9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
    Nintendo UK

Verified account

@NintendoUK
    2m2 minutes ago
    More
    Coming mid-February, #XenobladeChronicles2 version 1.3.0 will introduce a new second playthrough game mode as a free software update!
  • Maala
    Kösz.
  • Negritis
    xeno 2 season pass-t? indításnál nem a-t nyomsz hanem asszem +-t és akkor utána tudsz tovább navigálni szépen hogy additional content és ott tudsz rákeresni
  • Negritis
    chapter 5 bossa számomra nem volt vészes
  • Maala
    Bocs a láma kérdésért, de hol lehet megvenni a DLC-t? Nintendo eShopban nem találom. :-s

Lesz még az durvább is, én 98 óránál járok Chapter 8 elején, és még a fele sincs meg a unique bladeknek. T_T Farmfarmfarm.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.26. 00:44:59
  • Pio
    Engem elég durván rácsúsztam a Xenoblade Chronicles 2-re. :) Igaz még mindig csak chapter 4.
  • Negritis
    demonál 1 csatát próbáltam nekem tetszett de most van elég game
  • Pio
    Launch trailer, illetve befutottak a review-k is, 76-on áll a játék.

• Moby
    Valszeg nagyon kevés. A gyűjtögetésre nem mentem rá. Az egy másik kör lesz szvsz :)
  • Pio
    Na és halljuk, hány % completition? :) (megcsillagozza az endboss előtti mentést és ha azt visszatöltöd, akkor a térképen kiírja, hogy hány %-át szedted össze az összeszednivalónak).
  • Moby
    Még csak nem is ára miatt rendeltem onnan.Pontosabban nem onnan akartam rendelni, csak ott találtam olyan tokot ami tetszett, és volt hozzá. Gondoltam akkor nem veszek külön...
  • SlickAdam
    neked ugy tudom megvan a velemenyed az ertelmetlen fillerbaszasrol :D
    ( fíl ja péjn amugy, rendelni kell helyböl egyet, nem olyan dradzsa)
  • Moby
    Semmihez sem fogható érzés, amikor 1 hónapot vársz a kínából rendelt switch üvegfóliára, ami megérkezik törötten :D
  • SlickAdam
    guardianokat en master sword-el KASZABOLTAM lefele lohaton :D

szal megy perrivel is. jo tudni :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.23. 09:14:47
  • Moby
    Hát én ilyen 110 százalékosan nyomtam :D Már hangról ment a végére, oda sem kellett figyelnem. Teljes nyugalommal engedtem közel magamhoz a guardianokat, akkor legalább a távolsággal nem kellett számolnom, elég volt a hangra figyelnem.
  • SlickAdam
    nem cheat az a parry. tudni kell am hasznalni. en nem voltam jo benne, de leginkabb lustasagbol. nem voltam rakenyszeritve a begyakorlasra.:)
  • Moby
    A vicc, hogy a végén nem is használtam semmilyen képességet. Annyi kajám meg mindenem volt, hogy dugig volt a raktár. De azok sem kellettek. Volt nálam egy vagon ancient arrow, csak azt használtam amikor fent volt, egyébként meg parry. Az a játék beépített cheatje. A guardianokat úgy gyalultam, hogy menekültek amikor megláttak (najó nem, de inkább tették volna :D ).
  • SlickAdam
    meg a divanyok ugye. az oriasi segitseg. nezd csak meg milyen agyfasz speed run-ban.:-O
  • Moby
    Nekem nagyon-nagyon tetszett a vége. A bossfightok kellően epikusak voltak (mégha viszonylag jutalomjáték is volt, bár az elhangzottakból azt tippelem, hogy némileg más vége lett így, hogy meglettek az emlékek). Valami nyálas-nyúlós vég abszolute nem illett volna a játék egészéhez.
  • Moby
    70 körül.
  • SlickAdam
    hany ora volt?
  • EFRM
    a jatek nagyon jo volt, de az ending borzasztoan verszegeny.. azt hittem epikusabb lesz.
  • Moby
    Zelda outro lepörgött.
    Csak a das1-hez mérhető alkotás. Minden idők legfantasztikusabb kalandja. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult, hogy részese lehettem ennek a csodának.
  • Pio
    Az úgy fest csak EU-s placeholder bénázás. Amcsi shopokban jó az ár. Volt is erről egy reddit thread a minap.
  • SlickAdam
    nem ahol en nezem (amazon). de nyilvan olcsobb lesz. picit...
  • Pio
    Valamit félrenéztél, 40 pénz a Switches is.
  • Negritis
    WTF?!
  • SlickAdam
    Dark Souls Remastered PS4: 39,99 €
    Dark Souls Remastered XO: 39,99 €
    Dark Souls Remastered Switch: 69,99 €

a 30 fremes azé drágább, me' abbol ki kellett venni a sok frémtet. E!
  • EFRM
    sot, rare bladeknek sajat questjuk es unique abilityjük van, amugy overdrive protokollal at alehet tenni masik driverre. (nalam is megkapta mindenki a neki valo bladet, h a csapat 3x atk/hlr/tnk legyen)
  • Pio
    Kétfajta blade van, Rare és Common.
    A Commonok azok a sablon kinézetűek. A Rare-ek az egyediek, külön listázva vannak a Blades menüben.

Háromfajta halmozható Core Crystal van: Common, Rare és Legendary. Mind a három dobhat Common és Rare Blade-et is, csak egyre nagyobb a Rare blade esélye. De a legendary core crystal se dob biztosan rare blade-et.
  • Negritis
    legendary core és nem rare? akkor wut?!
    vagy mikortól minősül rare-nek?
  • Pio
    Igen, de azokban sincs ám fixen rare blade. Egyikben volt. :)

Amúgy nem panaszkodom, van már olyan 5-6 rare blade-em. Csak nem optimális eloszlásban. :)
  • EFRM
    nem tudom mi ez a nuboskodas, en ugy mentem mint a kes a vajban...
    ma lett meg a final chapter. 120 ora, lv75-n vegeztem, par rare blade nem lett meg
  • Negritis
    nemtom mi bajod, megvetted a season passt, azzal jár legendary core 2 is, nem?
  • Pio
    Én azon már túl vagyok. :D Első nagy titánon lehet valami állatot nevelni. Én azt véletlenül levágtam. :D Remélem nem amögé van lockolva a világverő kontent, amivel percek alatt lehet végtelen legendary core cristalt termelni... :)
  • Negritis
    akkor nem aggódok h kimaradt valaki :D
  • Pio
    Nia, csak elírtam.
  • Negritis
    ooooooooooooooo, aszittem h az act1 végén :D
    nah igen :D
  • Negritis
    még én is rexet, de én a Heal-en agyalok hogy váltani kéne

és én bizony elpocsékoltam a váltásaimat :D
    amúgy asszem a chapter 3 végén jönnek a "fusion attack"-k onnantól lesz jó

amúgy Nia, nem? vagy angolul Mia?
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2018.01.21. 18:14:38
  • SlickAdam
    mondom ELSÖ KÜLDETES. legeslegeleje. jön ket robot, pü pü pü, nem latsz semmit, dead.