9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Moby
    Aham. Szal van valami Gore DLC Zeldához is? Hol keressem?
  • Pio
    Egy igaz HC gamer számára minden érdektelen, amiben nincs vér és belek!
  • Moby
    Me a "who are kids at heart"ban nem ismertetek magatokra!?
  • Pio
    Nem tudni sokat. Annyit, hogy már előző évben is tízelték, azt mondták, hogy "new interactive way for your children to use switch", illetve lentebb linkeltem egy Ubisoftos csókát, aki eléggé lelkesedik a dologért: "Internet is going to explode again!".

Durva, hogy valószínűleg egyáltalán nem érint a dolog, ennek ellenére szerintem nézni fogom. :)
  • SlickAdam
    As it turns out, the competitiveness of LeBron James extends into the gaming world. In Episode 65 of the Road Trippin’ Podcast, it’s was mentioned that the Cavs forward bought a Nintendo Switch for Christmas and he has been “playing Mario Kart religiously” since.

The sight of a 6-foot-8 freak of nature highly engrossed in a small device, as he plays a plumber and other caricatures in a race, is quite amusing to imagine.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.17. 12:53:44
  • Moby
    Oric azt mondja ma este Direct.
  • TDC Geronimo
    hmm mi lesz ez vajon
  • Pio
    este 11-kor jön valami bejelentés, de ne mainstream gaming dologra számítsatok, így szól a leírás:

• Moby
    Ezt mindig az ember bassza el. Sosem a hardver :)
  • SlickAdam
    az app fejlesztök belenyulhatnak a rendszerbe? az komoly.
    szerintem ezek a streaming appok mar jelen vannak egy ideje, van tapasztalat. en nem felek ganyolastol, ha tudom, hogy a Factor5-os veteranok (is) foglalkoznak velük.

azert a mobil az mas teszta.
    majd visszaterünk erre par ev mulva. en is kivancsian varom, hogy milyen tenyleg hasznos fw frissitesek lesznek a jövöben es mennyire bassza tönkre a jelenlegi mindent "pöccre" elmenyt. egy Amazon Prime Video es a klasszik activity log. esetleg normalisabb voice chat. en ennyire vagyok. kicsi X1 meg nem halna bele.:)
  • Moby
    Deee nem is azt mondom, hogy a amazon prome videó izé fogja padlóraküldeni. Viszont ez egy stratégia kérdés. Ha van amazon videó, lennie kell netflixnek. Meg youtubnak. Meg yuzunak, meg susunak, meg fufunak. És majd amikor mindezek lesznek és hozzák majd a saját kis ökoszisztémájuk balfasságait, akkor fognak elszaporodni a system stability imprvúvoló peccsek havonta.
  • Moby
    Neeeem. Sajnos ez nem így van. Az app devek kénytelenek belesírni a rendszerbe olyan dolgokat is, amik nincsenek ott/nem lennének ott, de nekik szükségük van rá, mert illeszkednie kell saját megoldásaikhoz. És ezek mögött rengeteg a teszteletlen foltozás, a memleakelő megoldás, a hülyeségek, meg a phising amiről sokszor a platformholder nem is tud. Ez a legnagyobb gondja az applenek is meg mindenkinek. Szerintem egész jó orvosi kórkép van most a mobillok által arról a világban, hogy mit is jelent kiszolgálni az appokat.
  • SlickAdam
    ertem. tehat nö az oprendszer, gyakorlatilag ezt akarod mondani. nem tudom en se a reszleteket, nem vagyok rendszerfejlesztö, de szerintem a szükseges dolgok mar eddig is megvoltak a switch-ben. ha jol ertem az interjubol, a HDCP nem volt aktivalva korabban. ennyi.
    kis fos streaming app nem fogja padlora küldeni a gepet. NEM TERHELI A RENDSZERT, HA NEM FUT A PROGRAM. pont. a "szolgaltatashalmaz" ott van. es? mit csinal? streameli a Scooby Doo-t es lenyulja a processzor powa es memoria felet a hatterben? en erre gondolok. ilyen nincs. amire meg te gondolsz, az lofasz. eddig legalabbis, ha tenyleg teletömik hülyesegekkel, akkor gond lesz. de en bizok benne, hogy nintendo-nal fontos szempont, hogy snappy legyen a rendszer. nem Sony-rol van szo, akiknel a PS3 eletciklusa feletöl egy kibaszott diavetites volt.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.17. 09:42:18
  • Moby
    Amúgy annyira nem részei a fw-nek, hogy volt egy fw verza ps4-en, amit böngészőn keresztül lehetett törni...nemtudom te ezeket honnan veszed. Ahhoz, hogy a játékok fussanak, ahhoz is egy jó adag szolgáltatáshalmaz kell, ráadásul a nagykonzolokon az még egy újabb virtualizációs réteg is. Szviccsen nem tudom hogy van, szart sem tudok róla.
  • Moby
    NINCS ILYEN. Nekem van fent appom a samsung tévé sztórban. Pár éve még az idehaza legtöbbet letöltött volt, de már leszarom, egy fillért nem hoz, lassan lelövöm a pékbe.
    Tele van a rendszer olyan háttérszolgáltatással, ami feszt fut, és keresztül kell öblíteni rajta az appot is. Kezdve a felhasználó azonosításától a drm szarságokig, stb. Te azt gondolod, hogy az app annyi, hogy run, meg poke 53281, közben meg ahhoz, hogy az egész rendszer létezzen, folymatos szolgáltatáshalmaz fut a háttérben. Akkor is ha nem futnak az appok, mer az egész szart egy rencer szolgálja ki. Persze fasza lenne, ha az appok olyanok lennének, hogy mindenki betöltené magának a libeket, meg a környezetet, de akkor minden hbogo, netfilx meg minden faszomat onnan kéne megírni, hogy hálózatkezelés, meg háttértár, ésatöbbi.
  • SlickAdam
    tenyleg nem ertem. ugy irod, mintha a Hulu, Netflix, Amazon, ... streaming APP-ok a firmware reszei lennenek. meg mennek a hatterben feleslegesen (magyarazd mar el ujra ezt a gondolatmenetet plz, ilyesmit max Darky-tol vagyok hajlando akceptalni). WHAT?! SOHA egyik konzolon se voltak a FW reszei. store-bol letölthetö OPCIONALIS alkalmazasok, amiket ugyanugy el kell inditani, mintha jatekok lennenek. nincs multitasking, ha jatszani akarsz, be kell zarnod öket.
    közük nincs a tenyleg idiota trendi FW gimmick szarokhoz. amik szerintem se kellenek. es meg csak nem is Nintendo fejleszti öket (logikus). hol a gond?

