Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
+ online demo is lesz és motion control
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.08. 23:21:03
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de nem neztem meg meg, netflix-en van fent (németen legalabbis...).
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

- 2 fizetős DLC kingdom a Super Mario Odyssey-hez, az első a Luigi's Mansion Kingdom lesz 43 moonnal április 25-én
- új Pokken Tournament DLCk.
- Fire Emblem: Elegy for the Brave (working title) infók, CG trailer, ez a Switches Fire Emblem lesz
- Ever Oasis Saga bejelentés, a 2017-es 3DS-es elég jól sikerült Ever Oasis unreal engine remake-je Switchre (uhh, mekkora mázli, hogy nem ugrottam rá most a 40%-os my nintendo leárazás kapcsán a 3DS verzióra 😄 )
- No More Heroes gameplay, single joycon co-op mode
Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
2m2 minutes ago
More
#NintendoDirect is coming! Tune in on March 8th at 22:00 (UK time) for half an hour of information about upcoming #NintendoSwitch and Nintendo #3DS games, including new details on #MarioTennis Aces.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Vagyis egy kivétel van, mert nagyon durván jó benne a hd rumble support: a Shantae-t megvettem, pedig megvolt PC-n.
Szerintem ebből a múltbarévedésből elég is lesz switchen. Én nem ezért vettem a gépet, az tuti. Én biztosan nem fogok sorbanállni skyrimekért, dio3-ért, meg last ninjákért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.06. 19:15:02
Adversus solem ne loquitor
De amúgy persze, alapvetően igazad van, hogy az év eleji felhozatalban nincsenek igazán nagy durranások. Én úgy látom ezt a félévet arra használják, hogy egy kicsit szélesítsék a spektrumot, minden generációnak kínáljanak valamit, aztán majd a második félévben ledobnak 1-2 atomot, szóval igen, aki a Pokemont vagy a Metroidot várja annak még jópár hónapig türelemmel kell lenni.
Az is teljesen jogos, hogy annak, akinek volt Wii U-ja kevéssé izgalmas a mostani felhozatal, de ezzel együtt is nagyon jó döntés viszonylag kevés fejlesztői erőforrásból újra kihozni ezeket a játékokat már most szélesebb közönségnek. Egyszerűen a Wii U eladási számai sajnos annyira nem sikerültek jól, hogy egy arról újra kiadott szuper játék simán értékes eleme a Switch librarynek és nem okafogyott rerelease aprópénzért. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Mario Kart 8 Deluxe a Switch egyik legjobban fogyó címe.
Viszont a januári szünetet leszámítva továbbra is tartják a ~1 first party release (új játék vagy Wii U remaster) minden hónapban ritmust, amit lényegileg előző évben is csináltak:
Február - Bayonetta
Március - Kirby
Április - Labo
Május - Donkey Kong
Aminek még nincs megjelenési dátuma, de elvileg E3 (június közepe) előtt érkezik:
Q1 - Mario Tennis
Q2 - Hyrule Warriors
Ezen felül az érdekesebb idénre datált, már bejelentett exkluzívok:
Fire Emblem
Project Octopath Traveler
Travis Strikes Again: No More Heroes
The World Ends with You: Final Remix
Yoshi
Ezek pedig egyelőre konkrétum nélkül lógnak a levegőben:
Bayonetta 3
Metroid
Pokemon
Shin Megami Tensei V
nem az van, hogy NEKEM nem jo a mostani felhozatal (en elvagyok), hanem hogy iden meg NINCS igazi AAA felhozatal. semmi.
mondom, ha csak azzal a szerencsetlen DK Tropical Freeze-el es Kirby-vel akarjak elintezni az év elsö felet, akkor meglazulhat egy szal a kötelben. nem irtam, hogy most hirtelen nullara esnenek az eladasok.
Diablo3 kenyerpiritora is van, senkit nem erdekel 2018-ban, hogy hany pontos, meg hogy alapvetöen jo-e. Dark Souls is szep, hogy jön, talan meg is veszem, de ne az legyen a huzocim könyörgöm. anno WiiU-ra is regi jatekokat akartak kihozni ujra, be is szoptak. jo, most mas a szitu "kicsit", de na...
De ez is még csak pletyka, ahogy a gta és az rdr is az volt.
Aki ezeknek felül az vállalja, hogy feleslegesen csalódni fog egyet.
Lehet, hogy a mostani felhozatal Nálad pont nem talál be annyira, de nyugi, jönni fog még rá olyan játék, ami Téged is érdekel.
