9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    picit tul lett vallalva ez az Odyssey.
    story utan kingdomok mozgalmasabbak lesznek, ugyhogy Metro Kingdom is sokkal jobban szaggat, gyakorlatilag mar a palya legelejen is, de pl a Luncheon Kingdom "bogracsozasnal" is stu-stu-stu-stutter.:( (docked nezem)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.16. 18:45:48
  • cloud.strife
  • n000rbi
    Én tegnap értem a "végére". Dat végjáték
  • SlickAdam
    egy honap utan betettem ujra az Odyssey-t is. zsenialis, hogy azonnal sikerelmeny ennyi kihagyas utan is. az ugrasokat nyilvan meg kell szokni ujra, de par perc alatt igyis szereztem 3-4 moon-t. instant fun.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.15. 21:10:17
  • Negritis
    van, de sztem a DLC-ket könnyebb az adott game
    legalábbis anno a blaster master zeronál úgy volt
  • Moby
    De van. A hétvégén már szemeztem vele...
  • Evoluti0N
    Kéne, h legyen. Én azt vettem.
  • EFRM
    mas: az eShopban nem lehet kulon venni zeldas season pass-t vagy csak en vagyok vaksi ?! ;/
    (v ugyanannyiba kerulne mint ha kulon-kulon vennem a 2 dlc-t szal nincs ertelme keresni..) nem egeto problema, csak gondoltam ha megegyszer elokapom majd a zeldat akkor fullba nyomom (nem a kretent)
  • EFRM
    a zekenator vmi eszmeletlen uber :D en ugy ereztem, h kesobb a kicsit megkomolyodottabb enjet is megismerhetjuk ;D
  • SlickAdam
    veszel be elötte kis izomlazitot. nem tema :)
    FB csoportban en is az also 40%-ban vagyok. norbi mondta jol: nem kell tul komolyan venni. FÁN!
  • Negritis
    Xeno2-t aki kb végigtolta azokhoz lenne egy spoiler kérdésem

Zekenatorról van szó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végig fullba tolja a kretént és ilyen rakéta csapat feeling? vagy ahogy sejtem előbb utóbb csapattagok lesznek
    még "csak" 2x találkoztam vele de harmadjára lehet idegesíteni fog :D

jah és Nopon >>>> Ewok/Porg :D
  • Moby
    LEL
    Na majd kaptok a szátokra!

/ragequit valószínűsége: 100%
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.15. 13:10:12
  • SlickAdam
    KARTONNORBI! az állat
  • n000rbi
    Gyere csak, gyere!
  • Moby
    Má csak azé is me nekem meg mk8 kéne...

/fkin gambling machines...
  • SlickAdam
    igazabol annyi volt, hogy megint bedobtak egy 3-at 2-ert akciot amazon-on. illetve mar eleve 48 ojroert van a X2 alapbol. behuzam egy MK8 & Odyssey-t is melle. ezeket feldobtam eBay-re (megneztem a legolcsobb fix arat es belöttem ala 2-vel), 1 oran belül elvittek mindkettöt. leballagok holnap a postaladahoz (1m-re a haz elött), behajitom öket es voala. kijött 25-re az X2. ennyi minimalis energiat sztem megert a dolog. amugy szolhattam volna, hogy akcio volt megint, csak elfelejtettem. 20 vagy 30 euro felett nincs posta Mo-ra se. na majd legközelebb...
  • Moby
    >25 ojroert inteztem a Xeno2-t. vicces annyiert.:)

Bazeeeeeeg :D Én még a tizennégy vagy tizenötnek is örültem...
  • SlickAdam
    25 ojroert inteztem a Xeno2-t. vicces annyiert.:)

hetvegen sok MK8 volt nalam (jöhetnel jatszani... vagy legalabb gyerköccel otthon, hogy elvezne...), de tegnap ejjel szunya elött csak beraktam ujra a Zelda-t vagy 20 percre. csak kolbaszolni össze-vissza. visszahúz E...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.15. 12:26:47
  • Moby
    Én is így vettem. Occó volt, ráröpűttem. Majd eljön az ideje. Egyszer. Ha abba tudom majd hagyn a Zeldát. Valaha. Amire nem sok reményt látok. Tegnap este olyan helyeken jártam, olyan dolgokat láttam, olyanokkal találkoztam, hogy bűntudattal aludtam el, hogy erre a fantasztikus utazásra nem vihetek magammal társakat. El. Ké. Pesz. Tő. Ez a játék.
    Lassan a negyedik dívány jön, de nem rohanok. Kard megvan, armorért játszok épp. Már alig vagyok képes elindítani bármit mellette. Kicsit multizgatok, hogy teljesen ne öljem ki magamból, hogy léteznek más játékok is.
  • SlickAdam
    megvettem a Xeno2-t egyelöre csak pócnak (nagyon occsó volt). mehh... meg a decemberiek közül is folias 2...
  • Moby
    Hogy aztán a fejed verd a falba, hogy miért nem tetted már korábban? Semmiképp!
  • TDC Geronimo
    akár
  • SlickAdam
    nicsak, kláud! :)
    a topik neveben azt javaslom, hogy NE!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

most komolyan... ezt itt igy megkerdezted? :D

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.15. 10:16:30
  • Evoluti0N
    Ne!
  • cloud.strife
    Vegyek Switch-et vagy ne?
  • SlickAdam
    hogy megvedd esjatssz vele 1 orat? :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.15. 08:15:38
  • TDC Geronimo
    smash remélem jön idén.
  • Negritis
    az eredeti nem futott jól? mármint én anno nem olvastam róla rosszakat
  • SlickAdam

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.14. 14:40:15
  • Negritis
    csak azért nem néztem mert még mindig nem jutottam el addig h kijátszam :D

de előtte volt a super mario world no cape, no star world race az se volt gyenge :D
  • Pio
    Épp megy az Awesome Games Done Quick finálé, ami mi más is lehetne, mint a legawesome-abb game, a BOTW. Akit érdekel nézzen rá. :)
  • SlickAdam
    keresem, de nem talalom a valaszt... nem tudjatok veletlenül, hogy hogyan suhan az ujra kiadott NBA Playgrounds? 10 ojroert van -50%-on, erdekelne...
  • Evoluti0N
    Én csinálok valamit rosszul? Elméletileg működnie kéne USB-s fülesnek a Switch-csel, de nem akar. Azt írják a neten, h simán csak bedugod. Még csak állítani se kell semmit. Bedugtam a dokk egyik USB csatijába de nem jön hang. HyperX Cloud 2-t használok BTW.
  • SlickAdam
    meg az uj wireless apple earpod-ra is szerintem
  • Negritis
    a legjobb ahogy a műanyag fóliát próbálják leoperálni a játékokról :D
  • gebali
    Erre is van Minecraft :D
  • TDC Geronimo
    Igen, van még remény ennek a generációnak is :D
  • SlickAdam
    durva amugy, hogy mennyire örülnek. nintendo, nintendo. mintha 90-es evekben lennenk. pedig curvara nem a nintendo volt ezidaig a mainstream konzol. manapsag kisgyerekek minecraft-ot nyomnak tableten es hasonlok...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.13. 13:50:36
  • SlickAdam
    van benne a klasszik N64 (sixtyfooooooooooooooooooour!!!!!!5!!!) kaliberü? akkor vegignezem :D

Sony mondta, hogy decemberben (vagy ünnepi szezonban?) vmi 6 miller gepet adtak el. tehat Ninty megtöbbet? :-O
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.13. 13:48:15
  • TDC Geronimo

Amúgy december legjobban fogyó konzolja lett
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.13. 13:46:28