9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    ja ok ezt nem tudtam :)
  • SlickAdam
    3 millio subscriber, 200-300 klikk a videora. ebböl az egy videobol kijön neki par Switch... csupan befektetes.
  • n000rbi
    Bázzeg, eső után nehezebb felmászni mondjuk egy kilátóra, mert csúszik.
  • Negritis
    irigylem azokat akinek van ennyi pénzük, amúgy a joyconok miatt kicsit tartósabbnak tűnik, az szépen elnyeli az ütéseket egy ideig

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.04. 12:35:39
  • n000rbi
    Ja Gero, ha van aktív letöltésed, akkor nem kapcsolja le a wifit sleep modeban, hanem szépen letölti.
  • Totti5
    Vegyed, nincs vele semmi gond. Bámulatos alkotás.
  • TDC Geronimo
    Amúgy a gép gyenge wifije sokkal nagyobb probléma, mint ez a nemlétező joycon desynch. Sleep modeban is kéne mennie netnek, de ott meg egyáltalán nem megy. Úgyhogy jöhet erre is fw hamarosan
  • SlickAdam
    jájjj muszáj leszek megvenni U-ra...
    vegyem Tottus asszondod?
  • TDC Geronimo
    Nem lepődnék meg amennyi részlet van benne :D
  • n000rbi
    Befosás ez a játék. Kapcsoljátok ki a minimap-et, sokkal jobb így ;)
  • Bandicoot
    Vagy 1 órát vadászgattam malacokra, mókusokra és egyéb állatokra az erdőben. Imádom. Lehet csak bebeszélem de mintha még a szélirányra is figyelni kéne. Legalábbis az állatok mintha elöbb-gyorsabban-messzebbről észrevennének mikor pont feléjük fúj a szél.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.04. 12:15:16
  • Bandicoot
    Én nem. Felkeltem mondom kis Zelda... Bele is csúszott közel 3 óra ágyban handheld módban.:)
  • Totti5
    Na, ki unja már a Zeldát?
  • Negritis
    sticker problémák, nyílván ez egyéni megfontolás de kollégám pl szereti "ragasztgatni" a cuccait, és ha nem lesz custom paint verzió (mint pl a 3dseknél) akkor én is szeretnék ilyet, mert imádom a Dragon Ballos témákat - 3dst is úgy vettem, meg otthon van egy stickeres ps3 controllerem is dbz témában - és örülnék ha a swtichem is hasonló lenne

persze ha lesz monado festésű alapgép akkor az instabuy :D - ezért is várok jelenleg ki amúgy, hátha lesznek costum made alapgapek
  • Negritis
    ráadásul USB-C ami sztem kurvajó dolog
  • balee4
    Lehet, hülye kérdés, de ugye hálózati töltőt nem kell venni hozzá külön? Mert látom van ilyen kiegészítő. Sajnos a konzolvilágban már nincs színes joy-al, kénytelen leszek szürkével venni. :(

