Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Aki esetleg nem ismerné: egy olyan horrorjátékról van szó, melyben fényképezõgépünkkel kell felvenni a harcot a szellemekkel - meg kell hagyni, kiválóan illeszkedik a koncepció a Wii U GamePadhez. Várjuk az elsõ konkrétumokat."
miota ezert remegek... nincs jobb konzol ehhez a jatekhoz!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
lenyeg, hogy mostanaban mintha kicsit olcsobbak lennenek az uj Ninty cuccok. day1 arak is. bar a Mario Kart 8-ra ez nem ervenyes, ugyis venni fogjak.😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ja és systemupdate után mûködött az utángyártott wii av kábeles (1500Ft) megoldás a hangcucchoz, szóval eddig minden a terv szerint alakul. 😊
tipushibakrol en nem tudok, de lehetoleg probald ki a masinat vetel elött! lemezt olvassa e rendesen, gamepad-gep konneksön stabil e, ... stb
ne add fel, harcolj!
kulomben megint nem ir ide senki.
lasd mindjart mennyi hozzaszolas szuletett miutan beirtam ide.
amiket en felsorolnek Wii kb. elsö eveböl (mondjuk 2008 aprolis-majusig):
Zelda: Twilight Princess (volt GC-re is), Super Paper Mario, RE4 Wii Edition (GC szintugy), Metroid Prime 3, Zack & Wiki, Fire Emblem, Mario Galaxy, RE: Umbrella C., Smash Bros Brawl, Mario Kart Wii
Wii U-ra AAA-k (2014 majusaig):
ZombiU, Zelda WW (remake, DE jofajta), Rayman Legends (ezt azert, mert bar nem exklu, de ez a definitiv verzio), Mario 3D World, Pikmin 3, New Mario Bros U, Monster Hunter 3 Ultimate (ez Wii-rol jött), DKC: Tropical Freeze, Lego City Undercover, Wonderful 101, Mario Kart 8
szerintem hozzuk ki döntetlenre 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Pár elsõéves exkluzív cím (de még van ezeken kívül)
Red Steel, No More Heroes, Soulcalibur Legends, Bleach, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Rayman Raving Rabbids, Rayman Raving Rabbids 2, Trauma Center: New Blood, Trauma Center: 2nd Option, Dragon Quest Swords, Endless Ocean, Fire Emblem Radiant Dawn, Geometry Wars: Galaxies, Metroid Prime 3: Corruption, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Super Mario Galaxy.
És kihagytam a Mario játékokat, mert a Galaxy-n kívül nem tudom, mire ugrottak az emberek...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
a wii u nem fog meghalni, lesznek ra meg fantasztikus jatekok, viszont a wii sikere nem lesz megismetelve, teny. harmadikok lesznek, jo alternativat nyujtva a masik ket, egymassal csatazo gephez. nyilvan Nintendo is veluk harcol, mar ha az eladasokat nezzuk. eladasokbol elnek mindannyian. de en ugy gondolom rendben van, ha a Wii U nem csak egy harmadik ugyanolyan gep, hanem egy meröben mas szorakozast nyujt, azaz a maga utjat jarja.
http://www.youtube.com/watch?v=51OUkPKSKHM
Azt nem értem, hogy a Nintendo miért nem lép már valamit, volt ugye az Eternal Darkness folytatás, arra is ráugorhattak volna, lesz*rták. Itt vannak a Fatal Frame jogok, ha a 4-et hivatalosan kiadják WiiU-ra, már szerintem az is önmagában húzócím lenne.
Kicsit rákapcsolnának, jó alternatíva lenne azoknak, akik nextgenre még nem akarnak egy rakás lóvét költeni.
Wii ugyanebben az idõszakban: 332 játék (illetve csak 2006 vége és 2007, szóval a Wii U-nak két hónappal hosszabb idõszak alatt sikerült a Wii-hez képest több, mint 200-zal kevesebb játékot kiizzadnia).
"tabla-jatekok", mint Ninty 1st party jatekok alternativai? na ne nevettess! 😄 (na meg mennyi is egy ertelmes tablet...?)
amugy nem ertem, hogy minek rinyalsz. ugy latszik szeretned szeretni a Wii U-t, vagy csak probalod gyözködni magad, hogy nem kell. mas magyarazatot nem latok... en se csipazok az Xbox One-t, s ennek megfelelöen nem is megyek a topikjaba kritizalni a felhozatalt...
egy bizonyos gamer oldalon en azt tapasztalom, hogy az emberkek (es szerkesztök is) sorra veszik a Wii U-t. nyilvan ez nem sok, de veszik. s a többsegük 30+ eves. na most felmerül a kerdes, hogy
- gyereknek kell-e? igen, irjak, hogy gyerek IS nyomja. IS!
- beleuntak a bumm-bumm hülyesegbe? siman erthetö. megis mi a rosszabb? generaciokent 1 Mario Kart, 1-2 Mario, ... vagy EVENTE Assassins Creed, CoD es barataik? ugye...
- minösegi, fantasztikus gameplay-el rendelkezö jatekokra vagynak? erre tippelnek leginkabb. az egykaptafa HÁRDKÓR jatekok között kell ilyen is. mert az is tuti, hogy egy 30-as emberke leszarja, hogy Mario-val kell ugrabugralni, vagy egy felig megolvadt Mars szelettel. a gameplay a fontos. aztan vissza a 0 gameplay-es, de csilivili HARDKOR-hoz...
tanulsag: kell ez is, kell az is. mindenki nezopontja megertheto, megertendö. sajnos a Wii U-t DIVAT lett utalni. s ha csak a rinyat hallja az ember mindenhonnan, nem is csoda, hogy nem veszik a masinat elegen... raadasul a rinyalok 99,9%-a meg csak nem is latott Wii U-t... Cloud mondjuk igen, megertem öt is, föleg, hogy ö nem rinyal.
ha jol tudom nintendo-nal vannak pl a fatal frame sorozat jogai. elsö lörben akar kiadhatnak az elsö 4 reszt HD pakkban, aztan egy ujat is kidobhatnanak. mindegyik reszbe gamepad funkcio belepakolva (az lenne a kamera). tökeletes lenne wii u-ra.
persze ha jönnenek nem-nintendo jatekok is, jofelek, az megjobb lenne. ez teny.
Évente egy Donkey Kong, Zelda, Mario. Kevés. Ha 2-3 havonta durrantottak volna egy Zombie U féle dolgot, más stílusokban, kitöltve a fenti hármast, vígan venném a játékokat és játszanék. Zombie U-t imádtam, Mario-t is, de unalmas. Nekem. Is.
u.i.: engem a pixelszám meg az efpées hidegenhagy.
www.digimomentsvideography.com