9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #8347 nekem van fekete és xeno2-s is, és nekem egyikkel sincs bajom
kézreállásban bőven veri a dualshockokat -
#8346 Tudok is egy eladó darabot neki! :D -
#8345 Ne olvassál baszki, hanem használat után nyilatkozz.
Ha direkt billentem a tesztnél, akkor az enyém is _néha_ mellényom, de játék közben még nem vettem észre. -
#8344 Passz, nem emlékszem ilyenre. Van "megoldás" erre is, de bontani kell, meg gányfíling.
-
SlickAdam #8343 hmmm. amugy nem volt ilyen mas kontrollernel is (na nem mintha az nyugtatna, csak kivancsisagbol)? mintha remlene, hogy x360 kontrollernel is tapasztaltam anno hasonlo hibas-inputot -
#8342 Ja, állítólag a xeno2 kiadásban már javítva van, csak ezt valahogy a nintendo elfelejti megemlíteni. Én meg megvettem egy szart, pedig vehettem volna javítottat is. Ott voltak egymás mellett... -
SlickAdam #8341 lesz ez javitva vajon? eleg agyfasz -
SlickAdam #8340 node ahogy olvasom, a dpad nem hogy nem kiemelkedö, hanem... be(?)emelkedö :D (~szar) -
#8339 Én szeretem a pro kontrollert. Nagyon kényelmes és sokáig bírja -
#8338 Na ez nem nem kimelkedő, ez nem működő. Konkrétan.
Ilyen az enyém is. -
#8337 Valaki szerint meg az xone kontroller jó, szóval...
A dpad továbbra is a dualshockon a legjobb, senki nem is mondta, hogy ebben kiemelkedő lenne. L3, R3-mal fogalmam sincs, mi bajod.
Adjad el, majd joyconnal kartozol :) -
#8336 Ha már ide még nem sírtam: pár hete megvettem a prokontrollert. Hát hogy ez mekkora egy hurkaszar cucc :( Nagyon bánom, hogy nem weben vettem, már visszament volna.
Ki szerint jó ez? Mer én erősen úgyérzem, felhúztam a fejemre a bohóc sipkát, amikor leszurkotam ezért a huszonkétezret
A gombok nyomásérzete és működése valahol a szar és a majdnemjó között mozog. A dpad úgy hibás ahogy van, a L3+R3 működése meg kb a kabarészint.
MI?EZ?A?SZAR?
Ez "PRÖ" kedves nintendo????
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.31. 11:34:20 -
SlickAdam #8335 en meg meg marciusra gondoltam, hogy talan... :D -
#8334 ja és beelőzte Wii Ut a HW
Nintendo Switch
Hardware: 7.24 million for the quarter/ 12.13 million FYTD / 14.86 million LTD -
#8333 sw eladások
Super Mario Odyssey - 9.07 million units
Mario Kart 8 Deluxe - 7.33 million units (Up 2.91M units)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 6.7 million units (Up 2M units)
Splatoon 2 - 4.91 million units (Up 1.3M units)
1-2-Switch - 1.88 million units (Up 0.51M units)
ARMS - 1.61 million units (Up 0.26M units)
Xenoblade Chronicles 2 - 1.06 million units -
Negritis #8332 kickstarteres és támogattam a demo ... alapján fasza
és végig kampányolták az összes nagyobb gameshow-t ahol imádták
megvan cp-re is (ks miatt) de még nem volt időm rendesen tolni -
SlickAdam #8331 es az mi? (megneztem, nem kell valasz)
quality > quantity... -
Negritis #8330 gyűlnek a jrpg-k szépen
és eivileg a legrandy legacy is jön majd -
Pio #8329 Nem tudom ki emlékszik még a Project Octopath Travelerre, ami egy ígéretes classic JRPG volt modern, nagyon dizájnos pixelart köntösben a Square Enixtől.
Egy picike csapat csinálja amolyan próbaprojektként, melynek célja a játékosokkal való együttműködés. Ennek megfelelően annó a demóval együtt egy kérdőív is kiment, ebben a videóban pedig azt foglalják össze, hogy milyen fejlesztéseket eszközöltek a kérdőívre adott válaszok alapján.
Több fejlesztőstúdió is követhetné a példájukat.
-
Evoluti0N #8328 MI? :O Házépítés? :O Nekem ez teljesen kimaradt, pedig mindent felfedeztem, vagyis igyekeztem. Hol van ilyen? WTF :O
Szerk: Most gugliztam utána. Akkor majd ezt megkeresem. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.29. 22:10:35 -
Pio #8327 Üdv a klubban! :D
Megcsináltad a házad? Mert ha igen, akkor nézz be, vár egy kis meglepi. Illetve a házépítős kvesztlánc volt nekem az egyik kedvencem, elég hosszú és nem gondolnád az elején, hogy hová fog elvezetni.
