Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ebben lehet valami...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Rumor from 4chan I was talking about. Seems unlikely

It's called "Nintendo Pixelbits".

Similar to lego, but not quite.

Build shapes/characters/small sets, similar to the 8-bit Mario and Link amiibo.

The IR Camera in the right Joycon reads them and incorporates them into games.

Comes in sets to build various characters. At launch will be Mario, Luigi, Link, Squid, Kirby, Samus, as well as a Mushroom Kingdom set containing a 1-up Mushroom, Flagpole, etc.

"Harder" Pixelbits such as Bowser and Ganondorf will contain more "bits" are be aimed more at adults to put together.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kivételesen nem várom meg online a bejelentést sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

NIS America, Inc.
1 órája ·
#ICYMI: #SNKHEROINES ~Tag Team Frenzy~ will arrive in the West with the same content worldwide. If you'd like more information, read on!

elvileg nem lesz cenzúra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Érdekesen hangzik. Arra vagyok tényleg kíváncsi, hogy mennyire szó szerint értendő az, hogy gyerekeknek szól. 😊
TDC Geronimo
Pár csiripelés a bejelentéssel kapcsolatban:

That person's tweet is incorrect.

There's software, but there's also some type of accessories/devices/add-on hardware involved.

From what I know, the press seems to love it, even if it was a bit wtf at the beginning. Also some are afraid the video won't explain well the concept and some will outrage (as always lol).

I would say some people will be disappointed but understand that Nintendo are really going to try and make the Switch something special (on top of what it already is). But the overall feel should be positive. When I heard it, I thought "this could actually do it. More ideas like this and the 20 million is possible."

Obviously I'm no analyst but a gamer so what do I know? 😛

It really is top secret. And for good reason. On top of the normal NDAs, special NDAs had to be signed. It is why at least in my area of the world no-one has spoken much about it. I don't mind giving hints for normal NDAs, but for a special one? I'm keeping my mouth shut. They clearly want it to be confidential until reveal.

I don't know if the other people who know on ResetERA had this knowledge or had to sign a special NDA.

Valahol láttam nem is olyan rég egy grafikont, miszerint a GTA 5 eladása erősen korrelál a konzoleladásokkal, ami nagyjából azt jelenti, hogy ez már alapvetően nem a játék, hanem a konzolok eladásaival függ össze. Úgy néz ki, hogy az emberek nagy része úgy gondolja, hogy ez a játék kötelező vétel egy current gen console mellé.
UK & US-ben is ott van mindig a top10-ben (de akar top5) EVEK OTA. en se ertem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Azért nem semmi az a 2013-2015-ös GTA V a 3. helyen.
Na ez már érdekes tipp. Abban is van ilyen fizikai kütyüs metagame, ráadásul Ubisoftos ember leakelte ki tegnap, hogy lesz valami.
uh, lehet az a ubisoftos cucc amit E3on mutogattak

DKC:TF borito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A direct minire való felhajtást az emberek maguknak generálták. 😄 A Nintendo szó szerint egy darab képet rakott ki twitterre. 😊 És ezzel együtt nagyságrendekkel fajsúlyosabb volt a kontent, mint egy stardew valley multiplayer patch.

Valami amiibos okosságot tudok még amúgy elgondolni, valami skylanders szerű cuccot (nem tudom, hogy volt-e ilyesmi Wii U-n).
a direct mini után biztos h no way? 😄

Még nincs és no way, hogy erre lenne a felhajtás. 😊
mi van amúgy hogy ha simán csak a Stardew Valley multi jön? vagy swtichen van már multi? 😄

Várom ki fogja ide betolni az első képet, amin praise the sun pózban áll az udvaron, a kezében a switchen pedig épp azt az emote-ot nyomja a karaktere. 😊
Moby
A testem már készen áll a fogadására! 😊

Adversus solem ne loquitor

tudjak ök, hogy mi törtenik, ha postolnak valamit. ha nem erinti, miert postolja? nem az ö feladata reklamozni az ilyesmit.

animal crossing-ban eddig is at lehetett jarkalni egymas varosaba. lehet durvan felpimpeltek az egeszet vagy csak egy kisebb kaliberü AC-hez kapcsolodo akarmi lesz.

Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesz egy Animal Crossing bejelentés ezzel egybekötve, de tuti, hogy nem ez lesz a lényeg, nagyon hangsúlyos volt az, hogy new interactive way. A minimum, hogy ide is jön valami streetpass szerű mászkálós cucc, de én is valami új gadgetre számítanék.

Egyébként a lenti Animal Crossing directort és a hasonló arcokat azért erősen sajnálom. Már twitteren se kattinthat egyet se úgy, hogy ne indítson be valami pletykacunamit. 😄
you will be able to praise the sun out under the sun ! 😄

Moby
Láttam olvastam, de nem érint. Van szviccsem. Praise the lord!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.17. 15:25:15

jah persze, a megvett disc arra véd hogy ők miért csinálják, de vannak ott zavaros dolgok jah 😄

a #8120-ra meg annyi hogy sok ötlet még nincs kihasználva

Kiszivárgott, csak itt, csak nektek! 😊

fritz sw eladasok 2017. igencsak jol teljesitettek itt is a nintendo jatekok.

A saját korábbi patreon rekordjukat. 5k-ról felugrottak 40k-ra, amikor bemutatták az első BOTW képkockákat PC-n. Persze azóta lassan leszállingóztak, de még mindig 18k-ban vannak. Amióta nem hobbiból, hanem közösségi finanszírozásból mennek ezek az emulátorok, azóta a hangsúly alapvetően áttevődött a múlt megőrzéséről a menő új cuccok pc-n futtatására.
Például az imént említett Citra 3DS emulátor is jó ideje már csak arra fókuszált, hogy a Sun and Moon jól fusson rajta. Ahogy a PS3 emu (nem ugrik be a neve) is előző évben szinte csak a Persona 5-re fókuszált.
Persze ilyenkor mindig ott van az a megmondás, hogy ezek az emberek valójában megveszik a játékot eredetiben, rippelnek belőle maguknak egy ISO-t és azt emulálják ami valóban lehet egy usecase, de azért lássuk be, érezhető, hogy mi itt a lényeg. 😊
mármint patreon rekordot 8szorozott meg? vagy emulatorosat?
mert chinese webnovel bizniszben vannak 10-20k dolláros havi bevételek

Fél lábon ne álljon senki addig. 😊 A Citra group jelentette be, akik a 3DS emulátort is csinálják és az első hivatalos release-ük után ~3 évvel jutottak el addig, hogy a hangot is tudják emulálni.
Nagyon nem egyszerű folyamat egy ilyet összehozni és a "filozófiai" cél az utókor számára való megőrzés, nem is csoda, hogy régebben inkább a legacy platformokra fókuszáltak az emulátorok.
Ez viszont azon a ponton megváltozott, amikor a Cemu azzal, hogy egy friss megjelenés emulálásán kezdett dolgozni (BOTW) hirtelen elkezdett patreonon 40ezer dollárt keresni (megnyolcszorozva az addig rekordot).
Igen nagy pénzre lehet számítani annak, aki a warez nintendo switch élményével kecsegtet. 😊
TDC Geronimo
nem játék lesz... ez vmi kiegészítő lesz, speciális joycon vagy valami hasonló.

n000rbi
Most néztem meg Odyssey-ben is, működnek.

OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!9!!!!!!1
az Animal Crossing designer-e retweetelte ezt a mai nintendo akarmit.

specially crafted for kids and those who are kids at heart. passzolna is.

elvileg jön a switch emulator is PC-re

ha van benne support akkor igen, 3ds és switch között működik pl a Shovel Knight tuti
sőt az wii u-ra is

Moby
Technikailag így gondoltam, inkább csak az érdekelt, hogy elfogadják-e a játékok ezeket.

n000rbi
Van egy pakli amiibo kártyám (MK8D pakk, összes karakter), szerintem simán működik minden mással is. Van mindben egy nfc chip és annyi.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.17. 13:30:59

Moby
LEL

PC-n! 😄

Moby
Aham. Szal van valami Gore DLC Zeldához is? Hol keressem? <#banplz>

Egy igaz HC gamer számára minden érdektelen, amiben nincs vér és belek!
Moby
Me a "who are kids at heart"ban nem ismertetek magatokra!? <#ravasz1>

Nem tudni sokat. Annyit, hogy már előző évben is tízelték, azt mondták, hogy "new interactive way for your children to use switch", illetve lentebb linkeltem egy Ubisoftos csókát, aki eléggé lelkesedik a dologért: "Internet is going to explode again!".

