Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Rendben.

@Totti: várjuk meg akkor Ádámot, mert kb. ennyien vagyunk ebben a topikban 😄 (talán még Geronak is porosodik otthon egy WiiU , de ő hetek óta R6 lázban ég 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

en majd csak valamikor februarban tudok ertelmesen leülni barmi ele hosszabb ideig.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Benne vagyok ha összejövünk páran.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Sok hónap kihagyás után tegnap jót játszottam a Mario Kart 8-cal, még mindig iszonyat nagy móka online körözni 😊 A második dlc pályáit csak most láttam, pedig megvettem még megjelenés előtt. <#bohoc>
Nincs kedvetek valamikor egy kicsit csapatni? 😊

sajat pecoban volt az interju? 😄 eleg epik

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Obama collects amiibos

<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Legalább lehetne mellette story missziót csinálni vagy ezt jegelni... semmi baj nem lenne, de így toltam ma egy csomót és nem jutottam 1ről a kettőre, ez meg nagyon unalom volt.

Nagyon babák az armorok!

Én ezeket is szeretem a jrpgkbe

Amugy van pár cucc amit külön meglehet venni ikyen multi tokenböl

Valamint van hogy céliránypsan kell támadni egy léby lábát/fejét/... hpgy megkapj valamit

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
Érdekes yutub videókon leöl egy helyen 2őt és megkapja a cuccot én leölöm ugyan ott ( azok csak 20as ), de semmi. Slussz popén h csak éjszaka jönnek elő. 4szer letöltem 2 dbot és semmi. Továbbra is a 25ös jelöli mint célszemély, nekem kivételesen... gondolom mert 20as szintű vagyok a 20ast nem adja nekem, a következő a 25. Közben béreltem egy embert így kitettem a csapatból az egyiket, most visszaraknám, de fogalmam sincs hol van...

Kikészít. Most grindelhetek min. 24ig, meg kereshetem a karakteremet. Ezekkel a dolgokkal sikerül szétcseszni a játékot a japóknak. Nameg mint hardkór RPGs ( not ), fogalmam sem volt hol van ez az állat, de van ám szörny adatbázis. Mindent kiír kivéve hogy hol van a lokációja mert ott ??? , pedig már jártam többször ott hisz a város mellett van. Yutubon kellett kinéznem h hol az istenbe volt és h csak éjszaka...

Totti5
Megint belekerültem a szopórollerbe. Missziót felvettem, mert jónak tűnt erre a 3 vagy 4. része kivitelezhetetlen.

20as vagyok ( 17es volt amikor nekikezdtem... ), most utolsónak egy 25ös elektromos lényt kellene levágni, de 2őt rám"ráz" és KO mindenkinek. Küldit leadni nem lehet, addig nem mehetek tovább amíg meg nem csinálom 😞 grindőjem föl magat 25re?<#zavart2> az megoldja? vagy én csinálom teljesen szarul az egészet és nem értem a játékot. ( nyilván benne van bőven ez is )

Én is erre gondoltam, csak nem jöttem rá, hol kell 😄
állítsd be angliát országnak, nekem asszem az oldotta meg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hali
Mikor megvettem a gépet még nem esett bele a tv a wifi hatósugarába. Át lettek alakítva, most már jó. Viszont azt írja, hogy az országból nem tudom használni a játékokon belüli internetes funkciókat. Evvel tisztában is voltam, viszont tudom, hogy át lehet hidalni a problémát, csak ennek a módját nem. Tudnátok segíteni?
Totti5
<#law>

Az a 8-9 óra valójában 24 óra volt ( most már tudom hol kell megnézni<#banplz> )

Mondtam már hogy zseniális az OSTje is?! annyi féle zene van benne hogy félelmetes. Elektromos, énekes, reppes!, komolyzenei, könnyűzene stb...

4 zónában voltam 4 külön zóna
és teljesen külön!!!

Totti5
Jártam Pandorán... elképesztő, amikor éjjel fényt bocsájtanak ki a növények, teljesen új világba csöppen az ember. Nem akarom hogy nappal legyen😊

Egész jól haladtam küldetésekben, végre megyek előre.

vijju menuben megnezheted az idöt.

szoval kicsit olvasgatos jatek ez is. majd laptoppal veretem, ha egyszer elkezdem.😊

Totti5
Passz, nem találtam számlálót. 8-10 körül lehetet. Nem sok.

