9275
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #8631 jöhet, csak a neven valtoztassanak, mert komolytalan. lightweight cimet sugall. -
Pio #8630 Egy ideje elég őrültek háza van az új Pokemon körül, tucatjával jönnek naponta az egymásnak ellentmondó pletykák és leakek, viszont most kezdenek egy irányba mutatni a szálak, szóval talán érdemes ide is írni pár mondatot. Azért leszögezem, hogy ez még mindig csak pletyka, szóval ennek megfelelően kell kezelni.
Az új rész elég masszívan retró hangulatú lesz, ugyanis a Pokemon Yellow-t és Kanto régiót fogja újra elővenni. Aki nem tudná a Yellow az a legelső Pokemon (Red & Blue) enhanced verziója, amiben egy kicsit jobban összefésülték azt az akkor már őrült népszerű animével. A játék a Pokémon: Let's Go! címet fogja viselni és Pikachu illetve Eevee verziók lesznek belőle. Bejelentés még ebben a hónapban várható (szóval az E3 előtt), megjelenés pedig idén. Vitatott dolog, hogy állítólag lesz valamiféle termékkapcsolás a Pokemon GO-val is, de nyilván itt csak arról van szó, amit a Nintendo a mobilos játékok kapcsán többször is kijelentett, hogy az a céljuk a mobiljátékaikkal, hogy segítsenek bevonzani új embereket a platformjaikra, szóval valamiféle cross-promotion rewardokra tessék számítani, semmi olyasmire, hogy mászkálni kell a Switch-el ahhoz, hogy kikeljenek a pokemonjaink. :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.05.15. 18:37:30 -
-
Pio #8628 Octopath Traveler utolsó character reveal és pár mechanika:
-
Pio #8627 Jimmy Fallonnak nagyon megtetszett a Labo koncepciója, felvetette a Nintendonak, hogy kihoznának belőle valami kreatívat. Ez lett az eredménye:
-
Pio #8626 Adventure Mode (single player) előzetes:
Pre-launch event trailer:
-
SlickAdam #8625 csak el ne felejtsem... -
Negritis #8624 a mario tennis kap egy online pre demo-t júni 1-4 között
yay -
Negritis #8623
jön 3DS-re, switchre is jön majd remélem -
Evoluti0N #8622 Még meglehetősen az elején. Sand Kingdomban vagyok. Megcsináltam a bosst. Most már csak szedem össze a maradék holdakat. -
SlickAdam #8621 -
Pio #8620 Apropó ha rajtam kívül bárki szokott még Splatoonozni ne feledjétek, hogy ezen a héten is van Splatfest, most 3 van egymásután. -
Pio #8619 Hol tartasz? :) -
Evoluti0N #8618 Gyerekek, ez a Super Mario Odyssey mekkora istenkirályság. Eredeti NES-es Mario óta nem játszottam Mario játékkal. Minden másodpercét imádom. -
Pio #8617 Volt már rá 30% kedvezmény eshopban. Amúgy nem tudom a demó mennyire adja át, de igen mély és tartalmas multiplayer játék, szerintem 100 óra felett járhatunk vele. De nyilván not for everyone. -
SlickAdam #8616 kiprobaltam ezt az ARMS izet is. egesz jo. biztos elszorakoznek vele... egy orat :D
15 ojro körül adnek is erte. de nintendo cim, szoval... igen, full aron van meg mindig. -
Negritis #8615 Dead cells kurvajó, javaslom mindenkinek
nemtom switchre is behúzom-e -
SlickAdam #8614 nem is tudtam, hogy jön Pixeljunk demo. huhuu, imadtam az elsö reszt meg PS3-on. -
Pio #8613 Egy picit előrébb hozták a Crash Bandicoot release-t, júni 29-én érkezik.
Felkerült a PixelJunk Monsters 2 demó az eshopba.
Japánban volt egy indie showcase event és ennek folyományaként bejelentettek sok indie-t, köztük néhány olyat, amit bátran tudok ajánlani korábbi tapasztalatok/hallottak alapján:
Dead Cells
Minit
N++
Illetve jövő héten a Battle Chasers is beérkezik végre:
-
Negritis #8612 free offline arms demo -
Pio #8611 Aha, ennyi a lényeg. 3DS mentések átvihetők. Azért ha lesz rá módod a videót is nézd meg. :) -
Negritis #8610 videót nem tudom megnézni, de a lényeg számomra:
Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
6m6 minutes ago
More
Get ready to hunt monsters in style with #MonsterHunter Generations Ultimate, arriving on #NintendoSwitch on August 28th! #MHGU -
Negritis #8609 én vártam nem kicsit -
Pio #8608 Úgy rémlik van, aki várta, jön a Monster Hunter Generations Ultimate (az double cross angol verziója):
Illetve be lett jelentve egy official charging stand:
-
SlickAdam #8607 nintendo lodzsik: ha fizetösen tudsz backupolni (összevissza, hianyosan, ...), akkor KIZART, hogy beletegyenek egy offline megoldast a fw-be. erre organikus higanyt lehet venni -
Agyfasz. Semmi garancia arra, hogy mondjuk egy MK normálisan fog működni (hogy lesznek-e dedikált szerverek azt erősen kétlem), de azért fizessek minimum 20 dolcsit évente, amiért kapok 30+ éves játékokat (amikre egyébiránt itt van mindkét mini gép is). A save backup meg továbbra is rejtély, gondolom ha fizetsz, akkor lesz, ha nem, akkor meg beszoptad.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.05.08. 11:30:16 -
SlickAdam #8605 de a legfontosabb (nekem) feature:
"Details about the Save Data Cloud feature will be announced at a later date."