Szerk: ja látom van hozzá töltő. :D
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.03.04. 09:40:50
  • TDC Geronimo
    Nem, közben rájöttem, hogy várni kell fél percet kb és bejön a net rajta. Mondjuk fura, mert sleep modeban elvileg kéne mennie a letöltéseknek is, de nálam akkor kilövi a wifit.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.04. 01:30:00
  • Moby
    Biztos a lelke miatt van. Megbetegedett neki
  • TDC Geronimo
    Hát én ezt nem értem. Sleep modeból most már úgy jön vissza, hogy nincs online -.-
  • TDC Geronimo
    na most ment de odavittem fél méterre routerhez és így se fullos erősséget ír. Érthetetlen
  • TDC Geronimo
    Na fasza a gép valamiért baszik a wifire csatlakozni. Eddig semmi baja nem volt ezzel... Kikapcsolás után se
  • Negritis
    igen :D
    valamint ne feledd a Just Dance 17et ! :D
    nekem ez a 3 kell mikor nyáron haverokkal balatonon részegen ökörködünk :D
    és igen nekem is kell venni 1 extra set joycont meg ugye mk és zelda miatt kell egy pro controller is :D (nem is beszélve a többi játékról :D)
  • Pio
    El is felejtettem, az ARMS is erről fog szólni.
    Mondjuk vehetek majd miatta még1 pár joy-con-t, a fene a mindenüket. :)
  • balee4
    Nagyon durva ez a Zelda, volt alkalmam kipróbálni havernál, meggyőzött, holnap megyek is a gépért. :D
  • TDC Geronimo
    Norbi veled mi van úgy eltűntél egész nap. Csak nem zeldazol? :D
  • TDC Geronimo
    Zeldaba ezekért a frame droppokért nagy kár, mert kb ez az egyetlen hibája. Ennyi idő alatt nem lett rendesen megcsinálva már nem is lesz. Nintendótól én nem várok performance patchet vagy egyéb más megoldásokat pl felbontás állítása stb. Elvégre képesek voltak friend kódos rendszerrel kijönni 2017ben :D
  • Negritis
    indie játékoknál :D
    pl ennél:

és ahogy írjátok, lassan bekattanok és veszek egyet :D
  • Pio
    Van 1 olyan játék, hogy döntögetni kell a joycont, mintha egy fadoboz lenne, amiben apró golyók vannak és úgy rezeg a kontroller, ahogy a golyók a falnak/egymásnak ütköznek és ki kell találni, hogy hány golyó van benne.
    A HD rumble-ről sokat elárul, hogy annak ellenére, hogy milyen képtelenségnek tűnik ez, mégis +-1 pontossággal simán ki lehet találni és a végén ki is rajzolja a dobozt, benne a golyókkal ahogy döntögeted és félelmetesen precízen stimmel az érzés azzal, amit a képen látsz.
    Szóval jó cucc, bár nem látom, hogy hol lesz ez még kihasználva.
  • Pio
    Power gombot a gépen hosszan nyomvatartod és ott.
  • TDC Geronimo
    HD rumble milyen? Csak mert nintendonak a húzócímébe nem sikerült beépíteni ezt a ficsőrt... -.-
  • TDC Geronimo
    A gép menüje olyan üres. Hiányolom a nintendos zenét. Kíváncsi leszek mikor lesz storeba megvehető téma, zenével stb... zeldasat el tudnék viselni :y
  • Pio
    Befutott az én gépem is, nagyon cuki, szeretni való kütyü, tényleg, ég és föld egy ilyet összerakni és egy MS/Sony logós egybePC-t, ez egyedi, ennek lelke van. Ez most nem kritika a többi konzollal szemben, inkább csak egy észrevétel/érzés, nyilván másról szólnak ezek a gépek.

Azon kevesek közé tartozom, aki mellékattintotta az 1-2 switchet is, mert bundle-ben relatív olcsó volt és láttam benne partyjáték potenciált.

A tippem amúgy bejött, most épp az egész család idehaza volt, ezért azzal kezdtünk és jó 3-4 órára ottragadtunk, kardoztunk, boxoltunk, pingpongoztunk. Holnap is jön néhány haver, egészen biztos, hogy sok időt fogunk beletolni.
    Egyetértek, hogy ez techdemóként mellé kellett volna, hogy járjon vagy legalábbis a minijátékok egy része, a többit meg valami potom összegért unlockolhatod.
    Az, hogy megéri-e az árát abszolút azon múlik, hogy mennyire szeretnél más társaságában játszani, mert ha gyakran, akkor szerintem simán megéri, tipikusan az a játék, amit ha úgy gép előtt ülve youtube-on megnézel fogod a fejed, hogy mi ez a szörnyűség, de társaságban egyszerűen jókedvet varázsol.
    Persze valószínűleg rövid úton sokat fog esni az ára, érdemes lehet kivárni.

