Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nintendonak egy dolga van igazából, de én ezt mondtam már 2-3 éve is, amikor az X1-et vettem, akkor is mondtam magamba, ha:
1.) Egy erős gépet hoznak ki, ami semmivel nincs lemaradva mondjuk egy PS4-től
2.) És jó fejlesztői környezetet tesznek alája, meg úgy hardveresen, architektúra stb szintjén is hasonló mint egy PS4
3.) Akkor zabálni fogja a nép. Pont.
Az emberek nem azért nem vesznek Nintendora EA-s, ubis cuccot mert nem szeretnének, hanem mert eddig nem is feltétlen azért vettek Nintendot, hogy ilyenekkel játszanak.
Az egésszel azt akarom mondani, hogy igen, lehet én is a Nintendo mellett döntöttem volna, mert az X1, meg PS4 exektől nem esetem hasra mostanság, a Wii U-s címekkel meg nagyon el tudnék lenni, újszerűen is hatna satöbbi.
Semmi fáradtság nem lenne portolni az NX-re a külsős fejlesztők játékait, ha a gép megfelelő hozzá. Legyen az!
Jah, hogy nem lehet a gép erős, vagy erősebb, mint a PS4, mert akkor drágább is lesz? és akkor megint ugyanott vannak?
Nos. El kell agyalni azon, hogy a Nintendonak hatalmas készpénzállománya van. Egy kis veszteség belefér most, cserébe később sokat szakíthatnak, és lényegéből a "sírból" másznának vissza.
Ami nekem nem tetszik, az az, hogy a Nintendo totál fapados csomó téren. Pl ránéztem a Nintendo.hu-ra. Hát akár én is csinálhatnám azt az oldalt. Semmi login, account kezelés, bármi. Nem is értem, miért nem elérhető a magyar store. Stb.
Kicsi piac? ilyen hozzáállással az is marad. Meg lehet nézni, hogy a Sony, hol szakítja a legtöbbet. Igen a töredezett, rengeteg nemzetiséggel rendelkező Európában. Szóval ha úgy nézzük, sok kicsi, sokra megy. (És oké, hogy vannak EU-n belül is nagyobb országok, de attól még tény, hogy a Nintendonak OTT VAN leginkább esélye növekedni, ahol jelenleg valamiért annyira nem népszerű:
Tetszett a PlayIT-en osztott katalógus, stb, és nagyon bízom egy jó NX-ben, meg hogy a Nintendo komolyodik és amit csak lehet, az eltanulja a "nagyoktól", mert akkor a VR szemüvegek után lehet egy NX is befigyel a TV alá...
Evör, drágán, meg minek és mire. EA, Ubinak? miután fejjel előre buktak a WiiU port próbálkozásokkal?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.19. 17:02:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
E3ig várni kell gondolom mire megtudjuk miről is lesz szó. Azért kíváncsi leszek Wii U után mit raknak le az asztalra HW terén. Amit itt mondanak mondjuk egy baromság, eleve a pávör of dö kláud is egy vicc
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.19. 13:11:08
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Animal Crossing figurak (+ jött meg egy modern 8bit mario, de azt mar mutattam old school verzaban):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
pontosabban pont a minap rendeltem egy "raklappal" megint, mert atom akcio volt (7 € / db, ujak is). de mostantol csak must have-ek jönnek. Ryu valamikor jövöre. mas nem is ugrik be hirtelen. esetleg Resetti Animal Crossing-bol.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.14. 18:26:32
tízenháromezer.................
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.14. 18:22:10
raadasul elsö 3rd party (made), de official amiibo.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
főleg azért amilyen ívet ír le a játék maga, és hogy folyamatosan képes érzékeltetni hogy igazából lepkefing vagy a világban
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
--------------
Zozo megörültel? eddig is egyik, ha nem A legkedvencebb konzolom volt, most megjobb lett. az uj, kis thinkpad-szerü pöcökkel (2. "analog" kar helyett) kurva jo forgatni a kamerat, 3D meg teljesen stabil a tracking miatt, igy tuti sokkal gyakrabban fogom hasznalni. es valamivel nagyobb is a kijelzöje, mint a sima 3DS-eme. nagyon szupi gep.<#vigyor2>#vigyor2> Monster Hunter 4-et a kenyelmetlen kamera miatt hagytam abba. kiprobaltam este gyorsba es eg es föld. vegre folytathatom teljes pompajaban.
---------------------
ugye kari környeken nem leszek itthon, mar felesleges lenne belekezdenem az X-be, picit halasztodik. igy elkezdem a Xenoblade Chronicles 3D-t. az is nagyon najszos, beleneztem vagy 20 percre.
