9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Bandicoot
    Ennyit a józan észről és a kivárásról.
    Tok viszont elfogyott,így berendeltem az majd holnap.
  • TDC Geronimo
    Nekem nem olyan kényelmes a jobb kar helyzete handheld módban. Meg nagy tvn sokkal jobb zeldat tolni. Majd melóban mehet a handheld mód :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.03. 18:35:03
  • Totti5
    Nekem is amikor hordót magamra borítva sunnyogtam:D
  • SlickAdam
    MGS5 ugrott be a kepeket nezegetve.:)
  • Totti5
    Még mindig a legeleje. Nem bírtam még továbbmenni, 2. főküldi :( annyi minden van, minden szegletét fel akarom kutatni minden élőlényt ki akarokj figyelni, minden ládát ki akarok nyitni...

• n000rbi
    Most úgy nyomtam pár órát, pontosabban table-top módban, hason fekve, joyconok a kézben, baromi jó így is :)
  • Negritis
    emiatt én is zabos vagyok, pont ideális "tech demo" játék lenne amit adnak a konzolhoz és mégis van valami
    de nem vedd meg ...

én valszeg meg is fogom mert buliba jónak tartom - ahogy a wii sports resortot is imádom a mai napig és néha elő is veszem - viszont még mindig nehéz dillemába vagyok hogy mikor vegyem meg, nem lesz könnyű kivárni hogy esetleg április-május legyen belőle és bonuszból
  • SlickAdam
    en tuti handheld modban tolnam. olyan kis aranyos a gep.
  • SlickAdam
    Zelda meg tenyleg sold out (Amazonon). NS es WiiU-ra is.
  • TDC Geronimo
    Lesz az még fele ennyi is hamarosan

Nem tudom mit képzeltek, hogy ez nem pack-in software
  • TDC Geronimo
    megint ilyen double bufferes baromság? Amúgy tényleg ez van ha droppol akkor 20 fpsre.
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    amugy a 1-2 Switch-t "helyreraktak" a boltok. 33-35 euroba FÁJ mar csak
  • TDC Geronimo
    Megvan az első paci :y

• TDC Geronimo
    Basszus milyen shrine(ok) volt. Kellett hozzá papír meg ceruza, hogy megoldjam :D

feelsgoodman
  • Bandicoot
  • SlickAdam
    itt a két Switch. haha

dobi nincs leragasztva, ugyhogy felnyitottam es kezbevettem a ket joy-con-t.
    hat eleg furik. föleg az analogok. tenyleg kezikonzolos-analog feeling. picik, kicsi jatekterrel.

viszont en siman el tudnek jatszani 1 joy-connal, tudjatok, multiplayerbe valami szarral. eleg kicsik a kezeim.:)

sajnizom, hogy jelen pillanatban ez nem er meg nekem 400 ojrot. szivesen megtartanek egyet.
  • n000rbi
    Meg-meg, nyomatom :)

Minden fasza (minimálisan mozognak a joyconok a gépen, de csak ha basztatom :D - tiéd is?), a kijelző kurva jó, a gép nagyon halk, a joycon-okat kézben próbáltam szintén kb. 3 méterről, semmi desync nem volt, működik, ahogy kell, VISZONT a pro kontroller az musthave és örülök, hogy vettem. Iszonyat kényelmes, minden gomb minőségi, dpad tökéletes.
    Ja és tv módban vannak sajnos frémdropok Zeldában (még csak az elején mászkáltam), handheld módban nem igazán tapasztaltam ilyet.

Na meg ami még faszság, hogy a system menü felskálázott és nem 1080p, elég randa 55 collon. Amúgy gyors, jó használni.
  • TDC Geronimo
    Nem sokat toltam úgy, de nagyon szép. Jó éles a kép és a színek is jók
  • Bandicoot
    Azt mondjad milyen a kijelző. Engem azérdekel főleg.:)
    Nekem a handheld a lényeg.
  • Negritis
    találtam valakit aki superbomberman-t streamel
    én imádom ezt a gamet és vártam, de nem tetszettek a negatív hangok

viszont elhangzott egy mondat:
    "if you plug the swtich into a laptop it will charge the laptop instead of the switch"
    ez lolwut :D
  • TDC Geronimo
    Amúgy kikapcsolni teljesen nem is lehet a konzolt? Csak sleep modet találok. Mondjuk onnan feláll a gép 3 másodperc alatt kb
  • TDC Geronimo
    friend kódom. Aki akar küldhet invet.

SW-2739-5014-3123
  • TDC Geronimo
    Na mivan norbi megjött má? :D
  • TDC Geronimo
    lol
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    Gero te is 60 fremet kapsz 1080p-ben? :D
  • Totti5
    Hama rááll az ember szeme, egyátalán nem vészes, képminőség szép. Graffal semmi gond, csomó jóság, effekt van benne. Kellemes nagyon.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.03. 11:09:40
  • SlickAdam
    tudom nincs AA meg 720p, de elfogadhato tv-n? nem kaparja ki a szemed a rizsa?
  • SlickAdam
    azert ez is geciseg. ember elörendeli a zelda-t switch-re 70 ojroert, aztan release day leviszik 55-re :D loal. (wiiu meg marad 70-en).
  • Totti5
    Csodásan fest, bámulatos hogy mindenhova fel lehet mászni. Frém az fos. Sok a random nagymértékű belassulás ( de még csak itt mászkálok a legelején ).
  • Totti5
    Update, update update.............
  • SlickAdam
    csapassaaad! (es jöhetnek proper screenshot-ok is) :)
  • Totti5

• SlickAdam
    nem is gaz a különbseg. nyilvanvaloan kevesbe eles a WiiU-s, de eleve smooth az egesz jatek. egy masik videoban viszont ki van rakva a frem-szamlalo es WiiU-n egy 3 mob mellett felrobbantott kis bomba is lehajitja 20 fremre azonnal... :(
  • Bandicoot
    Milyen a kijelző?
  • Fanatic12
  • Bandicoot
    Ezt diktálja a józan ész...
  • TDC Geronimo
    Hát ilyen a képlopás sajnos. valami 0.1 mb 1 kép :D

• TDC Geronimo
    Na töltöm system updatet. Én netemmel 5 perc úgyhogy 200 mega körül lehet