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.17. 09:24:02
  • Negritis
    jah csak a hamburgerzabálóknak az usa-ba meg ezek kellenek (nem, nem kellenek de rinyál érte)
    nem véletlen hogy Hulu már van rá ahogy mondtam korábban is
  • Moby
    Elvileg mindegyik konzolban külön hardware van erre (ha máshol nem a gpu-ban). Elvileg. A gyakorlat meg ezek szerint más...Az egyik oldalról a játékok el vannak tolva a falig az erőforrásokat tekintve. Megy a húzdmeg-ereszdmeg a konzoloknál: egyre kevesebb a renszereknek elkülönített hardware, már mindent próbálnak átpakolni a játékoknak, közben meg tömik tele a rendszereket sok felesleges szarral, ami amúgy már elérhető a mosógépemen is, de közben meg azt nem tudom megnézni sehol, mennyit játszottam az adott játékkal. Szerintem ez agyfasz ami történik. Éppen ez volt az egyik dolog ami tetszett a switchben: nincsenek gimmick fasságok. Nincs böngésző, nincs focimeccs néző app. Játék van.
  • Moby
    Jelenleg biztosan, és én konzerválnám ezt az állapotot. Mondjuk úgy örökre
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 09:10:36
  • Pio
    Érdekesség ide is: a Switch is folyamatosan rögzíti a gameplay-t és megtartja a legutóbbi fél percet belőle. Emiatt tud a felvevés funkció olyan seamless módon működni. Öröm az ürömben, hogy a Tegra X1-nek külön modulja van erre, szóval elviekben nem vesz el a gép teljesítményéből (persze a háttértárat folyamatosan írnia kell hozzá).
  • SlickAdam
    az Amazon Prime streaming app? annyira megy, mint a Steamworld Dig 2-m Mario közben. miröl beszelsz?
  • Moby
    Nem tudok mást írni, csak hosszabban. Ma már nincs olyan, hogy csak egy app, elindítom megy bezárom nem megy. Nem ilyen a világ. Megy az feszt. Adatot gyűjt, profiloz, frissíti magát, kúrogatja az anyját. De pont úgy csinálsz, mintha nem látnád ezt minden nap.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 09:01:15
  • SlickAdam
    mondom, ebben van rola szo (20:56-tol)

erdemes amugy vegighallgatni amugy is, erdekes interju
  • Pio
    Most amúgy épp egy Ubisoft Montreal alkalmazott startolja a legújabb hájpvonatot. Azóta adott neki még egy kis naftát. Aki szeret felülni a hájpvonatokra még megteheti. :)

szerk.: nem reply-nek szántam, bocsi
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.01.17. 09:01:22
  • Pio
    Kis pontosítás: a Netflix Customer Support dobott vissza egy sablonválaszt egy kérdésre, az mondta, hogy nem tervezik. Aztán erre felrobban az internet és azóta a PR-juk pontosított egy másik sablon válasszal: egyelőre vizsgálják a lehetőségeket.