Durva, hogy valószínűleg egyáltalán nem érint a dolog, ennek ellenére szerintem nézni fogom. 😊
As it turns out, the competitiveness of LeBron James extends into the gaming world. In Episode 65 of the Road Trippin’ Podcast, it’s was mentioned that the Cavs forward bought a Nintendo Switch for Christmas and he has been “playing Mario Kart religiously” since.

The sight of a 6-foot-8 freak of nature highly engrossed in a small device, as he plays a plumber and other caricatures in a race, is quite amusing to imagine.<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.17. 12:53:44

Moby
Oric azt mondja ma este Direct.

TDC Geronimo
hmm mi lesz ez vajon

este 11-kor jön valami bejelentés, de ne mainstream gaming dologra számítsatok, így szól a leírás:

Moby
Ezt mindig az ember bassza el. Sosem a hardver 😊

az app fejlesztök belenyulhatnak a rendszerbe? az komoly.
szerintem ezek a streaming appok mar jelen vannak egy ideje, van tapasztalat. en nem felek ganyolastol, ha tudom, hogy a Factor5-os veteranok (is) foglalkoznak velük.

azert a mobil az mas teszta.
majd visszaterünk erre par ev mulva. en is kivancsian varom, hogy milyen tenyleg hasznos fw frissitesek lesznek a jövöben es mennyire bassza tönkre a jelenlegi mindent "pöccre" elmenyt. egy Amazon Prime Video es a klasszik activity log. esetleg normalisabb voice chat. en ennyire vagyok. kicsi X1 meg nem halna bele.😊

Moby
Deee nem is azt mondom, hogy a amazon prome videó izé fogja padlóraküldeni. Viszont ez egy stratégia kérdés. Ha van amazon videó, lennie kell netflixnek. Meg youtubnak. Meg yuzunak, meg susunak, meg fufunak. És majd amikor mindezek lesznek és hozzák majd a saját kis ökoszisztémájuk balfasságait, akkor fognak elszaporodni a system stability imprvúvoló peccsek havonta.

Moby
Neeeem. Sajnos ez nem így van. Az app devek kénytelenek belesírni a rendszerbe olyan dolgokat is, amik nincsenek ott/nem lennének ott, de nekik szükségük van rá, mert illeszkednie kell saját megoldásaikhoz. És ezek mögött rengeteg a teszteletlen foltozás, a memleakelő megoldás, a hülyeségek, meg a phising amiről sokszor a platformholder nem is tud. Ez a legnagyobb gondja az applenek is meg mindenkinek. Szerintem egész jó orvosi kórkép van most a mobillok által arról a világban, hogy mit is jelent kiszolgálni az appokat.

ertem. tehat nö az oprendszer, gyakorlatilag ezt akarod mondani. nem tudom en se a reszleteket, nem vagyok rendszerfejlesztö, de szerintem a szükseges dolgok mar eddig is megvoltak a switch-ben. ha jol ertem az interjubol, a HDCP nem volt aktivalva korabban. ennyi.
kis fos streaming app nem fogja padlora küldeni a gepet. NEM TERHELI A RENDSZERT, HA NEM FUT A PROGRAM. pont. a "szolgaltatashalmaz" ott van. es? mit csinal? streameli a Scooby Doo-t es lenyulja a processzor powa es memoria felet a hatterben? en erre gondolok. ilyen nincs. amire meg te gondolsz, az lofasz. eddig legalabbis, ha tenyleg teletömik hülyesegekkel, akkor gond lesz. de en bizok benne, hogy nintendo-nal fontos szempont, hogy snappy legyen a rendszer. nem Sony-rol van szo, akiknel a PS3 eletciklusa feletöl egy kibaszott diavetites volt.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.17. 09:42:18