9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Jó hát sok sikert 3 szívvel meg alap staminaval a legyőzéséhez :D
  • n000rbi
    An accomplished speedrunner has been working hard all week to get to the end of The Legend of Zelda: Breath of the Wild before the game is released. So far, he’s managed to reach the final boss in 50 minutes, but not beat it yet.

Át se veszem holnap :DD
  • TDC Geronimo
    Minek várnál 2-3 napot?
  • Bandicoot
    Én vergődöm és győzködöm magam hogy tartsam magam a 2-3 naphoz...
  • n000rbi
    Remélhetőleg nekem. Pro kontroller is jön.
  • balee4
    Nekem szombat, vagy jövő hét eleje. :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy szerintem az év végi mario is ilyen meta körül lesz 96-97
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.02. 22:28:30
  • SlickAdam

• TDC Geronimo
    Amúgy a joycon minőségén meglepődtem. Olyan anyaga van, mintha fém lenne vagy nem is tudom. Nagyon jó
  • TDC Geronimo
    Akkor holnap kinek lesz gépe?
  • SlickAdam
    Zelda BotW Expansion Pass kodot 20 ojroert adja Amazon (U/SW)

(alap jatek letöltökodjahoz meg azt irjak, hogy 1,1 GB kell a WiiU-n. stimmel az? :D)
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Játékban nem. RGBt kint system menüben lehet, de nekem tvn gyönyörű színes. Sokkal színesebb, mint a kijelzőn. A napszakváltozás kifejezetten gyönyörű, főleg a reggelek és az este. Nappal is sokszor eltakarja a felhő a napot és akkor is teljesen megváltoznak a színek/fények.
  • Totti5
    Tvn milyen a kontraszt, a színek? ugye láttuk hogy elég fehér az egész. Állítottál TVn? játékban lehet levenni valamit? vagy kikapcsolhatatlan.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk az durva volt, hogy beraktam a kártyát, semmi install és egyből megy. Töltési idők is jó gyorsak
  • TDC Geronimo
    Frém drop az egyetlen negatívum eddig, de a kezdőrészt még nem hagytam el
  • Totti5
    Na vannak már igazi vélemények ami nem lefizetett felhigult sajtó? pikáns dolgok, miben szar, miért nem jó, miért van túlhájpolva. Az igazságot, az egyetlent ami létezik!!
  • TDC Geronimo
    ja már levertem egy world minibosst meg visszaparryztam egy guardian lézert is
  • Bandicoot
    Nagy volt a pofám azzal hogy majd megjelenik és a 3. napon megyek be a megrendelésért...De így hogy megjelent és megy a Zelda ajnározás mocsoknagy a késztetés..
  • TDC Geronimo
    Ugrás gombot egyből felcseréltem sprinttel szerintem sokkal jobban kézre áll, hogy a B az ugrás és nem az X
  • Pio
    Engem sajnos pont igen, mert jó 4 méterre van a kanapé a TVtől és ráadásul a gép kicsit magasabban lesz a kanapé szintjénél, szóval nem lesz mindig line of sightban.
    Mondjuk ezt áthidalandó vettem egy pro kontrollert. Amúgy is terveztem, de ez ráerősített. Szégyelljék magukat, hogy még a hibával is pénzt keresnek! :)

Egyébként közben olvasom, hogy mégis megoldja, csak úgy kell restartolni a gépet, hogy rá van csatolva a joycon, különben nem frissíti a joycon firmware-t, csak a gépét vagy valami ilyesmi. Nade mindegy is, majd élesben meglátjuk. :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy ez a hiba a userek 5%át ha érinteni fogja, de lehet sokat mondok. Attól még persze létező csak na...
  • Pio
    Sajnos blama. :(

UPDATE 2/3/17 4:00pm: The Nintendo Switch's day one system update has launched, and there are reports online that installing the patch with the Joy-Cons attached updates the firmware on the controllers, resolving the de-sync issues. Is this really the case? Unfortunately not. We've updated our console with controllers attached and re-run the battery of tests detailed below. In all cases, the range and consistency of the connection of each Joy-Con remains the same, and the left controller still has demonstrably weaker range than the right. Eurogamer has contacted Nintendo several times now concerning this issue, and we still await a reply.
  • TDC Geronimo
    Állítólag fw update javítja a joycon problémát (már akinek az) és a zelda updateről ezt írta egyik reviewer:

It was teetering between a 9.5 and 10, but with the latest update that went live this morning much of the frame drops have been fixed. That was really my one main complaint.

Na updatelem majd azt jelentek
  • Bandicoot
    Hát fizesse ki a különbözetet a "kolega".....
  • n000rbi
    Ennyit a 99ezres gépről. A "kolega" elbaszta. Mindegy, így is 104990-ért jön, még határeset.
  • Bandicoot
    Várok én még pár napot ahogy mondtam. Meg 122-ért rendeltem zeldával.
    Vasárnap vagy hétfő amikor át akartam venni. 2 napig nyúzzák csak a 0dayesek.:)
    De köszi!
  • TDC Geronimo
    Screenshot funckió elég fos minőségű sajnos :(

Amúgy nagyon pattenten megy rá a gépre a joycon és a gripre is. kb 10 perc kellett, hogy megszokjam a joyt, a jobb kar se zavaró a gripen, handheld módban viszont fura kicsit
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    ha nem kapsz es köll 1, itt van (lesz holnap) nalam 2 felesleges masina.
    330 ojro + 16 ojro posta = ca. 107e ft
  • n000rbi
    Platinumshopból és valami okból ma ki is vitték a kis snecinek :P
  • Bandicoot
    Honnan....rendelted....
    Nekem konzolvilág 1 hó alatt még mindig baszott megerősítést nyomni....
  • n000rbi
    Ja, "zeldázni"

• TDC Geronimo
    Kimentem klotyóra kicsit zeldázni

hangja amúgy így sincs a gépnek
  • TDC Geronimo
    na kipróbálom handheld módot megnézem kijelzőt
  • n000rbi
    Akkor szarkazmus, bánja kánya :D Polírozhattak volna még rajta ezek szerint :(
  • TDC Geronimo
    20 centire kell hajolnom géphez, hogy dokkolva halljam a hangját. Olyan goblin ölt meg, aki egy ütéssel 2 és fél szívet vett le 3ból. Tiszta DS
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.02. 15:17:39
  • SlickAdam
    feljebb kell lepned a szmájli-using-game-ben.

nem szarkazmus amugy? en se tudom (mindig) melyik a helyes kifejezes erre.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.02. 15:16:36
  • n000rbi
    Az ott csak ájroni vót ;)