9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#7986 Beszarok bazmeg ezeken a chibi robo zsifeken. Visítozok percek óta :D
Nintendo America a legnagyobb troll a neten epercben :DD -
Pio #7985 Nintendo Switch subreddit jelenleg :D
-
Pio #7984 Hatalmas. :D Konkrétan a resetera logója is lecserélődött:
Amúgy abból, hogy a Nintendo is elkezdte pakolni a fát a tűz alá én biztosra venném, hogy legeslegkésőbb pénteken direct és még a mai nap során (amcsi idő szerint) bejelentik.
Ha csak 1-2 hét múlva lenne, akkor összeszorított fogakkal ülne a teljes Nintendo of America PR stáb és imádkozna, hogy alábbhagyjon ez az őrület és ne menjen át lincselésbe a dolog. -
#7983 De hatalmas troll nintendo america is a legutóbbi tweetjevel és sorra csatlakoznak be fejlesztők. Ott van hivatalos doom, sonic, AC twitter is a válaszok között :D -
#7982 Eran érdemes ezt a topikot látogatni micsoda hype megy tegnap óta :D -
Pio #7981 Minden esetre vicces, ami twitteren megy a téma kapcsán. Nintendo eléggé rájátszik arra a mérhetetlen hájpra, amit az emberek generáltak maguknak egy totál alaptalan pletyka kapcsán. :D
Minden esetre most már kíváncsi vagyok, hogy ennek hatására leadják-e holnap a directet. :) -
Negritis #7980 who cares about the direct?
-
#7979 Direct sehol :( -
Negritis #7978 éjjel néztem a speedrunt, elég beteg :D -
#7977 Jó nehéz ez ahhoz képest, hogy gyerekeknek szól :) -
SlickAdam #7976 hárdkór shit
-
SlickAdam #7975 nem hat. megint raszedett minket a buta internet -
#7974 Na mégse lesz direct 11én? -
SlickAdam #7973 E! te akartad leszurni a kamionost a minap?! lattam a zorigon a videjot! vagyis nem, az a zsiraf nyaku tünde alkatu gyermek volt, de a masik lehettel te is, nem volt eles a felvetel :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.09. 14:57:21 -
#7972 Nágy á csálád E! -
#7971 3 pár??? Meg még a prököntröllér?
Hány kezed van-e? :D -
SlickAdam #7970 hmm, sprolonak a motor erössegen a geciek?! -
#7969 Még erre reagálva: jópofa dolog ez a joycon keresgélő lehetőség is, de így 3 pár joycon birtokában azt kell mondjam, hogy a rezgőmotorok nagyon különböző erősségűek. A leggyengébb a piros marios-é, azt konkrétan alig érezni, ezért kb. 5 perc alatt ki is cseréltem őket a szürkékben lévőkre
Na még ez zseniális ezekben a kis mütyűrökben: mindent hót egyszerűen lehet cserélni. Egy Y, egy PH-s csavarhúzóval és egy csipesszel kb. minden megoldható, nyom nélkül.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.09. 14:32:29 -
#7968 Azt láttam én is, hogy használható hozzá xbox one kontrollere is, deeeee azon kevesebb "rendszer"gomb van. Az pl. hogy van megoldva(nekem nem pálya, csak vezetéknélküli jöhet szóba)?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.09. 10:09:30 -
SlickAdam #7967 valszeg kell egy adapter is. de biztos talalsz videot YT-on -
Negritis #7966 sztem ehhez nézd meg milyen módszerek vannak az adott gamepad esetében, mert tuti h vannak egyéb trükkök -
gebali #7965 Másfajta gamepadet csak simán be kell dugni az USB portba a dokkoló hátuljába?
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.01.09. 09:51:43 -
#7964 Gondolkodom, hogy hazaviszek egyet, annyi jót olvasok róla (wiiu-hoz sem volt sajnos). Elvagyok teljesen a joyconokkal is, de azért csak tartósabb egy prokontroller gondolom. -
#7963 a pro kontroller 40+ órát bír szóval... :D -
Negritis #7962 maradjunk annyiban h nem véletlen annyi amennyi :D
és én még mindig nem vettem meg a 2. szet joycon-t, mondjuk nincs is megfelelő színben -
#7961 Van olyan, létezik olyan, hoy a joycon lemerül? Mi az isten van ezekben? Valami mini reaktor? Hogy az tökömben nem képes a sony ezt megoldani a ds4-ben?
Mér ilyen töketlen mindenki, ha ezt így is lehet?
/nem kell válaszolni egyikre sem, csak úgy írtam... -
#7960 Egyelőre nagy a csönd a direct felől pedig hamarosan be kéne már jelenteniük -
#7959 Az usb-s hangot még posztoltam is (de lehet csak az fb-csoportba...) Handheld és dokkolva is működik vele a Sony Gold wireless füles.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.08. 09:51:21 -
SlickAdam #7958 pofam leszakad, hogy ez a dock+usb-c hosszabbito mekkora captain obvious es nem gondoltam volna ra soha :D lol.
lehet mostantol igy fogom tevere pattintani. maradhat a kis allvanyban, seggibe a dugo es voala! jobban is szellözik ugy es karc sincsennem.
meg jo tudni, hogy usb-n is tol ki audiot. -
SlickAdam #7957
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.08. 09:16:12 -
Negritis #7956 nemsoká indul az AGDQ '18
többek között Splatoon 2, Blaster Master Zero és záró akkordként botw speedrunnal -
Negritis #7955 az engem GW2-ben zavart hogy WvW-n nincs glide de base mapokon már van :D -
Pio #7954 Én konkrétan a Witcher 3-ba nem tudtam visszaugrani a BOTW után.
De még a WoW-ban is állandóan befrusztrált, hogy a legkisebb kis bukkanókon nem tudok felkapaszkodni.
Nameg volt 2 olyan meghalásom a wowban, hogy leugrottam valami magaslatról és csodálkoztam, hogy nincs glide... :D -
SlickAdam #7953 örület...
g365-ös liquid is ezt irta multkor, hogy ahogy telik az idö, egyre jobban hajlik afele, hogy beszt evör.
kinomban belekezdtem LASSAN (napi 1 ora max) a Yakuza 4-be PS3-on. mintha filmet neznek, megszakitva neha 2 perc verekedessel.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.07. 16:05:00 -
#7952 Megmondtuk vagy megmondtuk?! :) -
Negritis #7951 1st ballot HOF, GOAT -
#7950 Ez a zelda ez nem 2017 legjobb játéka, hanem kb a világ legjobb játéka. Nem is csodálom, hogy nem tudsz semmivel játszani utána... -
#7949 Tuti. Eleve nintendoról beszélünk. Jó ha ezekből a ficsőrökből egyet megkapunk :D -
SlickAdam #7948 biztos fake? -
Negritis #7947 a hulu nem fake
csak ugye az egyenlőre only usa, hátha majd a disney térnyerésével jön