9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Bandicoot #4140 Ennyit a józan észről és a kivárásról.
Tok viszont elfogyott,így berendeltem az majd holnap.
-
#4139 Nekem nem olyan kényelmes a jobb kar helyzete handheld módban. Meg nagy tvn sokkal jobb zeldat tolni. Majd melóban mehet a handheld mód :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.03. 18:35:03 -
#4138 Nekem is amikor hordót magamra borítva sunnyogtam:D -
SlickAdam #4137 MGS5 ugrott be a kepeket nezegetve.:) -
#4136 Még mindig a legeleje. Nem bírtam még továbbmenni, 2. főküldi :( annyi minden van, minden szegletét fel akarom kutatni minden élőlényt ki akarokj figyelni, minden ládát ki akarok nyitni...
-
#4135 Most úgy nyomtam pár órát, pontosabban table-top módban, hason fekve, joyconok a kézben, baromi jó így is :) -
Negritis #4134 emiatt én is zabos vagyok, pont ideális "tech demo" játék lenne amit adnak a konzolhoz és mégis van valami
de nem vedd meg ...
én valszeg meg is fogom mert buliba jónak tartom - ahogy a wii sports resortot is imádom a mai napig és néha elő is veszem - viszont még mindig nehéz dillemába vagyok hogy mikor vegyem meg, nem lesz könnyű kivárni hogy esetleg április-május legyen belőle és bonuszból -
SlickAdam #4133 en tuti handheld modban tolnam. olyan kis aranyos a gep. -
SlickAdam #4132 Zelda meg tenyleg sold out (Amazonon). NS es WiiU-ra is. -
#4131 Lesz az még fele ennyi is hamarosan
Nem tudom mit képzeltek, hogy ez nem pack-in software -
#4130 megint ilyen double bufferes baromság? Amúgy tényleg ez van ha droppol akkor 20 fpsre. -
SlickAdam #4129 -
SlickAdam #4128 amugy a 1-2 Switch-t "helyreraktak" a boltok. 33-35 euroba FÁJ mar csak -
#4127 Megvan az első paci :y
-
#4126 Basszus milyen shrine(ok) volt. Kellett hozzá papír meg ceruza, hogy megoldjam :D
feelsgoodman -
Bandicoot #4125 -
SlickAdam #4124 itt a két Switch. haha
dobi nincs leragasztva, ugyhogy felnyitottam es kezbevettem a ket joy-con-t.
hat eleg furik. föleg az analogok. tenyleg kezikonzolos-analog feeling. picik, kicsi jatekterrel.
viszont en siman el tudnek jatszani 1 joy-connal, tudjatok, multiplayerbe valami szarral. eleg kicsik a kezeim.:)
sajnizom, hogy jelen pillanatban ez nem er meg nekem 400 ojrot. szivesen megtartanek egyet. -
#4123 Meg-meg, nyomatom :)
Minden fasza (minimálisan mozognak a joyconok a gépen, de csak ha basztatom :D - tiéd is?), a kijelző kurva jó, a gép nagyon halk, a joycon-okat kézben próbáltam szintén kb. 3 méterről, semmi desync nem volt, működik, ahogy kell, VISZONT a pro kontroller az musthave és örülök, hogy vettem. Iszonyat kényelmes, minden gomb minőségi, dpad tökéletes.
Ja és tv módban vannak sajnos frémdropok Zeldában (még csak az elején mászkáltam), handheld módban nem igazán tapasztaltam ilyet.
Na meg ami még faszság, hogy a system menü felskálázott és nem 1080p, elég randa 55 collon. Amúgy gyors, jó használni. -
#4122 Nem sokat toltam úgy, de nagyon szép. Jó éles a kép és a színek is jók -
Bandicoot #4121 Azt mondjad milyen a kijelző. Engem azérdekel főleg.:)
Nekem a handheld a lényeg. -
Negritis #4120 találtam valakit aki superbomberman-t streamel
én imádom ezt a gamet és vártam, de nem tetszettek a negatív hangok
viszont elhangzott egy mondat:
"if you plug the swtich into a laptop it will charge the laptop instead of the switch"
ez lolwut :D -
#4119 Amúgy kikapcsolni teljesen nem is lehet a konzolt? Csak sleep modet találok. Mondjuk onnan feláll a gép 3 másodperc alatt kb -
#4118 friend kódom. Aki akar küldhet invet.
SW-2739-5014-3123 -
#4117 Na mivan norbi megjött má? :D -
#4116 lol -
SlickAdam #4115 -
SlickAdam #4114 Gero te is 60 fremet kapsz 1080p-ben? :D
-
#4113 Hama rááll az ember szeme, egyátalán nem vészes, képminőség szép. Graffal semmi gond, csomó jóság, effekt van benne. Kellemes nagyon.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.03. 11:09:40 -
SlickAdam #4112 tudom nincs AA meg 720p, de elfogadhato tv-n? nem kaparja ki a szemed a rizsa? -
SlickAdam #4111 azert ez is geciseg. ember elörendeli a zelda-t switch-re 70 ojroert, aztan release day leviszik 55-re :D loal. (wiiu meg marad 70-en). -
#4110 Csodásan fest, bámulatos hogy mindenhova fel lehet mászni. Frém az fos. Sok a random nagymértékű belassulás ( de még csak itt mászkálok a legelején ). -
#4109 Update, update update............. -
SlickAdam #4108 csapassaaad! (es jöhetnek proper screenshot-ok is) :) -
-
SlickAdam #4106 nem is gaz a különbseg. nyilvanvaloan kevesbe eles a WiiU-s, de eleve smooth az egesz jatek. egy masik videoban viszont ki van rakva a frem-szamlalo es WiiU-n egy 3 mob mellett felrobbantott kis bomba is lehajitja 20 fremre azonnal... :(
-
Bandicoot #4105 Milyen a kijelző? -
Fanatic12 #4104 -
Bandicoot #4103 Ezt diktálja a józan ész... -
#4102 Hát ilyen a képlopás sajnos. valami 0.1 mb 1 kép :D
-
#4101 Na töltöm system updatet. Én netemmel 5 perc úgyhogy 200 mega körül lehet