9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#8146 ja elég nevetséges már, hogy az emberek miket képzelnek bele 1-1 nintendohoz kapcsolódó bejelentésbe... -
Pio #8145 Egyébként durva, hogy ahhoz képest, hogy effektíve leszögezték, hogy a mai bejelentés a gyerkőcöket célozza az emberek már metroid prime 4 trailert és hasonlóakat várnak.
Bármi is lesz a bejelentés egész biztos, hogy hiszti lesz miatta hácé gamer körökben. :) -
Pio #8144 A neve elég hülyén hangzik, de tényleg ez az egyetlen rumor, amiről nem üvölt, hogy 2 perc alatt találta ki valaki. Ettől még simán lehet, hogy csak annyi, hogy ezen 20 percig agyalt az, aki kitalálta... :)
Én inkább azt tippelném, hogy nincs leak. Ilyen last minute 4chan leakek a legritkábban szoktak igaznak bizonyulni. Akárhogy is, hamarosan kiderül. :) -
#8143 Ebben lehet valami... -
#8142 Rumor from 4chan I was talking about. Seems unlikely
It's called "Nintendo Pixelbits".
Similar to lego, but not quite.
Build shapes/characters/small sets, similar to the 8-bit Mario and Link amiibo.
The IR Camera in the right Joycon reads them and incorporates them into games.
Comes in sets to build various characters. At launch will be Mario, Luigi, Link, Squid, Kirby, Samus, as well as a Mushroom Kingdom set containing a 1-up Mushroom, Flagpole, etc.
"Harder" Pixelbits such as Bowser and Ganondorf will contain more "bits" are be aimed more at adults to put together. -
Negritis #8141 kivételesen nem várom meg online a bejelentést sztem -
Negritis #8140 NIS America, Inc.
1 órája ·
#ICYMI: #SNKHEROINES ~Tag Team Frenzy~ will arrive in the West with the same content worldwide. If you'd like more information, read on!
elvileg nem lesz cenzúra :D -
Pio #8139 Érdekesen hangzik. Arra vagyok tényleg kíváncsi, hogy mennyire szó szerint értendő az, hogy gyerekeknek szól. :) -
#8138 Pár csiripelés a bejelentéssel kapcsolatban:
That person's tweet is incorrect.
There's software, but there's also some type of accessories/devices/add-on hardware involved.
From what I know, the press seems to love it, even if it was a bit wtf at the beginning. Also some are afraid the video won't explain well the concept and some will outrage (as always lol).
I would say some people will be disappointed but understand that Nintendo are really going to try and make the Switch something special (on top of what it already is). But the overall feel should be positive. When I heard it, I thought "this could actually do it. More ideas like this and the 20 million is possible."
Obviously I'm no analyst but a gamer so what do I know? :P
It really is top secret. And for good reason. On top of the normal NDAs, special NDAs had to be signed. It is why at least in my area of the world no-one has spoken much about it. I don't mind giving hints for normal NDAs, but for a special one? I'm keeping my mouth shut. They clearly want it to be confidential until reveal.
I don't know if the other people who know on ResetERA had this knowledge or had to sign a special NDA.
-
Pio #8137 Valahol láttam nem is olyan rég egy grafikont, miszerint a GTA 5 eladása erősen korrelál a konzoleladásokkal, ami nagyjából azt jelenti, hogy ez már alapvetően nem a játék, hanem a konzolok eladásaival függ össze. Úgy néz ki, hogy az emberek nagy része úgy gondolja, hogy ez a játék kötelező vétel egy current gen console mellé. -
SlickAdam #8136 UK & US-ben is ott van mindig a top10-ben (de akar top5) EVEK OTA. en se ertem. -
Evoluti0N #8135 Azért nem semmi az a 2013-2015-ös GTA V a 3. helyen. -
Pio #8134 Na ez már érdekes tipp. Abban is van ilyen fizikai kütyüs metagame, ráadásul Ubisoftos ember leakelte ki tegnap, hogy lesz valami. -
Negritis #8133 uh, lehet az a ubisoftos cucc amit E3on mutogattak -
SlickAdam #8132 DKC:TF borito
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #8131 A direct minire való felhajtást az emberek maguknak generálták. :D A Nintendo szó szerint egy darab képet rakott ki twitterre. :) És ezzel együtt nagyságrendekkel fajsúlyosabb volt a kontent, mint egy stardew valley multiplayer patch.