Amugy en a feketet tartanam meg. 😛
kivéve ha van vmi speckó festés rajta
öcsémnek pl pokemonos festésű a 3ds-e
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
most jött el az ideje (pici arengedmeny), hogy vegyek egy megtartos peldanyt.
eddig ugy voltam, hogy ha tehetem, nintendo konzolt feheret veszek, de most - valszeg - a csapzott lelkiallapotom miatt a feketet is fontolora veszem. sajat kep, mindket masina itt van nalam es mindkettö baromira tetszik.
segitsetek dönteni plz! "mini poll". ugyis vagyunk itt vagy... 2-3-an.😄
feketenek talan egy piciket melegebb arnyalatu a kijelzöje es nagyon picit lazabbak a kepernyöje zsanerjai. feheren nem 100%-osan egyenesek a zsanerok, mert bezarva a ket tavolsagtarto bumper közül csak az egyik er hozza az also felehez. de ezek nem lenyeges dolgok, ilyen kulonbsegek valszeg minden peldanynal lennenek.😊
a szín amit nem tudok eldönteni egyedül.😞

Itt amúgy a fénysebesség érzete volt az ami tetszett és tényleg be lehet lendülni h eltorzul minden, ettől különleges a cucc, pláne ilyen graf mellett ami több mint rendben van.
Ez nem csak gyors, hanem kurvagyors és akkor is kontrollálható, átlátható!
Videón nem tudom mennyire jön át de az irányítás pontos és élvezetes ami lehetett volna sarkalatos pont, de kifogástalan s figyelni kell és egyre nehezebbek a pályák is. Kár h kisebb költségvetésű, kosztümizáió, vas fejlesztés, festés stb elférne bele.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.11. 17:10:07
iden mar nem veszem meg, mert kari kornyeken min. 1 hetig nem leszek itthon, de jövöre muszaj leszek. hatha befigyel addig vmi akcio is.
Én most is ugy tolom, tvne meg nfl
Gyönyörű, atom 60, őrület a sebesség, jók a pályák.
Vegyétek!
viszont N cucc -> pc átirat igen csak minimális eséllyel lesz
party konzolnak szerintem ideális, és elég jók az exkluzív címek rá
93-ért kapok itt olyan pakkot, mint máshol sehol, és nagyon biztató az NX féle project is. 😊
Filózok, hogy regelek egy nintendo accountot, szétnézek a weben, a shopban etc. Ezt lehetséges? Most tudom hogy magyarban is elérhető lesz a shop vagy mi a tököm, de hogy megy ez az egész?
A barátokat, barátként látom? Azaz normális account nevek vannak? Tök láma vagyok ehhez... Sorry
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néztem tájak gyönyörűek, amikor repked abba a robotba vagy mi az, az is, de amint elkezdődik a harc...yikes.
Harc tetszetős, bírom az ilyen parancs kiosztós, de de real time akármerre mehetek. Star Ocean 4é is hasonló volt.
Nem vállalták túl a grafot, a gép határait betartották a stabil 30 frémet szemelőtt tartva mozog folyamatosan. Külső terep nagyon szép! láványos, gigantikus, a monszták is. A város kopottas, de inkább mint a 25 fps.
Karakterekkel nincs gondom jól festenek.
Viszont zavaró h 30 perc után egyszerűen ledob és offline lesz amit ki is ír bal sarokban. Nem találtam még semmi opciót h visszakonnekt...
mondjuk különböző okok miatt keveset tudom tolni, de nagyon adja nekem
de ujabb het, keves az idöm egy blokkban, szoval hetvege.😞
nem néztem végig, de egész korrekt elemzésnek tűnt az első fele alapján
Sok a grindlike cucc
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2015.12.06. 21:13:07
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
de a 2 titánon való mászkálás jobban adta hogy lepkefing vagy, ettől itt is érződik
főleg mikor lv3on látod az lv40es ellenfeleket 😄
ott eleve ket megkövült harcolo titan teste volt a bolygo.😊
Napszak, időjárás, ÉGBOLT! Atyaég. Sarki fények stb...
Méretek nagyon komolyak. Frém-irányítás, reagálás perfekt.

remélem ott nem lesz gebasz
az a legnagyobb para, hogy nem lehet megadni, hogy pl a Mario Kart 8 DLC-ket stick-re tegye, a save file-t meg a belsö tarolora. csak egy helyre mehet minden, ami egy jatekhoz tartozik. es mivel a 8giga alap semmire se eleg, sok fontos mentesem a szaros stick-en van. total elmebaj...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.04. 22:02:36