Egy kis érdekesség spoilerben a DLC bossról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A DLC boss egy sheikah. A játék során kiderül, hogy a yiga-k a sheikah-k leszármazottjai. Ezt a teóriát élesben is letesztelheted az endbosson, ha odadobsz neki egy banánt, akkor a harc helyett arra kezd koncentrálni... :) -
Evoluti0N #8326 Végigjátszottam Zeldát. Hát, gyerekek, ez valami fenomenális volt. Már csak ezért is megérte Switchet venni. Remek cucc. -
Frogmorton77 #8325 Üdv! Ide is beírom, hátha érdekel valakit:
Nintendo Switch-re eladom:
Zelda BOTW - 16.000
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - 10.000
A kettő együtt 24.000. Mindkettő dobozban, a kódokat használtam. Átvételre Budapesten, személyesen van lehetőség. Akit érdekel, írjon privátban. -
SlickAdam #8324 offisöl Ninty podcast ep. 2:
-
Negritis #8323 én simán képes vagyok kinézni a fejemből 10 percekre ha találok 1-1 szebb tájat -
Pio #8322 Az Sheba. Megvan már. :) -
#8321 Electrát nem az 500k-s kristályból kapod Gormott-ban? Vagy az nem fix? -
Pio #8320 Ha csak az számít, amit random core crystalból nyit az ember, akkor ezek vannak eddig:
ATK: Zenobia, Azami, Perun, Agate, Gorg, Dagas
TNK: Godfrey, Perceval, Newt, Electra, Finch
HLR: Boreas, Floren, Kora, Ursula, Nim, Dahlia, Adenine -
#8319 Történetisekkel (nem random) együtt? :-D Pyra egyet ér? :-P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.28. 19:00:52 -
Pio #8318 Ja igen, nekem olyan 20 rare-em van. -
Pio #8317 Csak egy teória, hogy számít a luck. A játék egy dologra mondja, hogy számít, az pedig az idea level. Ingame semmi utalás nincs arra, hogy számítana a luck. -
Evoluti0N #8316 Nem még. Csak kettőt csináltam meg a négyből.
Szerk: Ja a Sword Trial cuccot kipróbáltam és amikor a nem tudom hányadik szinten meghaltam és megnéztem a neten, h mennyi van még hátra, akkor elment a kedvem tőle. :D Szerintem én azt ki fogom hagyni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.01.28. 18:53:47 -
#8315 A commont kb adom is el egyből, csak akkor épp kifogytam a rare-ből, rápróbáltam vagy 10-15re, és beadott valakit... :-D Jót nevettem.
De akkor jó tudni, hogy a Lucknak van valami bónusza harcon kívül is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.28. 18:29:11 -
#8314 Igen en ugy emlekszek hogy a jatek elejen a tutorial mondta hogy szamit a luck (kozben gugliztam es irjak hogy szamit).
Mazlista, nekem ugy 50 commonbol semmi :D -
#8313 Miért, a Lucknak van hozzá köze? Azt hittem, az csak a harcokban csökkenti a debuff%-ra az esélyt.
Ami a unique bladek esésének az esélyét növeli, azok az "Idea"-k, amikre rakhatsz 5 boostert, amiket meg a salvage-es cuccokat beváltva kapsz, meg néha dropokból. Így érdemes a legfullosabb skilltreevel rendelkező blade-jeidet felpakolni magadra bondolás előtt.
Rare-legendary kristályok a kifejleszthető képességek számát befolyásolják, meg nyilván nagyobb eséllyel esik belőlük egyedi is, de esett már nekem Common crystalból is egyedi blade.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.28. 18:15:20 -
#8312 Nekem is annyi van kb. csak fura hogy egymas utan 10 rare es 2 legendary-bol nem esik semmi (330as luck-kal) -
#8311 Hát nekem már van vagy 7 -
#8310 Xenoban nektek milyen gyakran jonnek a rare bladek? Nekem 10 rare es 2 legendary kristalybol semmi -
-
#8308 Persze, arra mentem rá. Ott a ruhaboltban én nem kínlódtam, annyira már ismerem ezeket, hogy tudtam: oda máshogy máshogy fogok eljutni, és így is lett.
Ennek ellenére az erdőben megszivattam magam rendesen. A tankokkal akartam kibontani a falat, úgy, hogy oda ugrálok, ahova lövetni akarok
Aztán rájöttem, hogy az úgy nem megy... LOL