9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Moby
    Beszarok bazmeg ezeken a chibi robo zsifeken. Visítozok percek óta :D
    Nintendo America a legnagyobb troll a neten epercben :DD
  • Pio
    Nintendo Switch subreddit jelenleg :D

• Pio
    Hatalmas. :D Konkrétan a resetera logója is lecserélődött:

Amúgy abból, hogy a Nintendo is elkezdte pakolni a fát a tűz alá én biztosra venném, hogy legeslegkésőbb pénteken direct és még a mai nap során (amcsi idő szerint) bejelentik.

Ha csak 1-2 hét múlva lenne, akkor összeszorított fogakkal ülne a teljes Nintendo of America PR stáb és imádkozna, hogy alábbhagyjon ez az őrület és ne menjen át lincselésbe a dolog.
  • TDC Geronimo
    De hatalmas troll nintendo america is a legutóbbi tweetjevel és sorra csatlakoznak be fejlesztők. Ott van hivatalos doom, sonic, AC twitter is a válaszok között :D
  • TDC Geronimo
    Eran érdemes ezt a topikot látogatni micsoda hype megy tegnap óta :D
  • Pio
    Minden esetre vicces, ami twitteren megy a téma kapcsán. Nintendo eléggé rájátszik arra a mérhetetlen hájpra, amit az emberek generáltak maguknak egy totál alaptalan pletyka kapcsán. :D

Minden esetre most már kíváncsi vagyok, hogy ennek hatására leadják-e holnap a directet. :)
  • Negritis
    who cares about the direct?

• TDC Geronimo
    Direct sehol :(
  • Negritis
    éjjel néztem a speedrunt, elég beteg :D
  • n000rbi
    Jó nehéz ez ahhoz képest, hogy gyerekeknek szól :)
  • SlickAdam
    hárdkór shit
  • SlickAdam
    nem hat. megint raszedett minket a buta internet
  • TDC Geronimo
    Na mégse lesz direct 11én?
  • SlickAdam
    E! te akartad leszurni a kamionost a minap?! lattam a zorigon a videjot! vagyis nem, az a zsiraf nyaku tünde alkatu gyermek volt, de a masik lehettel te is, nem volt eles a felvetel :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.09. 14:57:21
  • n000rbi
    Nágy á csálád E!
  • Moby
    3 pár??? Meg még a prököntröllér?
    Hány kezed van-e? :D
  • SlickAdam
    hmm, sprolonak a motor erössegen a geciek?!
  • n000rbi
    Még erre reagálva: jópofa dolog ez a joycon keresgélő lehetőség is, de így 3 pár joycon birtokában azt kell mondjam, hogy a rezgőmotorok nagyon különböző erősségűek. A leggyengébb a piros marios-é, azt konkrétan alig érezni, ezért kb. 5 perc alatt ki is cseréltem őket a szürkékben lévőkre
    Na még ez zseniális ezekben a kis mütyűrökben: mindent hót egyszerűen lehet cserélni. Egy Y, egy PH-s csavarhúzóval és egy csipesszel kb. minden megoldható, nyom nélkül.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.09. 14:32:29
  • Moby
    Azt láttam én is, hogy használható hozzá xbox one kontrollere is, deeeee azon kevesebb "rendszer"gomb van. Az pl. hogy van megoldva(nekem nem pálya, csak vezetéknélküli jöhet szóba)?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.09. 10:09:30
  • SlickAdam
    valszeg kell egy adapter is. de biztos talalsz videot YT-on
  • Negritis
    sztem ehhez nézd meg milyen módszerek vannak az adott gamepad esetében, mert tuti h vannak egyéb trükkök
  • gebali
    Másfajta gamepadet csak simán be kell dugni az USB portba a dokkoló hátuljába?
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.01.09. 09:51:43
  • Moby
    Gondolkodom, hogy hazaviszek egyet, annyi jót olvasok róla (wiiu-hoz sem volt sajnos). Elvagyok teljesen a joyconokkal is, de azért csak tartósabb egy prokontroller gondolom.
  • TDC Geronimo
    a pro kontroller 40+ órát bír szóval... :D
  • Negritis
    maradjunk annyiban h nem véletlen annyi amennyi :D
    és én még mindig nem vettem meg a 2. szet joycon-t, mondjuk nincs is megfelelő színben
  • Moby
    Van olyan, létezik olyan, hoy a joycon lemerül? Mi az isten van ezekben? Valami mini reaktor? Hogy az tökömben nem képes a sony ezt megoldani a ds4-ben?
    Mér ilyen töketlen mindenki, ha ezt így is lehet?

/nem kell válaszolni egyikre sem, csak úgy írtam...
  • TDC Geronimo
    Egyelőre nagy a csönd a direct felől pedig hamarosan be kéne már jelenteniük
  • n000rbi
    Az usb-s hangot még posztoltam is (de lehet csak az fb-csoportba...) Handheld és dokkolva is működik vele a Sony Gold wireless füles.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.08. 09:51:21
  • SlickAdam
    pofam leszakad, hogy ez a dock+usb-c hosszabbito mekkora captain obvious es nem gondoltam volna ra soha :D lol.
    lehet mostantol igy fogom tevere pattintani. maradhat a kis allvanyban, seggibe a dugo es voala! jobban is szellözik ugy es karc sincsennem.

meg jo tudni, hogy usb-n is tol ki audiot.
  • SlickAdam

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.08. 09:16:12
  • Negritis
    nemsoká indul az AGDQ '18
    többek között Splatoon 2, Blaster Master Zero és záró akkordként botw speedrunnal
  • Negritis
    az engem GW2-ben zavart hogy WvW-n nincs glide de base mapokon már van :D
  • Pio
    Én konkrétan a Witcher 3-ba nem tudtam visszaugrani a BOTW után.

De még a WoW-ban is állandóan befrusztrált, hogy a legkisebb kis bukkanókon nem tudok felkapaszkodni.

Nameg volt 2 olyan meghalásom a wowban, hogy leugrottam valami magaslatról és csodálkoztam, hogy nincs glide... :D
  • SlickAdam
    örület...
    g365-ös liquid is ezt irta multkor, hogy ahogy telik az idö, egyre jobban hajlik afele, hogy beszt evör.

kinomban belekezdtem LASSAN (napi 1 ora max) a Yakuza 4-be PS3-on. mintha filmet neznek, megszakitva neha 2 perc verekedessel.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.07. 16:05:00
  • TDC Geronimo
    Megmondtuk vagy megmondtuk?! :)
  • Negritis
    1st ballot HOF, GOAT
  • Moby
    Ez a zelda ez nem 2017 legjobb játéka, hanem kb a világ legjobb játéka. Nem is csodálom, hogy nem tudsz semmivel játszani utána...
  • TDC Geronimo
    Tuti. Eleve nintendoról beszélünk. Jó ha ezekből a ficsőrökből egyet megkapunk :D
  • SlickAdam
    biztos fake?
  • Negritis
    a hulu nem fake
    csak ugye az egyenlőre only usa, hátha majd a disney térnyerésével jön