Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nincs bejelentkezgetes es hasonlok. tenyleg annyi, hogy ha inditasz egy jatekot, kidobja a kiskepeket, hogy melyikkel inditsa el. NEM tudod levedeni koddal. nem kell, hogy olvasni tudjon a gyermek, megjegyezheti az avatarjat siman, de ha igyis veszelyes, akkor nem biztos, hogy eleg idös a videojatekokhoz. szvsz 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ja es grat!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
When docked the game runs at 1080p and when undocked it runs at 720p. Regardless of whether it’s docked or undocked, Brawlout runs at a smooth 60 frames per second, which is essential for fighting games.
Brawlout launches December 19, 2017 on Switch.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.18. 20:13:57
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
engine mar megvan. tul jo, hogy egy jatekot hajtson csak ki...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.18. 15:08:43
a My Hero Academica is jön
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.12.17. 13:03:46
Egyébként nincs okod szégyenkezni, még mindig nagyon jól mész.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
bics... <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
jep, adamantium 😊
(adamantium?)
Komolykodásra ott lesz jövő februárban a nintendo itthoni forgalmazója által is támogatott verseny a fővárosban.
ugye a mi megoldasunk se tökeletes, de ha valaki nem indul egyszerre a többiekkel, max lenyomja az hianyzo meccset geppel. igy meg aki lemarad, annak nuku pontocska.
ugyanugy pontosan orahoz igazitva van indulas tehat?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 20:05:12
hatha jövöheten...
FB-os csoportban hogy vannak ezek a turnamentek? mert nem latok futamszamot.
de vasárnap már igen 😄
-----------------------------------------------
nem is tudtam, hogy video verzio is van ezekböl (pedig többször is mondtak, csak valahogy nem regisztraltam), heti NVC:
nem birom ezt az uj host sracot (de sztem a többiek se...), de muszaj lesz megszokni. Jose lelecelt Nintendo-hoz.😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.16. 09:48:20
Szombat nekem jó most egy sg- futamra.
meg itt is jo lenne lassan... hetvegen sracok?
Amúgy technikailag egy ló, amit nem kell csapkodni. Ezt bárhová oda tudod summonolni, de szintén DLC kontentként van egy sheikah nyereg, aminek a segítségével ezt a lovaddal is meg tudod tenni.
Szerintem amúgy totál belefér a játék lore-jába, mert ebben a Zelda timeline iterációban a sheikah-k ugye eléggé technokrata arcok, tele van a világ a találmányaikkal és elég sok motorizált-mágikus eszköz van szerteszét a világban ahhoz, hogy egy ilyet is elbírjon.
Így a korok sipkával és a motorral nagyon elgondolkodtam amúgy egy nagyszabású korokvadászaton, mert azokat nem igazán gyűjtöttem eddig, talán ha 150-200 van meg.
Champions' Ballad küldetéslánc befejezve, összes DLC item összeszedve. Sword Trial még várat magára, hard mode-ba csak belenéztem.
Elöljáróban annyit, hogy a DLC kontent első végigjátszás közben és végigjátszás után is fogyasztható, a main story a 4 divine beast utánra illeszkedik, a sword trial pedig a master sword megszerzése utánra, az itemek pedig a kalandozások során összeszedhetőek.
A Champions' Ballad egy teljesen korrekt küldetéslánc. Lényegileg arról szól, hogy Kass próbál egy balladát írni/felidézni a négy bajnokról, miközben nekünk általuk hátrahagyott próbákat kell kiállnunk és ez a két szál fonódik össze, utóbbi adja a játékot, előbbi pedig 1-1 cutscene-t a próbák végén, összesen 5-öt arról, hogyan állt össze a csapat.
Aki szerette/szereti az alapjátékot annak érdemes beszerezni, mert abszolút azt hivatott bővíteni egy laza storyline-on keresztül, egy picit közelebb hozza hozzánk a csapat többi tagját. Játékmenet terén pedig gyakorlatilag kapsz egy új main questet a 4 divine beast után, ami végigvisz 16 shrine-on, melyek a közepestől a kiemelkedőik terjednek, nagyrészt kifejezetten kreatívra sikeredtek. Illetve mindegyikhez tartozik egy bevezető feladat is, amivel unlockolod az adott shrine-t, illetve van még valami, de azt nem spoilerezem le. A végén pedig egy új dungeon egy új endbossal, ez is hozza a megszokott/elvárt színvonalat.
A DLC itemek mindegyike egy kis felfedezni valót tartalmaz, mert valami versike vagy egy párszavas leírás mondja el, hogy merre található, esetleg fel kell kutatni egy írást, ami elárulja. Ezeket a helyeket megtalálni nekem elég szórakoztató volt, de simán lehet, hogy valakit be tud frusztrálni. Mondjuk mivel a játék lényege a felfedezés, ezért szerintem akinek tetszett a játék annak tetszeni fog az is, hogy így lehet megtalálni az itemeket és nem csak úgy elénkpottyannak. Van köztük pár kifejezetten hasznos cucc és pár fun/design item.
A sword trial lényegileg a master sword upgrade-eléséért trialok végigvitele, amik úgy néznek ki, hogy totál lenullázódik a karaktered és úgy kell előre legyártott területeken helytállni, lenyomni mindenféle egyre nehezedő szörnytáborokat. Nem végtelenített, hanem 3 nehézségi fokozata van és minden fokozaton valami 10-20 környéki számú helyszínt kell végigvinni, ha jól tudom. Mivel én nagyon imádom feszegetni a játék adta lehetőségek határait és ez pont erről szól, nem lehet izomból zúzni, hanem kreatívkodni kell, beosztani a talált erőforrásokat, ezért szerintem én ezt mindenképp alaposabban szemügyre fogom venni.
A hard mode lényegileg amolyan pimpesített new game+, az egész játéknak újra nekimész, de eléggé átrendezték a dolgokat ami a szörnytáborokat illeti, eleve erősebbek a táborok, gyógyulnak és erősebbek a szörnyek és ami a lényeg, hogy a levegőben is vannak mindenféle táborok, tehát sehol sincs biztonságban az ember.
Összességében játékostól függően ~10-25 órányi szórakozás és akit érdekel annak egy újbóli végigjátszás van a pakkban $20ért. Nem forradalmi, nem változtatja meg az ember játékról alkotott képét, de szerintem szépen kiegészíti azt, aki szerette a játékot az tuti nem fogja megbánni a DLCk beszerzését se, hisz kap új sztorit, main questet, side activityket és itemeket, amikkel még kényelmesebbé válik a további exploration a játék világában.
Viszont nagyon sok játék van akciózva, köztük egy csomó jó játék is, szóval ez mindenképp pozitív.