9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #8274 a fokozatosan kinyíló harcrendszer miatt mondják h 20 óra a tutorial :D -
Fúú, én az első végigjátszásnál nem is álmodozom róla, hogy mindent megtalálok, pedig chapterek elején és végén (utóbbit érzésre) végigjárok minden helyet, ahol npc van, hátha adnak küldetést... És chapterek közben is, ahol úgy érzem, hogy valami változott a "világban". :-D Valszeg ezért tartok már 90+ óránál... (Ugyanezt csináltam Xeno X-nél is, ott 190 óra lett, mire a főbosshoz tudtam menni, de ott kevesebb és kisebb helyet kellett bejárni minden egyes progressnél)
Egyetlen baja, hogy a harcrendszer elég sokáig faék egyszerűségű, és csak a történet előrehaladtával (Amikor megkapod a "normális tank" karaktert, illetve neked is lehet több saját bladed, akik között váltogathatsz) lesz komplexebb.
Hmm, meg talán még, hogy a salvage miatt teljesen broken a pénzügyi rendszere a játéknak, kb. értéktelen minden pénz ~Chapter 5 eleje óta, és azért addig se voltak pénzügyi nehézségeim.
U.i.: Thx, megtaláltam a DLC-t, bár a némettel szenvedek, de sztem menni fog a Pass megszerzése, majd ha befejeztem az első végigjátszást.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.26. 18:19:58 -
Pio #8272 Európai eShopok összesített top30 eladása 2017-ben:
1. Minecraft
2. Stardew Valley
3. Rocket League
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Sonic Mania
6. Super Mario Odyssey
7. Snipperclips - Cut it out, together!
8. Fast RMX
9. Shovel Knight: Treasure Trove
10. Overcooked: Special Edition
11. Splatoon 2
12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
13. Mario + Rabbids Kingdom Battle
14. Snake Pass
15. Wonder Boy: The Dragon's Trap
16. SteamWorld Dig 2
17. NBA Playgrounds - Enhanced Edition
18. 1-2-Switch
19. KAMIKO
20. EA Sports FIFA 18
21. Oceanhorn - Monster of Uncharted Seas
22. Arcade Archives VS. Super Mario Bros.
23. Gold Story
24. I am Setsuna
25. Super Bomberman R
26. ARMS
27. The Elder Scrolls V: Skyrim
28. ACA NeoGeo Metal Slug 3
29. Shantae: Half-Genie Hero
30. Xenoblade Chronicles 2 -
Pio #8271 Elég komolyan elkapott a játék. És érdekes módon a sztorival nem is haladok, csak felfedezgetek, csinálom a mellékküldetéseket, salvage-elek, ilyesmik. Szerintem masszívan alul értékelt a cucc, ahogy az a jrpg-k esetén lenni szokott. -
Pio #8270 15 játék jött/jön ma ki Switchre és köztük van pár nagyon jó anyag. Egyet külön ki is emelnék, a Celeste 9-10-es kritikákat kapó indie csodának tűnik.
Ja és 75%os kedvezmény van az Oxenfree-re, szerintem ennyiért nagyon is érdemes bekattintani, nagyon érdekes sztori, a párbeszéd kezelése pedig totál egyedi és innovatív benne.
Emellett bejelentésre került a Dead Cells Switchre, ami az előző év egyik legnagyobb indie meglepetése volt PC-n és gondolkodnak a Fortnite, Secret of Mana remake portolásán is, illetve az Atlus a Persona 6 kapcsán közvéleménykutat, hogy szívesen látnánk-e Switchen.
Jelenleg zajlik a GDC (a legnagyobb játékfejlesztői konferencia), ahol a szokásos évi survey alapján az előző évhez képest négyszeresére nőtt a Switchre (is) dolgozó fejlesztők száma. -
Negritis #8269 Darkest Dungeon
@DarkestDungeon
Following Following @DarkestDungeon
More
Today at 11 AM PST we will be holding an AMA on r/Nintendo to celebrate the release of the game on Nintendo SWITCH! -
Hát szerintem örülök, ha egyszer ennek a végére érek. new game+ felejtős :D -
Negritis #8267 Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
2m2 minutes ago
More
Coming mid-February, #XenobladeChronicles2 version 1.3.0 will introduce a new second playthrough game mode as a free software update! -
Kösz. -
Negritis #8265 xeno 2 season pass-t? indításnál nem a-t nyomsz hanem asszem +-t és akkor utána tudsz tovább navigálni szépen hogy additional content és ott tudsz rákeresni -
Negritis #8264 chapter 5 bossa számomra nem volt vészes -
Bocs a láma kérdésért, de hol lehet megvenni a DLC-t? Nintendo eShopban nem találom. :-s
Lesz még az durvább is, én 98 óránál járok Chapter 8 elején, és még a fele sincs meg a unique bladeknek. T_T Farmfarmfarm.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.26. 00:44:59 -
Pio #8262 Engem elég durván rácsúsztam a Xenoblade Chronicles 2-re. :) Igaz még mindig csak chapter 4. -
Negritis #8261 demonál 1 csatát próbáltam nekem tetszett de most van elég game -
Pio #8260 Launch trailer, illetve befutottak a review-k is, 76-on áll a játék.
