek hozzá, játékfejlesztői, technológiai interjúkban olvastam).
    Továbbá jóval több memória van a Switchben (4GB), mint a prevgen gépekben.

Összességében bátran kijelenthető, hogy semmilyen prevgenen futó játék futtatása nem okozhat gondot a Switchnek.
  • gebali
    Szerintem ha a LA Noire-t viszi a Switch akkor a GTA5-öt is tudja majd lastgen szinten.
  • Moby
    PS3-on teljesen vállalhatóan futott a GTAV. Azon játszottam végig először. Ha azt hozza, az totál rendben. De ugye a switch skyrim is szebb, mint a ps3-as.
  • Negritis
    biztos nagy falat lenne? csak mert eredetileg x360ra meg ps3ra jött ki
    annyit tud a swtich is, sőt valamennyivel többet is, nyílván esélytelen h bármennyire is közel legyen a PC-hez, DE
    a doom, skyrim ... esetében is a portable opció gamechanger

és ha jól rémlik kihozták nvidia shieldre is de ebben nem vagyok biztos, nem a San Andreas-t hozták ki shieldre

meglátjuk, az LA Noire eladásokon múlik sztem az egész, ha azok elég jók tuti h hozzák
  • gibson9
    Szerintem GTA5 nagy falat lenne switchre. És ha megis megpróbálják akkora kompromisszumot kell kötni érte majd, hogy csalódás lesz a vége.