9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #4220 Handheldben még ki se próbáltam. Milyen a hangszórója, érdemes fülest rárakni? -
Bandicoot #4219 Handheldben tolom a Zeldát mindenhol itthon is (így tud a család tévézni mellettem), dehát tölteni kellett és a Horizon is várt.... Mindenesetre nagyon bele lehet kavarodni egymás után.
-
#4218 Én mióta megjött zelda horizont el se indítottam :(
Pedig le kéne tolni, mert nemsokára itt az ME is. -
Bandicoot #4217 Na. Most estére beültem a Zelda után egy kicsit a Horizont is folytatni. Levadásztam 3 vaddisznót...Tüzes nyillal...És kerestem a sülthúst...B*zdmeg...:D
Vissza a Zelda világába este szunya elött.:)
-
#4216 Hihetetlen... -
Pio #4215 Na igen, az az én játékóráim - a wow raidek, amiket vezetek képlettel azt jelenti, hogy valamikor nyáron be is fejezem. :D
Ami amúgy egyáltalán nem baj, nem is akarom hamar bedarálni. Nameg úgyis jön DLC még tavasz végén és télen is. -
Pio #4214 tanulékony AI in action -
#4213 Zeldara olyan 100 órát számolj kb :D -
Bandicoot #4212 Név: Rovik
Friend Code: SW-6881-6185-0609 -
Pio #4211 Nekem amúgy jelentem alig jutott időm Zeldázni, mert a családot nem lehet kirobbantani az 1-2 Switch elől... :D
De nem baj, nem rohanok sehova, tök jó látni, hogy ilyen jó hangulatot képes varázsolni a cucc. :)
A Zelda is tök jó ebből a szempontból, nem gamer családtagok érdeklődnek, hogy mi ez, hogy van ez, mit csinálsz, próbáld meg íjjal meglőni a halat, nézd ott egy kő, azt gurítsd rájuk, satöbbi, satöbbi, satöbbi, látszik, hogy tetszik nekik, leköti őket. -
Bandicoot #4210 Azt az alap nintendo-s tokot a fóliával. Youtube-on néztem jól fest,elég lesz. -
Pio #4209 Milyet veszel?
Én is úgy döntöttem veszek. Szerintem amúgy alapvetően nem fog karcolódni, ha ésszel teszi az ember a dokkolóba. Nekem mobilon se volt soha fóliám, mégse lett soha karcos. Viszont láttam, hogy tok mellé jár fólia is, akkor már úgy veszem meg. -
Bandicoot #4208 Igen valami ilyesmi, azért mondtam nem is kell sok, főként a két kiálló műanyag részre kéne. Hétfőn megnézem tényleg a miénk elég vastag de még lehet jó lesz. -
Bandicoot #4207 Van,de handheld módban inkább kikapcsoltam asztali módban pöpec.:)
-
#4206 Aha, van giroszkópos irányítás, de azt hiszem ki lehet állítani. -
#4205 Még mindig hihetetlen, felfoghatatlan és szomorú, hogy nem láthatom az alábbi képernyőt a tableten... biztos hátrányosan érintette volna a Switch löncsöt és élményt :(
Amúgy Switchen a távcsőbe nézve / íjazásnál van giroszkóp kontrollerrel?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.04. 20:05:19 -
#4204 :((( ( -2 óra amikor nem a gép előtt voltam )
-
Negritis #4203 lehet nem ártana itt is csinálni egy google excel sheet-t és kitenni linkbe azzal hogy:
sg.hu név - N acc név - friend kód - főbb játékok
(ahogy pl a HS-nél is csináltunk anno a battle.net azonosítókkal) -
#4202 Egyébként ez lenne az? Habosított ragasztószalag a hivatalos neve? Szeritem elég lenne 4 kis csík a dokkolóba. -
#4201 Kaphatnék friend kódokat? :) -
Bandicoot #4200 Hétfőn megnézem hogy jó-e egyáltalán ha befér (lehet a miénk vastag) akkor tudok, 10-20 centibe nem döglik bele a cég.:)
Egy tekercset venni emiatt felesleges.:)
De ide mindenképp ki akarok találni valami mert ebben a formában a dokkolás gáz,elég csak egyszer óvatlanul bedugni.... -
#4199 Nem tudnál egy kisebb adagot postázni? :D Esetleg valami linket, ahol beszerezhető? -
#4198 Jaja, millió dolog van benne, ami következetesen van kidolgozva és ez sokat ad a hangulatnak, vagyis az élménynek, mert ez a játék éppen ezektől a kis apróságoktól olyan jó. -
#4197 Nem elég, hogy eszméletlen nagy a map még fél percenként tereli el a figyelmem valami, mert annyi minden van rajta. A ló mechanika meg tök jó, mert nem hagyhatod ott csak úgy aztán fütyülsz és jön, mert ha távolra kerülsz tőle már nem jön oda. Ez a ló nem teleportál, mint máshol :D -
Bandicoot #4196 Speciális ragasztószalag spéci puha felülettel (sok féle van mi ilyet használunk), melóban használjuk néha beépíthető kijelzők és érintőpanelek széleit védendő.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.04. 15:26:29 -
#4195 huh emglett basszus de remegek, mint DS bossoknál :d Volt vagy 4 fázis, mindet be kellett gyakorolni és kajabuff is kellett. Mindez egy szaros kis shrine -
#4194 najó milyen combat shrine trial van :D DS ehhez képest kutyafasza baszki -
#4193 Nittó? -
#4192 Na bezsákoltam én is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bandicoot #4191 Na. Tok+ fólia kombóért majd megyek. Ha esetleg nem vett senki majd leírom milyen a minősége.
Dokkoló-karcosodás kérdést pedig hétfőn megoldom. Pár csík vékony nittót berakok a dokkoló elejébe.
Tényleg érthetetlen a dokkoló kijelző részét miért hagyták így. -
SlickAdam #4190 tehat ugyanaz (mint dokkolva), csak 720p
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.04. 14:52:31 -
#4189 -
Bandicoot #4188 Ezaz ezért kérdem a fóliát is hogy ha vett valaki tokot milyen a fólia amit mellé adnak.:)
Egyébként a dokkoló kijelző felöli oldalára nem is értem miért nem tudtak valami puha anyagot tenni.
Azért tényleg van pár dolog ami beleférhetett volna az árba. -
SlickAdam #4187 KATT! -
Bandicoot #4186 Én se néztem ilyeneket mindenre kb magamtól akarok rájönni. :)
Más: Vett itt valaki tokot? Milyen a fólia amit adnak hozzá? Kicsit tartok a kijelző karcosodástól főként a dokkolóba ki-be tételnél. -
#4185 Nem nézte meg, ahogy én sem, pont azért mert hidden :) -
#4184 Frost meg lefagyassza :D
TELE a játék ilyenekkel. Amit linkeltem videót biztos nem nézted meg a 11 hidden mechanikáról, de eszméletlen mik vannak. -
SlickAdam #4183 -
#4182 -
#4181 Én a kaját már úgy készítem elő, hogy tüzes nyíllal lövöm le állatot és az egyből meg is süti a húst