-
Valszeg nagyon kevés. A gyűjtögetésre nem mentem rá. Az egy másik kör lesz szvsz :) -
Pio #8258 Na és halljuk, hány % completition? :) (megcsillagozza az endboss előtti mentést és ha azt visszatöltöd, akkor a térképen kiírja, hogy hány %-át szedted össze az összeszednivalónak). -
Még csak nem is ára miatt rendeltem onnan.Pontosabban nem onnan akartam rendelni, csak ott találtam olyan tokot ami tetszett, és volt hozzá. Gondoltam akkor nem veszek külön... -
SlickAdam #8256 neked ugy tudom megvan a velemenyed az ertelmetlen fillerbaszasrol :D
( fíl ja péjn amugy, rendelni kell helyböl egyet, nem olyan dradzsa) -
Semmihez sem fogható érzés, amikor 1 hónapot vársz a kínából rendelt switch üvegfóliára, ami megérkezik törötten :D -
SlickAdam #8254 guardianokat en master sword-el KASZABOLTAM lefele lohaton :D
szal megy perrivel is. jo tudni :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.23. 09:14:47 -
Hát én ilyen 110 százalékosan nyomtam :D Már hangról ment a végére, oda sem kellett figyelnem. Teljes nyugalommal engedtem közel magamhoz a guardianokat, akkor legalább a távolsággal nem kellett számolnom, elég volt a hangra figyelnem. -
SlickAdam #8252 nem cheat az a parry. tudni kell am hasznalni. en nem voltam jo benne, de leginkabb lustasagbol. nem voltam rakenyszeritve a begyakorlasra.:) -
A vicc, hogy a végén nem is használtam semmilyen képességet. Annyi kajám meg mindenem volt, hogy dugig volt a raktár. De azok sem kellettek. Volt nálam egy vagon ancient arrow, csak azt használtam amikor fent volt, egyébként meg parry. Az a játék beépített cheatje. A guardianokat úgy gyalultam, hogy menekültek amikor megláttak (najó nem, de inkább tették volna :D ). -
SlickAdam #8250 meg a divanyok ugye. az oriasi segitseg. nezd csak meg milyen agyfasz speed run-ban.:-O -
Nekem nagyon-nagyon tetszett a vége. A bossfightok kellően epikusak voltak (mégha viszonylag jutalomjáték is volt, bár az elhangzottakból azt tippelem, hogy némileg más vége lett így, hogy meglettek az emlékek). Valami nyálas-nyúlós vég abszolute nem illett volna a játék egészéhez. -
70 körül. -
SlickAdam #8247
hany ora volt?
-
EFRM #8246 a jatek nagyon jo volt, de az ending borzasztoan verszegeny.. azt hittem epikusabb lesz. -
Zelda outro lepörgött.
Csak a das1-hez mérhető alkotás. Minden idők legfantasztikusabb kalandja. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult, hogy részese lehettem ennek a csodának. -
Pio #8244 Az úgy fest csak EU-s placeholder bénázás. Amcsi shopokban jó az ár. Volt is erről egy reddit thread a minap. -
SlickAdam #8243 nem ahol en nezem (amazon). de nyilvan olcsobb lesz. picit... -
Pio #8242 Valamit félrenéztél, 40 pénz a Switches is. -
Negritis #8241 WTF?! -
SlickAdam #8240 Dark Souls Remastered PS4: 39,99 €
Dark Souls Remastered XO: 39,99 €
Dark Souls Remastered Switch: 69,99 €
a 30 fremes azé drágább, me' abbol ki kellett venni a sok frémtet. E!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EFRM #8239 sot, rare bladeknek sajat questjuk es unique abilityjük van, amugy overdrive protokollal at alehet tenni masik driverre. (nalam is megkapta mindenki a neki valo bladet, h a csapat 3x atk/hlr/tnk legyen) -
Pio #8238 Kétfajta blade van, Rare és Common.
A Commonok azok a sablon kinézetűek. A Rare-ek az egyediek, külön listázva vannak a Blades menüben.
Háromfajta halmozható Core Crystal van: Common, Rare és Legendary. Mind a három dobhat Common és Rare Blade-et is, csak egyre nagyobb a Rare blade esélye. De a legendary core crystal se dob biztosan rare blade-et. -
Negritis #8237 legendary core és nem rare? akkor wut?!
vagy mikortól minősül rare-nek? -
Pio #8236 Igen, de azokban sincs ám fixen rare blade. Egyikben volt. :)
Amúgy nem panaszkodom, van már olyan 5-6 rare blade-em. Csak nem optimális eloszlásban. :) -
EFRM #8235 nem tudom mi ez a nuboskodas, en ugy mentem mint a kes a vajban...
ma lett meg a final chapter. 120 ora, lv75-n vegeztem, par rare blade nem lett meg