9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • roolandsan
    Igen en ugy emlekszek hogy a jatek elejen a tutorial mondta hogy szamit a luck (kozben gugliztam es irjak hogy szamit).
    Mazlista, nekem ugy 50 commonbol semmi :D
  • Maala
    Miért, a Lucknak van hozzá köze? Azt hittem, az csak a harcokban csökkenti a debuff%-ra az esélyt.

Ami a unique bladek esésének az esélyét növeli, azok az "Idea"-k, amikre rakhatsz 5 boostert, amiket meg a salvage-es cuccokat beváltva kapsz, meg néha dropokból. Így érdemes a legfullosabb skilltreevel rendelkező blade-jeidet felpakolni magadra bondolás előtt.

Rare-legendary kristályok a kifejleszthető képességek számát befolyásolják, meg nyilván nagyobb eséllyel esik belőlük egyedi is, de esett már nekem Common crystalból is egyedi blade.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.28. 18:15:20
  • roolandsan
    Nekem is annyi van kb. csak fura hogy egymas utan 10 rare es 2 legendary-bol nem esik semmi (330as luck-kal)
  • TDC Geronimo
    Hát nekem már van vagy 7
  • roolandsan
    Xenoban nektek milyen gyakran jonnek a rare bladek? Nekem 10 rare es 2 legendary kristalybol semmi
  • Moby

• Moby
    Persze, arra mentem rá. Ott a ruhaboltban én nem kínlódtam, annyira már ismerem ezeket, hogy tudtam: oda máshogy máshogy fogok eljutni, és így is lett.
    Ennek ellenére az erdőben megszivattam magam rendesen. A tankokkal akartam kibontani a falat, úgy, hogy oda ugrálok, ahova lövetni akarok
    Aztán rájöttem, hogy az úgy nem megy... LOL
  • SlickAdam
    japanoknal a sokkal kesöbbi megjelenes ellenere is több mario fogyott mar. zelda ott valahogy nem pörög annyira. szal eselyesebb a bajszos
  • Pio
    A Cap Kingdom nekem se tetszett. Cascade már annál inkább. Nekem amúgy egy nagyon jelentéktelen pillanat volt az, aminél bekattant a játék és onnantól vigyorogva játszottam végig. Sand Kingdomban volt egy moon a ruhaboltosok mögött, egy csomót próbálgattam, hogy lehetne pont oda célozni vagy ugrani vagy valami, aztán rájöttem, hogy van egy hátsó bejárat. Vigyorogtam egyrészt a saját hülyeségemen, másrészt pedig azon, hogy itt jöttem rá, ez a játék borzasztó kreatív és élmény lesz minden perce.

Érdekesség egyébként: a japánoknál a GOTY (Japanese Game Awards) vágás március 31-én van (mert ott vágják az üzleti éveket is), szóval náluk a BOTW mellett idén még akár a SMO is GOTY lehet. :)
  • Pio
    Amúgy végigmentél már az összesen, megvan a motor? Lesz ott még meglepi. :) Illetve a Master Sword trialt is ajánlom, minimum egy ránézés erejéig.
  • Evoluti0N
    Ez mondjuk igaz. A DLC többi része ötletes és talán a legkreatívabb shrine-ok a DLC-sek. Csak, amikor megint megjelent az egyik Ganon akkor volt egy "for realz? " pillanatom.
  • SlickAdam
    nekem se tetszett a legeleje (kalap kingdom), de tenyleg egyre jobb lesz. aztan befejezed a main szálat (állad padlón lesz a vegjatek utan) es wuuuuuuuuuuuuu, rajössz, hogy meg seholsemnem vagy (attol függetlenül, hogy mennyit gyüjtögettel elsö körben). tengernyi uj, extra holdacska.

siman GOTY material, csak olyan agyament evben hoztak ki, ahol ott volt egy megjobb cim. brainfuck
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.28. 16:59:17
  • Pio
    Most tűnt fel, hogy borzasztóan lassan haladok a Xenoblade-el. 50 óra körül járok és chapter 4-ben vagyok. Nagyon sokszor elcsalnak a mellékküldetések vagy egyszerűen csak a barangolás. És rossz szokásom, hogy ha valami kicsit is ölhetőnek tűnik, akkor addig ott vagyok, amíg nem sikerül. Nem egy nevesített szörnyre szántam már rá 2-3 órát, gemeltem újra a teljes csapatot, mert úgy éreztem, hogy ölhető. Erről szerintem le kéne szokni, mert így nem fogok a Bayonettáig a végére érni... :D
  • Pio
    Nem tudom, hogy merre jársz, de annál a játéknak annak is ajánlom a 100%olást vagy legalábbis az arra törekvést, akinek amúgy nem szokása, mert az utolsó pillanatig rettentő kreatív dolgokra lehet bukkanni.

