9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7946 Beszarok milyen fake videókat csinálnak manapság már...
-
SlickAdam #7945 mádrefákre Pikmin 4!!! -
#7944 -
SlickAdam #7943 meg a honapban meglesz WW is sztem -
Pio #7942 According to the latest data from Famitsu, Switch has overtaken Wii U’s lifetime sales in Japan.
Through December 31, Nintendo’s new console stands at 3,407,158 units sold. Wii U managed to sell 3,301,555 units in its lifetime. -
#7941 A kettő nekem kimaradt, szal... -
Negritis #7940 én nem tudom, wii u-ra megvannak de nem jutottam el a játékig :( -
Pio #7939 Ja igen, továbbra is digitalban gondolkodom. -
Pio #7938 Nálam is biztos vétel a 2. Az 1 nem, mert azzal már játszottam, de szerintem azt a +10 eurot kiadom érte és újrajátszom, szépek az emlékek. -
Evoluti0N #7937 Én! WiiU híján nem játszottam a 2-vel. Instavétel lesz. -
SlickAdam #7936 en, HA:
- lejjebb megy a 60 eurorol (kakkantok ra, hogy 2 jatek...)
- legalabb hozza a U-s performanszot. ami mocsok volt (2), de platinumtol kitellik, hogy tovabb rontanak rajta. ujHardver(TM)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.06. 11:45:05 -
#7935 Bayo 1-2őt ki fogja megvenni? -
SlickAdam #7934 -
#7933 egyik komment :D
"This year, many game awards really needed a "Best Game that isn't Breath of the Wild" category, so that Super Mario Odyssey could get the recognition it deserves in awards as well." -
#7932 /r gamingen is zelda lett goty :) -
Negritis #7931 miért vagy benne biztos? -
#7930 RDR az tuti nem jön. GTAra látok esélyt -
#7929 Ez eddig is volt, az RDR pletyka ugyanattól származik, akitől a GTAV is. -
Evoluti0N #7928 RDR de faszaság lenne. PS3-on játszottam 1x végig és az egyik dolog, h gyalázat volt a port, a másik meg, h azóta már nincs PS3-am és jó lenne azért még legalább 1x végigtolni.
Más: Az előbb fejeztem be öcsémmel a Spnipperclips Plust. Hát, h ez milyen egy zseniális cucc. -
Pio #7927 Napi pletykacunami: már nem csak a GTA 5, hanem a Red Dead Redemption is jön Switchre, illetve a Bayonetta 3 és a Metroid Prime 4 is 2018-as megjelenések lesznek. -
Pio #7926 Kapja is az ívet nem kicsit. -
SlickAdam #7925 meg a kib. angry joe is behodolt E!
-
Pio #7924 Újévi leárazások minden eshopban, néhány Nintendo játék is kedvezményes. -
Pio #7923 Szerintem inkább az NA Selects 3DS-be kerül (ott még nincs, csak EUban). Én végigjátszottam 3DS-en a játékot és úgy éreztem, hogy ezt 3D-re teremtették, csomó dungeon/helyszín játszik a mélységgel-magassággal, szerintem nem lenne annyira otthon a játék a Switchen.
Én úgy tippelném, hogy előbb inkább home console játékokat fognak remake-elni. Rengeteg nagyon jól sikerült Wii U játék volt, de a platformból nagyon kevés ment el.
a 3DS-t egyelőre nem fogják ilyen módon kannibalizálni. Idén még mindenképp megpróbálják pörgetni azt a termékvonalat is. -
#7922 Nintendo PR reps have been contacting journalists and requesting permission to re-quote reviews of A Link Between Worlds (for promo purposes). ALBW was released on 3DS in 2013.
jön a switch port? :) -
Pio #7921 Nintendo Switch sold 4.8m units in the US in its first 10 months, making it the fastest-selling video game system of all time (previous record holder: Nintendo Wii with 4m sold in the same timeframe). -
Negritis #7920 egyébként ha esetleg a Divinity OS 2 jönne, nah attól eldobnám az agyam :D -
SlickAdam #7919 ja baszki, tegnap 10-kor jutott eszembe, hogy szerda... allitok hozza wecker-t -
#7918 Nyomd a rabbids-et. (meg ugye kartozni se lenne rossz, mert idén még nem láttalak online) -
SlickAdam #7917 ezert akartam a stardew-t. vagy ott van a steamworld dig 2 is a gepen... meg nezegetem a polcon a 3DS cuccokat valami instant mokaert.
de minden mehh... -
Negritis #7916 próbáltad? :D
nyilván Zelda után üresség, de ilyenkor 1-1 kis hülyeség sokkal hasznosabb mint egy újabb epic cucc -
SlickAdam #7915 ember! itten van a MK8, mario is, rabbids is, splatoon 2 is, ...
nem egy mummy fog kielegiteni... -
Negritis #7914 blaster master zero
mummy demastered
xeno 2
i am setsuna
mk8
odyssey
...
wut crisis? bár sztem lassan a crysis 1-2-3 is jöhetne :D -
SlickAdam #7913 krízis vanik!
elhullott hetfön ganon es nem tudok massal jatszani, minden olyan... "mehhh". kurva nagy üresseg.
megvettem a stardew-t, aranyos, ertekelem, de ... mehh
mondom ramegyek skyrim-re... hangulatos, iszonyat zene, erzem, hogy vegre be tudna huzni HH modban, de ... mehh
es nem megoldas, hogy visszamegyek zelda-hoz, mert azzal csak eltolnam a "mehh"-t picit. meg pihentetni akarom, nehogy könyök-rakom legyen töle.
-
#7912 Miért? Ment az 360 meg ps3on is, ami gyengébb hw... -
Pio #7911 Nem minden a TFLOPS/GFLOPS (másodpercenként végzett lebegőpontos műveletek száma), de azért nagyságrendi becslést mutat az adott készülék erejéről. E tekintetben a Switch dockedben jelentősen felülmúlja a prevgent és handheldben is kábé egy szinten van vele/felülmúlja.
Tehát már számok szintjén is felülmúlja a prevgent a switch.
Emellett ott van az, hogy a viszonylag új nvidia kártya sokkal hatékonyabban gazdálkodik az erőforrásaival, mint a prevgen vasak (nem én mondom, én nem értek hozzá, játékfejlesztői, technológiai interjúkban olvastam).
Továbbá jóval több memória van a Switchben (4GB), mint a prevgen gépekben.
Összességében bátran kijelenthető, hogy semmilyen prevgenen futó játék futtatása nem okozhat gondot a Switchnek. -
gebali #7910 Szerintem ha a LA Noire-t viszi a Switch akkor a GTA5-öt is tudja majd lastgen szinten. -
#7909 PS3-on teljesen vállalhatóan futott a GTAV. Azon játszottam végig először. Ha azt hozza, az totál rendben. De ugye a switch skyrim is szebb, mint a ps3-as. -
Negritis #7908 biztos nagy falat lenne? csak mert eredetileg x360ra meg ps3ra jött ki
annyit tud a swtich is, sőt valamennyivel többet is, nyílván esélytelen h bármennyire is közel legyen a PC-hez, DE
a doom, skyrim ... esetében is a portable opció gamechanger
és ha jól rémlik kihozták nvidia shieldre is de ebben nem vagyok biztos, nem a San Andreas-t hozták ki shieldre
meglátjuk, az LA Noire eladásokon múlik sztem az egész, ha azok elég jók tuti h hozzák -
#7907 Szerintem GTA5 nagy falat lenne switchre. És ha megis megpróbálják akkora kompromisszumot kell kötni érte majd, hogy csalódás lesz a vége.