Valami amiibos okosságot tudok még amúgy elgondolni, valami skylanders szerű cuccot (nem tudom, hogy volt-e ilyesmi Wii U-n). -
Negritis #8130 a direct mini után biztos h no way? :D -
Pio #8129 Még nincs és no way, hogy erre lenne a felhajtás. :) -
Negritis #8128 mi van amúgy hogy ha simán csak a Stardew Valley multi jön? vagy swtichen van már multi? :D -
Pio #8127 Várom ki fogja ide betolni az első képet, amin praise the sun pózban áll az udvaron, a kezében a switchen pedig épp azt az emote-ot nyomja a karaktere. :) -
#8126 A testem már készen áll a fogadására! :) -
SlickAdam #8125 tudjak ök, hogy mi törtenik, ha postolnak valamit. ha nem erinti, miert postolja? nem az ö feladata reklamozni az ilyesmit.
animal crossing-ban eddig is at lehetett jarkalni egymas varosaba. lehet durvan felpimpeltek az egeszet vagy csak egy kisebb kaliberü AC-hez kapcsolodo akarmi lesz. -
Pio #8124 Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesz egy Animal Crossing bejelentés ezzel egybekötve, de tuti, hogy nem ez lesz a lényeg, nagyon hangsúlyos volt az, hogy new interactive way. A minimum, hogy ide is jön valami streetpass szerű mászkálós cucc, de én is valami új gadgetre számítanék.
Egyébként a lenti Animal Crossing directort és a hasonló arcokat azért erősen sajnálom. Már twitteren se kattinthat egyet se úgy, hogy ne indítson be valami pletykacunamit. :D -
Negritis #8123 you will be able to praise the sun out under the sun ! :D -
#8122 Láttam olvastam, de nem érint. Van szviccsem. Praise the lord!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 15:25:15 -
Negritis #8121 jah persze, a megvett disc arra véd hogy ők miért csinálják, de vannak ott zavaros dolgok jah :D
a #8120-ra meg annyi hogy sok ötlet még nincs kihasználva
-
Pio #8120 Kiszivárgott, csak itt, csak nektek! :)
-
SlickAdam #8119 fritz sw eladasok 2017. igencsak jol teljesitettek itt is a nintendo jatekok.
-
Pio #8118 A saját korábbi patreon rekordjukat. 5k-ról felugrottak 40k-ra, amikor bemutatták az első BOTW képkockákat PC-n. Persze azóta lassan leszállingóztak, de még mindig 18k-ban vannak. Amióta nem hobbiból, hanem közösségi finanszírozásból mennek ezek az emulátorok, azóta a hangsúly alapvetően áttevődött a múlt megőrzéséről a menő új cuccok pc-n futtatására.
Például az imént említett Citra 3DS emulátor is jó ideje már csak arra fókuszált, hogy a Sun and Moon jól fusson rajta. Ahogy a PS3 emu (nem ugrik be a neve) is előző évben szinte csak a Persona 5-re fókuszált.
Persze ilyenkor mindig ott van az a megmondás, hogy ezek az emberek valójában megveszik a játékot eredetiben, rippelnek belőle maguknak egy ISO-t és azt emulálják ami valóban lehet egy usecase, de azért lássuk be, érezhető, hogy mi itt a lényeg. :) -
Negritis #8117 mármint patreon rekordot 8szorozott meg? vagy emulatorosat?
mert chinese webnovel bizniszben vannak 10-20k dolláros havi bevételek -
Pio #8116 Fél lábon ne álljon senki addig. :) A Citra group jelentette be, akik a 3DS emulátort is csinálják és az első hivatalos release-ük után ~3 évvel jutottak el addig, hogy a hangot is tudják emulálni.
Nagyon nem egyszerű folyamat egy ilyet összehozni és a "filozófiai" cél az utókor számára való megőrzés, nem is csoda, hogy régebben inkább a legacy platformokra fókuszáltak az emulátorok.
Ez viszont azon a ponton megváltozott, amikor a Cemu azzal, hogy egy friss megjelenés emulálásán kezdett dolgozni (BOTW) hirtelen elkezdett patreonon 40ezer dollárt keresni (megnyolcszorozva az addig rekordot).
Igen nagy pénzre lehet számítani annak, aki a warez nintendo switch élményével kecsegtet. :) -
#8115 nem játék lesz... ez vmi kiegészítő lesz, speciális joycon vagy valami hasonló. -
#8114 Most néztem meg Odyssey-ben is, működnek. -
SlickAdam #8113 OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!9!!!!!!1
az Animal Crossing designer-e retweetelte ezt a mai nintendo akarmit.
specially crafted for kids and those who are kids at heart. passzolna is. -
Negritis #8112 elvileg jön a switch emulator is PC-re -
Negritis #8111 ha van benne support akkor igen, 3ds és switch között működik pl a Shovel Knight tuti
sőt az wii u-ra is -
#8110 Technikailag így gondoltam, inkább csak az érdekelt, hogy elfogadják-e a játékok ezeket. -
#8109 Van egy pakli amiibo kártyám (MK8D pakk, összes karakter), szerintem simán működik minden mással is. Van mindben egy nfc chip és annyi.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.17. 13:30:59 -
#8108 LEL -
Pio #8107 PC-n! :D