Viszont ma már 2 órája tekerem és meglett a szonda. Mint kiderült a vásorbsna vagy egy Kirsty nevű nő, akivel beszélni kellett és aki egyrészt elmagyarázta mik ezek, másrészt adott és így összejött a küldetés. De hát ezt is neten találtam meg, magamtól soha nem jövök rá, annyira elmentem a susnyásba.

Na most már tudok story küldit csinálni 😊)))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.30. 15:15:04

számomra is nehéz döntés hogy melyik a jobb open world game ez vagy a witcher
de az tuti hogy ez nagyobb teljesítmény mert egy jóval gyengébb vason muzsikál zseniálisan

brutal a latvany.

hany orad van mar benne?

Totti5
Döbbenet, hogy kinézek egy pontot és odamegyek. Lehet az 10 percnyire is, akkor is. Nem tölt, nem reszel, nem áll meg. Atom 30 mindig, ha meghalok 1-2 mp és visszatölt, ha gyorsutazok 1-2 mp és ákorhova lerak. Közbe dinamikus az időjárás, esik, veri a port, naplemente stb... és semmi, meg sem röccen egy nano szekundumra sem. Én nem tudom hogy csinálták, de ezek a sámánok nem a Wicserék. Mindeközben tele élettel, állatokkal és gyönyörű.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.30. 00:29:31

Totti5
Az a rötyvedék szonda még mindig nincs meg... de. Volt valami elktromos vihar ami majdnem megölt. Homokból valami baszott nagy izé jött ki. Meg mászkáltam és növénynek álcázta magát az állatja, ami előjött és leharcolt 😊

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.30. 00:21:59

az első olyan nekem se volt egyértelmű, de utána simán adta
lesz még ilyen később is nyugi 😄

amúgy nem csak küldi dobhat ilyet, hanem menetközbe elszórt arche-bio-mecha cuccok is
+ha aktiválsz szondákat azok is dobhatnak

a lényeg amúgy hogy a "kör végi" bevétel legyen az adott mennyiség felett és úgy kapj egy adag cuccot

ez amúgy nem csak pénzre hanem nyersanyagra is vonatkozhat később
sőt érdemes figyelni majd a "boostok"ra is amiket egymásnak adhatnak

meg ugye több tier van szondákban is, és pl egy 12es szondát nem érdemes E szintű területre rakni hanem érdemes legalább B-t keresni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.29. 10:51:06

Totti5
Naszóval a japán logika. Vagy az én logikátlanságom.

Aszondja a küldetés hogy érjek el 3000 pontot a szondákkal. Ennek okán ezerrel elkezdtem telepíteni mindenhova őket, de semmi. Jó akkor terjesszük ki, elmentem olyan helyekre ahol 50-60as szintű állatok mozogtak és ha véletlen elkaptak akkor instant halál volt. Lepakoltam mindent amit tudtam, erre még mindig semmi. már 3 napja csak harcolok meg szondázok, és semmi ( igazából mást nem is csináltam, mert amúgy meg másik "fő" küldetést nem enged felvenni, mert ez folyamatban van ami amúgy 3 részből áll és ez lenne a 3., így a 70%a kész ). De hát ez is mire rájöttem, 1órát tekeregtem a városba.

Tegnap már nem bírtam a semmittevést, megnéztem gugliban mi nem megy. Nem volt nehéz, mert 5 oldalt kidobott ezzel a küldivel kapcsolatban ahol senki nem érti az egészet.

Nade még itt sem jött le.

Végére yutubolni kellett ahol látom h az ürge a tableten matat a térképen. Jaa hogy ott kell beállítani a szondákat h mit csináljanak ( nyersanyagot termeljen, kutasson stb... ). Az életbe nem jöttem volna erre rá... ( lehet h mondta valahol, de nem rémlik ). Nagy boldogan nyomok rá hogy alakítsa át a szondákat arra amire kell, erre 1 db volt csak. Ó mondom anyád. Akkor irány a város veszek. Végigtúrtam mindent, nem találtam egyik sztórban sem.

