Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor a felsorolasod BÖVEN eleg is idenre (ettöl meg Rockstar varazsolhat akarmit...). Animal Crossing nem nagyon kedvelt errefele, de ha az kijön, vege lesz mindennek. japanban azon a heten nem is lesz mas a top10-ben 😄 csak egy 1. helyezett es csokolom. de nyugaton is kurva nagy az AC hajp. teljesen jogosan.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Igen

A new Fire Emblem title is in development for Nintendo Switch, the company announced during a Nintendo Direct presentation for the franchise.

The unnamed game is set to debut sometime in 2018. It will be the first Fire Emblem title to be released on home consoles in more than a decade: The most recent one was the Wii game Fire Emblem: Radiant Dawn, which launched in November 2007 in North America.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.03. 15:42:07

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

proper fire emblem-et is igertek idenre? <#wow1> nemistuttam...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Végülis idén is ez volt a taktika hogy fenntartsák a "momentumot" és bejött. Mindenki aggódott, mert megjelenésre "csak" egy Zelda jött, aztán szépen okosan szinten minden hónapban be lett dobva egy újabb 80+ pontos AAA játék a kosárba és el is fogyott mellé 10+ millió gép. Well done Nintendo <#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Hát elvileg idén is jön pár. Yoshi, kirby, fire emblem, szerintem jön pikmin, animal crossing, smash, bayo1-2, pár wii u port. metroidot is 2018ra mondják

pedig mi durva lenne, ha ez lenne az uj szokasuk:

ev vegen GOTY bezsebelese, januarban kiteriteni az összes (1-2 kivetellel) atom kartyat, hogy legyen mire rejszolni, aztan ev közben mar csak ezek reszletesebb bemutatasa menne a direct-ekben, nehany meglepivel. es term. havi/2havi nagy AAA megjelenes.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.03. 15:07:54

én mario maker, xeno 1, X remastert kérek
a többi kívánságot rátok bízom 😄

jah és a xenogears-xenosaga jogokat!!!! 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2018.01.03. 15:07:41

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
Nagyon hypeolják a januári directet. Nehogy pofára esés legyen, azért későbbre is kell hagyni bejelenteni valót 😛

Én egy nagy gépes luigis mansiont is szeretnék már látni.

Ettől független az OW elképesztő alja és paraszt csatorna.
én jót mosolygok rajta 😄
főleg mikor megkérdik h játszott-e vele: "nem, nem vagyok hülye annyiért tabletet venni, láttam róla képeket és látszik h a játék fos" 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
sok nongémer. Nem kell velük foglalkozni

érdemes nézni a kommenteket is amúgy 😄
olyan szintű "gyűlölet" van a N irányába hogy közröhej

Jó látni, hogy magyar fronton is kezd tényezővé válni a Nintendo.

Az Otherworld szerint a BOTW a GOTY.
A magyar IGN szerint szintén a BOTW a GOTY.
A Konnektor podcast közönségszavazásán (!!!) szintén a BOTW a GOTY.
a xenoblade2 naggggyon durvajó (act4-nel vagyok), ajanlom

szerk: ja es BUEK mindenkinek! 😄
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2018.01.03. 13:56:51
amugy meg minden a viewing angle-töl függ. THX mozi/hazimoziba azt javasolja, hogy a latoteredben kb. 30°-ot tegyen ki a kijelzö (26-36° között vannak a mozitermek - 1. es utolso sor ugye - szal barmely ertek okes) es akkor teljes az immerzio. nos ez egy switch eseten kb. 26 cm tavolsagot jelent a kijelzötöl. eleg közeli, de sztem siman vannak rengetegen, akik igy toljak. sztem a kenyelmes HH tavolsag az olyan 34 cm, ami switch-re vetitve 23°-ot jelent. ez a 23° nagy valoszinuseggel sokkal nagyobb ertek, mint ahogy a legtöbb ember tv-t nez (rendre hallom, hogy pl 40"-t 3 meterröl, ami 17°... de 50" 3 meterröl is csak 21°...).
SZOVAL amit mindezzel mondani szeretnek: ez a "nem jön at" dolog csak a buksid miatt van valszeg, HH tavolsagbol a 720p felbontas se all az immerzio utjaba (35 cm a max Visual Acuity distance, onnantol mar nem is latod a pixeleket, nem foghatod az alacsony felbontasra...).

ITTEN szamolhatsz
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.03. 11:51:44

Shantae, Sonic Mania, Shovel Knight, Golf Story, The Binding of Isaac, Puyo Puyo Tetris, Disgaea 5, I am Setsuna, Cave Story+, Battle Chef Brigade, Axiom Verge, World of Goo.

Ez így néhány példa minőségibb 2d/isometric/pixelart indie játékokra, van még több is, de ha ezekből nem találsz számodra szimpit, akkor a maradékból se fogsz.