Annyira jó lenne, ha összeraknának ahhoz is valami season passt és hoznának 3-4 havonta 1-1 új kingdomot.
  • Moby
    Ez a mario odyssey csodálatos. Az elején kicsit nyögvenyelős volt így közvetlenül a Zelda után, de mostanra nagyon rácsavarodtam. Elképesztően aprólékosan megtervezve minden pálya, amin eddig jártam.
  • Pio
    Egyedi geart és felszerelést kapsz ellenük. Amolyan hard mode-nak van szánva. Ha pedig profi vagy és gyorsan lemennek, akkor a teljes DLC kontent mintegy ~10-15 percét teszi ki. :)
  • Evoluti0N
    Mármint a DLC nagy része ok, de a rész egy kicsit meh...
  • Evoluti0N
    Nagyon bejön a Zelda, de sztem a DLC elég ratyi lett. Mármint, megint legyőzni ugyanazokat a bossokat? Baromira kreatív.
  • Pio
    Kontrollerrel játszottam tévén. Nem próbáltam, hogy van-e touch screen support, de nem sok értelmét látnám, handheldben is tudod kontrollerrel irányítani.
    Miért ne örülne bárki annak, hogy új játékok jönnek a gépre? Ha valakit nem érdekel, nem játszik vele.
  • Negritis
    controller megy vagy touch?

amúgy kiváncsi vagyok h a többi sikeres-népszerű mobil game közül mi jön majd
    pl lineage2, mff, mcoc, clash royale ...

látok benne fantáziát, bár azt is látom miért nem örülnének sokan neki
  • SlickAdam
  • Pio
    Zárt béta fut jelenleg, EU only, fel lehetett rá iratkozni, szerintem 1-2 hónapja linkeltem ide is, ha nem, akkor utólag bocsánat, biztos, hogy eszemben volt. Nagyjából késznek tűnik a játék, szóval szerintem nem olyan soká élesbe is megy. Egyébként nekem pont azért tetszik, mert "mobilos" moba, szóval alapvetően egyszerű, pörgős, de azért van mélysége bőven a profik számára. Nekem tökéletes lesz így automatikus vásárlással/fejlesztéssel harcolgatni benne néhanapján.
  • Negritis
    amúgy hol találtad? mer én nem találom
  • Pio
    Igen és igen. :) Kínában a játék ilyen 80 millió DAU (Daily Active User) környékén pörög, külön állami törvényeket hoztak vele kapcsolatban, mert túlságosan ráfüggött a fiatalság.
  • Negritis
    telóra, nem? :D
  • Rage47
    ez a LOL konzolra?
  • Pio
    Próbálgatom Switchen ezt az Arena of Valort. Úgy érzem ez igen nagyot fog szólni, kezdem megérteni, hogy a kínaiak miért vannak annyira ráfüggve. :)
  • TDC Geronimo
    Ja gumifolt nekem is van de a kijelző szélén, ahol nincs kép. Engem az annyira nem zavar
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.01.27. 13:54:03
  • SlickAdam
    szarj bele, 1-2 nap es az üvegen is ott lesznek ugyanazok a foltok.
  • Moby
    Én 1 órát pucoltam, nem jött le. Sehol máshol nincs semmi nyom.
  • SlickAdam
    gumifolt az valszeg, dock aljaban vanik ugye 2 db gumicska. nem volt egyszerü megtisztitani a folia felrakasa elött, de nagynehezen sikerült.
  • Moby
    Valamilyen folt, de akár gumifolt, akár karc, ronda nem kicsit. És valahogy az üvegfólia felrakása óta nagyon látszik.
  • SlickAdam
    igazi karc, nem csak gumi folt? :(
  • Evoluti0N
    Azért, aki kitalálta ezt a Zelda DLC-t a one hites dologgal, hát nem kicsit szadista lehet. Kívánok neki minden jót.
  • Negritis
    a tweet alapján free updateben jön az ng+
  • Pio
    NG+-ról pletykálják, hogy meg lehet majd szerezni néhány antagonista blade-jét. Azt nem tudom, hogy az NG+ DLC nélkül is jár-e, tippre igen.
  • Moby
    Ma megjött az üvegfólia, fel is tettem nagy műgonndal, és gyönyörűen látszik az üvegfólia alatt, hogy szarrá karcolta a dock a kijelző szélét. Pedig szerintem ötnél többször nem lett betéve, és elhajolva sincs a dock.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:26:28
  • SlickAdam
    ez nagyon jonak tünik. felirtam a noteszkembe. majd akcinnyosan jöhet.
  • Maala
    Hmm, most a DLC-ben irt uj bladekre gondolsz, vagy az alapjátékban is vannak uj bladek NG+-ban?
  • Pio
    Nincs baj azzal, hogy a gold könnyen gyűlik, ez a salvaging feladata, egy minijáték, amivel pár óra alatt össze lehet szedni bőven elég goldot. Hidd el, így is lesz elég sok gyűjtenivalód, ha mindent össze akarsz szedni. 250 órát emlegetnek maxolásra, aztán new game+-ban jönni fognak további új blade-ek. :)