9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    Én inkább akkor lapítok a chapter 3-al... :)

Eddig amúgy egyetlen dolog zavar, hogy nem tudom csak úgy ide-oda pakolni a blade-eket a driverek közt, az itemből, amivel át lehet ruházni meg keveset adott és külön szólt is, hogy fontoljam meg, szóval gondolom nem szórja két kézzel. Persze, hogy Mia-hoz nem akart HLR rare-t proccolni, Rexhez pedig ATK-t nem. Pedig az volt a koncepcióm, hogy 1-1 karakter 1-1 dologra lesz specializálva. Mindegy, járok vegyesfelvágott csapattal, ez se rossz, de azért nem az igazi. Ha már körvonalazódik a fix csapatom, akkor tuti elhasználom az overdrive protocolokat.

Amúgy Ti kit irányítotok a csatában? Én egyelőre Rexet, de úgy érzem, hogy a tankot lenne érdemes, néha szanaszét van az aggro.
  • Negritis
    xeno 1 a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    város ostromának végén a facemask mech?
    az első kabbefaszom volt nálam is :D

xeno 2 chapter 5-ben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most indultam el Rex falujából
  • SlickAdam
    kb igy fogalmaztam meg magamban, amikor 3DS-en elertem az ELSÖ küldetes vegen az ellenseghez.:D
  • Negritis
    én nemrég kezdtem a chapter 5-t bíztató :D
  • TDC Geronimo
    Najó ez egy kibaszott BULLSHIT. Végeztem xenoval egy időre.
  • TDC Geronimo
    Engem tegnap nagyon felidegesített chapter 5 végi boss. Ott is hagytam. Nem szeretem az ilyen 1 hitelős baromságokat...
  • Negritis
    mer csak átvezető van neki most? :D
  • SlickAdam
    2x 1 orara?
  • Negritis
    én kb sose játszok docked-ban
    max mikor családdal vagy haverokkal
    néha van 1-2 pont hogy necces valami, de sose érzem vészesnek
  • Pio
    Kijött a DLC, úgyhogy ismét nekiestem a Xenoblade Chronicles 2-nek. Óóó, ha tudtam volna, milyen csata előtt hagytam abba tuti nem teszem.... :D
    Régebben nem próbáltam handheldben, viszont most csak úgy játszom vele. Valaki, aki régebben is próbálgatta handheldben: javítottak a handheld felbontáson?
    Mert én totál meg vagyok elégedve vele, Nagyjából 5+ óra alatt talán ha 2× esett le olyanra, ami tényleg necces volt, de amúgy teljesen rendben van az élmény.
  • Negritis
    ezt próbálta valaki?
    gore bomberman lehet befizetek rá

• Negritis
    aki szereti a metroidvania-t tényleg javaslom a mummy demasteredet
    retro style pixel graphic, fake 16bit era de sztem jó
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    passz, en tudok
  • Moby
    Mastercard, de nem a kártyával van itt a gond, mert végül ugyanavval a kártyával fizettem ki közvetlenül, ami a paypal mögött van. Valami basz a paypallal van.
  • Negritis
    mi volt a gond?
    visa / mastercard?
  • Moby
    A paypalon nekem sosincs pénz, csak a kártyán mögötte. De ez eddig sok éve sohasehol nem volt probléma. Hisz ezt a paypal "belül" intézi. Mindegy, megoldódott, csak érthetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.19. 22:49:00
  • Pio
    Még egy ötlet, hogy a paypalodon van-e elég pénz vagy esetleg bankkártyáról szeretnéd paypalon keresztül fizetni? Ez utóbbi szokott problémás lenni némelyik bank/bankkártya/webshop esetén.
  • Moby
    Neeem, valós cím van megadva mindenhol.
  • Pio
    Különböző országhoz van rendelve az eshopod és a paypalod?
    Nekem se volt gond vele.
  • Moby
    Sehol nem megy. Se weben, se gépen. Error...akármi.
    Megvettem kártyával. Fogsincs mi a frász gondja van. Ráadásul a paypal oldalam szerint ki is fizettem a nintendonak. De paypal mögött lévő kártyáról meg nem vont semmit. Nem értem.
  • gebali
    Én tudtam.
  • Negritis
    és ha jól rémlik, ha beállítod weben akkor utána a gépen is tudsz
  • Negritis
  • TDC Geronimo
    webes felületen lehet
  • Moby
    eshopban miért nem tudok paypallal fizetni?
  • Pio
    A spanyoloknál és Kanadában is minden idők legjobban fogyó konzolja lett a Switch.
  • Pio
    Törölték, de ha jól emlékszem ezt linkelted (remélem nem törlik :) ):

• Pio
    Van demó a store-ban, ha érdekel, igaz elég furán oldották meg, bedob valami lvl15 körüli premade csapattal, de azért többé-kevésbé elmagyarázza a játékmenetet. Szerintem érdemes ránézned, jrpg-nél úgyis az dönt, hogy a mechanikák mennyire kapják el az embert.
  • Negritis
    Lost Sphear-t próbálta valaki?
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    haha, lopom! :D
  • n000rbi
    LOBODoom :D

• Negritis
    sztem a media, 576 tudna kiadni ilyen adatokat, de nem fognak mert itthon sztem alig fogy a switch a többihez viszonyítva
  • Pio
    Kanadában is a minden idők legjobban fogyó home console-ává avanzsálódott a Switch.

Brutál kíváncsi lennék arra, hogy Magyarországon hogyan fogy a korábbi Nintendo platformokhoz viszonyítva. Nem tudom ilyen jelentéktelen adatot nyilvántart-e egyáltalán bárki. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.01.18. 21:51:53
  • SlickAdam
    Oxenfree -75% akcinnyoban eShop-ban. 5 ojro.
  • Negritis
    Darkest Dungeon Retweeted

ContraNetwork

@ContraNetwork_
    6m6 minutes ago
    More
    Darkest Dungeon & Darkest Dungeon Ancestral Edition (Includes All DLC)
    Are available on the Nintendo eshop

• Pio
    Amcsiknál másfél millió Switch fogyott decemberben, amivel nyerte a gép a hónapot. Emellett amit már tudtunk, hogy így 4,8 millióra pörgött a gép eladása, amiben a legjobban fogyó amcsi home console lett ever.

További érdekesség, hogy úgy fest a Switch sikere nemhogy nem kannibalizálja a 3DS-t, de új életet lehelt abba is. 750k 3DS ment el decemberben, ami 27%-al több, mint a legutóbbi decemberi eladás. 3DSből egyébként 21 millió ment el eddig.
  • Pio
    Azóta ezt pontosították, valami félreértés volt, nem lesznek ingyen minták. Persze az a legkisebb dolog, valaki bescanneli a sajátját és kész a minta. :)
  • SlickAdam
    karton... száraz... inkabb nem irom le