Egyébként én a SMO-val voltam így, hogy egyáltalán nem játszottam handheldben, valahogy nem állt kézre. A Zeldát szerintem fele-fele játszottam handheldben és dokkolva.
Behúztam még Steamre, de sajnos nem kötött le. <#nemtudom>
en behuztam a Stardew Valley-t. nagyon szeressek a zemberek, de kell, hogy birjad ezt a genre-t. en ugy latom elleszek vele az Animal Crossing-ig.

Vhogy nehezemre esik dokk nélkül, kis switch képernyőn Zeldázni. Még egy kis Snipperclips játék ok így, de egy nagy, epic open world játék nem jön át annyira. Tudtok ajánlani vmi kisebb, lehetőleg 2D játékot? Steamworldök és Raymanek kiĺőve.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.03. 10:31:25
n000rbi
OFF

Nincs itt idő játszani kérem szépen <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

roolandsan
A "vegere" hagytam a josagot <#finom>

V has come to!

Még annyit ehhez, hogy tudtommal nincs egyáltalán gyűjtögetős kártyajáték a gépre, pedig egy érintőképernyős handheldnél nagyon adja magát, szóval szerintem igény mindenképp lenne rá és lefedne egy újabb műfajt.
Egy kis kedvcsináló a BOTW DLChez. 😊

Amúgy lehet, hogy most kinevettek, de én a Hearthstone-nak nagyon örülnék. 😊 Elég masszívan tolom a játékot PC-n. Okostelefonon számomra kényelmetlen. Noha a Blizzard mindent megtett az ügy érdekében, külön UI-t kapott a cucc okostelefonon, de egyszerűen túl kicsi a képernyő. Tableten oké, de tabletet csak HS miatt nem használnék. Nagyon jó lenne, ha elérhető lenne a játék a Switchen is, nekem úgy is megfelel, ha csak handheld módban működne..
hatalmas összegben fogadnek, hogy gta5 jönni fog hamarosan

tolnak egy gta5 + rdr 1 kombót és vége a világnak 😄

Ez azért különösen érdekes, mert minden már nevesített játék a Yoshi-tól a Bayonetta 3-onn át Metroid Prime 4-ig már rendelhető amazonról, szóval ezek elvileg tényleg eddig még nem hallott játékok kell, hogy legyenek.

De persze lehet, hogy jön 3 sportjáték 12 különböző editionben és persze az is simán lehet, hogy csak valami adminisztratív hiba.

Én alacsony elvárásokkal megyek neki a directnek egész egyszerűen azért, mert így is látok magam előtt annyi már megjelent vagy bejelentett Switch játékot, amivel nagyjából nyár elejéig úgy érzem, hogy bőségesen el tudok lenni, szóval nem leszek akkor se csalódott, ha kevés engem is érdeklő új bejelentést kapunk.

A legutóbbi directhez nagyobb elvárásokkal álltam és még úgy is megdöbbentő játékcunamit zúdítottak ránk. Azért persze bízom benne, hogy most is hasonló lesz a helyzet, de azt a tempót azért nem lehet örökké diktálni.
akkor a ninuk menjen a csába h ma posztolta 😄

TDC Geronimo
ez már 1 hetes

AAA games TENGER?!

"This latest news comes from Amazon, which reportedly posted 18 unannounced Nintendo Switch games on its site.

This included placeholder prices and dates, ranging from normal retails costs, to up to $99.99."

azt mondjak epik nintendo direct januar 11.-en
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.02. 15:14:32

time to return:

Nintendo UK

Verified account

@NintendoUK
3m3 minutes ago
More
A software update is out now for #XenobladeChronicles2, adding map improvements, an easy mode for Tiger! Tiger! and more! http://bit.ly/2qalosU

bar ca. 80 orat nem neveznem rohanasnak, de pont ezert izzott mar a seggem tegnap. feltem, hogy barmelyik pillanatban ateshetek a paci tuloldalara. addiktiv a shrine vadaszat (korok seed-eket en kb leszarom), de elveheti mas dolgokrol a figyelmet.
most tovabb is lepek a következö jatekra. majd ha ujra elöveszem a Zelda-t, atvedlek tourist-ba. megnezek minden kis aprosagot.<#nezze> minap pl elkezdtem nezni, hogy mit csinal egy roka. tök jo, kb. mint a kiskutyam. este összegömbölyödik aludni. felall, kinyujtozik. szaglaszik. ha eszrevesz, hogy figyeled ovatosan felnez, bele a szemeidbe, ... <#eljen>

n000rbi
Szó sincs erről. Viccen kívül magamnak rontottam el. Én hülye elkezdtem grindolni a korok seed-eket és a shrine-okat és megcsömörlöttem. Még az is lehet, hogy totál nulláról elkezdem megint, miután megvettem a dlc-ket 😄

mondjad ki: S-Z-A-R ! nem szeressed! <#nezze>

n000rbi
Április 28-án jött a kart, nem tudtam mit tenni <#banplz>

<#csodalk><#banplz><#fejvakaras>

-------------------------------------

ennyike:

az nyissa le, aki "vegig"vitte:
teccett a harc, epik volt, de nagyobb csatara szamitottam. eleg nagy segitseg, hogy "fullra" pimpeltem magam.
eljutni ganon-hoz is egy vicc a zora pancellal... <#szomoru2>
es a szokasos nintendo ovatoskodas a zaro videokban. varom, hogy legalabb egymasra boruljanak vagy valami, de semmi... fakk imósönz! gyerek nehogy felre-fejlödjön!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 23:23:18