ÉS
"Please note: not compatible with all software."
anyatok...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.05.08. 11:26:13 -
SlickAdam #8604 sracok! legyünk-é egy nagy család? :D
up to 8 account, 35 ojro / év. -
Negritis #8603 Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
10m10 minutes ago
More
#NintendoSwitch Online launches this September with Save Data Cloud backup and 20 classic NES games, with more to come, that have newly added online play!
View pricing and info here: http://bit.ly/2wkJtQP -
Negritis #8602 -
SlickAdam #8601 jol hangzik. engem nem erdekel, moby gyerekei meg a jatszoteren vannak, de no... egyszer talan.:) -
Pio #8600 Az összes Variety Kites Labot kiraktuk. Volt, amit gyerekkel, volt, amit felnőttel, de mindegyiket ketten és valahogy így is állt kézre, az egyik ember pörgeti az utasításokat, segít ezt-azt pakolni, összerakni, a másik ember pedig hajtogat.
Játékokat, programokat elég sokat nyüstöltük, illetve a programozós résszel is elég sokat mókoltunk, azzal főleg én. A szintetizátor részen össze lett rakva pár többszólamú muzsika dobalappal (mert azt is bele lehet táplálni), zongorához/zenéhez értő is van a családban (engem is beleértve). Egyelőre nem jelzi a Switch, hogy hány óra ment bele, de nem lepődnék meg, ha 30-40 óra feletti számot kapok majd.
Eléggé fasza a cucc, aki agyal rajta picit is, annak nagyon bátran tudom ajánlani, sokkal jobb annál, mint ami átjön belőle. Bár a minijátékok némelyike tényleg abszolút kisgyerekre van szabva, de simán van olyan, amivel bárki jól elvan és maga az összeszerelés felnőttként is elég lenyűgöző, szórakoztató. Persze senki ne számítson klasszikus videójátékra, a minijátékok inkább családi/partyjátékok, a többi pedig alapvetően a kreatívkodásról szól.
Ha van bárkinek bármi kérdése a cuccal kapcsolatban állok rendelkezésetekre. :) -
Negritis #8599 Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
Following Following @NintendoUK
More
Getting the itch to take to the pitch? With @FootballManager Touch 2018 on #NintendoSwitch, you can call the shots wherever you are, whenever you like! #FMT18 -
Negritis #8598 -
Pio #8597 Június 12-én 18:00-kor lesz az E3-as prezentáció/direct. Előtte Splatoon 2 bajnokság, utána pedig Smash Bros bajnokság.
Ezen felül május elején kapunk némi infót a szeptembertől induló online-ról.
Illetve most volt a Nintendo negyedéves számmegosztós bulija, akit érdekel néhány érdekes infó:
- 17,79 millió Switch
- 72,53 millió 3DS
- a Switch a többször is növelt targetet is felülmúlta, a következő évre ezért egy laza 20 milliós eladást jósoltak maguknak
- a BOTW minden idők legtöbb példányban fogyó Zeldája
- 10 millió felett az Odyssey
- Mario Kart, Splatoon 2, Bayonetta 2 mind jobban fogytak, mint Wii U-n
- Splatoon 2 aktív játékosainak száma folyamatosan nő
- Kirby, Pokken is 1 millió fölé értek
- Stardew Valley millió fölött, Overcooked 500ezer fölött fogytak
- továbbra se tervezik elengedni a 3DS-t, 2019 utánra is terveznek rá first party játékokat
- mobil piac alakulgat, Fire Emblem folyamatosan nő, de a Super Mario Run is tartja stabilan a havi 20 millió játékost
- a mobilpiacot tervezik erősíteni, ebben az üzleti évben jön a Mario Kart és nyáron jön a Dragalia Lost (új bejelentés)
- a cég elnöke, Tatsumi Kimishima lemondott. Ő eleve ideiglenes elnök volt amíg megtalálják Iwata utódját. Most meglett, Shuntaro Furukawa, 46 éves, fluent angol, sokáig dolgozott Európában, kedvenc Switches játéka a Golf Story :) -
Negritis #8596 Nintendo UK
Verified account
@NintendoUK
3m3 minutes ago
More
Tune in during #E32018 for tournament coverage, gameplay with Treehouse: Live, and a video presentation focusing on #NintendoSwitch games coming this year, including Super #SmashBros! More info:
link -
Pio #8595 Korábban már írtam ajánlót a DEEMO nevű remek ritmusjátékról. Úgy néz ki a fejlesztők barátkoznak a Laboval. :)
-
Negritis #8594 igen, általában az ilyen pólók kicsik (a witcheres legalábbis az, az AC4 nem) -
SlickAdam #8593 félsz, hogy kicsi lesz? -
Negritis #8592 konzolok szervízében elő is rendeltem
remélem az XL-es póló jó lesz rám