Gugli. Mint iderült venni nem lehet, hanem a lófaszjancsi küldetések grindöléséből adja valahogy. <#falbav> azt még nem tudom hogy melyik és hol... már mennék valami storyra, mert még mindig csak 3 main küldi ment le, de így.... jó lenne már túllenni az elején, de ez nagyon nyögvenyelős így.

Totti5
<#wink><#beka3>

gondoltam ideje, hogy unokahugom (5 honapos) megismerkedjen az elsö videojatek karakterrel <#szeret> azonnal meg akarta enni <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

n000rbi
Köszönöm!

Animefox
Akkor nem éri megvenni mi? Magyarországon nem tudnék nagyon mit kezdeni vele? Vagy igen de akkor a játékot amazonról vagy ebayről kéne rendelni? Vagy online problémák is adódnának?
Utoljára szerkesztette: Animefox, 2015.12.24. 14:34:49

Totti5

viszont!

van regiokod

n000rbi

Animefox
Hát nem igazán látok XL feliratot a dobozon.... Régiókód nincs ugye? Vagy Wii U-ra van? Csak mert akkor nem tudom mi lesz ha kiviszem európába és nem tudom majd használni....

sztem a "power" önmagában kevés
kell a jó architectúra is, hogy könnyebb legyen dolgozni rajta

marpedig kell a kurrens power szint, kulonben sose jon vissza a 3rd party -> ujabb wii u

engem is inkább az innovációs dolgok érdekelnek mint a gép "ereje"
amíg kreatív csapatok dolgoznak addig mind1 hogy milyen erős a gép kb
lásd Xenoblade

valamint a mario és tsi nem igénylik annyir aa vasat imo

Totti5
Nem a póver fogja eladni, tizedleges dolog. Minden más viszont iszonyat fontos, h miben lesz más, amit zabálna a nép, mit találnak ki.

TDC Geronimo
Express: Rumor; NX to be shown behind closed doors in Jan at CES, XBO in power

That's according to new reports today that claim Nintendo's upcoming console will be looking to compete with other new-gen consoles on price and will boast the same level of performance as Microsoft's Xbox One.

More information is now expected to arrive in January, as Nintendo plan to showcase the new device behind closed doors at CES 2016.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.23. 21:02:23

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerk.: letezik XL es sima geppel is AC HHD bundle. 30x30 pixeles kepen is latszik a kulonbseg a csomagolason.😊

europaban a sima new 3ds van abban a csomagban.
ha nincs XL a dobozon, akkor ott is, ahol nezed.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.23. 09:46:41

Animefox
köszke a választ.... még 1 kérdés de lehet nem ide tartozik, szóval kinéztem a new 3ds animal crossing happy home designeres bundlet és hogy akkor abban a kicsi 3ds van? mert látom a boltban 170 dollár a new 3ds XL.... ez a bundle meg 220 meg 215 dollár máshol.... de attól félek abban a bundleben nem az xl van, hanem egy kisebb...

nem 100%-ban. jatekfüggö.

Tudsz játszani a tabletkobtrolleren
De tv nélkül nehéz beállitgatni a dolgokat

Szal inkább csak vészmegoldás nálam

Animefox
Wii U használható TV nélkül?

a mission rendszer nem az igazi az tuti
az inventory is egy káosz
és a partyba + embereket betenni sem kényelmes

VISZONT ezek semmik ahhoz képest amilyen hangulatot áraszt a bolygó
tényleg hihetetlen

Totti5
10 percig szaladok bármerre, bármekkora és bármennyi állat ( sok van belőle!, alig győzöm kerülgetni az 1 csapással megfingatósókat ) lemegy a nap, esik, napsütés, napfelkelte és egy röccenés sem, semmikor. Atom 30. Vérprofi munka.

A misszó felvétel nem kicsit kaotikus, át kellene látnom, mert megakadtam és azt sem látom hogy hol tudom instant akármelyik elérhető karaktereimet a partyba ki-be menedzselni, csak ha megkeresem őket és odamegyek... de az meg nagyon nem fun.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.21. 21:24:20

<#szeret><#eljen>

Totti5
Mira csodálatos, s még semmi nem mutatott, de ezzel sem lehet betelni.

Totti5
Ez nagyon jó ötlet lett volna 2013ban. Az a hajó elment, megint.