Én speciel örülök a kis nyuginak, mert brutál nagy a backlogom a gépen. Csomó időm megy Splatoonba, ARMSba (a Mario Kartot eléggé elengedtem), eközben lassanként halad a Bayonetta és még a Xenoblade-et se volt időm befejezni, úgy a háromnegyedénél járok.
És emellett ott áll vagy egy tucat kiváló indie megvásárolva és arra várnak, hogy végre játsszam velük. 😊
Konkrétan az van, hogy remélem rossz review-kat kap a Kirby, hogy ne érezzek késztetést a megvételére. Ahogy olvastam az is ilyen postgame extravaganza, mint az Odyssey volt.
Dio3...biztos jó meg kell, amikor mára teli van baszva a piac a filléres klónjaival, amik sok esetben még talán jobbak is.
Adversus solem ne loquitor
/legalább marad pénz ps4-et etetni
kirby az meg kirby. B kat.
szoval.
kezd nem tetszeni, hogy minden loszart kiadnak ra ujra, többnyire loszar minösegben. na meg az indie, azokat kamionnal öntik be eshop-ba hetente.
remelem nem kenyelmesednek bele a pünkösdi szituba, mert megnezhetik magukat!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.03.06. 15:22:50
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.06. 14:56:53
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
talan majd valami akcioban, amugyse vagyok nagy kirby fan.
moby-nak biztos kircsi lesz gyerköcökkel. E
most jött ki steamre és szidják mint a bokrot
Jövőbeni megjelenések szerintem elsősorban third party oldalról várhatóak, a Nintendo a saját fejlesztőcsapataival már szinte biztosan a Switchre fog koncentrálni, legfeljebb 1-2 Samus Returnshöz hasonló remastert tudok elképzelni.
Érdemes még a Nintendo 2DS-el foglalkozni? Vagyis magával a DS konzollal? Online játékok még élnek?
Utoljára szerkesztette: SNTNL, 2018.02.27. 20:34:56
@BandaiNamcoEU
9m9 minutes ago
More
PAC-MAN Championship Edition 2 PLUS is now available on Nintendo Switch! Get ready for the craziest, frenziest most fun PAC-MAN game yet!
A multis rész jelenleg nem fizetős, ősztől válik azzá, az éves díj várhatóan 20 euro lesz (negyed év 8, 1 hónap 4).
A single player része a játéknak attól függően, hogy mennyire alapos és ügyes a gyerkőc 6-12 óra, de a kimaxolása ~50 (mindent összeszedni, minden pályát minden fegyvertípussal megcsinálni) és van benne kihívás is bőven.
Local/split screen coop nincs benne, a Splatoon 2 az online multiról szól, nincs benne semmilyen local multi feature.
Ajánlom megtekintésre az ARMS-ot, abban supportált a local coop és kifejezetten jó móka, úgy pláne, ha van 2 pár joycon és tényleg bokszoltok közben. Az online multi úgy zajlik, hogy van egy nagy közös lobby és ott dobálja össze egymás ellen az embereket. Na, ide is be lehet menni ketten együtt és splitscreenben együtt játszani coopban más játékosok ellen. Ha épp úgy talál ellenfelet, hogy csak az egyikőtök játszik, addig a másik néző. Relatív sűrűn szoktam látni becsatlakozva ilyen local coop párosokat, nickek alapján általában szülőt és gyerekét.
A Devil May Cry eredetileg a Resident Evil 4 lett volna, de annyira elütött a korábbi részektől, hogy inkább külön franchise lett.
Érdekesség még, hogy a fejlesztés közben egy bug miatt ha úgy ütötték meg a karaktereket, hogy azok felrepültek a levegőbe és ott újra megütötték őket, akkor nem zuhantak vissza, hanem ott a levegőben maradtak, amíg véget nem ért az új ütés animációja.
Ezt a bugot érdekesnek találta Kamyia és elkezdtek kísérletezni vele, ami olyan remekül sikerült, hogy a műfaj stílusjegyévé vált az, hogy a levegőben levő ellenségeken is lehet folytatni a kombókat.
Ja és a csávó egy hatalmas troll és semmit nem vesz komolyan. Ez érződik az egész játékon, nagyon wtf sztori és karakterek jellemzik, de már az első rész első 5 percében, a stáblistában is megmutatja Kamyia, hogy mennyire nem szokványosan áll a dolgokhoz... 😊