Nem hoztam haza a Switch áram kábelját szabira, mivel az UK csati nem megy bele az itthoni konnektorokba és most nem tudom dokkolva használni, hiába hoztam haza a dokkot. Tölteni tudom tök random kábellal, de ha dokkolva próbálom használni, akkor kiírja, h használjam a saját adapterét... <#rinya>
TDC Geronimo
Moby te friend kódot beírtad ide? Nem találtam most néztem vissza. Amúgy én zeldaba 95 (nem tudom 120 honnan jött korábban 😄) óra után így állok jelenleg.

TDC Geronimo
<#wow1>

n000rbi
Nem fejeztem be még... <#whatever>

a multkor linkelt offisöl nintendo podcast adast meghallgattad? abban is interjuvoljak öket, mondanak erdekes dolgokat fejlesztesröl.

TDC Geronimo
Eiji Aonuma wants to keep BOTW's level of freedom in future Zelda games

“You know, I can't speak to what other people, other companies will do in their own games, but I think for me, especially just in terms of the Zelda series, the incredible freedom that this game offers you and how well that's been received…to me, it means that freedom, that level of freedom is something that needs to be maintained in Zelda games going forward. My eyes have been opened to how important that is”

Nem hinném, hogy ez bárkit is meglep, mindenesetre <#eljen>

TDC Geronimo
én 120at, de hamarosan visszatérek! :y

hogy micsudi?! bedesszbe toltad le 3 divannyal? 😄
vagy meg nem fejezted be...? csak nem
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 21:33:32

n000rbi
<#eljen>

Nekem még van egy dívány és a dlc-t is meg kellene venni...

80 ora kb..nemtom mikor toltam egy jatekot ennyit, siman top5 rekord idö nalam ... evör. uccso 2 hasonlo talan BB es DaS3 volt.

gyüvök chlamydia-s cannon! E! <#boxer>

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 21:06:35

Igazából nincs érdemes út. Én összeszedtem minden shrine-t és emléket, illetve megcsináltam minden küldetést a finálé előtt és nekem így esett jól. De ha Neked most esik jól most érdemes rámenni.
Ahogy korábban már írtam szerintem a DLC-t ha tervezed beszerezni, akkor azt itt érdemes és azzal a kontenttel folytatni, mert egyrészt sztoriban ide passzol, másrészt ad pár dolgot, amivel kényelmesebb lesz utána gyűjtögetni a maradékokat, ha van méh hozzá kedved a finálé előtt vagy akár után. Illetve ad pár plusz emléket is, ötöt összesen és van egy igazán kedves hidden endingje is.

Illetve én nagyon ajánlom a Tarrey Town küldetésláncot, számomra nagyon szép volt az üzenete. Semmi epicness (bár Tarrey Town zenéjét nagyon kreatívan oldják meg, de ez fel fog tűnni), egyszerűen kedves történet szép mondanivalóval. Ha esetleg ez nem mond semmit, akkor annyit mondok, hogy a saját házadat fejleszd fel és utána indul.
ja es ma majdnem megföztem a switch-et. söt, ez mar a masodik ilyen eset volt...
kurvara szall a por a lakasban, ugyhogy ha dokkban van a gep kikapcsolva, radobok egy picike kis rongyot, hogy ne szallingozzon bele a tetejin a sok porcica (tudom, beteg vagyok).
na a többit el lehet kepzelni... nyomom mar vagy 1 oraja es hallom egy töltökepernyö alatt, hogy "vuuuuuuuuuu". "AZTAKURVA BOBBI!!!" mint az izzö vas E! de nem reklamalt vagy lassult vagy hasonlo... 😄
multkor ugyanez MK8-al. online... amikor maximumon ketyeg a cucc.

lehet feher rongyot kene alkalmaznom. vagy szedni valamit a kenyszerbetegsegre... <#banplz><#bdead>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 17:42:21

- bekukkantasz egy-egy gyanus kövecske ala
- latsz kövekböl kirakott köröket, de az egyik kö hianyzik...
- latsz valahol egy szélpörgettyüt es közelebb mesz...
- latsz a viz tetejen olyan zöld bizbazokbol (tökömtuggya hogy hivjak azokat, levél izék no) formalt kört es veretsz bele egy fejest...
- ...

es van a jatekban 900 😄
meg 120 shrine 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.01. 17:23:00

Moby
>110 korok seed

Nekem meg van KETTŐ <#wow2> Abban sem volt semmi tudatosság. Csak véletlenül belebasztam egy fába, és kipottyant. Meg letettem egy almát. Honnan lehet tudni, hogy hol vannak?

Adversus solem ne loquitor