9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#8187 Az apáknak jellemzően erre nincs gondjuk. Több körülmény mellett ennek is köszönhető az apa státusz megszerzése :D -
SlickAdam #8186 tessek Moby! karton kuresz apának :D -
#8185 -
Evoluti0N #8184 Redditen már van ötlet felnőttek számára is. :D -
SlickAdam #8183 nincs bejelentve semmi ami erdekelne? :D :-O -
#8182 Na, ezt tényleg fasza meg minden, de azért apának is jöjjenek azok a játékok. Szal bejelentéseket azért továbbra is várok ám! :) -
#8181 -
SlickAdam #8180 najsz!
"IGN France confirmed that Labo Kits won’t actually be required to play Labo games, the cartridge or download will be all that you need. Cardboard design patterns for the various games will freely be provided online, meaning that you can replace or build parts with just about any material, provided you’re crafty enough." -
Negritis #8179 implosion is van, pedig én ezt elsőre f2p telefonra láttam -
Pio #8178 Nekem amúgy ez a kedvenc képem. Tényleg hihetetlen, milyen kreatív ez az egész. És mindenki azt mondta, az az IR szenzor teljesen feleslegesen került a joyconba.
-
SlickAdam #8177 Kart-ot majd igy? :D
-
#8176 Őrület :D Gecijó elleszünk ezzel, már látom előre :D -
#8175 -
Pio #8174 Egy kis pontosítás jött azóta. Nem távolságot érzékel, hanem a zongora hátuljában van az IR szenzoros joycon és ha lenyomod a billentyűt, akkor a zongora belsejében felemelkedik a másik vége, amire egy kis papír van ragasztva és azt érzékeli. Így akárhány billentyű lenyomását érzékelni tudja egyszerre.
Illetve lehet pakolni a zongorába mindenféle kiegészítőket, amiket ugyan úgy lát az IR szenzor és azok alapján torzítja, alakítja a hangot.
Berakok egy képet, amin egész jól értelmezhető a dolog. Illetve EZT a galériát érdemes végigpörgetni, egész jó képet ad a legtöbb játékról.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.01.18. 12:50:26 -
#8173 Bazzeg csinálj párat! Nem nagy ügy. Sitty-sutty, pár perc az egész! Megvagy vele gyorsan -
SlickAdam #8172 KORG Music Production Studio is jön Swicth-re ...
tetszik, de fura erzesem van ezzel kapcsolatban. precedenst fog teremteni, vegen elarasztjak a Switch-et is a tablet-ekre szant appok... -
SlickAdam #8171 ahhha! okos.
kar, hogy nincs gyerköcöm. vagy legalabb az unokahugom belehuzhatna a növekedesbe :D elneznem ahogy jatszik vele es neha le-lenyomnek en is 1-2 billentyüt :) Moby kölkeinek ez tenyleg oriasi lesz
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.18. 12:31:09 -
#8170 Az IR szenzor nézi a leütött billentyű távolságát, Gero írta is lejjebb a #8158-ban.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.18. 12:29:29 -
SlickAdam #8169 amugy a zongoras kartondobi hogyan müködik? mi erzekeli a lenyomott billentyüket? -
SlickAdam #8168 vegre permet a téma! wuhuuu
vegyetek Le Labo Patchouli 24-et!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EFRM #8167 wow ilyen labo kell :D -
Negritis #8166 Joe Vargas Retweeted
Mike Drucker
Verified account
@MikeDrucker
9h9 hours ago
More
NINTENDO: Nintendo Labo is for kids and those that like kid stuff!
ADULT GAMER: Okay, but what if I don't want it?
NINTENDO: Totally fine. It's for kids.
ADULT GAMER: Yes, but cardboard? Really? Not in my game room!
NINTENDO: It's for kids.
ADULT GAMER: But how is it for me? -
Negritis #8165 lehet meg kéne venni a SP-t -
Pio #8164 A héten jön a Xenoblade Chronicles 2 quest DLC, várhatóan holnap. Egyelőre ennyit tudni:
The New Quests Pack will contain the following items:
– 10 Rare Core Crystals
– 1 Legendary Core Crystal
– 1 Overdrive Protocol
– 3 Juicy Samod (Tora’s favorite)
– 3 Fizz Juice (Poppi a’s favorite)
– 1 Auto Balancer
And the following quests (official English names TBA):
– The Artisan’s Suffering (from chapter 2)
– The Nopon who Went Missing (from chapter 3)
– Abandoned Factory Exploration Tour (from chapter 5)
– Dining Hall at Late Night (from chapter 7)
– Scout Soldier (from chapter 10) -
#8163 Óriási! A fiaim meg lesznek érte őrülve :) -
Negritis #8162 én simán látom h a HC vonal elkezdi fikázni, és marha nagyot durranatanak vele gépeladásban is
ala Wii -
Pio #8161 Tuti bukta, az összes hácé gamer közösségi oldalon megírták.
Komolyra fordítva azért ez szerintem eléggé elkezdi nyomni majd a gyerekes switch tulajok tarkóját, akik felteszem elég sokan vannak. De azért szerintem sok múlik a review-kon, első visszajelzéseken. -
Pio #8160 Na ez tetszik nekem benne igazán, hogy mennyire kreatívan használja a joycon képességeit. És ezekről ha jól láttam lesznek oktató/magyarázó animációk a szoftverbe építve, hogy tanuljon is valamit a kölök, ne csak játsszon egész nap. :) -
Pio #8159 Más játékoknál mit mondasz, "geci draga plasztiklemez lesz ez"? :D -
#8158 HD Rumbles - make the legs of the BUG shimmy (controlled independently)
IR Sensor: detect from the side the distance to the pressed key on the Piano
-
#8157 Beszarok, ha ebből is aranybányát csinálnak :) -
#8156 + játék. 1+2 switch is 60 euro volt szóval ahhoz képest... -
SlickAdam #8155 geci draga kartondarabok lesznek ezek -
#8154 Itt van leírás a játékokról
Gyerekek ezt imádni fogják. Nem is juthatna ilyen másnak eszébe csak a Nintendonak :) -
#8152 Kimishima: “What are we gonna do with all these unsold Wii U boxes?”
Reggie: “...I have an idea”
LOL -
#8151 Hát, nintendos kétségtelenül :D -
Pio #8150 -
Pio #8149 Minimum! És ha mégse, akkor az kizárólag a Nintendo hibája, nem azt adták, amit ígértek! -
#8148 :D -
SlickAdam #8147 Half-Life 3 Switch exclusive