Mivel társaságban voltunk, ezért egyből bekattintottam a Snipperclipset is és az egy színtiszta zsenialitás, akkora coop élmény, hogy csak na, mindenkinek igen masszívan ajánlom, bár nem tudom, mennyi kontent van benne, de elég nyomott áras, szóval megéri.

Zeldára sajnos nem sok időm jutott, az már most érződik, hogy gyönyörű és baromi mély, látom benne a potenciált arra, hogy igaza van a kritikusoknak és tényleg ez minden idők legjobb játéka, de még nagyon messze vagyok attól, hogy egyáltalán felfogjam, mennyi minden van benne, egyelőre az első shrine-on vagyok túl.

A joycon remek, innovatív eszköz és ez az 1-2 switch néhány minijátékánál nagyon vastagon kijön, előre várom, miket fognak még kitalálni rá.
    Pro kontrollert vettem még, semmi extra, kézre esik.
    Handheld módot egyelőre nem próbálgattam.
  • TDC Geronimo
    system menüben van HDMI-CEC vagy mi beállítás. Szerintem neked az kell.
  • Bandicoot
    Én most töltöm a stuffot este csapatom.:)
    Egy dolog van ami zavar és nem tudom mi. A tv-re kötve a dokkolót bedugva a switchet (kikapcsolva,töltsön) a tv néha automatán ráugrik a switch hdmi-jére mintha jelet kapna onnan (bekapcsolnám) hirtelen. Teljesen véletlenszerű időnként.
    Switchben ez kikapcsolható valahol? Már szét bányásztam a tv menüjét de nem látok hasonló menüpontot se...

//Tv-n meglett.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.03. 20:56:53
  • TDC Geronimo
    Kurva játék :(

Ránéztem a mapra ma meg arra, hogy már 10 órát toltam kb és SEHOL sem tartok. Semmi másra nem lesz idő emellett :D

Ma már voltak jó ötletes shrinek meg korok puzzlek is.
  • TDC Geronimo
    Baszki beszarok mik vannak ebben a játékban :D

• TDC Geronimo
    Aki ezeket a korok seed lelőhelyeket kitalálta... :D
  • Bandicoot
    Geronak ment Friend request, Rovik vagyok.

Aki felvenne:
    Friend Code: SW-6881-6185-0609
  • Bandicoot

Első benyomásra tetszik elégedett vagyok. A Joycon anyaga tényleg érdekes nagyon bejön, nekem kézreáll amúgy mindkettő, handheld módban is külön is. És tényleg korrekt a kijelző, az érintés is pontos,gyors,faja.
    Pixelhibát megúsztam,nincs,nem látok,nem is akarok ne is hívja rá senki a figyelmem mert onnantól "kivilágítja a szemem" (azok a régi szép psp-s idők )
    Wifit is gyorsabban megtalálta lekezelte mint a ps...:)
    Rendszert frissítek, accountolok épp.

Ami nem:
    A dokkoló nekem kicsit olyan kínai műanyagdobozka - igaz nem kell fogdosni,látványra jóas.
    A joyconok levételénél beállításkor kiírta hogy vegyem le az eleresztőket megnyomva de ne nyomjak meg gombot miközben leveszem... Az eleresztő bótykök eléggé olyan helyen vannak ahol igencsak megynomkodom a gombokat is levét közben ahogy ráfogok.:) De ez is csak észrevétel
    Illetve ami még: az árba egy kijelzőtörlőkendő belemehetett volna na..:) Van itthon vagy 20 de mindnek van saját kütyüje, mellétehettek volna egy nintendost.:)

Amúgy 2 év gar, korrekt húzás meg is lepődtem Ps-en 1 év volt állandóan.

Eddig imádás van,nemsoká Zelda illetve én is kiteszem Friend kódot ha gondolja valaki (MK8 ha jön és lehet jönnék én is kezdőként).
  • SlickAdam

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.03. 19:41:52