Valószínűleg amúgy az elérhető DRM opciók hiányosak azért késlekednek ezek az appok, de persze ez csak tipp. Nagyobb összegben fogadnék rá, hogy idővel meg fognak érkezni.

Magam részéről amúgy egyáltalán nem hiányoznak, de értem, hogy van rá igény, szóval jöjjön csak.
  • SlickAdam
    de. miert. nem?
    akkor fut, ha elinditom. a hatterszolgaltatasok nem nintendo-tol jönnek, hanem pl Amazon-tol. irnak egy klienst, kesz. miert vegyek iPad-et konyhaba, mikor ott a tökeletes 6.2 szep szines kijelzö allvanyban? miert csinaljatok ezt?

--------------

0:10
  • Negritis
    továbbra is én sem igénylem
    főleg az okos tv-k idejében kezd egyre kevesebb értelme lenni az xbox-ps4 mint multi media eszköz
    de van rá egy tényleges igény viszonylag nagy tömegről
  • Moby
    Nem. Kellenek. Ilyenek.
    A minap hallottam, hogy pl. boxon úgy lehet csökkenteni a pubg szaggatását, hogy ki kell kapcsolni az állandó felvételt a játék alatt...nem kell windowst csinálni a játékgépekből. Felesleges erőforrás ezeket elkészíteni, tesztelni, futtatni a gépnek + a kapcsolódó háttérszolgáltatásokat.

/amúgy mér lettél lazaclé?
  • SlickAdam
    tökeletes a 6.2
    mi ez az ellenallas? :D hat ne hasznaljatok ilyenre, ha kijönnek az appok basszus... :D
  • n000rbi
    Vegyél húgyért egy Air2-t és még nem is kell 6.2-n nyomorognod.
  • SlickAdam
    Nekem NAGYON hianyzik rola egy Prime Video app. Oke. Tudom nezni tv-n direkt, laptopon, WiiU-n, tulsagosan kicsi telefonon, ...
    DE en agyban akarom, 6,2 colon. Es komyhaban kaja közben a kis allvanyaban a genyo laptop helyett.
    Sztem igenis kellenek ezek az appok. Es keszülnek is, NVC-ben volt interju. Fun fact: regi Factor5-os arcok keszitik ezeket es azert nincsenek meg kesz, mert regi firmware-böl hianyoztal basic cuccok a biztonsagos streaminghez.
  • n000rbi
    +1millióbillió :D
  • Moby
    +1000
  • Negritis
    nekem se, viszont sokaknál szempont a youtube, hbo go, prime video, netflix, twitch meg mittomén
    hulu pedig ugye van rá, de az csak usa jelenleg

nekem is van tabletem, telefonom, amazon fire tv ... szal nem lényeges csak sokan szeretnék
  • TDC Geronimo
    Hogy őszinte legyek nem is hiányzik. Már a kávéfőzőn is van netflix. Úgyse switchen használnám.
  • Negritis
    elvileg no plan for netflix
  • Moby
    De mér? :(
    Pacsuli? :D
  • SlickAdam
    2016 legelejen elpattintottam az 50+ amiibomat egyben egy felkegyelmü nemet allampolgarnak, annyira vagyok amiibo king :D :D :D
    de ja, persze, hogy jok minden amiibo kepes gephez. van egy silver mario-m meg egy olimar-om, szoktam is hasznalni öket az Odyssey-ben, meg MK8-ban is adnak ruhacskat Mii karakternek.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.16. 21:42:09
  • Moby
    Figyukamán! Te vagy a amiiboking, hogy van ezekkel? Az nem gépfüggő, hanem ez mind jó szviccshö is? Mesélj már erről nekem picit!
  • SlickAdam
    hat ez igen gyenge. kakas femtok, par kartya es levonoert plusz 20-40 euro (most epp 100 ojroert van kirakva...).
    legalabb ebben a kiadasban kartyan lenne az elsö resz is...