Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
-Fekete Wii U 32Gb
-Zombie U
-New Super Mario Bros U
-Wii Just Dance 3
-gyári kék Wiimote Plus
-gyári Nunchuk
-gyári Wii Classic controller
-egy ritka Legend of Zelda Skyward Sword 25. évfordulós csomag, benne egy limitált arany Wiimote Plus, a játék, audio CD
-fehér Wii Balance Board
Makulátlan, karcmentes állapotban, dobozával, minden tartozékkal.
85 000 Ft
Külön is mehet.
www.digimomentsvideography.com
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
www.digimomentsvideography.com
A
Számold össze hány játék érdekel(het) majd az adott konzolon.
Én azért döntöttem anno a ps3 mellett, és azért is lesz ps4-em, mert a legtöbb cím ami érdekelt, csak arra jelent meg.
Google: list of "konzol neve" exclusive titles. A találatokról nézz youtube videókat, review-et, ott láthatod mozgás közben a játékokat.
Steam: greyfox
az egyik az ouya, amit úgy tûnik, kifejezetten ilyen casualkodásra találtak ki, viszont az android és a projekt nem teljesen biztos lábakon álló jövõje elbizonytalanít. továbbá az sem túl megnyugtató, hogy az androidos game-k egy kvarcjátékkal egyenértékûek nagyrészt. ennyire azért nem akarok kazuár lenni. 35 körül lehet beszerezni.
a másik a 3ds, amit már 25 körül lehet kapni, akár játékkal is és ahogy nézem még mindig pörögnek rá a jobbnál jobb játékok. azt azonban látom, hogy 3 éves géprõl beszélünk, így nem tudom, megéri-e most belevágni a dologba.
és végül a topic témáját szolgáltató konzol az utolsó jelölt. az indulás és a folytatás sem volt zökkenõmentes, de alapvetõen nagyon szimpatikus a nintendo mint brand és a konzol is tetszik. játékok tekintetében elég szarul áll a szénája, de a nintendora jellemzõek a nagyobb lélegzetvételû címek + az sem elképzelhetetlen, hogy itt is késõbb indul be a játéközön, mint 3ds-en. ezt 60ért láttam. igaz, játék nélkül
ti, mint a témában járatos emberek mit javasolnátok? természetesen ezek csak az én elképzeléseim, elfogadok bármilyen más ötletet vagy észrevételt. elõre is köszi szépen a tanácsokat.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
(elvileg ugyanúgy törhetõ is)
A
Majd ha kijön eu-ban egy új megveszem
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
koszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnálnám, ha meghalna a platform, de egyelõre úgy tûnik, ebben a generációban a Nintendo bukik.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Évek óta azt látom, hogy mindig rákattansz valami nintendora aztán mire megvan akkor meg csak panaszkodni tudsz, hogy ez de szar meg az de szar, eladom, elcserélem, soha többé blabla.. 😄
Pedig utánaolvasással egész gyorsan ki lehet deríteni ám, hogy neked való vagy nem..
-"Xenoblade 2"
-Yoshi's Land
-Wii U Party
-Shin Megami Tensei X Fire Emblem
-Wind Waker HD
-New TW101 Trailer, new Pikmin screens
-Virtual Console (with discounts)
-Bayonetta stuff
-3D Mario, Mario Kart, Smash 4 news @ E3
-Aonuma talking about the Next Console Zelda
-Promise of 3DS/3rd party Nintendo Directs in the future
-Patch talk
-Improving Miiverse
Dióhéjban... Videók fent vannak youtuben. HD WW Zelda gyönyörûen néz ki és õsszel jön
na, majd holnap kiderül, mien a cucc, bár fólia nélkül nem piszkálom.
Fóliát lehet kapni mindenhol szerintem.
ja hát külön nem venném én se, de a premium packhoz megfelelõ.
a 2.5" külsõ hdd vinyók meg mennek 1 usb kábelrõl, van erre a célra már egy wii s 160 gigás. de mi mehet rá?
de külön is vehetõ a land, igy az ár kissé szánalmas, nem?
ennyiért egy cod vagy mario bros oké, nem ez a demo retek, már sorry.
Nintendo Land Wii U
Ár: 14,490 Ft
USB-s külsõ vinyó meg megy miután a gép leformázza magának. Nem mindegyik megy viszont egy USBrõl, valamelyikhez kell az Y kábel a nagyobb áramellátás miatt.
Nintendoland meg nem olyan rossz amúgy. 1-2 attrakció egész jó. Jobb, mint anno a wiisports...
használja alapbúl a gép a kûsõ hdd-t ha teszek rá?
fóliát honnan a kézi konzolra?
köcc.
Brutál hangulatos és befosatós volt, csoda, hogy túléltem 😄