9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #8227 Én inkább akkor lapítok a chapter 3-al... :)
Eddig amúgy egyetlen dolog zavar, hogy nem tudom csak úgy ide-oda pakolni a blade-eket a driverek közt, az itemből, amivel át lehet ruházni meg keveset adott és külön szólt is, hogy fontoljam meg, szóval gondolom nem szórja két kézzel. Persze, hogy Mia-hoz nem akart HLR rare-t proccolni, Rexhez pedig ATK-t nem. Pedig az volt a koncepcióm, hogy 1-1 karakter 1-1 dologra lesz specializálva. Mindegy, járok vegyesfelvágott csapattal, ez se rossz, de azért nem az igazi. Ha már körvonalazódik a fix csapatom, akkor tuti elhasználom az overdrive protocolokat.
Amúgy Ti kit irányítotok a csatában? Én egyelőre Rexet, de úgy érzem, hogy a tankot lenne érdemes, néha szanaszét van az aggro. -
Negritis #8226 xeno 1 a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!város ostromának végén a facemask mech?
az első kabbefaszom volt nálam is :D
xeno 2 chapter 5-benSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most indultam el Rex falujából -
SlickAdam #8225 kb igy fogalmaztam meg magamban, amikor 3DS-en elertem az ELSÖ küldetes vegen az ellenseghez.:D -
Negritis #8224 én nemrég kezdtem a chapter 5-t bíztató :D -
#8223 Najó ez egy kibaszott BULLSHIT. Végeztem xenoval egy időre. -
#8222 Engem tegnap nagyon felidegesített chapter 5 végi boss. Ott is hagytam. Nem szeretem az ilyen 1 hitelős baromságokat... -
Negritis #8221 mer csak átvezető van neki most? :D -
SlickAdam #8220 2x 1 orara? -
Negritis #8219 én kb sose játszok docked-ban
max mikor családdal vagy haverokkal
néha van 1-2 pont hogy necces valami, de sose érzem vészesnek -
Pio #8218 Kijött a DLC, úgyhogy ismét nekiestem a Xenoblade Chronicles 2-nek. Óóó, ha tudtam volna, milyen csata előtt hagytam abba tuti nem teszem.... :D
Régebben nem próbáltam handheldben, viszont most csak úgy játszom vele. Valaki, aki régebben is próbálgatta handheldben: javítottak a handheld felbontáson?
Mert én totál meg vagyok elégedve vele, Nagyjából 5+ óra alatt talán ha 2× esett le olyanra, ami tényleg necces volt, de amúgy teljesen rendben van az élmény. -
Negritis #8217 ezt próbálta valaki?
gore bomberman lehet befizetek rá
-
Negritis #8216 aki szereti a metroidvania-t tényleg javaslom a mummy demasteredet
retro style pixel graphic, fake 16bit era de sztem jó -
SlickAdam #8215 -
SlickAdam #8214 passz, en tudok -
#8213 Mastercard, de nem a kártyával van itt a gond, mert végül ugyanavval a kártyával fizettem ki közvetlenül, ami a paypal mögött van. Valami basz a paypallal van. -
Negritis #8212 mi volt a gond?
visa / mastercard? -
#8211 A paypalon nekem sosincs pénz, csak a kártyán mögötte. De ez eddig sok éve sohasehol nem volt probléma. Hisz ezt a paypal "belül" intézi. Mindegy, megoldódott, csak érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.19. 22:49:00 -
Pio #8210 Még egy ötlet, hogy a paypalodon van-e elég pénz vagy esetleg bankkártyáról szeretnéd paypalon keresztül fizetni? Ez utóbbi szokott problémás lenni némelyik bank/bankkártya/webshop esetén. -
#8209 Neeem, valós cím van megadva mindenhol. -
Pio #8208 Különböző országhoz van rendelve az eshopod és a paypalod?
Nekem se volt gond vele. -
#8207 Sehol nem megy. Se weben, se gépen. Error...akármi.
Megvettem kártyával. Fogsincs mi a frász gondja van. Ráadásul a paypal oldalam szerint ki is fizettem a nintendonak. De paypal mögött lévő kártyáról meg nem vont semmit. Nem értem. -
gebali #8206 Én tudtam. -
Negritis #8205 és ha jól rémlik, ha beállítod weben akkor utána a gépen is tudsz -
Negritis #8204 -
#8203 webes felületen lehet -
#8202 eshopban miért nem tudok paypallal fizetni? -
Pio #8201 A spanyoloknál és Kanadában is minden idők legjobban fogyó konzolja lett a Switch. -
Pio #8200 Törölték, de ha jól emlékszem ezt linkelted (remélem nem törlik :) ):
-
Pio #8199 Van demó a store-ban, ha érdekel, igaz elég furán oldották meg, bedob valami lvl15 körüli premade csapattal, de azért többé-kevésbé elmagyarázza a játékmenetet. Szerintem érdemes ránézned, jrpg-nél úgyis az dönt, hogy a mechanikák mennyire kapják el az embert. -
Negritis #8198 Lost Sphear-t próbálta valaki? -
SlickAdam #8197 -
SlickAdam #8196 haha, lopom! :D -
#8195 LOBODoom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #8194 sztem a media, 576 tudna kiadni ilyen adatokat, de nem fognak mert itthon sztem alig fogy a switch a többihez viszonyítva -
Pio #8193 Kanadában is a minden idők legjobban fogyó home console-ává avanzsálódott a Switch.
Brutál kíváncsi lennék arra, hogy Magyarországon hogyan fogy a korábbi Nintendo platformokhoz viszonyítva. Nem tudom ilyen jelentéktelen adatot nyilvántart-e egyáltalán bárki. :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.01.18. 21:51:53 -
SlickAdam #8192 Oxenfree -75% akcinnyoban eShop-ban. 5 ojro. -
Negritis #8191 Darkest Dungeon Retweeted
ContraNetwork
@ContraNetwork_
6m6 minutes ago
More
Darkest Dungeon & Darkest Dungeon Ancestral Edition (Includes All DLC)
Are available on the Nintendo eshop
-
Pio #8190 Amcsiknál másfél millió Switch fogyott decemberben, amivel nyerte a gép a hónapot. Emellett amit már tudtunk, hogy így 4,8 millióra pörgött a gép eladása, amiben a legjobban fogyó amcsi home console lett ever.
További érdekesség, hogy úgy fest a Switch sikere nemhogy nem kannibalizálja a 3DS-t, de új életet lehelt abba is. 750k 3DS ment el decemberben, ami 27%-al több, mint a legutóbbi decemberi eladás. 3DSből egyébként 21 millió ment el eddig. -
Pio #8189 Azóta ezt pontosították, valami félreértés volt, nem lesznek ingyen minták. Persze az a legkisebb dolog, valaki bescanneli a sajátját és kész a minta. :) -
SlickAdam #8188 karton... száraz... inkabb nem irom le