Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én inkább olyan címeket említenék meg, mint a Devil May Cry, a God of War vagy a Ninja Gaiden.
Azt még érdemes tudni, hogy az első rész is kifejezetten jó játékként van számon tartva, de a másodikat konkrétan műfaja egyik legjobb darabjaként emlegetik, szóval ha kicsit is érdekel a műfaj, akkor minimum a második rész alapmű. És akkor már eshopban 10 dollárért, boltban pedig ingyen jár hozzá az első is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elég nagy meglepetés volt az új blade-ek kiléte, ezért se hiszem, hogy a kezdetektől lett volna helyük az interfészen.
bár ki tudja 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
segg kameraba forgatasa es hasonlok meg mindkettöben, szal... 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Verified account
@NintendoUK
3m3 minutes ago
More
Unfortunately, the #XenobladeChronicles2 Ver.1.3.0 software update has been delayed until March 2nd, due to a bug. We apologise for the delay.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.02.10. 18:06:29
A többi trailert is bedobom spoilerbe, hogy ne legyen túl sok a videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jött egy launch trailer is ma:
https://supermario4ever.wordpress.com
1 gold = 1 cent és a kedvezmény bármire használható.
Illetve a pontgyűjtés is változik, márciustól minden digitálisan vásárolt játék árának 5, illetve mindig fizikai játék árának 1%-a jóváírásra kerül.
Amennyire eddig nézegettem a rendszert ~10% kedvezményt jelentett a digitális vásárlóknak a Nintendo által kijelölt játékokra. Switchen a kedvezmény 5% lesz, de bármire el lehet használni. Ez szerintem így egy egész jó új rendszer, lényegileg aki digitálisan játszik annak egy permanens 5%os kedvezményt jelent az új rendszer.
Ami viszont elég szomorú, hogy visszamenőleg nem lesznek felszorozva a pontok, vagyis hiába gyűlt eddig sokkal lassabban a pont, költeni ugyan úgy lehet majd azokat is. Vagyis lényegileg minden március utáni vásárlás 5× annyit fog érni ilyen módon, mint a március előttiek.
Illetve kevéssé high profile hír, de a Tooth and Tail (egészen jól sikerült 2017-es indie RTS) úgy néz ki érkezik Switchre.
Na ezzel megvárom switchet. Tökéletes lesz rá
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De pont egy Platinum esetén pont egy portnál eszembe nem jutna ilyesmire számítani. Már az, hogy javult a framerate egy pozitív hír. Ahogy mondtam, a Wii U játékot tartják műfaja legjobbjának (pedig igen erős a mezőny), én pedig annyit szűrtem le, hogy ezt az élményt kapom egy picit még jobb minőségben.
Korábban már kifejtettem a véleményem a digital foundry kapcsán. Az, hogy valami 60 fps-ről néha 1-1 másodpercre becsúszik 55-re, esetleg egy amúgy is követhetetlenül kaotikus jelenetnél szintén fél másodpercre 50-re az a kategória, amit konkrétan nem is érzékelsz digital foundry grafikonok nélkül. Az, hogy ezekre a DF rámutat és a játékosok ezek tudatában ülnek a játék elé szerintem nettó vesztesége a gamer világnak, semmi haszna, de pár ember élményét egy picit-nagyon elrontja.
Azt látni kell, hogy a játék Wii U-n 30-50 FPS közt ingadozott, néha bezuhant 30 alá. Ehhez képest a közel teljesen stabil 60 FPS elég nagy előrelépés, érezhetően jobb lesz az élmény. Handheldben pedig (ami alapvetően gyengébb, mint a Wii U) nagyjából ugyan azt tudja a játék, mint, Wii U esetében.
Egy ilyen játéknál szerintem a stabil 60 fps irányába lépés fontosabb, mint a felbontás, én efelől olyan határozott vagyok, hogy ha valamit változtatnék, akkor az részemről a handheld felbontás csökkentése lenne némi plusz framerate-ért.
Platinumtól sajnos ez várható, de ez persze részemről se mentesíti őket semmi alól. A NieR Automatát például azért nem voltam hajlandó megvenni a mai napig, mert pofátlanságnak tartom, hogy a PC portot úgy hagyták ott, ahogy.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.02.06. 18:23:52
Meg fogom venni, mert WiiU-n kimaradt, de majd használtan, olcsón, mert nem akarom támogatni az ilyen minőségű átiratokat.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem bagatellizálok semmit, a Wii U verzió minden idők egyik legjobbjaként számon tartott action-adventure hack'n'slash játéka ever, pedig ott néha 30ra is beesett a framerate. Én nem gondolnám, hogy ugyan ez a játék stabilabb framerate-el ne lenne zseniális. Számomra, akinek az Wii U verzió kimaradt instant get, akinek viszont megvolt Wii U-n annak szerintem nem sok értelme van.
A különböző platformokra megjelenő portok az esetek döntő többségében ugyan azt tudják ugyan annyi pénzért. Annyi, hogy általában nagyjából egy időben is jönnek ki, itt viszont mivel a két platform időben eltolódva létezik, ezért a portok is időben eltolódva készülnek el.
Általában ha ilyen csúszás történik, akkor azért valami pluszt fel szoktak kínálni a port kapcsán. Ez itt is fennáll, új kosztümök, local multi és az első rész jár a kései port mellé (vagy digitálisan ha az első rész nem kell, akkor némi discount).
Lehet, hogy ki tudnák sajtolni belőle dockedben az 1080p-t, de mivel már az első rész framerate-je is problémás volt lehet úgy voltak vele, hogy inkább a framerate legyen a lényeg. A Wii U verzió kapcsán az egyetlen panasz, amit sokat lehetett hallani az a framerate beesés volt.
Amit Evoluti0N írt az maximálisan helytálló, sajnos a platinum játékok sose a cutting edge technológiáról voltak híresek és akkor még finoman fogalmaztam. Tény, hogy a Mario Kart 8 esetén sikerült megoldani az 1080p-t, de úgy tudom az Wii U-n egy atomstabil 60 fps játék volt 720p-ben.
Egyébként egy dolgot fontos tudni a portok kapcsán: a Switch teljesítménye nem nagyobb érdemben a Wii U teljesítményénél. Handheldben kicsit kevesebbet tud, dockedben kicsit többet, de nem érdemi a különbség. Grafikai oldalról sosem fog látszani az 5 év korkülönbség a 2 platform között.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.02.06. 17:48:43